Új privát üzeneted érkezett!

Juti,
hát ezt én sem értem... pedig még hely is lett volna...
Könyvelő mit könyvel?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Juti!

Sajnálom a mell gyulladást annál rosszabb dolgot el sem tudok képzelni, sajnos nekem is volt többször, félek is tőle. :(
Azt én sem értem miért nem lehetett bent veled a kis Milán. :(
Egyetértek Zsanival az avent mell szívó szuper! :D

36
:D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D

katus78

Katus!!!!!!!!

36 :D :D :D :D

Mátéval mennyi is volt pontosan?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Katus, gratula a 36-hoz! Lehet valaki azt hiszi 36 éves vagy! :lol:
Most már fellélegezhetsz, talán most már élvezni is tudod a terhességet. :lol:

Jutóka lehet már szül?!

Ági, Reni hol vagytok? Nem mintha én sűrűn írnék de azért többet mint Ti! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Köszi a gratulát! :D
Mátéval 36+2, szóval holnap reggel háromnegyed 7 lenne......

katus78

Majd reggel írok, de remélem nem lesz semmi! :wink: :lol: :lol:

katus78

Lehet jól megviccel ez a Kölök aztán 40-en túl sem akar kibújni. Legyen így! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Már jobban vagyunk, cici rendbejött, lázam sincs. Azt hittem sose lesz vége! Nagyon rossz volt, de most túlvagyunk rajta, minden rendben lesz!

Le is maradtam rendesen, nem nagyon van időm visszaolvasni! Remélem mindenki jól van, gyerekek is, szülők is!

Na, most is rohanok, fürdetés lesz lassan.

Puszi

jutiboszi

hello! :wink: :oops: :P

Kriszti!
[quote]
írta:
Lehet jól megviccel ez a Kölök aztán 40-en túl sem akar kibújni. Legyen így!

Legyen én szeretném nagyon! :D :D :D

katus78

Sziasztok!

Megtudná nekem mondani valaki, hogy merre találok a neten kínai fogamzáskalkulátort? Még annak idején az nlcafen néztem meg, de most nem találom.
Háha valaki, tudja...

Köszi, Gyöngyi :)

Kép
wirág&

Hello Gyöngyi!

Ott van még mindig, nlcafen a kalkulátorok címszó alatt megtalálod.

Csak nem???? :wink: :P :lol:

katus78

Bocsi most én sem találom, én 2 hete néztem akkor még meg volt, de most teljesen új minden :shock:

katus78

katus78

Katus!

Kösziii!
Nem-nem nekem. :lol: :lol: :lol: (Egyenlőre) :lol: Adél keresztanyuja volt itt, meg akartam neki keresni nagy lelkesen, de végül sehol nem találtam.
De akkor most már tároltam. :wink: :D

Kép
wirág&

Jutikám!
Mit olvasok!!Szegénykém!!
Nem volt elég a hasmenés???? :? :(

Katus

gratula 36 hét betöltéséhez!!!!:)))
Kivánom,hogy még maradjon bent egy-két hetet!
Jól érzed magad?Már felkelsz??

Jutóka számát sajna nem tudom,de Ő tudja az enyémet! :wink:
Ha ir,azonnal irok Nektek!!!
Kiváncsi vagyok mi ujság vele!!!
Vendég

Helló lányok!!Szép nap van ma,látom kihasználjátok!!! :)

Anikó merre vagy???????????????
Irj!!!!!!!!!!!
Vendég

Hali!

Katus,hogy vagy?Máté várja a tesót?Otthon szülsz?

Kicsit levagyok maradva tőletek,de ahogy ábizsani írta csak dolgozok meg dolgozok kicsit már elég is besokaltam!Majd meglátjuk mi lesz-e téren a további alakulás!

Juti!Sajnálom ami történt,de örülök így látatlanba is,hogy már okés vagy és újra együtt a babával!Ez a legfontosabb!

Viol!Gratula a vizsgádhoz!!Ügyi vagy! :lol: :lol:
Mikor kezdessz melózni?Mindjárt itt van!
Nekem semmire nincs időm melóbol szinte úgy esek be a Leviért a bölibe a városba se tudok lemenni és betelet az a bizonyos pohár nem csak ezért másért is!

amica!Milyen bulit szervezel?

