Új privát üzeneted érkezett!

FANNIKÁNAK, LINDINEK ÉS ILDINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Kép

Szilva,
Én még nem is üdvözöltelek, talán azért, mert azóta nem jártam erre :lol: Szóval szia :D
Milyen jó dolgokat írtál az oviról :) Mende felé én is ismerős vagyok :wink:

Macs,
De jó, h írtál :D És tényleg milyen gáz ez a MÁK-os dolog :roll: megértelek 8)

Rylie, Deni,
Köszi kérdésetek :) csak már nem akartam offolni a topikot a nyavalyáimmal :oops: Fogam helye most már szép :D Végre tudok normálisan enni, fogat mosni és egyebeket :D Holnap pedig kiszedik a varratokat is 8) Mondjuk ezek azért elég zavaróak tudtak lenni :roll:

Gyerekszájak nagyon jók :lol: :lol:

Zsanci,
Ez a repülős dolog :roll:

Panna,
De szép is lenne, ha lennének ilyen dokik :lol:

Deni,
„Nem” értő Bencus :D

Szellőke,
:( Kezednek ++++++++++!!!

Fibi,
Jó pihit Nektek Baján!

Zsini,
Hú, akkor Nektek rendesen kijutott a nyavalyákból :(

Johi,
Hisztikhez ++++++++++++!!! Tippet nem tudok adni :( nálunk sajnos már most elkezdődtek elég keményen :roll: Nehéz, az biztos :roll:

Nuk,
Csajod édes és a torta nagyon nyami :D :wink:

Móni,
Tudom, h már sokszor írtam, de egyszerűen csúcs a stílusod :lol:

Ancsi,
Férjed :lol: És nst már :o wow és wow :D

Szrek,
Ábel nem semmi :lol: Szervizi számla meg :evil: :roll:

Votiv,
Bújós Istid :D

Ríd,
Dédi :( +++++++++++!!! Ez a kopaszi gát merre van? :?

Zuzi,
Tök jó, h teccett a darab :D

Rylie,
Éljen az elkészült szakdoli :D

Kattix,
Hű, micsoda hírek :D NY wow :D (bár engem usa nem tud felcsigázni 8) ) Félixednek olyan szép vonásai vannak, dögős kis pasi :D :wink:

Betegeknek jobbulást!!!

Kép Kép
curse

Ríd, részvétem :( :( :(

Rylie, épp az előbb olvastam el, és tökre teccet Bombera írása :) holnapután talizunk!! :D

Zsanci, igazad van, minden jolly joker gyanús :P én próbáltam jegyzetelni, milyen bajra mit ajánlott nekünk a dokinéni, de meg sem tudom tippelni :) főleg h egy betegség alatt 2-3x is váltunk szert :)

Szia Kattix! nagyon szépen cseperedik a kisfiad! nagyon helyes kis manócska és írtó cuki a sapija is :D :D és USA, woww :D nagy kaland, remélem tök jóóóó lesz!!!

votiv 8)
votiv

Köszi mindenkinek, Félix nevében is! Én mindig mondom neki milyen széééép és cukiiii, de jó ha tőletek is hallja. :lol:

Zsanci, jól láttam az NLCn, hogy neked van Chicco CT 0.5 babakocsid? Írnál róla kicsit? Főleg az érdekelne, hogy mennyire tudnám már most használni a 4 hós Félixszel, illetve, hogy mennyire könnyen nyitható/csukható egy kézzel. Még mindig nem csinálták meg a liftet a házunkban és a rendes kocsinkat megszakadok mire felviszem, mózessel meg kizárt, hogy felvigyem, úgyhogy gondolkodom egy ilyen kis járgányon második (mobilisabb) kocsinak.

És most tökre ON leszek: tudjátok mi a legnagyobb para az Amerikában? Mivel 2 évre megyünk valószínűleg befigyel kint a kistesó, mert nem várnánk meg vele míg hazajövünk. És a fene akar Amerikában szülni valami idegen dokival, angolul.... én a Szt Imrében akaroooooook Kocsissal és Kondor Katával. :shock: Ez az egyik, a másik meg ha összejön, akkor kemény lesz egyedül a kb 2 éves Félixszel és a kis lurkóval. Mondjuk Anyu kijön segíteni az elején, de akkor is. Szóval ez elég vacak, és emiatt kicsit :( vagyok, hogy megyünk.

Mellesleg mi sem vágytunk Amerikába, de ez most egy visszautasíthatatlan lehetőség a férjemnek szakmailag, és ha minden jól megy az itthoni karrierjét megdobja majd rendesen. És egyébként 1+1 év, azaz ha 1 év után valamiért nagyon nem jön be akkor hazajövünk. Ez mondjuk megnyugtató. :)
kattix

