Új privát üzeneted érkezett!

Gyors kérdés a már ébredezőkhöz: oksziklókokszinumot hogy kell szedni? Ez az az occssii nem tommi, amit emlegetni szoktatok? Amit óriásplakátokon is reklámoznak? A srác sálja "fogja" a tubust vagy mit? Takonykórra? Gondoltam, egy életem egy halálom, nem akarok hetekig taknyolódni, fejzúgás, teli orr, ilyesmi, kipróbálnám, erre való? Eszci is kaphat belőle? El tudja szopogatni, vagy baj, ha lenyeli egészben? Épp indulunk az érdi tescoba, ott van ilyen patika, mármint ahol homeot is kapni.
neet
neet

Neet,
:mrgreen: elért a végzet :lol: :lol:
igen, az az oscillo, Eszci simán kaphat, Ábel is régóta kapja és simán benyeli a kis cukorgolyókat, olyannyira, hogy tegnap a vendégségben a játékporszívóból a hungarocell golyót is megette, mert olyan volt, mint egy homeógolyó :shock: :lol: én a szájába szoktam önteni, nemtom, jó-e az úgy, a többi a felhasználó dolga, egy részét biztos azonnal lenyeli de egy része elolvad a szájában és kész :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Jóreg!

Nít, Eszci imádni fogja a kis cukorgolyócskákat! Az osci sok apró P odavan érte! Persze nem szopogatja sokáig, de így is hat. Nekünk jó volt még vírusra az Engystol+orrcsepp is (Heel).
P éjjel rákezdett köhögni, és most is néha, lehet,h nem megy oviba holnap. Pedig kéne nekem a délelőtt!!

Csajaim tök jól játszanak együtt! :D

Nuk, tejszínhabtól nyöszöröghetett! B a múltkor kunyizott a tejszínes pulykás kajából, és ő is nyöszörgött utána.
Táncház kedd du.5től kb fél 7ig van, az Fmhban.

Szrek, Ábel a macsó! :lol:

Vot, te melóztál ilyen későig? Én mostanában nem bírom az éjszakázást.
Isti, éédes,h ennyire igényli a szeretgetést!

Azt olvastam,h vmi szupi kis helyet csináltak a Kopaszi gáton, klassz játszótér, meg Dunapart, meg majd lesz mindenféle vendéglátóipari egység is. Járt már ott vki?
Tervezem,h megnézzük, de ma nem túl szép az idő. Lehetne ott talizni is! (Gondolom, olyan Margitsziget-szerű.)

Szép vasárnapot mindenkinek!
:)
rídonli#

Köszi a bogyós infokat. Ugyan még nem jutottunk el a patikába, de legalább tudom, mit kell tenni, ha majd lesz itthon ilyen szer. Egyenlőre Eszter jól van, néha orrot fújunk és ennyi, én meg gagyiul érzem magam, de semmi extra tünet, se láz, se torokfájás, semmi ilyesmi.

Ezt csak azért, h ne csak Mázli-Vicát utáljátok (-juk) olykor:
Eszter reggel: "- Mikoj lesz este?"
Én: - Majd a nap végén, miért?
E: "- Én szejetek aludni!"
Én:"- Hát feküdj le.
E: "- De nem játékból, igaziból!"

neet
neet

Neet,
gyógyulgassatok!-nekünk sokkal jobban bevált a coryzalia (bár igen ritkán vagyunk betegek,s akkor is inkább az orrfolyás a jellemző),ez egy nagyobb cukor, s E azért is imádja, mert cselesen azt találtam ki,h a cukor+cumi variációval sikeres az elszopogatás :-)

