Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: Ez van sajna ez előfordul.
Szabina is járt így nem vittem el dokihoz mert nem volt semmi jel, hogy nagyon megütötte magát.
Hidd el sokat fog még esni .
Nagyon sirt?

Kép
csucsu05

nem kell dokihoz vinni,fog még esni nem is keveset,ezeket nehéz elkerűlni,Máté is esett és nem lett baja az ilyedségen kívűl.
nyugi ha nem is sír akkor nincs semmi baj!!!!
csucsu nagyon jó volt a lovaglás csak most fájnak a lábaim az izimláz miatt :?
Nem semmi amit láthattatok a balesetkor!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nóri: Nézd meg a kezeit lábait. Tudod e mozgatni. nem lett el lila. Ha sir miközben mozgatod akkor vidd el dokihoz.
De hidd el ez előfordul.Nekem a marika néni mesélte, hogy egy kis újszülöttet hagytak a pelenkázón egyszer még régen és leesett. nem lett baja. Persze mostantól ha ilyen ügyes az Atika már a párna sem elég. Vigyázni kell de ezek elkerülhetettlenek. -sajnos:(
De gondolom meg is nyugodott utána. Ha igen nincs baj:)

Kép
csucsu05

Nóri: Hol vagy? remélem nincs baj??

Kép
csucsu05

itt vagyok,csak közbe berobogott a banya :?

úgy tünik semmi baj,mindenét végignéztem,levetköztettem,semmi jel nincs :lol:
nem is sírt igazából,mikor leesett,csak nyekergett picit,de mikor felvettem már abba is hagyta :lol: ja,és nevetgélt :lol: :lol: :lol:
most etettem,el is aludt :lol:

rámhozta a szivbajt ez a kis tökmag :x

na de ezek után ha egy másodpercre is kimegyek a szobából,beteszem a kiságyba...az a biztos :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: na akkro csak megijesztett az atika minket. De sajnos ez valóban előfordul tényleg. szinte minden Anyukával aki azt mondja nem az nem is mond igazat.
Gondolom banyának nem mondtad, hogy mi volt mert titti okoskodna csak.

Jól van megnyugodtam mert már kezdtem aggódni.

Kép
csucsu05

nóri jólteszed!!!!!!!!!
most lépek na pusza!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát persze hogy nem mondtam...de még atinak sem fogom megmondani,mert ö amúgy is parázósabb mint én,aztán a végén szivbajt kapna :lol:
amiröl nem tud,az nem fáj :wink: :lol: :lol:

szia nita!hova mész? :P

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: igazad s van apsik néha parázósabbak mint mi nők.
Jajj olyan jó a mai napom. Tomi ma hajnalban ment 3,30kor.Viszont ma 12,30kor jön is haza. és ezt imádm mikor korán jön. :)
Szerintem nekem Tomi fűggőségem van:) :)
Ja és reggel a lányom alakitott. A Tomi készülődőtt erre felkelt a lányom felült és közölte Apa autó tütü. Jelezte, hogy apja megy el. Erre elkezdett nevetni azt hitte indul a reggel. Mondtam is neki hajnal van aludjunk még.

Kép
csucsu05

tomifüggőség :lol: :lol: :lol:

édes lehetett szabina :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: Nálad nincs ilyen? Hogy nagyon várod Atit??
remélem nem vagyok függő??

Szabina igen édes volt de valahogy nem tudtam értékelni hajnalban:)

Kép
csucsu05

dehogynem...ninden nap alig várom,hogy hazaérjen :P

dede függő vagy :mrgreen:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Sebaj azért meg függő vagyok nem megyek el dokihoz:)

De akkor te is Ati függő vagy. És kétszeresen is:)

Kép
csucsu05

ne is menj dokihoz,a végén még kigyógyitana,aztán válás lenne a vége :lol: :lol: :lol:

jaja én duplán :lol:

ja,úgy tünik csütörtökön már nem dolizik ati,igy már akkor la tudunk menni balcsira,hétföig :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: De jó gondolom örölsz neki. Remélem jóis lesz az idő. Mi meg , hogy ne legyünk itthon a dobozok között húsvét hétfőn elmegyünk az állatkertbe.
Igaz csak 1nap lesz de az is jobb mint a semmi.
Gondolom főzni is fogtok bográcsban?
És akkor az ásással mi lesz ??