Kattix,
én nagyon szeretem ezt a babakocsit, egyetlen hibája, h nem dönthető teljesen, sőt inkább azt mondanám, h alig.
Viszont könnyen összecsukható, és van egy fogantyúja, igy könnyű hurcibálni is, nem olyan nehéz, de nem is pille könnyű.
Ha Félix már tud ülni kicsit, akkor jó, mi már használjuk Memével, igaz ő 9 hós. De kb 6 hós kora óta kezdtem ismét használni, de csak azért akkor, mert nekünk a nagy kocsink annyira jó, h ha lehet, mindenhova azt viszem.
(megértem miért nem akarsz Amerikába, én pont ezért nem mentem Irországba... :oops: és emiatt kellett Levinek visszamondania a munkát, amit azóta sem talál...én már kicsit bánom, de az is igaz, h életem legjobb szülésében volt részem, kötve hiszem, h ez össze tudott volna jönni Irországban...igaz, mostanra már viszonylag JÓL élnénk, mind anyagilag, mind környezetileg...:wink: )
egyébként meg nagyon jó, h mentek, legalább lesz egy kedves ismerős, akit le tudok támadni, ha már nem birom Oreo keksz nélkül... :lol: :lol:

Votiv,
ez az, h én sem tudom, h miket szokott adni, vagyis nagyjából tudom, de ez legalább 6-8 féle különböző szer, sosem tudom mi alapján választ.
Pl. régen mindig belladonnát mondott, de ezt már legalább egy éve SEMMIRE sem szedtük... :roll:
mostanság a kali bichronicum, meg a hepar sulf. meg a merc solub a "menő". ja, meg a pulsatilla és a thuja...(manapság ilyen időket élünk... :wink: )
zsancikant

Zsanci :lol: én meg sosem próbált szerekkel ismerkedem, Kalium iodatum, Hydrastis... de Thuja+Pulsatilla nálunk is menő :D (Hep. sulph pedig az én nátha-szerem)

Kattix, időzítsétek úgy, hogy a szülésre épp hazaérjetek :) és ne félj, ott is biztos akad jó doki és szülésznő, a harmadikat pedig megint szülheted Kocsisnál/Kondornál :)
a kis korkülönbség egyébként sem sétagalopp (nálunk 2,5 év van, ennél lehetne kisebb is), gyakran érzem úgy, mintha ikreim lennének, és tíz körömmel kéne kapaszkodnom egy száz méter magas sziklafalon az életemért :roll:

votiv 8)
votiv

SZiasztok!

Neet, Curse, Votiv, köszi!
Tinu, neked is, a pü-t is, még írok vissza egy gyors kérdést, mert érdekelne a véleményed, ha nem baj.

Kattix, nekünk is van ct o.5, és én is szeretem, bár P már elmúlt 1 éves, amikor vettük, tehát egész kicsi gyerekkel nem használtuk. De sztem eléggé dönthető, szal, lassan jó lesz nektek is. Legalábbis jobban döthető, mint az ilyen kiskocsik általában. Meg van lábtartója is, az is jó a kicsi vagy alvó gyereknél. P tök jókat aludt benne. És van lábzsákja, meg esővédője, meg egy kis "csomagtartója" is, ami az árához képest sztem tök jó fölszereltsség! (És most épp akciós, asszem a babyplanet nevű áruházban.)
Nekem 2 kis bajom van vele csak: a fékje nagyon hamar elkezdett lötyögni, és nagyon zörgött, amikor toltam. De olyan ügyes voltam,h gyorskötözővel (asszem így hívják) megoldottam (nem húztam teljesen meg, hogy össze lehessen csukni a babakocsit. A másik az,h ha sokat ficergett benne a gyerek, akkor a lábtartóról néha lejött a huzat, de úgy lűttam,h a kicsit újabb modelleknél már másképp van varrva, és így talán ez nem lesz gond.
Bt mégnem ültettem bele, mert azóta nekünk is van egy szupi nagyobb babakocsink, amin nagytesó-fölálló is van, és inkább ezt használjuk. (Az autónk meg összetört :( így a csomagtartó sem akadály :( ) De nyáron tuti bevetjük megint!
Na, jó hosszú lettem, de a babakocsi-téma nálam favorit! :)

Lányok, lehet,h nem megyünk holnap a táncházba, majd még meglátjuk.

!!!És egy fontos SZOLGÁLATI:
A Magyar utcában (Astoriától a Ferenciek tere felé, a bal oldalon az első kis utca, az Astoria szálló mellett) van egy PETER'S nevű cipőbolt, ahol Asso, Linea meg hasonló márkájú cipők vannak nagy választékban. Kiárusítják a tavalyi kollekciót, a kisebb méretek 3000ft, a nagyobbak 5000ft-ba kerülnek. Inkább tavaszi cipők, meg szandik voltak, és talán több lányos.
Bnek vettem egy szupi kis asso szandit 3000ért. (Az újak 6-7-8000ft-ba kerülnek...) Pvel is el akarok menni a 7en, mert neki is kell tavaszi cipő.
rídonli#

Vot, szted a 2,5 év kis korkülönbség?
Komolyan kérdem, nálunk 2 év 9 hónap van, és többször gondolkodtam m ár,h az kicsi/nagynak számít-e.
Hehe, az érzés ismerős...
rídonli#

Ja, és Kattix, neked még akartam írni,h egy barátnőm pont egy éve szült az usa-ban, és nagyon pozitív élményei voltak. Nagyon bababarát meg szoptatásbarát volt a kórház, és noha ott nincs választott orvos, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt vele. És a körülmények kissé jobbak, mint idehaza...

