SZiasztok!
Neet, Curse, Votiv, köszi!
Tinu, neked is, a pü-t is, még írok vissza egy gyors kérdést, mert érdekelne a véleményed, ha nem baj.
Kattix, nekünk is van ct o.5, és én is szeretem, bár P már elmúlt 1 éves, amikor vettük, tehát egész kicsi gyerekkel nem használtuk. De sztem eléggé dönthető, szal, lassan jó lesz nektek is. Legalábbis jobban döthető, mint az ilyen kiskocsik általában. Meg van lábtartója is, az is jó a kicsi vagy alvó gyereknél. P tök jókat aludt benne. És van lábzsákja, meg esővédője, meg egy kis "csomagtartója" is, ami az árához képest sztem tök jó fölszereltsség! (És most épp akciós, asszem a babyplanet nevű áruházban.)
Nekem 2 kis bajom van vele csak: a fékje nagyon hamar elkezdett lötyögni, és nagyon zörgött, amikor toltam. De olyan ügyes voltam,h gyorskötözővel (asszem így hívják) megoldottam (nem húztam teljesen meg, hogy össze lehessen csukni a babakocsit. A másik az,h ha sokat ficergett benne a gyerek, akkor a lábtartóról néha lejött a huzat, de úgy lűttam,h a kicsit újabb modelleknél már másképp van varrva, és így talán ez nem lesz gond.
Bt mégnem ültettem bele, mert azóta nekünk is van egy szupi nagyobb babakocsink, amin nagytesó-fölálló is van, és inkább ezt használjuk. (Az autónk meg összetört
így a csomagtartó sem akadály
) De nyáron tuti bevetjük megint!
Na, jó hosszú lettem, de a babakocsi-téma nálam favorit!
Lányok, lehet,h nem megyünk holnap a táncházba, majd még meglátjuk.
!!!És egy fontos SZOLGÁLATI:
A Magyar utcában (Astoriától a Ferenciek tere felé, a bal oldalon az első kis utca, az Astoria szálló mellett) van egy PETER'S nevű cipőbolt, ahol Asso, Linea meg hasonló márkájú cipők vannak nagy választékban. Kiárusítják a tavalyi kollekciót, a kisebb méretek 3000ft, a nagyobbak 5000ft-ba kerülnek. Inkább tavaszi cipők, meg szandik voltak, és talán több lányos.
Bnek vettem egy szupi kis asso szandit 3000ért. (Az újak 6-7-8000ft-ba kerülnek...) Pvel is el akarok menni a 7en, mert neki is kell tavaszi cipő.