Mi ma Mendén jártunk, elgurultunk a "telkünk" előtt, aholis E felszólította apját, hogy "apa-épí-há"azaz építsen oda házat :-)
Lovaztunk is, E olyaaaan bátor,hogy az már vakmerőség, nagyon oda kell rá figyelni a lóközelben. Fel is pattintatta magát egy picit a hátára, de persze ott már nem vol olyan vagyány;-) Amúgy meg tipikusan pesti kislány falun: a kutyaugatástól nagyon berezel,de messziről meg kiabálja a kuttyoknak,h csönd :-)

Jah, s azt nem is említettem: Ati már a második fogát növesztgeti...Hamarosan alma :shock:

Kép
Kép
szelloke

Szellőke szia,
milyen kocsitok van? A lovakat merre találtátok?
Mert úgy tudom,hogy a mi utcánk végében van a lovarda...
Írtam privit Neked!
És a telketek merre is van?

Szilva
szilva001

Ja,már el is olvastam a válaszodat,így már értem...
Igen, G.V. az ingatlanos,szerintem jó fej,nekünk is Ő találta ezt a házat,és úgy néz ki,hogy a párommal munkakapcsolatban is lesznek...
Lehet,hogy korai még a gyomlálás,de én ma belelendültem és érzem is a derekamkat,combomat,fenekemet...olyan,mintha aerobikoztam volna!

Neet,
Jázmin részéről ez kb.annyit jelent,hogy tökjófej mindenki,nagyon aranyosak a babák és gyerekek,csak Anya nagyon sokat ül a gép előtt,ahelyett,hogy velem foglalkozna...
Roppantul érdeklik a betűk,rendszeresen csetel az Anyósommal is,ha betűzöm neki,akkor bármit leír(a Jézuskának is sk. írt),pedig én inkább játszanék vele,mint eröltetném az írást.
A suliban mit fog csinálni 2év múlva?

Hosszú,pihentető éjszakát mindenkinek!

Szilva
szilva001

Neet,
nekem eddig nem nagyon vált be az Oscillo, és drága is (szerintem), de azért szorgalmasan zabáljuk, ha van itthon. felnőtteknek egész csővel, gyerkőknek meg csipettel ajánlotta anno nekem Votiv dokinéni.
ancsipancsi

FANNINAK boldog névnapot!!!!!!!! :)
rídonli#

most már egy ideje én is inkább a Vincetoxicumra esküszöm... Az Oscillo egy régebbi szer, elvileg mindent vivő, ami nátha-megfázás-influenza, de pont a túlságosan tág hatókör miatt előfordul, hogy valakinek nem jön be. A jól választott homeopátiás szer azonnal hat, vagy legalább is még aznap, egyébként nem érdemes tovább próbálkozni.
A Vincetoxikum egy újabb szer (1988-ban csinálták az első gyógyszervizsgálatokat, ami elég nagy különbség pl. a XVI. század óta ismert Pulsatillához képest), és bár ez is jolly joker az influenza mindenféle változataira, nekünk jobban bevált az Oscillónál.
és Ancsi, jóval olcsóbb is :wink:
12 v 30-as (közép/magas) potenciálban érdemes otthon tartani egy kis üvegcsét, és megelőzésképp is jó akkor bevenni ha már bujkál az emberben vmi, vagy hetente egyszer 5 golyót a vírusos időszakban.

Boldog Fanni-napot! :D

Ríd, nem dolgoztam már, csak felkeltem kikapcsolni a szgépem :wink:

votiv 8)
votiv

Sziasztok! :D

Rékának nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!! Tortája állati klassz! NA és az ünnepelt nagyon kis cukimanó :D

Deni!
Köszi! Igen, szombaton voltunk színházban, még karácsonyra kaptam a jegyeket, és az én drága férjem (mint kiderült) direkt a házassági évfordulónkra vette. AZon már ő is meglepődött, hogy az nem 8-án, hanem 5-én volt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ésésésésés, szuper volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D OLyan jó, hogy én nme értek színházhoz, nekem már a légkör is elég, de most azt kell mondanom, hogy a darab is bejött, a sokat szidott Producerek 8) , HAumannt most láttam először élőben és szuper volt, és nekem Oroszlány Szonjával sem volt bajom, de hihetetlen, hogy mennyire "vaskos" az a csaj!