Kép
csucsu05

örülök hát :lol: :lol: :lol:
még nem tudjuk mit,de lesz bográcsozás :wink:

jó is az álatkert,szabina tuti élvezni fogja :lol:

az ásás jövö 7végén lesz :P

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Jah értem. Akkor az ásás miatt nem kell itthon maradnotok.
Szabina biztos élvezni fogja az állatkertet de szerintem én is:)
Tamás is mert ő a legnagyobb gyerek a családban:)

Tényleg anyud jól van? Hozzá mentek Balatonra nem?
Biztos fog örölni hogy unokázhat:)

Kép
csucsu05

amúgy sem maradnánk az ásás miatt...ennyi nekünk is megjár :P

jól van köszi,pénteken megy új dokihoz,de nem a sintértelepre,hanem a siófoki kórházba!csinálnak labort,meg megvizsgálják!egyenlöre nem kell bent maradnia :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: Ez jó hír. Erős az anyud látod.:)
Most pedig kap egy kis szeretet csomagot tőletek, hogy láthat titeket. Anyóst nem viszitek? Neki is jót tenne a friss levegő:)
Amúgy ismerik egymást a szülők??

Kép
csucsu05

persze hogy ismerik egymást,bár anyum nincs túlságosan oda az anyósért :lol:
dehogy visszük!már csak az hiányozna :? :lol: :lol: :lol:

örülni fog anyu,föleg igy hogy nem csak 2 napra megyünk! :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: Anyudnak sem szimpi vagy csak azért nem mert te sem vagy oda érte?

Kép
csucsu05

És csak vicceltem, hogy viszitek e az anyóst:) Bár nem is rossz ötlet. Sőt a kocsiba befér még a Banya is ha másnem a csomagtartóba:)
Hú de gonosz vagyok ma:) :)

Kép
csucsu05

alapban nem szimpi neki :P :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

nem fog megártani egy kis gonoszkodás :lol:
nekik csak a vonóhorgon lenne hely,vagy a tetöcsomitartón :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: most megyek hajat mosok aztán irány a kert mert szabina nem bír magával:)
Délután vagy este leszek. vagy holnap reggel.
Puszi nektek Atikának pedig eggyel több puszi:)
(nem vagyok pedofil:) csak türelmetlen:)

Kép
csucsu05

okéska!
én majd reggel leszek csak,atika még mindig alszik,úgyhogy addig még én netezek,mig fel nem ébred!

pápá te kis türelmetlen :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: hajmosás után bekukkantottam :)
A vonóhorog jö ötlet csak nem fog huzatot kapni? :)

Holnapig puszi:)

Kép
csucsu05

hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Mit nevetsz csak nemazon, hogy hajat mostam,:)
Najó tudom mit nevettél:) csak viccelek:)

Kép
csucsu05

jó reggelt :lol:

8ra viszem atit védönöhöz,meg dokihoz :roll:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Jó reggelt!!

Miért mentem védőnőhőz?A pöttyök miatt ?

Kép
csucsu05

méretni viszem,a doki meg mondta,hogy kedden látni akarja atik a pötyik miatt...hol elhalványodik,hol elöjön erösen...én már tényleg nem tudom mitöl lehet...minden lehetséges allergizálót lecseréltünk,és mégis... :x

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Kiváncsi vagyok mit mond. Mert akkor ez nem a mosóportól van. vagy lehet . Nem evett valamit amitől lehet?
Bár ő még nem eszik oylan dolgokat. Bocsi csak hangosan gondolkoztam.
Kiváncsi vagyok mit mond bár sok jót nem nézek ki belőle.

Kép
csucsu05

Arra gondoltam , hogy szólj a doki néninek adjon bőrgyógyászatra beutalót. Bár szerintem amgától is beutal majd mert azért egy szakdoki csak hamarabb rájön mitől van pötty a kis Atin.

Kép
csucsu05

hát a mosópor,öblitö fürdetö (amik számitásba jöhettek) kizárva,mivel minden vissza lett cserélve a régi beváltra.
kaját nem kapott mostanában semmi újat,amitöl esetleg még lehetne!

az lenne a legjobb ha esetleg börgyógyászhoz küldene,meg esetles egy allergia teszt se ártana (szerintem) :?

PHPBB kód:
Kép
nóri79

na egyre gondoltunk :lol: :lol:
lásd egyel feljebb(ha nem venéd észre,irtam már) :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Köszi vissz ais olvastam:)
Valahonnan ismersz már:)

Igen egy allergia teszt jó lenne. Időben megtudnád mit nem szeret Ati.
Mond meg a dokinéninek te erre gondoltál. Mondjuk elég együttmükődő szerintem magától is bőrgyógyászhoz küld.
Kiváncsi vagyok nagyon mit mond.

Kép
csucsu05

jaja :lol: :lol: :lol:
na öltözés,és indulás!
ha végeztünk,jövünk!
pápá :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

pápá várlak mit mond a doki

Kép
csucsu05

na megjöttünk!

