Sziasztok!
Módszert váltottam, mert képtelen vagyok már fejben tartani, ki mit írt, és mit akarok rá válaszolni. Így jegyzetelek
Erika! Ez a búcsú nagy élmény lehetett! Még jó, hogy nagyobb baj nem lett belőle. Tegnap mi is éppen lenn voltunk a gyerekekkel. Van itt egy 9 emeletes ház, az erkélyek alatt rossz idő esetén is legalább motorozni tudnak a gyerekek. Egyszer csak akkora vihar jött, hogy tátott szájjal bámultak Csongiék, hogy mi is van! Mondjuk ők élvezték
Nálunk a szobatisztasággal nincs baj, tényleg egyik napról a másikra átszokott először a bilire, most már a nagy WC-be pisil. Az apja csinált neki egy dobogót, de még így is pipiskednie kell
A kaki meg megy a bilibe!
Luca... Hát sok okosat nem tudok mondani. Csongi a mai napig nem aludja át az éjszakát. Régen mindent a fogára fogtam, aztán a cumisüvegre, most meg ott tartunk, hogy állandóan álmodik és attól riad fel. Viszont volt egy kemény korszak kb. 13-16 hónapos koráig, amikor volt, hogy képes volt 30 percenként felébredni. Hát azt hittem összeesek. Már alvásambulanciában is gondolkodtam
Aztán valahogy stabilizálódott a dolog, 1-2 ébredésre. Hogy elrontottam valamit? Ki tudja? A végén úgy fogtam fel, az enyém ilyen és kész. Sírni hagyni nem tudtam, szívem szakadt meg. Elkényeztettem? Lehet. Mindenesetre én már belenyugodtam, hogy ez van. Lesz ez még jobb is, hidd el!
Magdi! Szobatisztasághoz gratulálok!
Pele, jó, hogy jobban vannak a gyerkőcök! Lehet, hogy Mézes tök jó kisbaba lesz, reménykedj benne, hogy idekinn is ilyen nyugodt kis gyerkőc lesz. Csongi folyamatosan rugkapált, tök mindegy volt feküdtem, ültem, mentem. Na, nem hazudtolta meg magát, most is olyan, mint a tűz
Köszi a lepellerántást (hú, de h*lyén hangzik) az orrfolyásról, igen elgondolkodtató!
Dia, remélem Bori jobban van. Fantasztikus beszólásai vannak a kiscsajnak! A felvilágosításról annyit, hogy mi ugyan itt még nem tartunk, de már anyu is rám szólt, hogy nem kellene ennyi mindent elmondani neki. Azon már rég túl vagyunk, hogy a fiúknak fütyije, a kislányoknak puncija van
Már tudja, hogy a baba a mama pocijában van, és onnan bújik ki. De legjobban az tetszett, bocs ha vulgáris leszek, hogy éppen menzeszem volt, és látta, hogy mit csinálok a tamponnal. Megkérdezte anya, bedugok? Be. Fáj????
Verus, pakolásért nem irigyellek, én nagyon úúútálom! De milyen klassz lesz nektek azon a gyönyörű helyen! Lesz még jó idő, ne szomorkodj!
Na, akkor rólunk is egy kicsit! Csongi pénteken ott aludt a bölcsiben. Reggel megivott egy pohár tejeskávét, kért még egyet. Megevett két szelet kenyeret, 3 gerezd paprikát (életében nem ette még meg). Délben 5 perc alatt cumisüveg nélkül elaludt. Szombat reggel indult, hogy öltözzünk, megyünk a bölcsibe. A boltban meg cipelte a kosarat, hogy ő bírja, mert már bölcsis nagyfiú!
Tegnap egész délelőtt egyedül voltunk, már minden kín rájött, na akkor gondoltam, hogy nem is volt olyan rossz ötlet a bölcsi, lehet, megőrülnénk ketten itthon a télen!
Nem akarom egyelőre elkiabálni, biztos lesz még neki is "nem akarok menni" korszaka, de úgy látom mégsem volt rossz ötlet, hogy beadom. Reménykedem, hogy hosszabb távon is szeretni fogja!
Sziasztok
Évi