És még:
Curse, örülök,h jobban vagy!!!
rídonli#

Ééééééss: Lindi, boldog névnapot kívánok!!!!!!!! :)
rídonli#

rídonli#

halihó!

benyaltunk egy csúf hurutus dögöt, de már majdnem túl :lol:

látom új dedek még pocakban :lol:

Ríd! részvétem :( s szerintem csak őszintén, mert köli úgyis többet tud mint gondolnád 8)

Kattix! manód nagyon édi :lol: kinti szüléstől no para :wink: és majd közvetíts :lol:

Angi legújabb tudománya a becézés (komolyan honnan szedi?!): "Apa nézi focikát" "Nagypapa hozza Mambának (ő a kutya) csontocskát" :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ríd, sztem 3 év alatt még simán kicsi a korkülönbség, de ez szubjektív :) többiek?

Lilirózától az állam leesik, elkezd lassan beszélni, legalábbis ezerrel kommunikál, mutogat, és egy-két szótagot már felismerek nála - hamarosan beéri 3 és féléves bátyját :o és ma már a bébitaxin is tepert! pedig még járni se tud... viszont Istók ennyi idősen már kapaszkodva totyogott :wink:

íme egy kép:
Kép

itt pedig a kis Rambo (a pisztolyt nagyapja adta neki, és beleesett egy bokorba, attól sebhelyes)
Kép

a bátyó vigyáz a hugira, és mögötte ül a motoron:
Kép

és egy közös kép:
Kép

votiv 8)
votiv

Szijjasztok!

Minden kedves tévénéző topiktársam figyelmébe: hát, igen, utolért minket a végzet, fijam is médiasztár lett 8) , a héten valamelyik fókuszban, nem csalás, nem ámítás, őt lehet majd látni, ahogy a bölcsiben mossa a fogát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aki látja, szóljon, mert nekünk meg nincs tv előfizunk, így a neten foguk majd valahogy megnézni :roll:

És egy kis szolgálati:
A Camponában a patikában minden hónap második keddjén(ma is) Babe akció van, ha valamilyen Babe terméket vásárolsz, kapsz egy másikat ajándékba. Én decemberben futottam bele tök véletlenül, koszmó elleni sampont vettem, és ajándékba kaptam egy 1800 forintos terméket. szóval jóóóó!

KAttix!
Félix nagyon cuki! És amit az alvásról/altatásról írtál, hát, szóval asszem átérzem. Nálunk B 2 és fél évesen aludt el először egyedül napközben, és kb 2 hete alszik el egyedül este. Pannus 15 hónapos, ő még nem büszkélkedhet ilyen teljesítménnyel :roll: :lol: De a remény hal meg utóljára! Tulajdonképpen örülök, ha pár órát sikerül aludnom, mostanában dentinoxos fogkefe a másik hálócimboránk :twisted: :lol:
Amerika jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D És én is a nagyobb korkulönbségre szavazok, nálunk 19 hónap van, de az elmúlt egy év terror volt :roll:

Votiv!
De szépek vagytok! :D Lili hihetetlen nagy már :shock: , és a RAmbos képen meg olvadozok :lol: És akkor ha echinaceanal tartunk, akkor is lehet vince??????

Deni!
Igen igen, 1 hét echinacea, 1 hét vincetoxikum, azért is kérdeztem, hogy ha épp az echinél tartunk, attól még guríthatjuk vincét is? 8)

Rylie!
Jó volt a szereposztás szerintem, nekem pl nagyon bejött a Galbenisz Tomasz, és a Lippai LÁszló, akik kőmeleget játszottak :lol:

ZSanci, Ancsi!
Én meg '95-ben vótam amcsiknál :D

Kép
Kép
zuzmo1

Tegnap nagyot ámultam B-n. Állandó parám, hogy veri a gyerekeket a böliben, nem győznek nyugtatgatni a gondozónők, hogy higyjem el, soha nem bánt senkit. Tegnap megyünk érte, ő visítva rohan felénk, én fölveszem, és beszélgetésbe elegyedek Jutka nénivel (szintén média sztár, látható a fogmosós fókuszban :mrgreen: ), erre B, hogy figyeljek már oda rá, képzeléjem el, hogy bántották a Nórit. Gyomrom görcsbe!!! Erre Jutka néni, hogy hát igen, Julcsika bántotta a Nórit. Megkönnyebbülök. De hogy milyen hihetetlenül árulkodós kölköm van!!!! :roll: :lol: Mintha ő egy kis szent lenne :lol:

És még egy szolgálati!
A jövő heti pluszos akcijóban lesz Kisvakond és autója DVD 999 forintért.

Zsanci!
Közben eszembe jutott, hogy ha az unicum nem csúszna, akkor egy kis fütyülős barack? :wink:
zuzmo1

Ríd!
NAgyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: AZért engem nagyon érdekelne, mit ír Tinu, bármikor kerülhet az ember hasonló helyzetbe. Aztán az is eszembe jutott, hogy a gyerekek ezt sokkal egyszerűbben fogják föl, lehet, csak mi bonyolítjuk......