Johi!
Hiszti :roll: Hát, múlt héten, amikor itt voltatok, láthattad, hogy nekünk is kijut. Csak azt tudom mondani, hogy idővel megtanulja az embre kezelni. HA van bennem türelem, és kedvesség, akkor meg tudom oldani ezeket a helyzeteket. Nálunk Tomi szokta elrontani, mert nem bírja tovább és üvölt :? példa: B mesét néz. De már indulnánk/ebédelnénk/stb. ILyenkor azt mondom B-nek, hogy indulunk, kapcsolja ki. HA nem teszi, akkor mondom, hohgy oké még 2 percig nézheti, majd szólok mikor telik le. Aztán szólok, hogy már csak egy perc. És kikapcsolja magától! Nálunk sok ilyen kis játszma van, és lehet, hogy pedagógiailag szar, amit csinálok, de működik, és az idegeimnek is jót tesz :lol:

Votiv!
Jó, hogy írtad a vincetoxikumot. Nekem pont az a bajom, hogy nem tudom, mit szedjünk, ha csak azt érzem, hogy bújkál bennünk valami. Szóval amikor még csak kezdődik a betegség, nem tudom elcsípni. NA, de majd most :wink: Kérdés: ha épp az echinaceat szedjük, és felüti a fejét a kórság, akkor adjam együtt a kettőt, vagy leállunk az echinaceával, és áttérünk vincére?
zuzmo1

Ancsi!
Málnalevél teát a 36. héttől szokták ajánlani, és az nem a gátra jó, hanem elvileg a méhszáj tágulását fogja segíteni. Legalábbis én úgy tudom. Szóval abszolut nem vagy elkésve!
Ha férjecskéd nem akar maszírozni, akkor hagyjad a fenébe, mert egyedül télleg nem lehet kivitelezni :lol:

Zsini!
Jobbulást a családnak! És valaki egyszer már tett be ide fotót a gátmaszírozásról, illetve inkáb rajzot :P , és a szülésznők is elmagyarázzák, ha kérdez az ember.

ZSána!
Hungaricum??? Hát, Unicum 8)
zuzmo1

na, akkor majd kipróbáljuk Vincét is :)

ma megyek első NST-mre! :D
ancsipancsi

[quote="monisa"]J írta:monisaohi,
Háát, hiszti ügyben én sajnos nem tudok tanácsot adni, mert bár két gyerekem van, de csak a boltban látok hisztiző dedeket. Bár itt Zuglóban olyan a levegő, hogy még a boltban sem.
Nálunk itthon béke van, ha ebéd alatt nem ülnek egyenesen összecsippentem a szemem sarkát (Charles Bronson) és rögtön kihúzzák magukat. Marci bár még nem jár, de már elmosogat maga után...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
és télleg nekem adnád a málnalevél teádat? elkél a tágulás ugyanis :)

ancsipancsi

ja és igen!

Móni iróniáján van, hogy hangosan röhögök percekig. úgyhogy jöhetne sűrűbben.
ancsipancsi

Hú, tényleg, tegnap volt Fanni lánynak a nevenapja! Még be is van karikázva a naptáramban :oops: Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánunk ! :D

Ríd!
HA megtudsz valamit arról a Kopaszi gátas játszótérről, írd meg! :D

Ancsi!
NST! :D De jó, nemsokára újabb baba lesz a Topicon :D
zuzmo1

Ancsi!
Mikor mész NST-re? Lehet, átszaladnék vele valamikor.
zuzmo1

kb. 11-re jön a keresztnagymutter értünk, mert fejükbe vették, hogy én nem vezethetek! :/ érted! végre van "kocsim", végre tudom melyik pedál mit jelent, erre letiltanak. a legsz...abb, hogy férjem tegnap mondta, hogy szerinte se vezessek már, mert meghúzom a hasam az övvel. :/ teljesen le vagyok szavazva.
na ennyi volt a mérgelődés :)
a másik, hogy nem jöttök át játszani mondjuk 1 órára? és akkor jöhetne a málnalevél is veletek. mi még pizsamában lecengérezünk, de kb. 5 perc alatt összekapjuk magunkat.
ancsipancsi

