Új privát üzeneted érkezett!

viki: Köszi a bíztatást rám fér.
szmet

Szmet!

Tényleg próbálj kicsit megnyugodni. Meglátod, rendben lesztek!
vovanda

sziasztok!

arnika! ez tetszik minnel elobb ki kel kezelni a pm-et hogy utana elobre peljel... :wink: sok sikert
es szoktunk nezelodni e netten ahogy mondtam inkab babakocsi utan, de nagyon sok uzletbe vagy peldaul e-bay-en is nem talalhato iker babakocsi ujszulotkortol, de remelem talalni fogunk. Mi nem megyunk el debi melett, puspokladany van az iranyban, de varadrol bedrecenig kb 80 km, tehat meg lehet nyugodtan tenni...

Gigi! en meg irtam a tablaba valo infokat, de ha nem talalod ujra meg irom, szolj

Ani! orulok hogy men otthon maradhatsz egy kicsit, szerintem ez is aszt jelenti hogy nagyon jol vannak a babak es azert meg engedtek hogy meg egy kicsit apaval toltcsed az idot

Timi! jol vagyunk, egy kis hanyinger, de ezel jar, de azert szinte minden delutan pihizek es nem szoktam cipekedni vagy sokar itthon csinalni, csak light-osan, sok sikert neked mire mesz a dokihoz :P

Szmet! probalj nyogodt lenni... nem segit ha enyire izgulsz :roll: tudom hogy mar nagyon varod ....

Vanda! szerintem mindenki oda veszi neha maga melle a babat akinek kulon szobaja is van, ahogy mondod szukseguk van erezni a szuloket

Kincs! orulok hogy szinte mar mag van minden, nem sokara itt lesz a nagy nap, mikor vegre anyuka leszel, most kismami vagy de szerintem igazan anyuka akor vagy mikor eloszor tartod karodban a babat...

sajat gondolat, remelem nem bantok vele senkit

mi tegnap voltunk a kereszteloben, nagyon jo volt, sok embert mar latunk az elso kereszteloben es szinte mindenki gratulalt nekunk, oljan volt mintha mindenki velunk orul az eredmenynek, nagyon szep volt, emberek akiket 1-2 szer latunk edig es orulnek... :P
volt oljan is aki tenyleg meghatodot mert esetleg tudtak jobban a problemakat, nagyon jo volt...

ma megyunk ver adok uneppere, fincsiket szoktunk enni es eleg hoszu, tavalj ebedre mentunk es 6-kor mentunk el, mert csinalnak tombolat is, szoktak ermeket ki adni....

puszika es szep varanapot!

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

vikimi! tunderi a kislanyod

Kép

demoniq13

móni_: Érzel már valami változást a szervezetedben?
szmet

Kép

Kép
Vendég

gigaboszi: Nagyon jó a táblázat. Ha karban tartod mindenkiről átfogó képünk lesz :)
szmet

Gigi!

Nagyon ügyi vagy. :lol:

Többiek? Merre jártok?
vovanda

Sziasztok

Gigi szupi a tábla :lol: csak kevesen vagyunk benne :roll:
No és ez a korai időpont :shock:

Vikimi ha lehet így fogalmazni ˝tetszettˇ a régi hozzászólásod. Hasonlóan gondolom, és érzek. Ez neked közvetlenül Mira elötti??
Nem féltél akkor , hogy mi van ha nem sikerül ez sem?? Vagy ilyenre gondolni sem mertél
Bocsi a sok kérdésért :oops:

Timi mikor mész eredményért??? nem akarsz táblába kerülni?? :)

Mazsi a pm=pajzsmirigy. nekem vszinü alulmüködésem van, ez társulhat a pcos-hoz , ami nálam (a dög) meg is tette :evil:
Barna remélem elhúzott a sunyiba??? Jobban vagy??

Móni www.babyoutlet.hu van ikres is :lol: és szerintem kb. árban is egész jók. :lol:

Anikám hova tüntél??? :roll: Amig lehet addig gyere sürün.

Kincs nem akarsz dobni fotót??

Én tegnap babáztam, ooooolyan jó volt :lol: csak mikor elmentek haza, a kicsi szivem úgy fájt , annyira vágyom már rá :( és tudom hogy apa is, és ilyenkor az agyamat (már ha van) :wink: ki kell kapcsolni.

gyönyörűen süt a nap, :P jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Itt vagyok én sűrűn,csak olvasgatok.
:)
Szombaton kell befeküdjek!Komolyan,rosszabbul esett,mint ha azt mondta volna a doki,hogy ma délután.Pont hétvége!!!! :shock:
De szerdán azért megnéz.Így nyugodtabb leszek.