Lindi, Ildi, nagyon boldog névnapot!!!
zuzmo1

Ildikóknak boldog névnapot!

ancsipancsi

http://www.hazipatika.com/forums/messag ... 770;page=5

itt van egy Szent Imrés vélemény topic. van pár elég durva, többek közt az én dokimról is.
ancsipancsi

Zuzi, elfelejtettem, bocs, szóval a kettő mehet együtt is. Vagy felváltva. Olyan verziót is hallottam már, hogy heti váltásban Echinacea/Vince, vagy haviban (és akkor is heti 1x5 golyó valamelyikből). de ezt csak alacsony potenciában ajánlott, mert rendszeres szedés mellett félő, hogy kialakul maga a gyógyszerkép, és nem érti az ember, mitől van egyre szarabbul, miközben szedi a bogyókat :P

votiv 8)
votiv

Ancsi, anno, mikor ez felkerült a netre, valaki felfedezte (talán Zsanci?), és belinkelte ide is, beszélgettünk róla egy sort, hogy nem lehet mindig minden doki mindenkinek tökéletes, de az ő lelkes pácienseinek a szemében nem sokat változtat egy ilyen rémtörténet sem :wink: remélem a tiédben sem, ettől még te maximálisan megbízhatsz a dokidban! :)

votiv 8)
votiv

Ancsi!
Én ezt már olvastam valahol...

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv,
ennél én cifrábbat is olvastam már róla, úgyhogy ...
nem tántorít el semmi, majd a saját szülésemen át fogom értékelni őket.

kéne vennem ilyen vincét :)
ancsipancsi

aki még biztat a BKV-s közlekedésre, meg élteti ezt a tetű társaságot, az nézze át ezt a tervezetet:

http://www.bkv.hu/home/param2008.pdf

nálunk eddig egy busz járt óránként (általában), és a többi 15-20 percenként, de most valamit megszüntetnek, meg valamit összevonnak és a legsűrűbb a félóránkénti járat lesz. úgyhogy mindenképp le kell majd gyalogolnom oda, ahonnan több minden indul. (azokat is ritkítják)
a kedvenc buszom, amivel suliba mentem vizsgázni napközben, megszűnik (pedig általában dugig volt), s csak reggel és a dui csúcsban közlekedik. amúgy meg szálljak át többször, ha el akarok jutni vhova. a baromi magas díjaikat is nyírbálhatnák, nem csak a járatokat!
ancsipancsi

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :)

Én ki sem látszom a munkából, egyik fordítást még be sem fejezem és már jön is a másik. Épp tegnap kaptam egy 65 oldalas műszaki kézikönyvet (karakterek alapján majd' a duplája), de most hívtak, hogy mindjárt küldenek egy másikat, ami még ennél is sürgősebb :roll:
Közben tolmácsolni is voltam, a pár órából 2 egész nap lett, reggel 9-től este 7-ig, amiből kisebb családi konfliktus is kerekedett :cry:

Közben Bajnit leszoktattam az éjszakai ciciről, cserébe reggel fél 7-kor ébred, de hát valamit valamiért, remélem azért ez is hamarosan kitolódik az eddig megszokott fél 9-re.

Közben azért a minden napi tornáról nem mondtam ám le, ugyanúgy eljárok, mondjuk az 59 kg azóta is 59, de szerintem mégis kicsit kisebb lett mindenem, az új farim is már csak 38-as méret :wink:

Holnaptól bébiszittyó vigyáz a gyerekekre napközben, családon belül sikerül megoldani úgy néz ki. Holnap-holnapután a sógorom, pénteken a 13 unokatesó közül az egyik, jövő héten belép a sorba egy másik unokatesó is, és majd így osztják fel egymás között. Sőt, még lehet tesómék is feljönnek a férjével egy pár napra, de ez még nem biztos. Úgyhoyg jó kis családi vállalkozásba fogtunk.

Ancsi! Hajrá, de izgi,már nem sok van hátra :)

Félix és Votiv gyerkőcök nagyon édesek :)

KépKép
KépKép
lindicita

Kattix,
Félix nagyon helyes :D
és relax, tök jó lesz NY és csak 1+1 :D

Lindi,
wow, az olvasásába is elfáradtam :shock: sok sikert :D

mi tegnap voltunk ortopédián, mert kíváncsi voltam, mi a helyzet Ábel lábával (elméletileg a 6hetes után van egy ellenőrzés önálló járáskor is, amit mi kihagytunk); nekem eléggé lúdtalpasnak tűnt, csak nem tudtam megítélni, hogy ez még a normál gyerek-lúdtalp avagy valódi
hát, valódi lúdtalp, nagyon gágog, mondta a dr néni, kérdezte, hogy korán elindult-e, de nem, hanem csak ilyen :) tornáztatni kell (lábujjhegyezés miegymás) és supi vagy egyéb korrekciós cipőt hordani (amit egyébként is szoktunk ;) ) és majd kinövi :D

Vot,
helyesek a kőcök nagyon :D

Ancsi,
nyugi :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kattix!
megkóstoltam a málnalevél teát és nem is olyan rossz! :) tegnap legurítottam egy bögrével elalvás előtt. remélem segít! :)
ancsipancsi

Kattix:
Félix nagyon jó fej kis krapeknak tűnik :wink: 8)
Én nagyon rögözkötött vagyok, úgyhogy én biztos nem mennék, de nektek jará nyújork, nyújork...

