Sziasztok!
Bocsi, tegnap reggel nem tudtam jönni, Fanni teljesen lefoglalt. Most alszik, így van időm írni, bár a lakást még rendbe kell majd kapnom...
Boszi: jó utat nektek, aztán írj majd lentről is. Úgy irigyellek a Balcsi miatt!
Helga: Áronról ez a mostani kép nagyon nagyon jó! Olyan helyes kisfiú. Majd biztos nagy szívtipró lesz belőle!
Fiora: hú, már csak 5 nap! Most már mindig úgy jövök ide fel, hogy arra gondolok, lehet már a NAGY HÍR fogad???
Kia! Bababörzére én szeretnék menni, remélem lesz rá időm is. A kismamásra is ki szeretnék nézni majd áprilisban.
Trécsi: hogy bírod cigi nélkül? Pároddal, gyerekekkel minden ok? Illetve javult a helyzet???
Rólunk egy kicsit, hogy mi történt a héten:
Hát Fanni nagyon jól viseli a dolgot, egyáltalán nem hiányol (sajnos
) de talán még kicsi ahhoz, hogy felfogja, hogy elmegyek reggelente. Anyu is jól bírja, bár mondja, hogy azért fárasztó, de Fanni nagyon jó kislány, és kevés gondja van vele.
Munkám van most elég, főleg mert jön a Húsvét is, és ilyenkor mindig nagyon sokan vannak nálunk. Sajnos kevés a pénztáros is... (Ha tudtok valakit, akit érdekelne pénztárosi állás azonnali kezdéssel akkor szóljatok már
Gyes alatt is lehet végezni, rugalmas a munkaidőbeosztás.) Egyelőre nagyon jól érzem magam bent, van pörgés ezerrel. Jó, hogy minden nap fel kell öltöznöm rendesen, smink stb... Kicsit kezdem azt érezni, hogy ismét NŐ vagyok...
Viszont van nem jó dolog is. Igaz ezzel már régebb óta küzdünk. Fanni nagyon keveseket hajlandó enni. Úgy kell bele imádkozni mindent. És most sajnos eljutottunk oda is, hogy már nem akar szopni. Illetve nem tudok rajta kiigazodni. Van hogy kér, van hogy egyáltalán nem, és van olyan is, hogy kicsit cicizik aztán nem kér többet. Beszéltem a védőnővel, szerinte adjak neki tápszert. Én még várok vele, ha hétvégén sem lesz jobb a helyzet, akkor hétfőtől elkezdjük. Bár itt megkérdeznélek titeket, hogy Ti mit tennétek? Adjak neki tényleg tápszert??? Napközben úgy ahogy eszik, délben főzelék, délután gyümi+tejpép, vacsira is már főzeléket adok. Csak a reggelivel és a lefekvés előtti kajával van gondunk...
Na majd még ma jövök