Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !!!

SOK BOLDOG NŐNAPOT KíVÁNOK !!

lINA!
üGYESEK VAGYTOK. aKKOR MINDEN RENDBEN VOLT Lilivel.

Jön ma valaki cirkuszba? Tegnap gondoltunk egy merészet és vettünk jegyet. Lilla més nem volt. Kíváncsi leszek hogy viseli. Kicsit él az állatoktól:) Ha minden igaz jön Mino Bálcsija is, és majd titokban készítek róla fotót, amit felteszek majd :)

Kocsisandi!

Itt vannak a képek, de majd e-mailen is átnyomom:)

Jaaa bocs nem, mert még nincs fent a képszerksztő progi ! :oops: :oops:

Ha valakit véletlen édekelnének rucik, meg szokott Vaterázni, nézzen be ide : :oops: :oops:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Tonioo

KépKép
KépKép
sbea

Képek:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti,
köszönjük szépen a nőnapi köszöntést!
Minden rendben van már Lilivel, igaz a szája nagyon csúnya, legalábbis nekem annak tűnik, de gondolom nem fáj, mert akkor mondaná, meg nem ugrálna ennyit.
Mino-t üdvözöljük...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Lina
De örülök hogy jól vagytok :)

Zsolti
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést :) Nagyon ééédessek a gyerköcök :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Zsolti,mi tegnap voltunk :wink: ,nem félelmetes!

Kép
seriff

Adri: én adnék szivesen rucit, de azh én Levim is ekkorka.
Kitartás a betegség legyőzéséhez (hol szedte össze??)

Judit! azért szólj ha hazajüttetek, szorítok:)

lányok, fiúk: hol van a játéknagyker???Kecskeméten? Egyik szomszéd emlegeti de nem értettem hol van:(

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

és Lina: jó, hogy túl vagytok ezen...

Gabi
bepagabi

Sziasztok !

Jó volt nagyon a cirkusz. Élvezték a srácok.

Bepa !

itt nézzd meg: http://www.utvonalterv.hu/#aTop
Beírod indulásnak, hogy Kecskemét, Zöldfa utca és utána a látcsőre rányomsz és már adja is :D
És az ígért kép:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti
Nagyon jó kép :) Milyen édes Balcsi és Lilla milyen nagy már Balcsi is :)

Bepa
Tőlünk egy utcányira :wink: :lol: a praktiker melletti utcán kell végig lemenni. A Praktikeres körforgalomnál lefordulsz a praktiker mellett és ott teljessen lemész az utca végéig és ott van a Denver játéknagyker :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Judit
nagyon drukkolunk Nektek :) vigyázz magatokra . Levi meg csak átvészeli valahogy ezt az időszakot mondogattad már neki hogy be kell feküdnöd hátha felkészíted könyebben menne neki . várjuk a jelentkezésed meg a fotókat Nimiről :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sbea!!
Iwiwen,ha van 1kis időd!!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Judit, megy a szorítás!!!!!!!!!!!! :)

Hajny,jobban van Anna?? :(

gadevi

KÖSZI, de most azt mondták, csak kereskedők vásárolhatnak?! :?

Bea! Milyen nagy Lilla, és nagyon jó a kép.
SZuper látni Bálintot, nagyon szép kis pofija van...Üdv Minoéknak:)

Gabi
bepagabi

Gadevi!
Válasz ment!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Zsolti
köszi a nönapi köszöntést,figyelmes vagy!
A munkahelyen is kapott minden nö cserepes virágot!Olyan szép!

Gadevi
Anna már jobban van,már nem volt ma láza.Szerencsére!

Roz
jó lett a csúszda?Megvan hozzá minden alkatrész?