Kép
ani0227

ani: MÉg messze van szombat. De egyszer túl leszel rajta.
Én gondolok rád.
Nekem a hasam iszonyatos görcsbe kezdett. :(
szmet

sziasztok!

ani!hát igen...pont szombat...tehették volna mondjuk hétfőre...nem?de mindegy végülis.az a fontos,hogy a babócák rendben legyenek.szerdán írj,hogy mi volt a vizsgálaton!vigyázz magatokra! :wink:

árnika!valószínű,hogy holnap megyek az eredményemért.ma olyan rossz napom volt...van,hogy csak na.betegnek érzem magam.nincs kedvem semmihez,fázom és fáradt vok... :? :? :x
tegnap én is babáztam.itt volt a keresztlányom Doresz.olyan jó volt.kis vigyori a drága...kacagi...imádom.remélem hamarosan nekünk is lesz egy édi kis babócánk...már nagyon várom.
a táblába?nem is tudom.és mit írassak be?hogy az első lombik sikeres,de vetéléssel végződött?nem is tudom...majd meglátom,,,,
te hogy vagy?remélem minden oké?kértél beutalót?mikor mész?majd írj!pussz! :D

gigi!nagyon ügyi vagy!le a kalappal.csúcs minőségű lett a táblázat! :wink:

kincs,móni,mazsi, kabóca?merre jártok?hogy vagytok?

Kép
timé&tati

Ezt nem hiszem el! Tegnap este rámcsörgött a dokim asszisztense, hogy a rákszűrés eredménye szerint van bennem némi gyulladás! Úgyhogy legelőbb gyógyszer, remélem, hamar ki tudják kezelni. És persze (most már tudom, hogy emiatt) most nem is jött meg a mensim. Szerintetek kérnek újabb rákszűrést a Kaáliba? :?
vovanda

Sziasztok!

Én is olvasok redszeresen, csak írni nincs mit..

Vovanda sajnálom!
Remélem hamar kikúrálnak!

Árnika a pco nem ludas a pm zavarban, csak társultak :(
De jól kezelhető!! Dokit választottál?
Valicskóhoz mikor mentek?
Fotóm nem igazán van,várom hogy a szoba teljesen kész legyen..a pocakomról meg nem készített jó képet a férjem.(nem látszik jól a növekedés)

Ani a hétvége tényleg nem szimpi :(
De hamarosan a kezedben lehet a két csodababa!

Demoniq pár babakocsis oldal:
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/i ... dd3d2f2d13
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... f7898e3b91

Minden jót!
Vendég

[quote="árnika"]S írta:árnikaziasztok

Vikimi ha lehet így fogalmazni ˝tetszettˇ a régi hozzászólásod. Hasonlóan gondolom, és érzek. Ez neked közvetlenül Mira elötti??
Nem féltél akkor , hogy mi van ha nem sikerül ez sem?? Vagy ilyenre gondolni sem mertél
Bocsi a sok kérdésért :oops:

Igen ez Mírás lombikom volt, azaz Míra volt a nem érzett semmi tünetem :) és ha nem sikerült volna akkor is mentem volna az 5.re majd amíg nem sikerül.Persze szörnyű nehéz lett volna ismét felállni és menni,de mi a párommal nem tudtuk volna feladni. Szerintem itt mindenki mindent megtesz a babóért.

Ani!:)
örülj,hogy befektetnek,jó kezekben leszel,megfigyelnek,és ha kell lépnek.Nekem is szörnyű rossz volt a bentöltött 3 hét, de így utólag a lehető legjobb volt.A sógorjelöltem nődoki,ő azt mondta ha itthonról indulunk a lepényleválásommal,akkor...... de nem így volt. Tudják a dokik mi a jó. Ki a dokid?
Vendég

sajna lehet ugrott a babaprojekt most halt meg a párom nagymamája és ki tudja ez milyen hatással lesz rám
Napok óta fáj a hasam.
Ha ez nem sikerül akkor fogalmam sincs mikor lesz a párom képes egy új procedúrán átesni.
Sajna neki már csak a tesói maradtak.
szmet

