Sziasztok,
Sajna egy ideje én is átkapcsoltam olvasó üzemmódba, írni már nem jut időm, mert amikor olvasok egy darab gyerek van a kezembe. Nekem még mindig bele kell rázódnoma kétgyerekességbe. Da ha jól látom Dóri is jól letünt.
Hajny, Don,
köszi szépen drágák vagytok, hogy eszetekbe jutottunk. Gergő hivatalosan is Gergő és már csináltak külön gergő napot is, ami nov. 17-én van. Mi ezt néztük ki neki névnapnak.
Jól vagyunk, csak nagyon gyorsan eltelik egy nap, lassan Dorka is közelít a 3 hónap felé. Ma este 5,37kg volt. Dumál, és próbál nyúlni a dolgokért. Gergő meg egy kis hurrikán. Pénteken aCBA közepén elkezdett velem parancsoló hangnemben kiabálni, majd a végén közölte hülye vagyok
mindezt azért, mert nem kapott túrórudit, amit nem is ismer. Néha nagyin tehetetlennek érzem magam. Nem tudom, hogy tanítsam önuralomra, vagy korai lenne még. most ez a legújabb, hogy kiabál, ha mérges. De abban a pillanatban, nincs türelme. Jaj, az egyik legnagyobb hír, hogy az allergia tesztje egyelőre neg. lett, de hogy terhelés után mi derül ki még nem tudom, majd áprilisban kezdjük. Szorítsatok, hogy bírja a tejet, végre. Már beleőszülök, hogy kitaláljam mit együnk. A férjem mindenevő, Gergő tejmentesen és szójamentesen van, és pedig tej- és tojásmentesen.
Adri,
Az a baj, hogy neked nem az a lényeg, hogy a tápszert 90%-ra kapd, hanem hogy megmondják, MIRE allergiás Levi. Sajna, az egyik kolleganőm, aki szintén sokáig járt magándokihoz, végül elment Szegedre a fiával,m ert már semmi tartósítószert és egyéb dolgokat nem ettek, amikre egyébként poz. volt a fia, mégis a tej és a tojás volt a baj náluk. Sem a vérvétel, sem a bőrpróba nem mutatta ki. Igaz, bent voltak Szegeden pár napot, de azalatt a néhány nap alatt javult a helyzet, amíg bent voltak. Érdemes fontolóra venni, hogy nektek személy szerint mi is a legjobb. Tudom, hacsak lehet megpróbáljuk elkerülni a kórházi hercehurcát, de ha már mi sem bírjuk ezt tovább é sDorka nagyobb lesz, valszínűleg mi is Szegedre megyünk.
A Gergő ruháit Dorka születésekor válogattam át és odaadtam egy ismerősnek. Innentől kezdve figyelek, ha lesz vmink szólok, szívesen odaadom. most 92-es aGergő mérete.
Bepa,
Régebben te írtál a hormonális spirálról. Nos, Mirena a neve és 40ezer forint, ami tök jó ár, mert 5 évig lehet fent és annyi idő alatt kb. a 3szorosát költöd gyógyszerre. De érdemes utána nézni más fórumokon mit írnak róla. Néhány embernél elég durva mellékhatások voltak, pattanás, folyamatos pecsételés, no szexvágy, migrén, és még sorolhatnám. No, mivel az őssejt nem sikerült, így a pénzt, amit visszakaptunk befektettem egy ilyenbe. Lelkileg nem zavar, hogy van vmi odabent, de ha a leggyakoribb tünetek bármelyikét is észreveszem magamon az első 6 hónapban, akkor levetetem, mert a gyár 6 hónap garanciát vállal, ha nem jön be visszaadják az árát. "Sokan" az elejétől szenvedtek, és "csak" 1 év után vetették le. Én örülnék neki, ha nekem is beválna, mert 5 évre meg lenne oldva, a gyógyszert soha nem tudtam mindig uakkor bevenni.
Roz,
Nagyon drukkolok, hogy a lehető legjobb híreket mondják neked a pesti dokik. Még mindig azt mondom, hogy minden elismerésem a tiéd, amiken már eddig is átmentél, elég lenne 3-4 anyukának is.
Hajny,
Buli - tök jó, ez már előkészület a lánybúcsúra??? én mikor fogok eljutni legközelebb? Szerintem az már nyugdíjas bál lesz
Ruhád alakul?
Délelőtt is szoktál szabad lenni? Tudod miért kérdezem???
SZÜLI- és NÉVNAPOSOKNAK utólag is sok boldogságot!!!
Képek mind nagyon jók!
Még akartam egy csomó mindent, de elfáradt a szemem.
Jó éjt Nektek!
Anita