Tegnap voltam a Karibe-ben bulizni két barátnömmel,megünnepeltük a szülinapunkat,fergeteges buli volt,naon jól éreztük magunkat!4-re értem haza,maradtam volna még,de Endrének be kellett mennie dolgozni hajnalban egy kicsit,így mennem kellett.Rég voltam ilyen jó buliban. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

Bepa
Nem csak kereskedők vásárolhatnak de néha elküldik azokat akiket nem ismernek ha gondolod beviszlek Én ismerem Őket :)

Hajny
még meg sem néztük baraktam a babaházba ajtaján és rohantam tovább ... a sógornőmék csinálják a karibbe bulit engem is hívott szombaton Ők is ott voltam meg kivonultak az avonnal is :) ott is találkoztunk volna :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Roz
de sajnálom hogy nem tudtunk talizni ott is!Remélem legközelebb majd igen.Azt a csúszdát meg nézzétek majd meg mert ha gáz van vele akkor tod,72 óráig becserélik.

Bepa
Boldog szülinapot Levinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Boldog szülinapot Levinek!
Meglett a játéknagyker?

Nem tudna valaki kölcsönadni egy pár hétre babahordozót? A mienket visszakérték és arra a pár hétre, míg Kinga megtanul rendesen ülni nem szeretnénk venni egy újat.

Gadevi!

A naciért majd elugrok, mert valaki leütötte közben. A kabát jó lett?

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok :)

Bepa
Boldog szülinapot Levinek :)

Bea+Zsolti
Nekünk van egy azt hiszem du megnézem

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

BEPA
ISTEN ÉLTESSE LEVIT!!!! :) :) :)
Más: Miből gondoltad, hogy visszamentem dolgozni?

Bea, Zsolti
Én is tudok adni, ha kell szóljatok. :)
Cirkuszban mi is voltunk, illetve Danus Apával és pont a szombat délutáni előadáson.
Minonak pusz! Bálcsi elképesztően helyes kissrác! :) :)

Hajny
Bocs, most meg én olvastam későn. :( Írj (vagy hívj) egy legeslegközelebbi időpontot amikor ok neked és akár mi van úgy szervezem hogy nekem is okés legyen és odaadom végre! :) :D (ha kell sátrat verek az ajtótok előtt! :lol: )

Adri
Neked is készítettem már párat. Neked hogy tudnám odaadni?

Mi holnap megyünk Csiri-Biri Tornára. Nem jön Valaki? :wink:

KépKép
KépKép
nana09

BEPA!

Sok boldog szülinapot Levinek!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Nana!
jól össze visszaság volt Danus vonalzóján! én meg felköszöntöttem :oops:
hát nem tudom, megyünk ma délután városba, merre lehet Titeket megtalálni?

KocsisAndi!
Írtam neked, nem válaszoltál rá!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Nana
olyan aranyos vagy,azért nem kell sátorozni,hideg van. :lol: Az a baj hogy csak a délutánok jók nekem a héten,mert hétfötöl péntekig dolgozom a héten,reggel 5-től fél kettőig.2 körül itthon vaok már.Bármelyik délután,úgyis megyek Annáért.

Cuki
hogy vagytok?Adrika már jól van?

Erszényes
jó volt a film mi?Tetszett a naci Jancsinak?

Thymi
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Levinek boldog szülinapot kívánok!
kazi

Sziasztok!

Adri
Privit írtál? Nem kaptam meg. :evil: Csörögj rám, hogy Neked mikor lenne jó. Elküldöm priviben.

Nana
Én szeretnék holnap menni Petivel, ha kijön a lépés, s tud papa vigyázni Dorkára. Mi 10 órára szeretnénk menni. Pontosan hova kell menni?

Bea
Nekünk is van egy, amit oda tudunk adni, ha gondolod.

Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Judit: Szorítunk!!! Minden rendben lesz!!! :D

Lina-Hogy vagytok? Heg? Lili hogy viseli?

Hajni-Igen, névnapi ajándék volt! :lol: Azóta sem volt átaludt éjszaka. De csak egyszer kel, úh. nem elégedetlenkedek. Sőt:Köszi Mózi!!! :D
De jó, h. voltál voltatok bulizni! Főleg, h. jól érezted magad! :D
Hétvégén még a cirkusz első felvonására is el tudtam szökni. Tamás vigyázott a kis "pelenkás bajkeverőre". ( ő hívja így) :D
Nagyon jól el vannak együtt, de ezek szerint Endrével is Anna, ha bulizni voltál.