szmet! nagyon sajnalom ami tortent... tudom mindenki mashogy reagal, en 2006 decemberen veszitettem el a 23 eves hugomat es valahogy meg jobban akartam a babat hogy valami ki toltcse az ureseget, de mondom nem vagyunk egyformak, ha a parod ugy erzi hogy idore van suksege add meg neki... es nekem is sokat fajt a hasim mielot meg tudtam hogy varom a babakat, vigyaz magadra :)

vanda! sajnalom a gyladast de azt hamar ki kezelik ne izgulj

ani! igen nem a leggyob szombaton be vonulni a korhazba de a fontos az hogy a babak felugyelett alat legyenek

arnika, kincs koszi a linkeket

gigi nagyon ugyes vagy! :P

Kép

demoniq13

moni: Köszi a bíztatást. Hát reménykedem. Dehogy ilyen legyen a sors a vérvétel és a temetés is pénteken lesz.
szmet

Szmet!

Egy élet elmúlik,de egy másik éled.
Sajnálom ,hogy ez történt,de erősnek lennetek!

Viki!
Én Gyulán fogok szülni!Párducz László az orvosom.Téged miért fektettek be olyan hamar?Már elfelejtettem... :?
Most olvastam,hogy az első magzatmozgástól számítva 5 hónap a szülés várható időpontja.Szerinted? :roll:Te tudod mikor volt az első,és mennyire jött Mira?
Akkor nekem kb.ápr.10!

Vanda!
Biztos meg kell ismételd szerintem a szűrést,de nem biztos,hogy kérik a Kaáliba annak az eredményét.

Kép
ani0227

Ani! :)
ezt még nem is hallottam,hogy az első m.mozgástól 5 hónap ? én a 15 héttől érzegettem valamit,konkrétan a 18 héttől,és a 39 héten beindult a szülés,azaz a lepényleválás.
Engem miért fektettek be? 36 hetesen mentünk NST-re,és nem lett jó, nem nagyon mozgolódott manó(reggeli nélkül, 9-kor :( ) így meglépcsőzetettek,akkor sem indult be, így elküldtek áramlási UH-ra, ahol 1,2 lett az átlagérték (BF: 0,8 - 1,2 között jó) így még abban a percben mehettem fel az osztályra.Persze semmi nem volt nálam,nem volt összecsomagolva, hideg zuhanyként ért minket.... 1 hétig a dokim szabin volt, közben minden nap 2x NST mindig jók lettek, és senki nem mondott semmit,azt sem tudtam hogy konkrétan miért is vagyok bent. Zárójelentéssel már nem engedhettek ki, mert betöltöttem a 36 hetet...csak saját felelőségre eltávra...de se mentő,se se doki ha baj van,taxi-kocsi korház....így végül vártam,és persze minden nap sírtam mikor a párom hazaindult. Kegyetlen rossz volt. Jó sokat írtam,bocsi...
Te akkor már tuti babákkal térsz haza?

Szmet!
sok sok erő neked és a párodnak. Leírhatok egy történetet?
mentem szívhangra a nyáron,elkísért egy kedves kis barátnőm,Mikor megálltunk leparkolni,láttuk az utca lezárva rendőrök,halottaskocsi...meghalt egy bácsi.... csendben sétáltunk a védőnői konzultációra, felfeküdtem az ágyra, és meghallottam Mirike csepp kis szívének hangját.... azóta nagyon bennünk van,amit :egyik pillanatban a halál előttünk,a következőben egy új kisemberke szívverése.
Menni kell előre!
Vendég

Viki!
Ha nincs semmi gond,akkor eltávra hazajöhetek.Így lehet egyenlőre még a pocakomban térek haza a babákkal.
Sajnos elkezdtem striásodni!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig annyira büszke voltam,hogy én nem!!!!

Ma csörgött a telefonom,felvettem,és a védőnőm mondta,hogy itt áll nálunk a kapuban,hozta az eredményem.Megállt bennem az ütő.Romokban a ház,éppen sütkéretem.Utolsó pillanatban vettem észre,hogy még a macskát is beengedtem melegedni.Szegényt felkaptam,és a hátsó ajtón kireptettem szegényt.Nem tudom hány métert repült,de azóta sem láttam! :D

Kép
ani0227

Sziasztok!

Viki!

A te esetedben a köldökzsinór-vér áramlása a felső határon volt és az előzményekre tekintettel fogtak bent. Sokan ezt csinálják, mármint ha a komplikációnak a legkisebb esélye fennáll, akkor inkább próbálják megelőzni. Rengeteg a műhibaper. A tesómnak a harmadik babával pl. a második NST után indították a szülést, nem volt jó a szívhang, nem mozgolódott a baba. Én egyébként szerencsés vagyok ebből a szempontból. A dokim lehetőség szerint kerüli a felesleges beavatkozásokat és sok mndent kérdés nélkül is megmagyaráz.