Kép
dzsezmin

Dzsezmin

Mi van veled??Nem szoktál Te ilyenelkeseredett lenni!!!
Olyan lelkesen melóztál.
Hiztál már?
Mesélj!!!(ha akarsz persze!) :roll:
Amugy ez engem is idegesit kicsit.Hogy beesek érte az oviba aztán a vásásrlás,meg ilyenek tök elmarad,mert rohanok haza főzni másnapra.Szegény gyerkőc (kicsi) meg játszana velem.NAggyal tanulni kéne...Nem könnyű... :roll: :(
Vendég

[quote="Gabó"]O írta:Gabótthon szülsz?

Huhh, először másra gondoltam... :lol: De katus itt szül Sopronban.

Hogy vagytok, Gabó?
Na, milllen pohár telt be? Nálad mondjuk hamar ki tudja verni a biztosítékot egy-két dolog, nem? Hamar ugrasz? Kire pörögtél be?
Köszi a vizsga tényleg megvolt, most egy papírral több van... :roll: :D

Április 5-én megyek be először, sztem csak átnézni a dolgokat, stb, mert ahogy néztam a beosztást, egész napra van már valaki beosztva, szerintem én csak pluszba megyek betanulni, mint valami kezdő... :D Aztán még egy ilyen nap van 13-án, és 15-től kezdek rendesen, de csak fél napokat, délelőtt, és 3 nap meló 2 nap szabad ritmusban. Legalábbis ez van a beosztásban, de meglátom hány óra lesz, lehet, hogy még kérek hozzá párat.

Balázs hol melózik most? Házzal hogy álltok?

Erika,
fel a fejjel, majd csak utoléred magad! :roll: :P Biztosan nem egyszerű dolog, de ránk nőkre ez jutott. Család, háztartás, meló...
Kitartás!! :P

KépKép
viol81

Katus... :oops: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Na, ma már mindkét ciciből szopiztunk! Borzalmas időszakon vagyunk túl! Most már csak egyetlen "gondom" van, a fáradtság, de majd hozzászokok valahogy! Már nem csak eszünk és alszunk, néha nyafizunk is, mert fáj a pocak! De ha minden okés, akkor nagyon kis tücsök! Akkor nézeget, gagyog, nagyon ari. Na, megyek, megpróbálok aludni a köv. szopiig! Pussz!

Kép Kép Kép Kép

jutiboszi

Juti
Milánka egyszerűen csodálatos!!Gyönyörű kisfiú!!!!!
Ahogy irod jó baba lehet.Pihengess csak amennyit birsz mellette!! :wink:

Viol
én is igy "betanulva" kezdtem az elején,aztán szép lassan kialakult minden!Fel a fejjel!! :D
Dorkáról kép??????????? :D
Vendég

Jó reggelt!

Juti,
nagyon szép kisfiú Milán :lol:
Kenj a pocakjára Windsalbe-t, homeopátiás kenőcs pocakfájásra.

Gabó,
szegénykém, elhiszem, hogy kivagy. Leviről kép?

Viol,
neked is mindjárt megkezdődik a munkás élet. Bár nem hangzik olyan szörnyen a beosztásod.

LÉNA MÁSZIK. Olyan édes :lol: Csak azt nem értem, hogy lett máris ekkora, még csak most született.

Megyek, viszem Ábit a GYIK-ba, húsvéti játszóház van. Apa meg viszi kicsi lányát sétálni.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!
Én is rég voltam. Mostanra már nagyjából mindenki rendbe jött.

Húsvét utánra meg kinézünk egy napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juti,
a nemalváshoz majd idővel hozzászoksz, a lényeg, hogy rendbejöttél!
Gratulálok a legényhez mégegyszer is, nagyon aranyos!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi csajok a dícséreteket!

