Új privát üzeneted érkezett!

Apjuk nemrég ért haza és jó hírrel,misszerint hétfőn szabadnapos,és csak aznap jön vissza! :lol: +1 napot lesszünk együtt Húsvétig! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jo reggelt!

Ket kep igy reggel:

Tavaly, azaz 2007.03.15:

Kép

Iden, azaz 2008.03.15:
Kép

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Bocsi, tegnap reggel nem tudtam jönni, Fanni teljesen lefoglalt. Most alszik, így van időm írni, bár a lakást még rendbe kell majd kapnom...

Boszi: jó utat nektek, aztán írj majd lentről is. Úgy irigyellek a Balcsi miatt! :wink:

Helga: Áronról ez a mostani kép nagyon nagyon jó! Olyan helyes kisfiú. Majd biztos nagy szívtipró lesz belőle! :lol:

Fiora: hú, már csak 5 nap! Most már mindig úgy jövök ide fel, hogy arra gondolok, lehet már a NAGY HÍR fogad??? :lol:

Kia! Bababörzére én szeretnék menni, remélem lesz rá időm is. A kismamásra is ki szeretnék nézni majd áprilisban.

Trécsi: hogy bírod cigi nélkül? Pároddal, gyerekekkel minden ok? Illetve javult a helyzet???

Rólunk egy kicsit, hogy mi történt a héten:
Hát Fanni nagyon jól viseli a dolgot, egyáltalán nem hiányol (sajnos :( ) de talán még kicsi ahhoz, hogy felfogja, hogy elmegyek reggelente. Anyu is jól bírja, bár mondja, hogy azért fárasztó, de Fanni nagyon jó kislány, és kevés gondja van vele.

Munkám van most elég, főleg mert jön a Húsvét is, és ilyenkor mindig nagyon sokan vannak nálunk. Sajnos kevés a pénztáros is... (Ha tudtok valakit, akit érdekelne pénztárosi állás azonnali kezdéssel akkor szóljatok már :wink: Gyes alatt is lehet végezni, rugalmas a munkaidőbeosztás.) Egyelőre nagyon jól érzem magam bent, van pörgés ezerrel. Jó, hogy minden nap fel kell öltöznöm rendesen, smink stb... Kicsit kezdem azt érezni, hogy ismét NŐ vagyok...

Viszont van nem jó dolog is. Igaz ezzel már régebb óta küzdünk. Fanni nagyon keveseket hajlandó enni. Úgy kell bele imádkozni mindent. És most sajnos eljutottunk oda is, hogy már nem akar szopni. Illetve nem tudok rajta kiigazodni. Van hogy kér, van hogy egyáltalán nem, és van olyan is, hogy kicsit cicizik aztán nem kér többet. Beszéltem a védőnővel, szerinte adjak neki tápszert. Én még várok vele, ha hétvégén sem lesz jobb a helyzet, akkor hétfőtől elkezdjük. Bár itt megkérdeznélek titeket, hogy Ti mit tennétek? Adjak neki tényleg tápszert??? Napközben úgy ahogy eszik, délben főzelék, délután gyümi+tejpép, vacsira is már főzeléket adok. Csak a reggelivel és a lefekvés előtti kajával van gondunk...

Na majd még ma jövök :wink:

horvviki

Sziasztok!

Boszi
Micsoda pasi :lol:

Fiora
Hogy vagy-tok?
Egyben még?

Helga
Áron szép kisfiú!
Milyen pici volt még az első képen :P

Viki
A nagyobb gyerekes anyák tanácsa biztos jobb - én is megpróbálnám még a szopit , ha van tej - talán elkezdi ismét...
Remélem rendeződik a dolog.
Smink?
Már azt sem tudom, hogy mi az :lol: Bár tavaly sem volt már rajtam sok festék..

Többiek?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Még egyben vagyok, és nem is érzek még semmit. Az ünnepre nem akart kijönni :wink:

Kép
fiora

Sziasztok!

Boszi!
Kellemes Balcsin töltött időt kívánok nektek! Anyukádnak és a mamádnak is jóval könnyebb lesz, hogy ott vagy nekik Te!Vagyis Ti!