Volt még vki cirkuszban? Aranyosak voltak az állatok, de én úgy sajnálom Őket! Remélem az állatvédők azért ellenőrzik, h. hogyan bánnak Velük!!!

Ja, és voltunk Mózival a Munkácsy kiállításon is. Végig aludta. Súgtam Neki, h. nagyon figyeljen a tárlat vezető nénire! :lol:

Zsolti-Köszönjük a Nőnapi köszöntést! Aranyosak a gyerekek nagyon-nagyon!

Donoé-De szép a virág a katicával! :D Ment a pü.

Kis Reni-Jössz még néha? Vagy csak olvasgatsz? Hogy vagytok?

:)

Bepa-Isten éltesse Levit!!! :)

nana-Mi az a Csiribiri torna?

Kép
estelle26

Kép
Bepa!

Levinek Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!
Vendég

Estelle!

Pü ment vissza :D
Szerintem is olyan kis kedves a katicás ké :D p

Lina!

Lili hogy van?Nem tudom milyennek kell lenni a toroknak,nálunk még mindenkinek megvan a mandulája,remélem azért gyorsan felépül :D

Hajni!

Anna jobban van?Szombaton mi is voltunk a Jamaicában,nagyon nem volt jó :?
Vendég

Bepa!
Sok boldog szülinapot Levinek!

Donoé,
Lilinek is megvan a mandulája, nem azt vették ki, csak egy kis nyálkahártya daganatot a szájából. Most már elég szép.

Estelle,
köszi, jól vagyunk, igazából mintha meg sem műtötték volna. Műtét után egy órával már nem volt semmi, és azóta sem szerencsére. Pénteken kontroll, majd kiderül. Csak már megint sok a fülzsír a fülében, remélem nem tömi el a tubust.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana,Kocsisandi én úgy tudom a csiri-biri 9.30-tól és 10.30-tól van (beszéltem azzal,aki tartja).Mi is készülünk menni a későbbire.

Bocs,de most csak ezért ugrottam be,hogy szóljak és mindenkinek puszi :) !

Kép Kép

Kép
dettus

Lina!

Bocsi,akkor nagyon elnéztem valamit :oops: Akkor az,amit írtál jó múltkor,hogy van Lili szájában,nem tudom,miért hoztam összefüggésbe a mandula műtéttel :?
Ez nagyon jó,látom Estelle-nek írtad,hogy nagyon jól van,örülök neki! :D De akkor miért kell a tubus? :shock: Hogy ne legyen hurutos?Igazából nem is tudom,mi az a tubus :? :oops:
Vendég

Donoé,
ez a tubus egy kis szerkezet a dobhártyájában, aminek lyuk van a közepén, és arra való, hogy a folyadék, ami eddig mindig felgyűlt neki a dobhártya mögött és begyulladt, most akadálytalanul ki tudjon folyni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dettus
A neten 9 és 10 óra volt írva. El tudnád küldeni a számát, annak aki tartja. Rácsörögnék. S azt tudod, hogy hova kell menni? azt tudom, hogy Tompa utca, csak nem tom, hogy pontosan hol van

Előre is köszi

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok!

Don
most nem a Jamaicában voltam,ott 3 hete.A nosztalgia részben voltunk ott,akkor nem volt rossz.Most a Karibe-be voltam,az volt a legjobb hogy 21 év alatt nem engednek be senkit.Tutti volt a hangulat!Próbáljátok ki!

Adri
megkérdeztem a tejallergiát a bölcsiben,azt mondták hogy ha van papírod a tejallergiáról,akkor minden további nélkül tejmentes ételt kap.Viszont nincs nyílt nap,az csak megzavarná a gyerekeket,de bekuksizni be lehet.Esetleg eljössz velem egyszer.

Estelle
de jó hogy el tudtál menni egy kicsit.Kell egy kis kikapcsolódás.
Endre naon jól elvan Annával,épp tegnap este hozta fel szóba a kistesó dolgot,hogy milyen jó lenne neki egy kistesó,legalább lefoglalná Annát.Vagyis hogy el lenne vele. :lol: Mondtam majd ha vége a sulijának. :lol:

Lina
tök jó hogy ilyen könnyen viseli Lili.Látszik neki a tubus?