A homeós kenőcsöt majd kipróbálom, egyelőre jókat rotyizunk, szerencsére, és így nem fáj a pocak. Na, megyek is, szopiidő van! Puszika!

jutiboszi

Juti,
ááááááááá, nagyon szép kisfiú Milán!!! :) Szép nagy sötét szemek, sok haj!! :) Dorka is pocakfájós volt, mi azt a kenőcsöt nem próbáltuk, akkor még nem használtam homaos cuccokat, remélem beválik!! Pihenj, amennyit tudsz, hagyd, hogy a többiek kényeztessenek! :wink:

Zsanett,
hát, ahogy nézem, az a most már több, mint 7 hónapja volt... Csak úgy repül az idő! Léna meg egyre ügyesebb nagylány lesz! :)
Tanítványaid vannak? Krisztin kívül. :wink:

Erika,
közkívánatra! :D
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Cajok,
hol és hogyan kell intézni a gyest? Anno, mielőtt a tgyás-ról áttértem a gyedre, kaptam egy levelet és egy nyomtatványt, csak ki kellett tölteni és visszaküldeni, és intéződött magától. A gyes hogy megy??

Köszi!!!

KépKép
viol81

ábizsani!Majd teszek fel képet ha tudok,mert már megint variált a Balázs! :x :x Olyan gyorsan megy az idő hipp-hopp és itt lesz Léna első szülinapi bulija! :D :D :D
Ti jól vagytok?

rik!Ez a feszített tempó kikészít!!Pedig nálam csak egy gyerkőc van!Mi lenne ha ketten lennének?!!Elismerésem neked!Lehet nálam van a baj!
kb. két hónapja vagyok ilyen és utálom is magam emiatt,de nem tehetek róla nem bírom idegekkel.Majd privibe leírom nem akarom kitárni a nagyvilág elé hátha illetéktelen behatoló is elolvassa!

Viol!Tyű egy hó és kezdessz!Izgi! :D :D
Mekkora lett Dorka..!!! :shock: :shock:
Kis fürtöske!! :D :D :D

Kép
dzsezmin

Viol

köszi a képet!!! :wink:
Megbizonyodtam róla,hogy Dorka továbbra is nagyon szép kislány! :lol:
A GYesnél is jött egy ilyen pappir!!!!!!!!!

Dzsezmin

oks,várom!!! :wink:
Vendég

Viol,
nekem sosem jött papír, a gyest a MÁK-nál kellett intézni. Nyomtatvány, iratok és személyesen kellett bemennem.
Dorka nagyon hajasbaba :wink: , jól elkényeztet téged ha már a pelenkázást is megoldja :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok !

Juti, Milán nagyon szép tiszta kisfiú.Még mindig olyan jó kisbaba? Nekem anno valaki azt mondta , hogy k -val kezdődő zöldségeket és hüvelyeseket ne egyek szoptatás alatt, mert hasfájós lehet tőle a baba.Pihenj amennyit csak tudsz, majd hozzászoksz idővel a kevesebb alváshoz.

Jutoról tudtok valamit megvan már a pici lánykája?

Dzsezmin,sajnállak téged, de vigyázz magadra ne engedd, hogy kikészüljenek az idegeid azt meg pláne ne , hhogy a munka miatt a család szenvedjen.Szerintem nem éri meg bár ezzel lehet nem mindenki ért velem egyett.Most is 8 óra helyett 10-12 órát kell dolgoznod és ebből esetleg gondok vannak otthon?Bocs ha esetleg indiszkrét vagyok ,ha nem akarsz nem felelsz.Én már most félek attól mi lesz , ha nem jön össze időbe a második baba és vissza kell mennem dolgozni,mert nekem pluszba még Sopronba be kell járnom és van egy nagy kertünk is.Szóval már most félek tőle.Nem egyszerű a nők dolga.

Rik,neked meg még rosszabb lehet mivel két gyerekkel kéne foglalkoznod neked is kitartás.Szeretném tőled megkérdezni amikor Réka oviba ment nektek is ajánlottak az államilag finanszírozott biztosítás mellé még kiegészítő biztosítást?

Viol,én a netről töltöttem le a gysehez szükséges papírt persze nem mindegyiket emi kellett volna úgyhogy azokat kiküldték pluszba és még a gyerkőc születési anyakönyvi kivonatát kellett mellékelni és ha magánnyugdíj pénztártag vagy akkor annak a belépési szerződését.Lányod nagyon aranyos és azok a fürtök.