Viki!
Bár nálunk sosem volt gond az étvággyal...Mindig evett Bogi, mint akinek muszály :lol: Ő 6 hóig csak tejcsit kapott, utána kezdtük el a pótlásokat.Sajnos tápszert is kellett neki adnom pár hetes korában, mert korán jött, császárral, tejmirigyeim fejletlenek voltak, nagyon nehezen indult be a tejképződésem.Szerencsére a homeos bogyó segített, így csak 1 hétig kínlódtunk a tápszerrel!
De!
Immunerősítő gyanánt ajánlotta Dr.Nénink a Vitacolan szirupot! Multivitamin sűrítmény! Ahogy itta Bogi, láttuk, hogy nő az étvágya. Utána hallottam, hogy étvágynövelőnek is ajánlják!
Esetleg kipróbálhatnátok!Azért kérdezz rá, hogy adható -e Fanninak, mivel Ő még csak 6 hónapos! A gyógyszertáros megmondja neked!Rajta van a papírján!
Szinte minden vitaminkészítmény étvágynövelő!Szerintem jobb mint a tápszer!

Helga!
Áron olyan nagyfiús a képen! Így egymás mellett feltűnő, hogy mennyit jelent egyetlen évecske :!:

Kia!
Én addig minden nap munkába menetel előtt gondosan összeválogattam a ruháimat, olyan színre sminkeltem,hajam megigazítottam...
Ma így néz ki egy munka előtti reggel:
Boginak gondosan összeválogatom színek szerint a ruháit, csattjait, hajgumijait :lol:
Én magamra kapok egy nadrágot meg egy felsőt, gyorsan megfésülködöm, készítem a kedvenc reggelijét.

Mindig irigyeltem azokat az anyukákat, akik gyerek mellett is szuperül néznek ki! Honnan van magukra ennyi idejük :shock:

Szerintetek?
Megyek virágot ültetni az udvarra.Rózsát és nefelejcset meg pár virágot a sziklakertembe.

Anita
Kép

Kép
gani

Helga: ez igen igazi kis hazafi :):):):)

Viki: szerintem adhatsz már neki tápszert hiszen nem ez lenne a fő tápláléka és már elmúlt hat hónapos nem lesz semmi baja tőle:):):) de először próbáld ki hogy ismerőstől kérjél tápot hogy azt megeszi e mert feleslegesen de dobj ki ezer forintokat. Mondjuk a humanaban van 2-esben banános mi is azt adtuk gegének 6 hó után :) szerette:)
Meló ha pesten lennénk akkor lehet jó lenne a meló de sajnos nem és most már lassan apának is beindul a meló igy valszínű egy darabig nem kell még mennem dolgozni:) De szerintem ha napközben eszik rendesen akkor ne aggódj a babák nem éheztetik magukat eszik annyit amennyi kell neki próbálj neki esetleg tejpépet adni reggelre is meg lefekvés előtt teát vagy vizet adni :)

nika70
Salgótarján

Köszi csajok a tanácsokat.
Nika: reggelre adom neki a tejpépet, ha nem akar szopizni.
Gani: ezt az étvágynővelőt megkérdem majd jövő héten a dokitól, úgyis megyünk tanácsadásra.
Csak a védőnő beparáztatott, hogy neki még kell a folyékony kaja naponta 2-3-szor...

Jaj, Fiora, most esett le, hogy lehet Te pont Húsvétkor leszel bent???

horvviki

Gani
Hétvégén még fagyni is fog.. Jön a lehülés!
Nem lesz gond a virágokkal?

Fiora
Hogy állsz a vízzel?
Elváltozás a testeden?
Megvárja a jövőhetet :wink: :P

Most olvasom egy másik topikban, hogy egy doki azt tanácsolta az anyukának - a gyerek 6 kilón felül van, csak 3 hónapos - kezdje el a hozzátáplálást :shock: :? így könnyebben fog kakilni, stb... :roll:
Most nekünk sincs (már 2 napja) - de majd lesz :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, Viki: szerintem is jövő hét lesz ebből, semmi elváltozás nincs még. Csak egyre nehezebben "hordozom" a hasam. Húsvét miatt tartok egy kicsit a kórháztól, de gondolom ott úgy megy az élet mint egyébként (remélem).