Ani!
szegény maccs...

:lol:
vovanda

Köszi lányok a bíztatást. Holnap reggel csinálok egy tesztet pénteken vérvétel, már alig várom
:D
szmet

Sziasztok

Ani úgy sajnálom hogy bevonulsz a korházba, hiányozni fogsz. :(
De azért még, áprilisig húzd ki a szülést, és beszéld meg babáiddal hogy ne 1-én jöjjenek :lol:
A macska látom kiképzésen van :lol:

Vanda ne izgulj a gyulladás miatt, de ha nem vagy biztos hívd fel a kaálit, igaz elég rugalmasak.
Megnéztelek Manócskáddal az iwiwen, nagyon szépek vagytok. :)

Timi voltál eredményért?????Jelentkezz!!!!!

Kincs hétfőn megyünk a dokinőhöz, de nekem már boritékolva van hogy mit mond. Írok privit

Szmet ha csinálsz tesztet, ne vedd 100%-ra az eredményt!!!Ilyenkor még a vérvétel az igazán biztos. Drukk :)

jók legyetek

árnika

Sziasztok!

Sms Anitól: szülőszobán vannak, a méhszáj elkezdett nyílni, az NST fájást mutat. Próbálják leállítani és kapja a tüdőérlelőt.
vovanda

Vovanda köszi!!

ANI DRUKKOLUNK NEKTEK, HOGY A BABÁK MARADJANAK MÉG PÁR HÉTIG!

Árnika válaszoltam!
Vendég

Ani nagyon- nagyon szorítok neked!!!!!
Kitartás, ügyes leszel. Gondolok rád sokat :)

Vanda köszi a hiradót :)

Kincs megkaptam, köszi. Marad az időpont.

árnika

Vanda! koszi az infot

Ani! nagyon drokkolunk hogy minden ok legyen, sokat gondolunk rad

Szmet! ha zebras a teszt akkor bizhatol benne, de ha meg nem akkor 100% a ver vetel

Kép

demoniq13

Megcsináltam a tesztet. Sajna egy csík lett, ezt éreztem hogy így lesz.
Holnap reggel 8ra megyek vérvételre még bizakodom de már nem vagyok olyan lelekes.
A párom rögtön mondta ma reggel hogy még egy esélyt ad a miskolci dokinak utána irány Debrecen.

Moni: Hogy vagy? Van már hányingered?
szmet

Jó reggelt!

Vovanda Ani nem írt???
70-es vagy 20-as mobilról írt?

Szmet :( de a vérvétel lesz az igazi, még drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Ani, NAGYON SZORÍTOK!!!

Vanda, a gyulladást hamar kikezelik, aztán hajrá :wink: .

Árnika, hétfőn az új dokihoz mész?

Kincs, Móni ti hogy vagytok?
Kincs, emlékszel rá, az E vitamint meddig kell szedni? Pár hete heti kettőt kell szedni, de meddig? A múltkor mindet megkérdeztem, de ezt elfelejtettem.

Timi??
mazsi02

Friss hírek: Ani lent van a nőgyógyászaton, szigorú ágynyugalom. Este felment a vérnyomása, meg elkezdett vizesedni, de jól van.

Kincs: a 70-esről jött az üzi.
vovanda

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk.

Nagyon sokat gondoltam Anira, örülök neki hogy még 3:1-ben vannak. :D

Mazsi nem tudom milyen új dokira gondolsz?? Mizujs veletek, jól vagy??

Szmet még ne add fel!!! Drukkolok :)

Timi ??????????????????????? HÉTFŐ!!!!!!

Megyek, mert mennem kell az elmaradt leleteimért.

puszi, jók legyetek

árnika

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk.

Nagyon sokat gondoltam Anira, örülök neki hogy még 3:1-ben vannak. :D

Mazsi nem tudom milyen új dokira gondolsz?? Mizujs veletek, jól vagy??

Szmet még ne add fel!!! Drukkolok :)

Timi ??????????????????????? HÉTFŐ!!!!!!

Megyek, mert mennem kell az elmaradt leleteimért.

puszi, jók legyetek

árnika

árnika: Még nem adom fel!
szmet

Árnika, csak azért kérdeztem, mert a többiektől egy Kenézys doktornőről érdeklődtél...
mazsi02

Hali!

