Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is, már pénteken észleltem, hogy újra éledezik a topikunk, csak utaztunk haza a mamáékhoz, és nem votl időm írni.
Timi!
Jól hangzik ez az állás, én is kíváncsi vagyok rá mit fogsz csinálni!
Szemüveges Fanni tök aranyos szerintem!!
És ügyes a szobatisztasággal.
Mi sem állunk még sehogy sajna, pedig én kezdem egyre erőszakosabban duruzsolni Bendegúznak a bili vagy WC kérdést, de nem akar belekakilni. Arra egyenlőre a két gyerek mellett nem volt erőm, hogy levegyük a pelust, és napjában 5x öltöztesem át Bendegúzt amíg rájön mi az ábra.
Cristi!
Jobbulást Bencének!
Ő is ügyeske!
Te meg hős vagy ezzel a hajnali keléssel, én kinyúlnék az tuti.
Manka!
De jó, hogy beindult Jack beszélőkéje! Olyan kíváncsi vagyok ám rá!
A taliba szívesen benevezünk mi is, Saci mindjárt 3 hónapos lesz, sztem el lehet már vinni, de majd valahogy úgy csinálom, hogy Laci össze tudjon szedni minket és hazafelé legalább kocsival jöjjünk.
Ovi
Én még mindig nem tudom melyikhez tartozunk, van egy ovi itt baromi közel, az vegyescsoportos, de állítólag nagyon profin csinálják, a másik kicsit messzebb van, az meg korosztályos. Amúgy én is a korosztályos híve lennék, de annyian dícsérik a vegyescsoportot is, hogy nem igazán tudom tényleg melyik lenne jobb. De talán mégis a korosztályos..
Meg amúgy gyerekfüggő is szerintem.
Mi amúgy jól vagyunk, Bendegúz mostanában mintha kevésbé lenne hisztis, de azt hiszem ez megint csak egy jobb periódus, és jön még kutyára úthenger..(persze azért vannak sikítozós napok így is..
). Amúgy olyan kis okos, egy csomó mondókát meg éneket tud már, és annyi mindent meg lehet vele beszélni.
Saci meg hízik mint kisgömböc, szopizik rendesen, napjában 6x még, viszont az éjjeleket átalussza nagyjából úgy reggel fél 6-6 ig, néha kicsit korábbig. Napközben is nagyon jó baba, nézeget sokat, és már nyúlkál az állatok után, és akkorákat vigyorog, olyan édes. Megismeri Bendegúzt is és rá is szokott nevetni.
Szerencsére még mindig nagyon szereti Bendegúz, sokszor mondja, hogy milyen aranyos.
Most viszont felébredt Saci a teraszon, mennem kell, mert nyüszi van.
Majd megpróbálok én is rendesebben írogatni.