Kép
fiora

Kia!
Húha! Megőrülök, ha megfagynak a virágaim! Kitakarítottuk 3-asban :lol: a sziklakertet és elültettük a virágokat.Most jöttünk be.
Szinte egész nap kinn voltunk.Bogi extra energikus lett a napsütésben :D Nem is aludt napközben.Mindjárt megyünk is fürizni, mert tuti elalszik 19 előtt.
Nem értem ezt a hozzátáplálási orvosi tanácsot! Olyan sok dologra, nagyon könnyen rávágják, hogy tápszer, meg hozzátáplálás...
Tény, hogy ha vegyes az étrend, gyorsabb az anyagcsere! De csak azért, hogy legyen széklet, miért kell hozzátáplálni???
Ha panaszt okoz a széklet hiánya, az más! De ellenkező esetben, szerintem nem kellőképpen javallt.

Anita
Kép

Kép
gani

Képzeljétek mit csinált a lányom :!:
Nyalókázott a szobájában, csendben.Annyira csendben, hogy már gyanús volt :lol: Bekukucskáltam és a nyalókával festi a szemét és rúzsozza a száját :lol: Nem szóltam rá, kijöttem.Kíváncsi voltam, hogy miként folytatódik a sminkelés.Jött is nem sokára, hogy: "Anya!Valami belement a szemembe!Bejött az ablakon Teszkó( a kiskutyánk ) és ki akarta festeni a szememet a szemrúzzsal" :lol: :lol: Most is röhögök rajta :lol:
Olyanokat mond mostanában, hogy nem győzöm jegyzetelni a gyerekszáj sztorijainkat :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Koszonjuk a kedves szavakat :) Nagyon jol esett :)

Viki,
Tok jo, hogy jelentkeztel! Orulok, hogy Fanni jol viseli a hianyodat, meg mindig ez a jobb, mintha forditva lenne!
Szerintem vegyel tapszert biztos ami biztos alapon, csak hogy legyen otthon. Persze az volna a legjobb, ha tudnal valakitol szerezni egy kicsit, ahogy Nika is irta. Azert eroltesd meg a szoptatast, es amikor elfogadja, inkabb szoptass. Ha nem fogadja el, de mar regen evett, tehat ugy gondolod, hogy ehes lehet, akkor kinald meg egy kis tapszerrel, es meglatod, hogy fogadja.

Fiora,
Nem akarlak riogatni, de szerintem ilyen unnepi alkalmakkor ott is megall kicsit az elet. Legalabbis, amikor en bent voltam a korhazban, akkor vasarnap pl nem volt takaritas :!: es a vizit is elenyeszo volt, alig talalkoztunk korhazi dolgozoval.

Gani,
Tok jo, hogy van kertetek, ahol a kislanyod szabadon futkarozhat, es jo levegon lehet. Mi milyet sajnos itt nem tudunk csinalni :( Aranyos a ruzsos sztori! Hihetetlen, hogy milyen kislany meg, es mar igazi NŐ! :lol:

Kia,
A ferjed bent volt most a varosban a rendezvenyeken?? Voltal mostanaban setalni lent? Kar, hogy eddig nem futottunk ossze :(

Remelem, Bosziek jol utaztak, es be tud majd jelentkezni :)

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Helga!
Igen, nagy előny az udvar meg a tiszta levegő! De sajnos sok hátránya is van :cry: Nagyon kicsi az ország és rendkívül fővároscentrikus :cry: Ez sok területen okoz nekünk fejfájást.

Fiora!
Bogi anno 2005-ben húsvét előtt 6 nappal született.Mi pont húsvét hétfőjén mentünk haza a kórházból.Lehet, hogy Ti is húsvét hétfőjén már haza felé mentek Zsófikátokkal :?: :!:
Akartam már írni, hogy nagyon szép nevet választottatok a kislányotoknak! Ősrégi, mégis modern, hangzatos név!Nekem nagyon tettszik :)

Boszi!
Megsütöttem a kapucíner recidet!Nagy sikere lett!Köszönöm neked!