Köszönöm Vovanda!

Mazsi vonalzót nem csinálsz??
Jó lenne tudni hol jártok!
Húú már pontosan nem tudom de elég sokáig szedtem az E vitamint, sok volt belőle itthon így addig ettem míg elfogyott(talán ezt is olyan 25.hétig) mivel vitamin ártani nem árt!!
Mi jól vagyunk! Kezdek izgulni, lassan itt a nagy találkozás...nem a szüléstől, csak aki most átrendez belülről milyen lesz kinn?, kiváncsi és izgatott vagyok,eztán minden máshogy lesz. :)

Legyen szép napotok!!
Vendég

szioka!

Ani! orulok hogy meg egyben vagytok, hajra meg igy legalab 20 napot

Szmet! remelem holpan jo hirekkel josz, en mar jo 2 hete kuszkodom a hanyingerrel, a rosz az hogy szinte este erosebb mint reggel es semmi kaja nem esik jol...

Mazsi! vegre be kukkantal, hogy vagytok? nekem B ugy irta az E vit. hogy minden masodik nap egyet es azt mondtak hogy a 12 hetig

kincs! meg latod milyen jo lesz mokor otthon lesz veletek kiskincs biztos minden mas lesz, szebb

Kép

demoniq13

Sziasztok!

A lényeggel kezdem: beszéltem ma Anival. Reggel rendben volt a vérnyomása, nincs semmi baj. Nagyon nyugodtnak hallottam a hangját, de mostantól a szülésig egész biztosan nem jöhet ki a kórházból.

Kincs!

NAGY változásra készülj! És a legszebb, hogy igazából nem lehet rá felkészülni. De tényleg minden más lesz!

Móni!

Kitartás, múló állapot!
vovanda

Moni:Hát már nem sokban reménykedem De a férjem azt mondta ma ha nem sikerül rögtön belevágok a második insembe.
Hát majd holnap reggel 8kor kiderül. Ez a két hét iszonyatos volt.
szmet

Negatív lett a vérvétel eredménye erre számítottam.
450es gonal fet kell majd szúrnom adjatok tanácsot ezzel kapcsolatba léci.
szmet

Sziasztok

Vanda Köszi Ani híreket, ha beszélsz vele, mond meg légyszi, hogy puszilom, és kitartás. :)

Szmet sajnálom :(
Nem tudom milyen tanácsra gondolsz a Gonallal kapcsolatban??? :roll: Ugyanúgy hasba szokták adni, tüszőnövelő.
Ezt fogod kapni inszemhez??

Mazsi bocsi, biztos félreértettelek. :) Már kezdtem azt hinni hogy a kaáliban van új orvos(rájuk férne)
Én az endokrinológusról írtam. Hétfőn a diabetológushoz kell mennem.

Timi nem tud jönni mostanában mert, rossz a gépe. De boldog, mert sokat javult az IR-je :lol: :lol: persze biztosat majd hétfőn tudunk.

Kincs úgy szeretem mikor ilyeneket írsz :D :D :D aki most átrendez belülről milyen lesz kinn?, kiváncsi és izgatott vagyok,eztán minden máshogy lesz.

Móni próbáld ki hányinger ellen praktikákat, amiket a lányok írtak.

No és tegnap végre már vmi jó leletet is produkáltam :lol: :lol: minden eredményem jó lett!!!!Még a prolaktinom is helyrejött.

jók legyetek

Ja és még vmi :: (ma olvastam) Este lefekvéskor ha kikapcsolom a telefonom, utolérhetetlen vagyok az ágyban :P :P :P

árnika

árnika: Igen gonalt kapok insemhez.
Remélem több tüszőm lesz minimum 3 amiből lesz majd baba, a beültetés április elejére várható.
szmet

Sziasztok!

Végzős pszichológia szakos hallgató vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni! Dolgozatom témája a meddőség, lelki háttere, következményei (nagyvonalakban). Olyan nőket keresek, akik még sajnálatos módon küzdenek a problémával. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, kitöltenétek nekem egy kérdőívcsomagot? Elektronikus formában tudnám elküldeni, és nagyon leköteleznétek, ha páran kitöltenétek nekem. Amennyiben érdekel, írjatok a "turiesztKUKACgmailPONTcom"-ra (a spamok elkerülése miatt irtam igy). Nagyon köszönöm, nagy segítség lenne!

Eszter

ui: Előfordulhat, hogy esetleg valamelyikőtök már találkozott a kérdőívvel a Kaáliban!
turieszt

Sziasztok!