Ancsi, merre laksz? Ugyanis nekem is maradt egy 2/3 zacsi málnalevélteám, szívesen odaadom, csak én a Nyugati környékén vagyok.

Amúgy sziasztok! :D Mindjárt írok magunkról csak ezt gyorsan írni akartam ancsinak.
kattix

Bakker elszállt a képfeltöltésnél az egész hszem. :evil: :evil: :evil: Most meg felébredt a kiscsávó úgyhogy nincs időm újraírni, majd délután talán. De utálom amikor ez történik. :(
kattix

Szia Kattix! :D

Egyébként tök pipa meg ideges meg szomorú vagyok, annyira durva számlát nyújtott be a szervíz a 90000es kötelező szervíz után plusz még hűtőt meg dobbetétet kell cserélni, hogy totál ki vagyok akadva. És nem tudom, ellenőrizni, hogy jogos-e vagy sem, utánajárni, hogy melyik szakinál lenne olcsóbb.
Viszont nekem egy életre elment a kedvem a Seattól és valszeg VW-tpusú autóktól :( :twisted: :twisted:

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi,
homeopátiás jolly jokerről annyit, h megkérdeztem a dokinénit, h mit adjak nekik, ha még csak bújkál bennük vmi. A válasz: hivjam fel, mert mindig mást! :lol: :lol: :lol: :lol:
és vincéből nekünk D6-os van, ez elég alacsony, de irtó jól rendbehozott a mostani betegségnél. Kár,h Memére nem hatott...

és Unicum már behűtve...pénteken jönnek!!!!

kérdéseket köszi, már jobban, nincs állandó köhögés, csak néha, de akkor olyan, mint egy kehes ló, olyan rossz hallani, be is jelentkezem jövő hétre dokinénihez.

Fanninak boldog névnapot!!!!!

Ancsi,
férjed "tipikus apuka"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kiváncsi vagyok, Levi mit "rendezne", ha lánya is lenne...
:?
sztem a világ végére is elindulna éjjel egykor.

nst meg HURRÁ!!!!

kár, h nálunk a családban soha senki nem gondolta, h már nem kéne vezetnem... :mrgreen: :mrgreen:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Meme imádja a papirt.
MIÉRT??? ez vmi finom dolog?
Igi is nagyon szerette...
és képzeljétek, Igi egyre szobatisztább... :lol: :lol: :lol:
már zavarja a pelus. Tegnap kapott Thomasos bugyikat, ma már egyáltalán nem akart pelust húzni. :lol:
zsancikant

BOLDOG NÉVNAPOT FANNINAK UTÓLAGOSAN IS! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

BOLDOG ILDIKÓ NAPOT IS! :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Nuk :) Torta szuper!!! :D Ríd írta már a táncházat, Ti mikor mentek a sínért?

Ríd :) Táncház és tali jó lenne! :D egyszer már tényleg kipróbálnánk.. És képzeld, Manóka is oda jár Emma lányával, biztos ismered is (csak topikolni ritkán jön) :wink:

Neet :) Bulást Nektek!! ++++

Móni :) :mrgreen: :lol:

Szrek :) Igazi pasi Ábelnek cupp! :lol: Számla :evil:

Szellőke :) Lovaglás jó lehetett! :D Atinak +++ a fogakhoz!!