Kedden is sütnöm kell valamit, hogy szerdán meg tudjuk az oviban kínálni a gyerekeket meg a kollegáimat, Bogi szülinapja alkalmából.Csütörtökön megyek matek versenyre, pénteken meg már nem lesz ovi.Így marad a szerda a bulira :lol:

Nika!
Mit dolgozik a párod, hogy most tavasz környékén indul be a melo neki? Építőipar?

Kellemes vasárnapoz mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Hát se tegnap este, se ma reggel nem volt hajlandó Fanni szopizni :( Azt hiszem, holnap kipróbálom a tápszert... És sajnos mivel kb. 1 hete alig-alig szopizik valamit, a tejem is nagyon kevés. Legalábbis én alig érzek benne valamit. Beszéltem a védőnővel erről, ő egyértelműen azt mondja, hogy Fanni megérezte, hogy megyek vissza dolgozni és ezért van.... Magyarul én vagyok a hibás, ezt elég erőteljesen éreztette...

Csajok, akik tápszert ad, tud nekem valaki tanácsot adni, hogy milyet vegyek? A védőnő csak azt mondta, hogy "2"-es legyen, és izesitetett vegyek, azt jobban megeszik. Kinek mi vált be? Mi az amit tényleg szeretnek???

Boszi: megérkeztetek?

Fiora: van valami már? :lol:

horvviki

Egy kicsit most utána olvastam a tápszereknek a neten. És most teljesen elbizonytalanodtam. Lehet hogy hülye kérdés, de mi a különbség a tejpép és a tápszer között??? Tejpépet már régóta kap Fanni. És a héten is ha nem volt elég a szopi, akkor tejpépet adtam még neki. Illetve sok helyen azt olvastam, hogy reggel tejpépet kap a baba, és csak vacsira tápszert. Az én védőnőm meg azt mondta, hogy reggel és este mindenféleképpen tápszert kapjon. Máshol meg azt írják, hogy ha van még anyatej, akkor abból egyen amennyit csak tud, és utána kapjon tejpépet. Szóval most teljesen összezavarodtam...

Szerintetek???

horvviki

Viki!
Ne ostorozd magad emiatt! Biztos, hogy valahogyan lereagálja Fanni, hogy " elszakadt "Tőled. Ő így válaszolt. De ez nem azt jelenti, hogy nem vagyjó anya vagy ilyesmi! Biztos izgultál is az új helyzet miatt. Ettől is csökkenhetett a tejcsid!
Nem tudom melyik tápszer a jó. Ebben szerencsére nem vagyok jártas.Viszont Fanni már 7 hónapos! Ő már kaphat bababarát alapanyagokból tejes dolgokat!Pl.:tejbegríz,pépek,főzelékek! Szerintem nem kell feltétlenül a tápszert látni egyetlen megoldásként.
Informálódj sok helyről és vond le a magad következtetését!
Semmi esetre se vádold magad, még a védőnő hatására sem!

Megyünk sárkányt eregetni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani : garomira igazad van ha valaki nem a fővárosban él már negyedannyi esélye sincs semmire sem én fővárosról vidékre költöztem de talán a fővárosi kényelem de pl a közlekedést nem tudom megszokni hogy félóránként van egy busz illetve este 9 után már nincs is nagyon.De munka és lehetőségek szempontjából is pesten nagyobb az esélyed bármire is .

Nekem is nagyon tettszik a Zsófia név ha kislányom lett volna akkor az lett volna a neve sőt ha lesz tesó és lány lesz tuti anna zsófia lesz jól hangzik az annát meg anyu után és szerintem szép név.

Lehet úgy is mondani:) műanyag nyílászűrókat szerel be

Viki m ondom mi a kettesből a hzmana banánosat ettük de nem túl olcsó és egy idő után meg most már a hármast használjuk és az almás a dm-esből de a kettesből is azt vettük :)Ja védőnéni kicsit eltúlozza amit mond hogy lehetnél te a hibás nem normális ilyet mondani
Amúgy úgy tudom a tápban sokkal több ásványi anyag vitamin van ami kell a babának mint a tejpépben hiszen az igazából csak desszert.