Tegnap beirattam Alexandrát oviba és bement a csoportba úgy eljátszott a gyerekekkel, hogy csa néztem persze anno legjobban tetszett neki, hogy van két babakocsi, és azt mondta az összes gyerek a barátja.Volt egy kisfiú összevissza ölelgette puszilta lányomat aztán kedvet kapott egy másik kisfiú is a puszihoz és egy kislány is.Aztán mentek sétálni félig hazakisértek bennünket elöl a lányom én meg hátul a jövendőbeli ovonénivel aki utcabeli.Játszottak körjátékot Alexandra gondolt egyet és hipp hopp beállt közéjük nagyon tetszett neki.

Ti készültök már a húsvétra?Én még nem nagyon takarítással teljesen le vagyok maradva.Nálatok mit kapnak a gyerkőcök ?

Reni merre vagy jól vagytok?

Katus egybe vagy még?

Anikó merre vagy?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, elvesztem :? Egész nap Kincsőt figyelem, mert eszméletlen dolgokat csinál: múlt héten, míg én a gangon teregettem, egyszer csak megjelent büszke vigyorral az arcán az ablakpárkányon :twisted: csimpaszkodva a nyílászáróba :twisted: :twisted: :twisted: Lebontottuk a járókát, így ha nem tudok vele lenni, becsukom őnagyságát a szobájába. A szobjából ezután száműztem a székeket, amiről magasra mászhat :roll: Korán kel, így mikor alussza déli álmát , én is alszom :oops: Kínlódom a tv-megvonással, neki nem hiányzik, nekem iszonyatosan :roll: Viszont a jó időt kihasználtuk, rengeteget csavargunk, tegnap a könyvtárba is elmentünk. Alig tudtam kicsalogatni a könyvek közül :lol: :lol: Este, mikor elalszik, a dolgozataimon kotlok: még van 3 + szakdolgozat bibliográfia és témavázlat+ zh+szigorlat :? :? Ja, és háztartás, kéne Húsvét szentségére egy kis ablakpucolás, és még egy férj is van itthon :wink: , aki megint betegségbe mászik befelé. Úgyhogy nem unatkozom, de olvasni olvaslak benneteket.

Juti-Milán olyan szép, gyönyörködtem ám! Mellgyuszit sajnálom... :cry:

Zília-nagyon talpraesett csajszid van, szobatisztaság, ovi!!! Gratula.

Viol-Dorka pedig még mindig csodaszép! Azok a fürtök :roll: Kincső haja igazi szög, mint az enyém :evil:

Gabó- én is félek, de nagyon szeretnék dolgozni szept-től. Nyáron tudsz majd pihenni, kikapcsolódni?

Zsanett- én is elcsodálkoztam: már 7 hónap???? Olyan gyorsan nőnek. :shock:

Puszi nektek, ha tudok, jövök, május 31. és enyém a világ!!!!

Anikó

Tali lesz? Oda szeretnénk menni. :lol:

Kép[/url]
quito

Anikó, mi ez a tv megvonás?Hát nem semmi amit a kiscsaj művelt gondolom a frászt hozta rád.Ma Alexandra produkált olyant amit eddig még nem és furcs is volt.íbecsukta a szobánk ajtaját én főztem gondoltam valami rosszba sántikál, de aztán kinyitotta az ajtót jött ment egyszer csak jön oda hozzám az arca csillog a kis fufruja meg úgy nézett ki mintha bezselézte volna persze nekünk nincs .Körbenéztem mi lehet, de nem jöttem rá ő meg nem akarta elmondani míg meg nem zsaroltam nem beszélek vele addig amig nem mondja meg erre megtört a halgatás és kiderült, hogy a szájfénnyel művelte.Idáig csak a száját kenegette mondtam ezutás is csak azt tegye mert máshová nem való.Megigérte hát aztán majd meglátjuk.Jó tanulást meg doli írást bizti jól fognak sikerülni és csak ügyelj a csajszira nehogy valami baja essen.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília- azt a logopédusi tanácsot kaptam, hogy vegyem vissza a tv nézést, mert negatívan befolyásolja a beszédfejlődést :cry: :cry: :cry: Az tény, hogy Kincső azóta sokkal inkább koncentrál a játékaira, és rám, mióta tényleg keveset nézzük. Eddig mindig egy halom kacat között üldögélt és hol ezzel, hol azzal játszott. Most elég neki néhány (káosz sincs :lol: ). Eddig mindig felkapta a fejét a reklámra játék közben, többet lógott rajtam és reklám után másba kezdett. Viszont, azóta, ha bekapcsolom a tv-ét ledől a babzsákfotelba és nézi :? :? , mutogatja a rajzfilmfigurákat. Ezt március 5-től vezettük be, én szenvedek.... De ha neki jó, akkor megteszem :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,hát sajna nálunk is elég sokat megy a tv nálunk 3 helyiségbe van.A mi szobánkban van a nagy tv amihez a videó is és a dvd is hozzá van kötve.Reggel ha Alexandra felkel ált. ő kelt bennünket akkor átviszem hozzán és ott még van egy kis lusti , de sajna elrontottuk azzal, hogy egyből kéri kapcsoljuk be a minimaxot és mi persze bekapcsoljuk.Igaz régebben jobban lekötötte most hamar megunja és akkor megy vagy hívja valamelyikünket játszani vagy kéri tegyünk be neki valami mesét ez főleg akkor fordul elő ha főznöm kell és apa sem ér rá vagy dolgozik,midig megvannak a kedvencei.Tudom, hogy ez nem jó nem szabadna ilyen sokat a tv elött ülnie,de sajna egyszerre csak egyet tudok csinálni és apa sem tud mindig vele játszani főleg, hogy jobb az idő és az udvarunk még rendezés alatt áll.Bár azt vettem észre hogy ha be is tetet valamit akkor sem nézi mindig végig inkább elkezd valamivel játszani aminek örülök.Persze van , hogy egy mukk nélkül végignézi.De ha pl. a nagyinál vagyunk és nincs bekapcsolva a tv nem hiányzik neki még eddig sose mondta, hogy kapcsoljuk be persze ott mindig van aki játszik vele.Mondjuk most jön talán a jobb idő és akkor sokat leszünk kint így nem lesz módunk rá tv-t nézni.Bocsi ha sok lettem.Mit kap Kincső a nyuszitól?

Egyébként tud valamelyiktek jó ötletet adni hogyan lehet megtanítani a gyerkőcöt a még ki nem mondott mássalhangzók kimondásásra?Próbálom neki mondani, hogy hogyan kell, de elbohóckodja sokszor az egészet vagy szerintem elszégyeli magát ,mert elfordul és gyorsan eltereli a szót.Előre is köszi a tanácsokat.

Jó éjt mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Megszületett Jutoka kislánya!!
Gratulálunk nekik és sok boldogságot!!!

KépKép
viol81

és még gyorsan...

andi,
köszönöm a gyest, akkor személyesen kell utánajárnom... :?

zília,
köszönöm, a vakond már folyamatban van... :wink:

és amiért gyorsan...
dorka 3. napja nem akar aludni nappal... :? iszonyat nagy hisztiket vág le, csapkod, kiabál, és ellenkezik... nagy veszekedés árán másfél-két órával később alszik el végre... szóval így csúszik a napunk, olyan rossz...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Jutokának nagy gartula!!!!!Simán sikerült??

Zília

szájfény,nem semmi! :lol:
kérdésedre,én azt válaszolom,hogy az oviban sem,és asuliban sem kértem soha több biztositást mint amennyit az állam ad.VAn rendes életbiztositása.Elég azt fizetni! :shock:

Anikó

miért voltál logopőédusnál Kincsővel?
Te és este kapcsolod már be amikor fáradt??
Még most is korán alszik el?
Május 31. mindjárt itt van! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jutókának gratulálok Kincsőhöz! Olvastam az újságban :lol:

Rik- nem voltunk logopédusnál, hanem mikor a 3 napos tréningen voltam, ott beszéltem egy logopédussal. Az ingyenes életbiztosítást se kérted?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

az jár!!! :lol: :wink:
Vendég

Cajok,
bocsi, lemaradtam... :oops: Milyen életbiztosításról van szó?