Zuzi :) De szupi, hogy ilyen jó volt a színház!! :D Emlékszem hogy bosszankodtál anno a Macskafogó 2-n, de most olyan jó olvasni, hogy jól éreztétek magatokat!!! :D Echináciát nem szabad áll. szedni, hanem szüneteket kell tartani, így dokinéni pl. ajánlotta ea-n, hogy ilyenkor lehet Vincét szedni, aztán megint az echi-t :wink:

Ancsi :) Férjed :D :lol: Mi volt nst-n? Dumcsiztatok Verával?

Zsan :) Memének még egy adag +++++! Iginek meg gratula!!

Fanninak boldogot!!!

Kép
Kép
denizsa

Tényleg, ma Ildikó nap van!!

Akkor Fanniknak és Ildikóknak:
Kép
denizsa

nst elmarad, Vera szül, szerdán délelőtt megyek újra.

Kattix!
tök messze lakom.
viszont érdekelne, hogy neked miért maradt ilyen sok? :) vagy többet vettél? vagy nem ízlett? én ma kóstolom meg először, Zuzi már át is hozta, több más adománnyal együtt. tök jó :)
ancsipancsi

RÉkÁNAK BOLDOG I. SZÁMÚ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!

FANNINAK meg boldog nevenapját!
Ildinek ha olvassa szintúgy! (remélem Timi füle rendbejött :roll: )

Zsan: papír az finom. Nehogymá ne emlékezz rá!!! :lol: sőt a homok is finom és a papírzsepi is és a gabi fogkrém is.
Iginek grat a pelusmentes naphoz! Eccer majd mi is biztos eljutunk ide...
Ja és hungarikum: én nem szeretem az unicumot, de pl egy jó nagy kupac túrórudi az már valami ;)
és én is sokáig vezettem ööö talán egy-két nst volt már a végén amire jött velem aptyúk

Szrek: Ábel és a férfiduma :lol: :lol:

Ancsi: már nst! wow :o :P

PGabi: hogy bírod??? Van időd ridonlizni??? Írjál majd, hogy mennek a dolgok a picivel!!!

Zuz: A Producerek biztos csak szereposztás függő, hogy jó-e. Ezek szerint szerencséd volt ;) O.SZ mint vaskos hihi majd ha szarul érzed magad amiatt, hogy nem vagy elég vékony akkor gondolj rá, hogy ő még csak nem is szült! és máris jobban fogod érezni magad :mrgreen:
Én szerdán majd a Limónra veszek jegyet, remélem lesz még :roll:

Oscillot én simán bedöntöm a gyerekbe az egész tartályt. És azt vettem észre, hogy az csak akkor hat ha influ van, sima megfázásnál meg nálunk is coryzalia megy+vince.
De legutóbb beleöntöttem a gyerekbe minden létező bogyót és kanalast :oops: hogy valamelyik majd csak hat és nem is lett nagy kórság belőle! Kapott: coryzaliat+vincét+belladonnát (nehogy a torkára menjen)+droseteux kanalas ööö asszem ennyit 8)

Nekünk jó fos hétvégénk volt, remélem mindenki másnak jobb volt :?

Ellenben: KÉSZ VAGYOK A SZAKDOLIMMAL!!!! JEEEE
nem ez életem fő műve, de hát megalapozták a hangulatomat hozzá. Mostmár csak színes nyomtatást kell valahol találnom és szerdán megyek a Copy G-be kötettni :lol:

Rylie
rylie

Na, lett egy kis nyugi, megpróbálom reprodukálni a hszemet.

Szóval sziasztok, mi jól vagyunk! :D Félix néhány hete átfordult hátról hasra, majd fél óra múlva hasról hátra is, azóta ez utóbbit lelkesen gyakorolja, a többi hasrafordulást inkább későbbre halasztotta.
Már nagyon beszélget, kacag, stb, és ettől engem mindenféle újfajta nagyon kellemes anyafeelingek öntenek el folyamatosan. :D

A nappali alvással hadilábon állunk, ami annyit jelent, hogy magától képtelen elaludni nappal, ráznom kell a fenekét hozzá. Időnként 1,5 óra ringatással 30 perc alvást produkál. :roll: Mondjuk pont ma sikerélmény, az imént elaludt magától a járókában, ilyet nem csinált nagyjából 2 hónapja....