De ganinak is igaza van szerintem próbáld ki a tejbegrízt főzeléket vacsira is bár azt mondják tejet ne nagyon adj egy éves korig de hát a tápszerek is tej alapuak ne mondja senki hogy nem mert mi amikor ha-s tápot kaptunk arra is rá volt írva hogy tej alapu.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Viki,
Nyugi, nem Te vagy a hibas! Ha otthhon maradsz akkor is bekovetkezhet az, hogy nem ker mar a szopibol....

Szerintem is a tapszerben tobb a vitamin es az asvanyi anyag, viszont folyadek, mig a tejpep inkabb deszert es pepes allagu.
Mind a ket dolog tejalapu, csak gondolom, a tapszerbol meg jobban
kivonjak az allergen feherjeket. Sot, a HA tapszer is tejalapu, abbol
meg jobban kivonjak oket.
Az en orvosom szerint 2 eves koraig :shock: ne adjunk direktbe tejet, csak tapszert. Mondjuk ez nonsensz, biztos hogy fog majd kapni tejet nemsokara Aron. Viszont tejbegrizt meg inkabb nem adnek legalabb egy eves koraig... nehogy baj legyen.

Szerintem szerezzel be tapszert, a Humanat sokan dicserik (tobbek kozt Nika es Boszi is :) )
De azert eroltesd meg a szopit is, hatha idovel ismet keri.

Nika, Gani,
Bp kozpontusag nagyon tulzasba van vive :(
Meg a nagyobb varosok sem szamitanak, pl Szeged sem. Tesom pl csak itt Bp-n talalt vegulis munkat, kenytelen volt idejonni.....

KépKépKépKép
thelga

Nika!
Azért kérdeztem az építőiparra, mert az egyik barátnőm férje pl.burkoló és nagyon nehéz volt nekik ősztől mostanáig élni :cry:
Alig kapott munkát, de most már Ő is dolgozik, úgyhogy hajrá melósok és melósnők :lol:
Anna nagyon szép név!Képzeld, van a Miskolc topikban egy anyuka,Annának hívják a nagylányát.Panda a beceneve!Így szólítják.Szerintem aranyos megszólítás!

A félreértések elkerülése végett!
Bababarát alapanyagú hozzávalókból képzelem el a felsorolt ételeket! Sima tejet, forralva Én is csak 1 éves kora után adtam Boginak.Szerintem is ahoz még fiatalka Fanni.Viszont van babatej,gluténmentes és csökkentett glutén tartalmú gríz, rizs...Ezekből már elég sokmindent el lehet készíteni!

A barátnőmék kislányai is valami banános tápszert szeretnek enni! Biztos az, amit Nikáék is használtak! A simát a lányok nem ették, kinyomták a szájukon!De a banánosat nagyon szívesen fogyasztják!Próbáld ki Viki!
Ja és a tápszert nem írják fel a gyermekorvosok receptre? Úgy kéne venned Viki!Mégiscsak olcsóbb!Ahogy írjátok többen is, egész szép az ára a tápszernek!
Na de jó vagyok Én is.Minek van ma Mo.on jó ára?Lassan már a kínai gagyik is drágák lesznek :cry:

Azért a védőnéni is aranyos! Nemhogy erőt öntene az anyukájába, még beleteszi a bogarat a fülébe!Nem volt szép Tőle! Nem feladata bírálni a szülőket!

Én szurkolok Fanninak!Nem buta kislány!Mint ahogyan egy gyerek sem.Biztos nem éhezik!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Viki
Remélem minden rendben lesz Fanni étkezésével.
Kitartás!

Helga
Apa kint volt sajna tegnap is...
Éjfél után ért haza :(

Boszi
Remélem jó a hétvégétek a Balcsi mellett....

