Cleo!
Nem tudom hogy milyen a Bergon babakocsi, csak annyit, hogy ha 11 kg+ belerakod a 3-4 kg-os babát, már rögtön 15 kg lesz belőle. Plusz a plédek egyéb ruházat és ha még vásárolsz is és berakod az aljába akkor hamar-hamar eléri a 20 kg-ot.... Ha nem kell lépcsőzni akkor ok, de hogy fogod felrakni a buszra és levinni a metróba? Meg a baba sem marad mindig 3-4 kg. Észere se veszed (főleg, ha olyan ütemben gyarapszik, mint az én fiam, havi másfél kilók) és már cucc nélkül lesz majd' 20 kg a babakocsi
Fiam fél évesen megközelítette a 9 kg-ot. Sportkocsizni meg csak akkor tudsz, ha már biztosan megül, esetleg magától felül.
El fogod bírni?
Én annó minden babakocsit felemeltem amit nézegettünk és többnyire az alapján is választottam, persze a babát annyira számításba se vettem, meg a cuccokat
Pelenkázó táska ráakasztva a váltás ruhával, a pelenkákkal, a csörgőkkel, az innivalóval, a popsitörlővel, kenőccsel. Ezek így különk-külön nem nagy tételek, de nagyon sokszor úgy ki volt tömve a táska, hogy el se hittem, hogy ilyen létezhet, mert még belemegy az én pénztárcám, meg még egy-két cucc, hogy ne legyen annyi táska
Ez persze nem mindig volt így, de én nagyon sokat mentem ide-oda a babával. Na meg avásárolt cuccokat is könnyeb a kocsiba berakni. Egy óriás csomagos pelusnak is van súlya ám...
Szóval, a helyzet bonyolódik és bonyolódik, de remélem adtam még néhány szempontot a választást illetően.
Babahordozó, nekünk 10 forintos volt és én azzal is meg voltam elégedve. Formára és minden egyébre megegyezett drágább márkásabb társaival. Mondjuk nekünk akkoriban még nem volt autónk, csak ha anyósékkal, vagy anyukámékkal mentünk akkor használtunk, egyébként meg nagyon jókat tud benne nézelődni egy pár hónapos csecsemő és nagyon nagyokat tud benne rottyantani
Mostani ülésünk egy Brevi autósülés és az sem került 20-ba, csak 16-ba... Ezeket is érdemesebb több helyen megnézni, mert van ahol ez is drágább.
sasha