Az még a nagy hírem, hogy augusztustól 2 évre kiköltözünk Amerikába, New York mellé. A férjem ott kapott egy állást. Először nem voltam valami lelkes, de most már megbarátkoztam a dologgal és várom is kicsit. Izgi lesz az biztos.

Na most ezt elküldöm aztán csattintok képet, de nehogy megint elszálljon....
kattix

És akkor a picture. Félix a héten lesz 4 hónapos! Múlt héten vettem neki ezt a vagesz sapit. :D

Kép

És még egy amit én csak "majomka" póznak nevezek....

Kép

Hú, kicsit nagyok lettek, bocsánat. :oops:
kattix

Kattix: Nyú Jork, Nyú Jork!! WOW WOW dejóóó! Hidd el, hogy nagyon izgalmas lesz!! Megismerkedhetsz egy csomó mexikóival és spanyollal a játszótéren és még akár a Bombera Krisztával is ;)
(én amennyire utáltam amikor ott voltam (főnököm tett róla), most annyira szeretnék visszamenni egy kicsit megint, mert egy csomó mindenre nem volt időm és csak 2010-ig van vízumom :( )

Félix meg milyen kis ügyi!

R
rylie

Boldog névnapot az illetékeseknek! (Fanni, Ildi) :D

Kattix: Félix még mindig igen szép kisfiú! Mekkora szemei vannak! És NY meg biztos jó lesz.

Kép
Kép
tinu

Rylie,
két hír, amiről lemaradtál :)

1.) Bombera évek óta Mo-n él, s tudtommal nem is akar visszamenni.
2.) az USÁ-val tárgyalások folynak a magyarok vízummentességéről, úgyhogy, lehet, hogy mire lejár a tiéd, már simán mehetsz útlevéllel.

egyébként én irigy vagyok Kattixra, habár éppen mindap beszéltük férjemmel, hogy én 94-ben voltam Amerikában, s akkor hatalmas volt a kontraszt, s tán azért vágyom vissza; de most, hogy nézegetem a híradásokat, ismerősök fotóit, már ott is ugyanolyan zöld a fű, mint itt.

ancsipancsi

Ancsi, azért maradt meg mert egy zacskóval már elfogyasztottam a 39. hétre, úgyhogy ez a második zacsi tea volt, de 39+5 szültem, úgyhogy maradt. :D Egyébként én szerettem!

Rylie, igen izgi lesz! Meg már most is az, mert pl valamelyik nap rádöbbentem, hogy már csak 5 hónap. :shock: Vízumunk egyébként még sehol, mert kint **arakodnak a papírokkal, ezen most már kicsit idegelem magam, mert szeretném ha a kezünkben lenne a vízum és a repjegy és ezzel nem kéne már foglalkozni.
kattix

Ancsi,
akkor mi egyszerre voltunk amerika! :lol:
és akkor még tényleg óriási volt a különbség, de valszeg most is az.
zsancikant

Rylie,
igen, túró rudi legjobb hungaricum, különösen, h amcsiban pl nem ismerik az édes túrót, igy jól meg fognak lepődni... :lol:
én már azt is elterveztem, h mibe fogom rakni a rudikat, mert ugye egy rudi törötten már nem is finom, igy arra jutottam, h egy kék ikeás müanyag dobozba pakolok, minden izből, de még a milkásból is...
ja, meg nutellát is kapnak, bár az nem hungarikum, de emlékszem, h minden éven jönnek a suliból No-ba, és az a nagy sláger,h ÉDES mogyorókrém... 8)
zsancikant

Ancsi: Bombi Kriszta kint él Brooklyban, merthogy ő most királyi TV tudósítója az amcsi választási cécóról! Szal te vagy lemaradva ;) Ráadásul most van is egy szösszenet vele a Nők Lapjában, aholis ő írta, hogy le volt döbbenve, hogy a játszótéren csak mexikói és spanyol szittyók vannak a gyerekekkel mert a mamák már 6 hetes koruk után húz vissza dolgozni...