Holnap szuri + Rota :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

én mondjuk a tejbegrízt is táppal csináltam egy éves koráig :):):)

Gani igen de ők nem ősztől nem dolgoznak hanem "csak" januártól max áprilisig mert ők decemberben első két hétben még javában szoktak dolgozni:):):):):)

Tápszert csak 6 hónapos korig írnak fel vagy ha valakinekHA-s kell azt mneg egy évig. sajnos:) A babatejjel meg az a gond hogy baromi drága mondjuk nekünk nem futotta rá igy a tápból csináltam neki sokmindent mert az két doboz volt 2200 Ft és ez egy havi meg egy kicsit több re elég igy nem olyan drága a humana meg azt hiszem ha jól emlékszem 2-3 ezer Ft körül van egy doboz:(

nika70
Salgótarján

Kia!
Nem irigyellek! Biztos halálra aggódod magad, míg haza nem ér a párod.

Nika!
Fél éves korig írják fel, mégis sokkal tovább javasolják a használatát a tápszernek.Jó a rendszer...No comment :cry:
Már rendes tejcsit kap Gege?Szereti?olyan sok kisgyerek van a közelünkben, akik a cici elhagyása után pár évre kizárják a tejet és kakaót az étrendjükből.Nem tudom mitől lehet ez.
Bogim 18 hós koráig szopott ( tejem még 2 éves korában is volt,vírusfertőzésen mentünk át, akkor szokott le magától ) de azóta is szeret mindent. Testalkatán nem látszik, hogy mennyit eszik egy nap alatt :lol: Ő születésekor is picike volt :(

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok,
ma se volt semmi, gondolom kivárja az idejét :lol: .
Egész nap nem voltunk itthon, úgyhogy elég fáradt vagyok.
DE végre sikerült függönyt + karnist venni :) .

Zsófia a férjem ötlete volt, én Gabriellát ill. Annát szerettem volna már hosszú évek óta, de Gabiból (a férjem családját is belértve) van már 3, az Anna meg nem megy a vezetéknevünkhöz.

Lehet, hogy végül tényleg Húsvéti baba lesz. Anyósom olyan mint egy jósnő :D . MIndig megnézi az arcom, hogy "eltorzult" -e, mert ha igen akkor mindjárt szülök. Illetve a hasam méretéből megmondta, hogy 3,5-3,75 kiló lesz.

Kép
fiora

Sziasztok!

Most az előbb szopizott kicsit Fanni, aztán még kapott tejpépet. Még lefekvés előtt is megpróbáljuk a szopit. Nem adom fel, csak tényleg az a baj, hogy egyszer kéri, egyszer meg nem. Nem tudok rajta kiigazodni. Mindenesetre holnap veszek abból a banános tápszerből, kipróbáluk mennyire fogadja el...

Köszi a tanácsokat, mennem kell, fürdetünk. Holnap este jövök. :lol:

horvviki

Viki,
Egeszsegpenztaros kartyara tudod venni a tapszert! Es en is ugy tudom, doki nem irhatja fel 6honapos kora utan.

Kia,
Gondolom, nagyon aggodtal a parodert :(

Fiora,
Nekem is kedvencem az Anna, de most ugyebar az a legtobbet adott nev, es nalunk is van mindket reszrol egy-egy Anna. Ha lanyom lesz, akkor en Tundet szeretnek :)

Gani,
Talan attol felnek az anyukak, hogy allergiasak lesznek a tehentejtol. DE ahogy Nika is irja, lehet ott a babatejbol is finomsagokat kesziteni, ha ennyire felnek a rendes tejtol. Csak hat ez penzizu :( Viszont szukseguk van a gyerkocoknek a feherjedus folyadekra. Ilyenkor mivel potoljak azok az anyukak a tejet???

KépKépKépKép
thelga

Je, Fanni baba 7 honapos! Boldog hofordulot!!!!

KépKépKépKép
thelga

Húúúúúúúúúúúúúú tényleg lemaradtunk hogy lehettünk ilyen figyelmetlenek :)

FANNINAK BOLDOG HÓFORDULÓT

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hazaértünk az oviból. Nincs valami fronthatás mostanában? A gyerekeim meg voltak szédülve ma :lol:

Helga!
Igen, eléggé allergén a tehéntej. Nem is értem azokat, akik nem figyelnek oda ilyenekre! Van egy ismerősünk, 5 hónapos kislány a bundáskenyeret szopogatta, meg a tükörtojás sárgáját mártogatták neki és a pörköltszaftos kenyér is étlapon volt :shock:

A Tünde is nagyon szép!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Ma megkaptuk a 3 hós szurit és a Rotát.
Majd jövök...