úgy imádom,amikor a doki meg a védönö teljesen mást mond :x
marikanéni jópár hónappal ezelött azt mondta,hogy lehet adni a kicsinek banánt is meg narit is az alma mellé!most meg a doki mondta,hogy még se banánt,se narit nem ehet a kicsi egyáltalán :?
egy hetet várunk még,jövö kedden kell visszavinni,addig semmi gyümi,ha nem javul,akkor küld börgyógyászatra!
marikanéni szerint van itt az egézségházban magán börgyógyirendelés hétfönként,ö azt javasolta,ha kell vinni,akkor ide vigyük!
van tapasztalatotok ezen a téren?
mennyivel jobb ez mint a gyártelepi?
5000körül van egy vizsgálat itt,de ha ugyanolyan mint gyártelepen,akkor inkább pelust veszünk abból a pénzböl!
de ha azt mondjátok hogy megéri,akkor természetesen ide visszük majd :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: A dokinéni sok mindent tilt. ő ilyen. Szabina sem ehetett gyömülcsöt szólt nehogy adjak neki. De én utána néztem banánt igenis lehetadni. Ebben a Marika néninek hittem.
Hát én bizok a Marika néniben ha ő azt mondja itt jó a bőrgyógyászat akkor szerintem vidd el. mert egy bőrbetegséget már kicsi korban meg lehet előzni jó kezeléssel.
Nem hiszek az SZTK ban. Ott monoton minden mi van ha a dokit pont nem érdekli a dolog. Mert sajna van ilyen.
Egy magándoki csak normálisabb.
A doki néni mindent később mond mint a védőnk. Anno a marika néni mondta lehet adni alma mellé mondjuk banánt és a piroska néni is ottvolt. Tehát azért 2védőnő mondta. na meg nem is most kezdtél a szakmát.
Mondjuk a dokinő sem mai csibe de ő körülményesebb.

Kép
csucsu05

na azt hiszem egy véleményen vagyunk...én is inkább a marikanéni véleménye felé hajlok :lol:
és én is úgy gondolom,hogy inkább megéri kiadni azt az 5ezret,föleg ha a kicsi egézségéről van szó :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

na voltam postán is csekkeket befizetni,basszus otthagytam 43ezret,és még marad csütörtökre is csekk,sz is még egy 10es :shock: :x

(irtam feljebb is) :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: Én bármit mondott a dokinéni Marika nénit mindig megkérdeztem. valahogy biztam benne. Nem azt mondom, hogy a dokiban nem bízok de szerintem túl sok gyerek jr hozzá és el van ússzva rendesen. Mondjuke z is az Önkormányzat hibája. Mert felnőtt doki van vagy 5. Gyerek doki 1!!!!! Ami felháborító. Hisz annyi baba született mostanában.
Szerintem vidd el Atikát a magánbőrgyógyászhoz.

Kép
csucsu05

na ja...
az lesz :lol:
irtam feljebb(csak szólók) :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Nóri: elolvastam igen:)

Nekünk iskéne menni postára. Nekünk vanmost van 60ezer csekkben:( Utálom, hogy elmegyek sorban állok 30percet , hogy a 60ezret kidobjam az ablakon.
Olyan gyorsan megy a lové, hogy csak na:(((

Kép
csucsu05

na ja...nehezen jön,könnyen megy :?
most két csekkbefizetös ablak van nyitva,voltak sokan,de legalább igy hamar végeztem!
a föpénztárit nyitották meg :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Akkor szerencséd volt. Én a múltkor mikro odaértem akkor mondta a csaj elmegy a toalettre.El is ment azössze ablakot bezárták. 10perc és semmi.Én voltam az első és 10perc után már kint állt a sor az utcán. Majd hallottam , hoyg csorog a kávé. Majd nevetgélés és pohárcsörgés ahogy kavarták a kávét. Ekkor tartottunk 15percnél. Kicsit mérges voltam mert Szabina nem igazán bírta már. És beszóltam, hogy 15perce várok jönne valaki?? Na amit kaptam érte!!! Mit képzelek WC re ment már azt se szabad??? De volt aki úgy kiosztotta a postásokat mert 3babakocsis is állt a sorban. Már azt hittem csakénvagyok türelmetlen.

Kép
csucsu05

na az szép...
legalább a kisgyerekeseket nézhetnék,hamár a többi emert leszarják :x

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Itt ezen a postán nemnéznek semmit. Na meg kicsi is ennyi embernek ez a posta.

Kép
csucsu05

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?