Votiv:
Édesek a gyerekek, Lilin jól áll a rózsaszín csíkos body :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ma voltunk a Réka sínjéért... Hát nincs tőle elragadtatva... Nem tudom, hogy fogja ezt éjjel hordani :roll: :roll: :roll: :roll: És a szemtapaszt sem tudom ráadni, mert leszedi. Ennyi előnye volt, hogy nem tudta kinyújtani a karját :oops: Szóval tök jó, hogy ki tudja nyújtani és le tudja tépni magáról a kapucnit/sapkát/szemtapaszt :P :P :lol:

nukada

sziasztok,
mostanáig nem volt áram ,de sebaj.
mondjuk semmit nem tudtam csinálni, mert minden áramfüggő nálunk, lukas zokni meg épp nem volt, igy olvastam...

gyerekek szépek!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kattix: a sógornőm is nyáron szül Amerikában, majd jól kifaggatom utána, hogy milyen volt. De én is úgy tudom, hogy ott alapból eléggé a természetes szülés hívei, meg jobbak a körülmények is. Amúgy én is paráztam ezen, mert elgondolkoztunk, hogy kimehetnénk bébiszittelni a sógornő babáját, mert ugyebár neki vissza kell majd menni dolgozni. És akkor mi kimentünk volna és én is ott szültem volna. De aztán nem tudom, hogy a szülést hogy finanszíroztunk volna meg. Ott gondolom, nem két fillér. Nem tudsz erről valamit? És ha meg tavasszal a párom megkapott volna egy állást, akkor meg Kínában kellett volna szülnöm. Szóval ehhez képest Amerika mégis más... :wink:

Kép
Kép
tinu

Lindi: Boldog nevednapját neked is!!!
és milyen szerencse, hogy ilyen nagy és összetartó családotok van! Ez nagyon ritka manapság!!! Én már nem is emlékszem mikor láttam utoljára az unokatesóimat, de mondjuk ők nem is hiányoznak, mert gyerekkorunkban már megalapozták a köztünk levő hangulatot :?

Curse: atyaég, még varrat is van a szádban :o ááá ez nagyon gázos lehet! Jobbulást!!

Ríd: részvétem :(

Kattix: külföldi szülés: két barinőm is szült külhonban és ők is paráztak, hogy majd vajúdás közben még agyalhatnak az angol szavakon is :P na ez nem jött be, mert mind a kettő szépen magyarul mondta a magáét szülés közben, de a doki megértette valahogy a hangsúlyból a dolgot :lol:

Votiv: képek nagyon jóóók! Főleg a rambós :)
és nagyon várom már a holnapot! Remélem jobb idő lesz...
Ezer éve nem volt már szabad délutánom amikor mehetek lófrálni a városba. Szóval lassan ez inkább az én ajándékom sem mint anyué :lol: :lol:

Ríd: milyen érzés a kész szakdoli: hm.. :? hogy őszinte legyek: persze jóóó, de van bennem egy kis izé, hogysimondják...szóval nem tökéletes és ez nem jó érzést kelt bennem :? Másfelől meg nem is érdekel, mert úgy adom be, hogy a konzulens mégcsak rá se bólintott, hogy jó kötetthetem, de erre már nincs is idő és nem is igen érdekel a véleménye :x

Ancsi: múlt héten a Cafén volt egyik este egy jó kis beszélgetős műsor a bkvról és számomra az derült ki, hogy sajna amig ilyen-olyan összefonódások vannak a háttérben addig nálunk a büdös életbe nem lesz jó a tömegközlekedés :twisted: csak egyre rosszabb :(

Barbi: +++ jobbulást nektek!
és tehetnél fel képet Angiról már olyan régen láttuk!

Én is egy közszolg:
Electro Wordben 29 Ft egy digi kép előhívása 120 db esetén!

Ríd: cipőötletet köszi! tök jó lenne a dednek egy tavaszi, mert amit tavaly vettem neki még mindig nagy :o de a lába nélkül nem merek venni neki cipit, mert assonk még sose volt..és gondolom ha megveszem elég macera visszacserélni :?

Neet: jobbulást nektek is!

Süssön a napocska!

Rylie
rylie

Rylie :) Szakdolihoz gratula, nagy vagy!! :D :D Miért volt fos a hétvégéd?