Fanninak Kép
Boldog hófordulót így utólag!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Apa ma meccsbiztosításon van :evil:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fiora
Drukk!!

Na tényleg megyek, Manó akar...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

1000. hozzászólásom :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Majd írj, hogy viselte a nagylegény a szurikat!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Tegnap este nagyon sokat szopizott Fanni és reggel is elég sokat, ezért még várok a tápszerrel. Kiváncsi vagyok a ma estére... :roll: Ja, és már pár helyen megnéztem ezt a banános tápszert, de sehol sincs. Majd holnap megnézem még gyógyszertárakban is.

Köszönjük a köszöntéseket :lol:
Holnap nem dolgozom, majd jövök többet, de most Fannizom :lol:

Boszi? Hogy érzitek magatokat Balcsin?

Trécsi? Merre vagy?

Kia? Oltást hogy viselte Levi?

Helga: köszi, hogy szóltál, erre most nem is gondoltam, hogy egészségpénztárra vegyem meg...

horvviki

Ma voltam CTG-n és UH-n. Minden OK, de semmi jel nem mutat arra, hogy ki akarna bújni. A doki szerint jó lenne ha már kijönne, mert valszeg elég nagy a baba (3,75-4 kg körül saccolja) és már nem kéne nőnie. Homeopátiás bogyókat írt fel. Ti szedtetek ilyeneket? Amit már el kellett kezdenem ma az a Caulophyllum, és amit majd a fájások kezdetekor pedig a Cimicifuga lesz.

Kép
fiora

Fiora,
Homeos bogyokat nem szedtem, ugyhogy nincs rola semmi tapasztalatom, viszont masoktol hallottam, hogy nagyon hasznos az alkalmazasuk...
Kivancsi vagyok, mekkora lesz Zsofi baba. Arcod nem torzul mar? :)

Gani,
Jo batrak voltak az ismeroseid. De vegulis, ha nem allergias tole a baba, akkor mehet, bar az 5honap azert megiscsak tulzas.

Viki,
Orulok, hogy Fanni szopizik. :) Biztos volt mostanaban valami a tejjel, mas volt az ize, vagy jon a foga a babanak. Sok minden lehet, miert nem fogadta ugy el.

Kia,
Prevenart is adatsz majd be Levinek?

KépKépKépKép
thelga

Helga: még nem torzulok :lol: (legalábbis nem vettem észre)

Kép
fiora

Sziasztok!

Hú, de nagy a csend... De én ma itt vagyok :lol:
Lakást már rendbe tettem, majd még vasalnom kell. Fanni alszik, és mindjárt jön a barátnőm, aki ikreket vár. Ma reggel ment a védőnőhöz először, utána feljön. Még mindig nagyon meg van ijedve...

Fanni tegnap este jó sokat szopizott, ma reggel viszont már kevesebbet. Fene se érti ezt... :roll: Viszont nem is sír, hogy éhes lenne. Olyan, mintha neki ennyi elég lenne. Igaz, soha nem volt egy nagy evő. Most a legújabb dilim, hogy azt nézegetem, mintha fogyna... és egyáltalán nem hízik. Jövő hét szerdéra van időpontunk tanácsadásra, addig ezen fogok agyalni. :roll:

Többiek? Hol vagytok?
Trécsi hogy birod cigi nélkül? Armanddal minden ok?
Boszi? Hogy vagytok ott lent Balcsin?
Kia? Oltást hogy viselte Levi?

horvviki

Sziasztok! :lol:

Nagyon elfoglalt vagyok,sok a dolgom! Nemsokára írok majd többet és vissza is olvasok! Jól vagyunk! :P

Pussz nektek! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

A férjem már nagyon szeretné, ha kibújna Zsófi. Most hívott, hogy nincsenek e- fájások és hogy bevettem e- már a homeos bogyókat :lol:

Kép
fiora

Sziasztok!