Én nem a zöld fű miatt vágyom vissza, csak pl kimaradt a Guggenheim, meg a Central Park. A Bloomingsdaleről már nem is beszélve :lol: és nekem óriás volt a kontraszt de főleg az emberek és a tornyok miatt nem is igen tudnék ott élni, de szemlélődni nem volt rossz

R
rylie

ZSan: süssél nekik palacsintát vagy mákos gubát attól odáig lesznek meg vissza!

R
rylie

Sziasztok,

Ünnepelteknek Boldogot! :)

Kattix,
hát nem is tudom, bátrak vagytok :wink: de bátraké a szerencse :D
tetszik a fiacska óriási szeme és a manófésze :D :D

Zsan,
any főzelék, meg lecsó, meg túrós csusza meg kóbász (de amolyan fűszeres fajta ) meg téliszalámi, a pirospaprikát és a "makói" fokhagymát nem javallom, de pl. a Tokaji bor is menő cucc, az Unicum és a TúróR. pedig talált, süllyedt a legjobbak :D
És igazi unicum lehet még március 15. is, lehetőleg otthonról :mrgreen:

Kép
akata

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukk, csajaim együtt játszanak, tündérek, de bármikor kitörhet a botrány... :)

Kattix, nagyon édi Félix! :) Jó,h tettél föl képet!!
NY meg bizti érdekes lesz! Rövid időre én is mennék. Világot látni jóóóó! :)

Zsan, nekem is a Tokaji meg a lecsó jutott eszembe! De a TR is remek. :)

Rylie, leborulósszmájli a szdoli miatt! (Meg kissé irígy is vagyok.) Nagyon ügyi vagy!!!! Jó érzés? (Egyszer talán én is megtudom...vagyis 2x, mert nekem annyit kéne megírnom...)

Ancsi, nst, hűha! :) Minnyá szülsz! Adribaba is coming!

Nálunk az van,h éjjel meghalt a Férjem Nagymamája. :( Nem akartam írni, de azóta szenvedett szegény, már nagyon rosszul volt, úh megváltás volt neki. És P MEGÉREZTE, mert tegnap egy csomót beszélt róla! Azért sajnálta, mert egyedül kell mennie a Mennyországba. (Erre mondtuk neki,h de ott találkozik majd a Dédpapával, és örülni fognak egymásnak.) Hihetetlen, de nem is mondtuk neki,h meg fog halni, mégis tudta. Csak azt mondtuk, amikor kérdezte,h mikor fog meggyógyulni, vagy vmi ilyesmit, h a Dédi nem fog meggyógyulni. És ő összekombinálta a korábbi infókkal (halottak napján került szóba az ilyesmi).
Van vkinek tapasztalata (remélem nincs!!!),h hogy kell ilyesmiről beszélni egy 4 évessel? Tinu, van vmi ötleted? Jöhetne priviben,h ne legyen tele minden a szomorú témával. (Remélem nem haragszotok,h írtam róla.)
rídonli#

Kata,
hát igen, nem is tudom, h mondjam e nekik, h menjenek el körülnézni a NM elé... :roll:
fokhagyma meg...no comment...
zsancikant

Kattix,
amerika, wow! :)
Képek: wowowowow! :D

Zuzi, Ancsi,
holnap ránkértek? Minimálisan orrfolyatunk, és semmi extra. Ja, és mivel ennyien írtátok, h az osciizé sz..rt se ér, nem is vettünk. Mondjuk mást se, marad a jó öreg természet, alma, c-vitamin, egyebek. Így továbbra is szűz maradtam homeo ügyben. Majd legközelebb. ;)