Vovanda, írtam Aninak a 70-re de nem válaszolt,..
Beszéltél vele van infód??
Nagyon szorítunk nekik!!

Árnika a prolaktinom a mettől 30-ról 15-re lement nekem is ,pedig előtte bromot is szedtem....javulsz csak kicsit türelem játék...
de jó lesz!! :wink:
(hanyadik cn vettek vért?? írsz eredményeket?)

Szmet, a következőhöz megadrukkok!++++++++++++
milyen beültetés áprilisban? :shock:
nem csak inszem?
Vendég

Sziasztok!

Aniról most nemtudok újabbat, küldtem üzit a férjénekwiwen, hogy ha van valami fejlemény, tudósítson. Nem akarom zavarni, de majd pár nap múlva küldök neki sms-t.

Többiek? Merre vagytok?
vovanda

kincs: Igen insem én írtam el.
Turieszt: Én már kitőltöttem a tesztedet.
szmet

Kincs!
Egyszerre írtunk az este. :D
Még csütörtök délelőtt beszéltem Anival, azóta én sem tudok semmit. Ezt akár jó hírnek is vehetjük, ha lenne valami, arról valószínűleg tudnánk. A vérnyomásától kicsit megijedtem, amikor mondta, hogy 140 volt szerdán, meg hogy vizesedik. Ikreseknél gyakoribb a préeklampszia, de csütörtökre helyreállt a vérnyomása, remélem, nem lesz vele gond. Ígérem, ha megtudok valamit, azonnal szólok, ill. ha küldesz egy telefonszámot priviben, akkor küldök sms-t.
vovanda

sziasztok!

urulok hogy aniek jobban vannak, remelem a babak ki varjak aprilist...

szmet! sajnalom hogy nem jott osze most, de ha gonalt kapsz biztos jobbak lesznek az eredmenyek es ahogy latszik a ferjed is alig varja mar, nagyon drukolok ++++++++++++++++ meg latod jonni fognak a jo hirek is

Arnika! orulok hogy te is es Timi is javultok, nagyok vagytok hogy enyi ideje benne vagytok es hogy mindig iljen nagy az akarat erotok, hajra ez utan is :lol:

Vanda! tudom hogy mullo allapot es hasznal a ragcsalas is de sajna nem ragcsalhatok egesz nap es pepsi is segit 5 percig aztan megint jon, a magne-b6 vagy nekem nem segit vagy nagyon furi vagyok en, az anyukam azt mondta hogy roszul volt velem amig meg mozdultam es a hugommal egyaltalan nem volt semmijen tunetje, de azert orulok hogy nem rokazok, legalab amit eszek (undoral) bent marad.

szerdan megyunk uh-ra most mar bizti hogy latszani fog a sziv veres, vettunk kazit es alig varom, nagyon akarok ugyi anyuka lenni hogy jol fejlodjennek a babak

szerintetek hamar van a vasarlashoz? mert tegnap vettunk 1 baba agynemut (narancssargat) es szptato parnat, nagyon jo arrakba fogtuk ki es nem birtunk ellen alni :wink:

Kép

demoniq13

Sziasztok

Csajok ha kihagytok Ani hírekből akkor bbrrrrrrrrrrrr :twisted: :evil:
Egyébként puszilom :) (halkan jegyezném meg hogy mindkettőtök tudja a számom)

Kincs 4 cn. voltam vv-en
TSH 5,47 :evil: elöző 3,82
Szabad T4 1,01
anti-TPO 209,92 :(
Prolaktin 9,5 :) elöző 34,03
LH 2,4
FSH 5
Estradiol 28,5
Tesztoszteron 1,41 elözőnél 3,19
Végülis ezek az eredmények szerintem jók , az LH- FSH arány is.
Kivétel persze a TSH .
De beszéltem eddig kettő orvossal , igaz nem ez a szakterületük . Az egyik szerint az alulmüködés miatt magas az anti-TPO. A másik szerint van PM gyulladásom is, azért magas. Úgyhogy mostmár teljes káosz van a fejemben.
Azért lett volna jó tudni mert gyulladás esetén a jódaquat nem lehet inni. No sebaj, már hétfőn kicsivel okosabb leszek.
Kincsi pocakfotót nem akarsz rakni??? :)

Szmet nekem van jó pár inszemes/lombikos ismim akiknek egy tüszőböl lett eredmény :D :wink:

jó hétvégét mindenkinek

árnika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?