Helga
Mi az a Prevenar?

Még az agyhártyagyull. ellenit adatjuk be, de azt majd 2 éves kor után - akkor csak 1x kell szúrni.

Az oltáskor ismét nagyon ügyes volt :lol:
Csak pár mp sírás volt, aztán ismét nevetett.
Szerencsére a Rotát szépen lenyelte.
Tegnap nem volt láz.. csak sokat aludt.

Ma épp tanácsokat osztogattam :lol:
Az uncsitesóm felesége tegnap ment haza a kórházból a babával :wink: ...és sok kérdése volt.. de biztos lesz még.

Ha minden jólmegy már 2 hét múlva otthon leszünk :lol:
Úgy örülök, hogy végre eljött az idő..
Már vagy fél éve nem voltunk Szabolcsban :?

Külön örülök - akkor már 2 babát fogunk meglátogatni :lol:

Viki
Örülök, hogy Fanni sokat szopizott este!
Drukk, hogy ez így legyen még sokáig!

A dokinő nekünk azt mondta még nem kell étrendet változtatnunk :lol:
Az új adatok:
7170 gramm és 62 cm. :shock:
..és azt is, hogy 4 nap kaki nélkül - semmi gond.
De még ma sem volt - ez már 5 nap :shock:
Tegnap a szuri előtt jött egy kicsi, de azóta semmi...

Szuri után:
Kép

Boszi
Remélem jól érzitek magatokat és a mamád is jól van, főleg így, hogy ott vagytok vele.

Fiora?
Hogy vagy-tok?

Gani
Hogy vannak a virágok?

Többiek?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fiora
Sex?

Nekünk az segített :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: köszi jól vagyunk. Mosok-takarítok, hátha meghozza az eredményt :wink:

Kép
fiora

Fiora!
Szülés meginduláshoz: Szülés előtti este apa farmert akart venni magának... Elmentem vele vásárolni, kétszer jártuk meg a WestEnd 3 emeletét fel-alá...azt hittem leszakad a lábam és a derekam. Másnap reggel beindult a szülés :lol: (Előtt való nap doki bácsi azt mondta, hogy a héten tuti nem szülök...)

Kia!
Kaki: én nem aggódnék! Tudod, nálunk 11 nap volt a csúcs :wink: Bár szerintem lassan 4 hónapos Levi, ha nagyon nem lenne kaki, akkor esetleg megpróbálhatnád a baracklevet... Almát ne, mert az fog. Vagy kamillatea, édesköménytea...
Szerintem Fanni még nem érte el a 7 kilót. Jövő héten lesz méricskélés, akkor kiderül.

Boszi! Várjuk a beszámolót!

Trécsi! Hol vagy???

horvviki

Kia: az se rossz ötlet, bár mivel a férjem éjjel dolgozik naapal meg anyu van itt elég nehéz megoldani :)

Kép
fiora

Igen, Viki, emléxem még, hogy írtad...

Ébredezik Manó...
Most jó, hogy kisütött a nap - el kellene menni a postára...
Bár most nem fog aludni hami után :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gani ha gondolod beteszlek a táblába:):):):)

Csajok bocsika most jutottam odáiog hogy aktivizáljam a táblát:):):9

Kép

nika70
Salgótarján

Lementünk Fannival sétálni, de 10 perc után visszajöttünk... Nagyon fúj a szél :?

horvviki

Sziasztok!

Viki!
Az a lényeg, hogy nem veszed észre rajta, hogy éhes lenne és ebből kifolyólag sírósabb,nyűgös...Tudja Ő, hogy mi és mennyi kell neki!

Kia!
Az agyh.gyull.elleni oltást Bogi is megkepta tavaly, meg az idén is kap 1 emlékeztetőt.
Virágok állnak, anyukám szerint, mint Katiban a gyerek :lol:
Mi lányunk 1 éves státuszon volt 8 kg :lol: Mondjuk 2500 g.al született épphogy a 37.héten. Mi is majd a jövő szerdán megyünk 3 éves státuszra.Szerintem 13 kg van. Háááát, nem egy vasgyúró.

Anita
Kép

Kép
gani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?