Kattix :) Félix nagyon cuki!! és nagy gratula neki a forgáshoz!!! :D :D nappali alvás nálunk is dettó, majd kinövi egyszer... :wink: :lol:

Ríd :) Részvétem :( :(

Curse :) Örülök, hogy jobban vagy! :D És akkor már valszeg túl vagy a varratszedésen is! :wink:

Barbi :) Bulást Nektek++++ Becézgetés :lol: :lol: (én behalok, amikor Bálint aszondja, hogy "anyucikám" :lol: ) Képkérős felhíváshoz én is csatlakozom!! :wink:

Votiv :) Nagyon szépek vagytok!! :D :D Rambo-d és bébitaxis csajod is csúcsszuper!! :lol: :lol:

Zuzi :) Médiasztár fiad :D :D ez Nálatok már családi hagyomány :wink: :lol: :lol:

Lindi :) Jó melózást Neked!! és gratula az éjszakai cicinélküliséghez! Nálunk is csökkent az éccakai szopik száma, már csak ált. 1x ébred Bencus, viszont 6-kor kel cserébe... :roll:

Nuk :) Sínhez kitartást Rékának!! ++++

Szrek :) De jó, hogy kinőhető ez a lúdtalp! :D :D hajrá torna :wink:

10 hós fiam igazi kifliimádó :lol: egy kis bemutató:
Kép
Kép

Kép
Kép
denizsa

Deni,
fiad nagyon cuki :D

Rylie,
riszpekt és leborulós szmájli; most már én is tök alacsonyra raktam a mércét és mennyiségi termelésre állok át

Ríd,
+++++

Curse,
gyógyulj :D

Még sosem voltam Amerikában; egyszer megnézném, de nem különösebben vonz, nekem Anglia a favorit (vs USA), de utóbbiban sem szeretnék/tudnék hosszabb távon élni.

Kép

Kép

:D
szrekuc

Curse!
Mesélj már, nálatok milyenek a hisztik? PAnnus iszonyatosakat tud alakítani :roll: :lol: Jó, hogy a fogad már rendben van :D

Deni!
Egyszerűen csúcs a fiad!!!!!!!! :lol: És boldog hófordulót!

BArbi!
becézés :lol: Nálunk B mostanában ha azt mondjuk neki, hogy Bazsika, akkor ránkpirít, hogy "nem vagyok BAzsika, Bazsi vagyok" :lol:

Rylie!
Tök jó, hogy végre elkészült a szakdolid! Gratula! ÉS Te hogy viseled a pocakod mostanság?

Nuk!
Kitartást a sínhez!!! Biztos használni fog!

Szrek!
Hú, én nem vittem B-t ortopédiára amikor elindult, sőt, azóta se, és hát neki is még lúdtalpa van :oops:

Kép
Kép
zuzmo1

Szrek,
na, Anglia az tetszene! :)

Este ER!!! :D :D :D

Ancsi és Zuzmo társaságát meg a csajokéit élvezhettük du, és jó volt. :D Eszter azóta Kittizi Lencsét. :lol:

Denizsa, Votiv,
Képek jóók! :D

Zuzmo meggyes sütije király, még ha Lencse kiszedi és Eszter szájába tömködi a meggyet, akkor is. ;)

Betegek gyógyuljatok, mi is azt tesszük, köszi :)

Megyek, mert csajom bealszik a fürdő előtt.
És ne feledjétek. Este Vészhelyzet!!!
neet
neet

És ma , végre megismertük Neetéket :D Eszti tényleg igazi királylány :D , ÉS Neet is teljesen olyan, mint amilyennek gondoltam :wink: :lol:
zuzmo1

Zuzi, Neet :) Köszi :) De jó lehetett a délutánotok!! :D :D És Zuzinak minden sütije naaagyon finom!!!! :D :D

Mi ma kipróbáltuk az fmh-s táncházat (hallod, Ríd? :wink: ) és nagyon jó volt, bár Bálint leginkább velünk akart táncolni (pedig volt csajszi bőven 8) ) és Bencust se lehetett kihagyni semmiből, nem volt hajlandó parkolópályán maradni :lol: úgyhogy ki is dőlt, már horkol 8) Na megyek, kiszedem a nagyfiút a kádból...
denizsa

Ríd,
Nálunk 2 év 2 hó 2 nap a korkülönbség. A gyerekek szempontjából ez lehet nagy és kicsi is, az enyémből bazi kicsi. Bazi-bazi kicsi!!!

Leniékkel mi a helyzet?

Votiv,
Gyerekeid eszement jól néznek ki!!! (És a hármas kép is milyen!!!)

Deni,
Bence is gyönyörű!!

Lindi,
Hűha-hűha. Én levegőt is alig tudok venni, el se tudom képzelni, hogy nemsokára dolgoznom kell...

Ancsi,
A táblát át kellene tanulmányozni? (A bkv-sat) És tudnom kellene mi a mostani helyzet és a táblában van az új? (Ha eszement nagy és dőlt és piros betűkkel a szöveg elején volt a használati útmutató egyszerűen csak ignorálj!!)

Zuzi,
Nem küldöd át a banános receptjét?

Móni
Kép
Kép
monisa

Zuzi,
én is kérek banános receptet, meg meggyeset is.
köszönet.

mától, hála a leolvadt hűtőnek, ismét van hely a mélyhűtőben!
és a vacsora is igen furi volt, epres-banánturmix és rösti burgonya... :lol:

és összes fagyi anyatejemnek búcsút inthettem, mondjuk dobtam be egy adagot a fürdővizbe... :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
Epres-banánturmix és rösti burgonya miért furi? Mert ilyen jókat nem esztek általában egy sima kedd este? (Mindkettő álomkaja!!!)

