A fene ... már majdnem végeztem az írással, mire nyomtam valamit, és az egész elszállt
Most már csak röviden:
Lidke: Legközelebb még halkabban mondd ezt az esti alvás dolgot
De nagyon örülök, hogy nálatok jól megy az esti szunya
Most én sem panaszkodhatom, mert ma éjjel csak egyszer kelt a csaj (hajnali 4-kor), átvittem magunkhoz, és ott aludt tovább. Csak az a baj, hogy én ilyenkor már nem tudok igazán visszaaludni, ezért tkp. ma megint fél 5 óta ébren vagyok
Kevének nagyon jó ízlése van
A zsömle túró rudival nekem kicsit extrém, bár én a nutellás kenyeret sem tudom megenni
Babetta: Hajrá cukrásztanfolyam!
De mi a fenének kell az neked? Nem hiszem, hogy sok újat tudnak neked ott mutatni. Vagy te fogsz tanítani?
Boscó: Ne legyél ilyen pesszimista irgum-burgum! Ha sokat tanultál, akkor meg is lesz az eredménye. Én nagyon drukkolok neked holnapra!
Bartika: Sztem pont azért iylen anyás most Pötyi, mert érzi rajtad a feszültséget, meg hogy valami készül. Próbáljátok meg nála ezt a szájbarágós-megbeszélős dolgot, Pötyi olyan kis értelmes, biztos hamar belerázódik az új helyzetbe
Sajnálom, hoyg tolódik a műtét, ugyanezt játszotta el velem is piri
Annácska: Hát jó, pár napot még tudok türelmesen várni
Olgo: Sajnálom, hogy ez a vérömleny ennyire ragaszkodik hozzád
Mikor lesz a legközelebbi kontroll? Addigra elmúlhat végre teljesen?
Mamacka: Szép a pocid
Húúúú ripsz-ropsz és már te is szülsz!
Áron nagyon aranyos
Eszti: HELP megint! Neked magánban csinálta meg a dokid a fagyasztást?? Tegnap beszéltem az enyémmel, kedden lesz az action. Telefonon beszéltünk, és így nem tudtam kifaggatni, hoyg mennyiért csinálja, mert épp voltak nála
Neked kellett fizetni? Mennyit? Pü-ben is jöhet!
Köszi
Vali