Ríd,
nagyanyós. :( De ha tényleg így volt már jobb, akkor talán jobb is.. :(

Gyereknek én igyekeznék értelmesen és egyszerűen elmondani a dolgokat. Apjuk messzemenőkig óvja a dedet az ilyen dolgoktól, de persze E teljesen (?) tisztában van vele, h ki kivel van,. Pl anyukám husky-kopó-keverékéről simán állítja, h Léna széttépi a vakondot, (és tényleg!) és a szeme se rebben, pedig a Kisvakond a number one errefelé. És ha lát egy bogarat, szól nekem, h vigyázzak, ne lépjek rá "hadd éljen!"

neet
neet

Túró Rudival vigyázni: nekem anno az új-zélandi-ausztrál-angol fiaim a wc-be köpték, mert 1. cottage cheese, 2. plain chocolate? boá. :?
neet
neet

Kattix,
csak azért kérdeztem ám, hogy esetleg vmi bűn rossz izé, amit nem lehet meginni s azért maradt meg? :))
ahogy olvastam, sima málnalevél. nagyon bánom, hogy nem tudtam ezt előbb, mert simán van a család több tagjának málnája, és lett vón ingyen levelem. sokkkk.
most elkezdem Zuziét inni. eddig nem mertem, mert mondom, ha meghajt és úgy megyek nst-re (ami elmaradt), akkor az szívás.
ancsipancsi

Málnalevél jó. ;) 36. tól számítva 5 hét és 20 óra után hiphop kibújt a lányom. :mrgreen:
neet
neet

Ríd: írok majd pü-t, ha Tünci elaludt.

Kép
Kép
tinu

Szrek,
Klassz pasi!!!

Ancsi,
Férjed jó!!!

Zsanci,
Sztem a papír szar és unalmas. Én kiskoromban csakis és kizárólag Népszabadságot ettem, mert abban ólom is van.
Akata javaslata a március 15-ről tényleg eredetinek hangzik!!!

Neet,
Egyrészt rá van írva, másrészt én pl. nem pont úgy szedem. Nehogy má az én tanácsomat fogadd meg, mert vannak okosabbak is itt, de azért leírom, mert túlbuzog bennem a segíteni akarás (komolyan!). Szóval, ha nekem vmi bajom van (amire illik az osci), akkor 1-2 napig előírásszerűen szedem (ahogy a dobozon van). Utána ritkítom még a 3-4. napon, majd elhagyom. P 10-15 mini bogyócskát kap csak és naponta 3x 2-4 napig. Néha a tünetek jelentezésekor csak 1 napig kapja - ha elmúlik a tünetek nagy része. Nálunk ez bevállt, minden megfázás max. 7 napig tart. (De általában azon kívül, hogy folyik az orruk nincs semmi bajuk, a láz és hasonlók 1 nap alatt szoktak elmúlni. És én esküszöm az osci-ra, olyan fejfájásokat elmulaszt fél nap alatt!!!! Nekem 5 évente, ha 1x fáj a fejem vagy még ritkábban, és azt legutóbb tényleg elmulasztotta!)
És ha beválik min. 2-3 dobozzal legyen otthon, mert - nálunk legalábbis - nem mindegy mikor kezdjük el szedni!!!
Jobbulást!!!
Ó, látom már nem aktuális, de ha már egyszer leírtam ...

Votiv,
Vince akármit elmentettem én is, köszi!!

Rylie,
Ügyes vagy!! A szakdoli miatt!

Kattix,
Költözéshez gratulálok. És írj majd onnan is! Biztos fantasztikus lesz!! Félix tényleg szép!
----
És a gyerkőc szövegek tök jók!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Kattix,
nálam kimaradt a lényeg. Félix nagyon szép nagyfiú!!! :lol:
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X