Zuzmó,
Meggyeset is kérem én is-én is, csak vmiért szégyenlős voltam és azt nem mertem írni.

Móni
Kép
Kép
monisa

Liliróza nagyon ügyi, a bátyja meg nagyon menő :lol:

Zuzi! becézés: teljesen igaza van Bazsónak, hisz ő már egy fiatalember!!! 8) :lol: :mrgreen:

Zuzi, Neet! nem mondjátok, hogy két ilyen őstopikozó még csak most találkozott?! :mrgreen:

Rylie! gratula a szakdolihoz!

Denizsa! anyucikám :lol: . s lehet hogy Bencus asztali szokásain kicsit csiszolnod kéne :mrgreen:

na ha mán ennyire vall mindenki: én '99-ben voltam amcsiknál. s vásárolni visszamennék 8) .

most épp kölcsönben a fényképezőgép, de mán hiányzik, szóval majd gyövök képpel. s köszi a hiányolást. :lol:

no és talán egy téma is lehet: azt olvastam (egy olyan könyv amit egy szexuálpszichó és egy családsegítő nőci írt), hogy a férfiak mindig megkívánják a lánygyermeküket. persze ez nem azt jelenti, hogy kötelezően mindegyik rá is ugrik, de én nagyon meglepődtem. vagy naiv vagyok mán megint? én azt hittem sosem tudnák totál férfiszemmel nézni saját lányukat.
azt is írták, hogy pont emiatt is marad el a "babusgatás" tinikorban (mert pl. félnek hogy hozzáér a lány melle apukához). mondjuk ne felejtsük a tinilázadást sem, de állítólag ez az apaoldal. no kinek mi a véleménye? s külön: Tinu?
(én apjukom beteg, szóval vele még nem tárgyaltam ezt ki)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Móni,
igen, ezek extra étkek, egy ilyen borongós, kedd este... :lol:
most meg fáj a torkom tőle, túl hideg volt a fagyasztott, felolvadt eper.
viszont az ize....hmmmmm.
zsancikant

Barbi: ez csak az ödipusz-komplexus kicsit furán megfogalmazva. Nyilván a vérrokonok közti szex tabusítva van, úgyhogy nem is fogalmaznám úgy, hogy megkívánja. Inkább úgy, hogy az apa a lányát nőnek (is) látja, érzékeli. De épp ettől válik a kislány nővé, hogy az apja számára tud nő lenni.

Kép
Kép
tinu

Jaj, drágák vagytok (Deni elismerése meg.....hű, igazán hízelgő pont tőle!!!), de amiről beszéltek, az a közönséges kefíres süti, amibe a mézeskalácspartira epret, régebben szilvát tettem, ma pedig meggyet. És akkor most közkinccsé teszem, mert elkészíteni kb 5 perc + sütési idő:
1 pohár kefír/joghurt/tejföl
1 pohár cukor
1/2 pohár olaj
2,5 pohár liszt
1 tojás
vaníliáscukor
pici sütőpor

ezeket keverőgéppel összetruttyolom, tepsibe teszem, gyümit rakok rá, és megsütöm. MA 175 fokon sütöttem légkeverésen, és amikor már nem ragadt rá a fogpiszkálóra, akkor kivettem.

BAnános süti receptet pedig majd holnap elküldöm az illetékeseknek!

Barbi!
Jajj, ebbe inkább bele sem gondolok!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
zuzmo1

na oké, akkor a banános is:
3-4 banán villával összetörve
25 dkg margarin
1,5 bögre cukor
4 tojás
3 bögre liszt
1 tk sütőpor
1/4 bögre reszelt étcsoki

tetejére, miután kisült, csokimáz (1 tortabevonó+ kicsi margarin összeolasztva)

ez elég nagy adag.

Bocs, hogy csak ilyen egyszerűen, de éppen vasat pótolok, és ma egy kicsit megszaladt a kezem a borosüveggel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Ma voltunk a kamaraeredi waldorf oviban, a baba-mama foglalkozáson, és tök jóóó volt! :) Isti sütött zsemlét (teljes kiőrlésű volt, ezért eléggé kemény, de jóízűen megette mégis :)) sokat énekelt és táncolt, szuper jól érezte magát, picit rosszalkodott a végén, mikor már nagyon elfáradt, de mindenki nagyon türelmes és kedves volt, főleg az óvónéni, aki egy tündér :) Úgy néz ki, fogunk rendszeresen járni, főleg hogy az óvónéni búcsúzóul azt mondta, szeretettel vár bennünket jövő héten :D (fel voltam készülve arra is, h esetleg azt mondja, inkább ne jöjjünk többet :roll: bár már a foglalkozás alatt is úgy tűnt, hogy nem ijed meg egy kicsit elevenebb gyerektől, úgyhogy már reménykedtem :P)
Találkoztunk Reccával és Benkével is, aki már aaaakkora nagyfiú! magasabb Istinél is, és a haja még mindig fenomenális :D

Deni, Bencus aranyhaja is nagyon teccik :) az étvágya és csúúúcs! :D

a héten vasárnap (márc. 16.) lesz Kézműves játszóház is a w-oviban, 9-14 óra között, a program: tojásfestés, berzselt, karcolt tojás; gyapjú bárány készítés. Jön vki?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Zuzi, pont akartam írni,h énisénis a banánosat! Úh, köszi! :)
Hajrá vaspótlás! :lol:

Moni, hmmm....nekem a 2 év 9 hó is kicsinek tűnik néha :) de talán nem az. (3 évnél többet nem akartunk.) Pont erről írnak a porontyon, érdekesek a kommentek.

