Kattix,
Teljesen megértem a parádat, én biztos nem is vállalnám, h kint szüljek
Barbi,
Gratula csajodnak a becézéshez
Votiv,
Képek csúcsak
Hihetetlen, h már LiliRóza mekkora és milyen csajos, Isti pedig annyira jóképű, biztos dögleni fognak utána a csajok
Nagyon szépek vagytok!
És szuper, h ennyire bejött a w ovi
Olyan jó volt olvasni, h Isti mennyire jól érezte magát
Zuzi,
Ha jól értelmeztem a tegnapi kókuszt, akkor a mai napon lesz a fogmosásos műsor
Úgyhogy médiasztár fiadat ma mindenki megnézheti
És hogy nálunk milyenek a hisztik?
Az biztos, h nagyon változatosak
Mondjuk szerencsére földhöz verem magam, meg ilyenek még nincsenek. De pl. a leglájtosabb az, amikor kifeszíti magát és nincs rajta fogási felület és éles, fülbántó hangon sikít, bőg, aztán ami már kevésbé tetszik, h ha föld közelében van, akkor a fejét el kezdi verni a földbe
Ha épp kézben van, akkor amit ér a fejével, az én esetemben vagy a fogsorom magassága vagy a mellkasom
A legdurvább pedig a karmolás és csipkedés. Vmelyik nap egy darab bőrt az orromról nulla körmökkel sikerült neki lekapnia
Ha meg vmi tárgyról van szó, h nem lehet a kezében, akkor gyorsan földhöz csapja és pluszba még a környezetet is leamortizálja
Pannus hasonlóakat csinál?
Ancsi,
Ez a bkv-s dolog nagyon durva
Lindi,
Nem is értem, h bírsz ennyit megállás nélkül fordítani meg tolmácsolni. Emelem kalapom
A családod meg egyenes szuper, nagyon jófejek lehetnek
Szrek,
Lúdtalp
De az a lényeg, h kinőhető. És tényleg jó, h írtad ezt a kontrollt, nekem nem is említették eddig, se a dokinő, se a védőnő
Amerikával én is hasonlóan vagyok, mint te
Nuk,
Sínhez kitartást a csajodnak!!!!! Szemtapaszra nem tud vmit tippet mondani a doki vagy a védőnő?
Rylie,
Áh, a varratszedés már nem is volt annyira gázos, kb. 2 perc alatt kiszedték úgy, h közben a csajom is szórakoztatta őket
Nekem a gátvarratom kiszedése sokkal jobban fájt, ezt meg sem éreztem
Deni,
Annyira édes a kiflimajszoló pasid, főleg a második képen
És tök jó, h bejött Nektek a táncház
Akkor most már nekünk is ki kell próbálni
És igen végre van újra ER, meg Grace Klinika, meg SZF is
Zsanci,
Micsoda vacsi
Ríd,
Szerintem lehetett vmi a levegőbe, mert Adél sem akart egy könnyen este elaludni
11-kor sikerült lenyomnom.