KépKép
viol81

[quote]e írta:gyből kéri kapcsoljuk be a minimaxot és mi persze bekapcsoljuk.

Zília, ez nálunk úgy működik, hogy odamegy, és bekapcsolja... :?

Jah, Dorka fürtjei nem mindig irigylésre méltók ám, főleg, amikor nem engedi megfésülni... Mert olyanja is sokszor van ám... :?

Ma meg megtapasztaltam az első igazi földönhentergős hisztit... Nem akart bejönni az udvarról. Mondjuk sajnos, mostanában mindig ez van. Hiába vagyunk kint hosszabb ideje, megemlítem, hogy be kéne menni, már tiltakozik. Magától egyáltalán nem jön, ha viszem, toporzékol, rúgkapál és hasonlók. Ma amikor valahogy becipeltem a hónóm alá kapva és beértem anyuékhoz, nem állt meg a lábán - közben persze kiabál - hanem rogy lassan le, elfekszik a konyhában a járólapon úgy, ahogy van, sapka, kabát, és bömböl. Én meg csak nézem, mondom neki, hogy hisztizz csak nyugodtan. És akkor abbahagyja, csak hüpög és néz engem. Aztán feláll és megy játszani. Szóval próbálom uralni a helyzetet, több-kevesebb sikerrel. De mostanában, komolyan mondom, katasztrofális. Azt még nem meséltem, tisztán kimondja, hogy "nem". És előszeretettel használja minden olyan dologra, amit éppen nem akar. Enni, pelenkázni, fürdeni, aludni. A legkevésbé fontos dolgokra persze... Nagyon sok dologra, ha kérünk tőle valamit, nem teszi meg vagy ellenkezik, de ha neki kell vmi és simán nyugodtan, első nekifutásra azt mondom, hogy nem, nem játszunk vele, vagy tedd le légyszíves, égtelen haragra gerjed, elfut, ugrál, hisztizik. Van, amikor lehajtott fejjel, ölbetett kézzel, mérges nézéssel elvonul. Néha már röhögnöm kell rajt. Meddig tart a hisztikorszak, Cajok?? :D :roll: :x

KépKép
viol81

Sziasztok!

GRATULÁLOK JUTÓKA, ISTEN HOZOTT KICSI KINCSŐ!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Jutoka!

Gratulálunk Kincsőhöz!

Viol!

Ismerős a helyzet! Ha Adélnak valamire azt mondom hogy "nem" vagy "nem szabad", nálunk is elszabadulnak az indulatok. :shock: Megfogja a fejét, megfeszíti magát és kiabál, vagy odajön hozzám és belémharap. :shock: Ezután meg még jól ki is nevet ha azt mondom hogy au. :shock: :roll:

Gyöngyi

Kép
wirág&

GRATULÁLUNK JUTÓKA! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK A KIS BÉBIHEZ. :lol: :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Jutóka, mi is sok szeretettel gratulálunk!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Nemrég megszületett Katusék Márton fia!
Nem is tudok elaludni az örömhírre... :D

Sok szeretettel gratulálunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!!!!

Gratulálunk nektek és minden jót kívánunk!!!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Micsoda jóhírekre tértem visza itt az éjszaka! :lol: Lehet hogy megéreztem. :lol:
Andi! Már jó néhány hete nem fordult velem elő hogy baglyoskodtam, (kivéve amikor betegek voltunk), de most valahogy nekem sem megy az alvás. Talán van valami a levegőben. :lol:
Persze nem vagyok rosszul, nincs semmi baj, csak egyszerűen nem jön álom a szememre.
De mint látom, érdemes volt ébren maradnom. :wink: :D

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Nekem is éjjel jött az sms, de ki voltam kapcsolva :x

47 cm és 3250 g lett a nagyfiú!!!!! :wink:

Gratulálunk Katusnak és Mártonnak!!! :) Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nekik!!!

Kép

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?