Vot, képek szuperek Liliróza mekkor a nagylány már! Isti-Rambó meg nagyon vagány! Sztem nagggyon jóképű pasi lesz belőle!

Deni, kis kiflifalódnak meg nem csak az aranyhaja, hanem a kék szemei is gyönyörűek! :)
Anyucikám :lol:
Örülök,h tetszett a táncház! Nekünk ma nem jött össze... (Ha kicsit összekaptam volna magam, akkor még odaértünk volna, de nem volt elég energym. Bár B nem aludt du, úh lehet,h nem lett volna nyerő vele menni :( ) De majd legközelebb találkozunk, ugye?

Barbi, ez nekem is olyan furán hangzik... Sztem apjukom erőst tiltakozna, ha erről lenne szó (de sajna ma épp Pécsett dolgoz, most nem tudom megkérdezni). Bár neki még csak picilányai vannak.

Na, tele van a hócipőm a szdogámmal, meg a tompa agyammal, úh megyek inkább kivakarom a konyhát a dzsuvából. B egyedül evett spenótot este... Ha én adtam a szájába, akkor kiköpte, aztán maga elé vette a tányért, és belapátolta magának majdnem az egészet. Aztán meg nem akart elaludni, pedig nagyon fáradt volt, nemtom mi volt ma vele. Kijött végre a 4.rágófoga.
rídonli#

Tinu! igen azt is írták, hogy apuka elismerése rendkívül fontos az érett nőiesség kialakulásához. s pont azt pedzegették, hogy miután apuka leáll, mert észreveszi hogy már nem kicsiny a lány, zavart okoz.

Votív! éljen a w-ovi :D az nekem is nagyon tetszett, hogy a végletekig türelmesek

Zuzi! vaspótlás :lol:
hiszti: Angi olykor a tükör előtt állva gyakorolja a műbőgést :roll: :lol: s persze a könnyezés is megy hozzá 8)
gödibarbi

Ríd, Barbi: ha az apukákat kérded, ők nem fogják azt mondani, hogy a lányukra nőként néznek. Egyrészt ezt nem úgy kell érteni, hogy úgy néz rá, mint egy szexuális tárgyra, másrészt ez tudattalan. Ha most fiús anyukák lennétek, írnám, hogy gondoljatok arra, hogy mit érez egy anyuka a fiával kapcsolatban. Mert nagy szerelem tud az is lenni.

Barbi: szerintem ez nem egészen így van. Nyilván miután serdülni kezd a lány, az apa nagyobb távolságot tart a lányától, ez teljesen természetes, de ez önmagában nem okoz zavart.

Kép
Kép
tinu

Jó reg'

Deni,
nagyon helyes a kiflifalód és mekkora már! Jó ÉG! :D

Vot,
nekem is nagyon tetszik a hármaskép :)

Barbi,
Én abban hiszek, hogy az igazi (de tényleg a nagyon igazi) szeretet kifejeződik testi síkon is, akkor is ha ez nem a FFI-NŐ szexualitáson alapuló kapcsolata. Szerintem ennek az az oka, hogy az egymást szerető lelkek nem tudnak összeölelkezni, mert "útban van a test." És ha ez éppen az, hogy az Apa a gyönyörű és szeretett lányát vagy az Anya a kisfiát úgy istenigazából akarja megölelni - hát akkor normális. Az Apának csak az a pechje, hogy fiúból van és.....
De ha jól emlékszem Kisünnel témáztuk régebben, hogy az Anyák meg a fiaikba "szerelmesek" és ezt meg tudom erősíteni :D :D :D

Kép
akata

Zuzi,
apa meglátta azt a meggyes süti romhalmazt, amiből ki volt kotorva a meggy (mint Mrs. Lipton meggyespitéjéből anno a filmben), s szomorúan felfalta :).
különben asszem én 180 fokon szoktam sütni, s csak egy darabig légkeverősön. de az enyém elég víkon, mindig 1 adagot készítek a kerek tortaformában.

Kattix, Deni,
babák nagyon szépek, édesek, nekem is lesz hamarosan ilyen kisebb fajtám is ;-)

ma "megint" NST és utána fodrász. kár, hogy kozmetikust nem szerveztem, pedig ma estig mamáéknál leszünk, s csak akkor hoz haza minket apa.

ancsipancsi

anya, apa, gerjedelem, stb.

így konkrétan nem szeretném elhinni, hogy egy apa gerjed a lányára.

de ha már ez a téma, mi újság a vicaversával?? lánya is szerelmes apjába?

nálunk apa első perctől félti az udvarlóktól, s már előre fél, hogy valamelyik faszi majd kibánik az ő kicsi lányával.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?