Lili
ti hogy vagytok?Rég írtál már!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,Kazi,Ser,Kisreni, Cuki,Erszényes....hol vagytok? :(

Ma picit nyügik vagyunk mind a ketten Mózikámmal. :roll: Tegnap Tamás sokáig dolgozott, így egyedül voltunk este, nagyon hiányzott!
Bár sztem főleg én vagyok picit fáradtabb és érzi a Drága. :cry:
Ilyenkor nagy-nagy lekiismeretfurdalásom van, alig várom, h. ébredjen és megszeretgessem! Kibontva. :) Imád kicsomagolva lenni. Ekkor mosolyog és "dumál"!!!"Repked" Jár keze, lába. Teljesen bepörög!ÉÉÉdes! :lol: Tegnap oly' ari volt Apukája: Azt mondta soha nem felejti el Mózi első Neki szóló mosolytát! :D

Bocs, h. ezzel kezdtem! :oops:

Hajni-Endre is suliba jár? Hova? Tamás is, és így a hétvége csak egy napból áll, mert szombaton suli... :cry: Jól teszed, h. megvárod,h. befejezze! Mikor fejezi be? Mikortól mehet a drukk? :lol: Ez tök jó, h. csak 21 év fölött engedik be az embereket!

Lina-Örülök, hogy jól van Lili!!! :) A fülzsír mit jelenthet? Nem úgy működik a tubus? Vagy mit jelent?

Donoé-Megkaptam az e-mailt, szívesen segítek, írok amint tudok, és hívhatsz is bármikor!!!Megvan a számom, ugye?

Mennem kell!!! :lol: :D :D

Kép
estelle26

sziasztok

Seriff
köszi hogy segiteni próbáltál tegnap :)

holnap Pest nagyon aggódom Nikiért ... De biztos minden rendben lesz tegnap elmentünk védőoltás tanácsadásra és befulladt azonnal adtak neki ventolint és mivel pont a gógnál voltunk el is inditotta a plumanológiai vizsgálatsorozatot asztmás Niki :( Tegnap meg is vettük ezt belélegző maszkot meg voltunk tüdöröntgenen ma meg vérvételen holnap meg irámy reggel 1/2 8 kor pest .

Kép

Kép

Kép
roz23

Estelle,
mindig is zsíros volt Lili füle, ez adottság, csak aggódom, hogy esetleg eltömi a tubust. Az nagyon pici, nagyon pici lyukkal a közepén. De majd pénteken kontrollon rákérdezek.

Hajny,
nem látszik, a dobhártyájában van, és elég mikroszkópikus méretű, olyan fél mm átmérőjű

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz!
NAGYON-NAGYON-NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
de tényleg biztos minden rendben lesz. Asztmát sajnálom, de (nem tudom próbáltátok-e már) étkezéssel és homeoval jól kezelhető. Sajnos a férjem is asztmás.
Pusz és kitartás, de ok lesz minden! :)

KépKép
KépKép
nana09

Roz,gondolok majd Rátok holnap!!!!!!

gadevi

Roz
Nagyon szorítok holnap Nektek! Majd küldök sok-sok pozitív energiát!

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Roz!- Minden rendben lesz!!! Sok járható út van, és legalább egy biztosan járható! ++++++++++++++++++

Kép
estelle26

Köszi mindenkinek aki írt bölcsiügyben. Mostmár én is informáltabb vagyok. Bízok benne, hogy lesz bölcsi ősszel!!!

Kocsisandi,
Köszi az infót neked is bölcsiügyben. Egy kicsit már megnyugodtam, hogy nem éppen az számít, hogy reggel hanyadik vagy a sorban, és hogy kell munkáltatói igazolás is és annak a visszavitelével kell sietni. Remélem még aznap vissza tudjuk vinni, hisz egy helyen dolgozunk(tunk) apával.

Estelle,
Nem tudom melyik a Teleki ovi. (tényleg melyik?) Én már annyit felhívtam anno, és csak a címét tudtam. Szerencsére már úgy nézz ki, hogy megoldódott a dolog (vagyis remélem):

Thymi,
Alvásügyben én tanácsot adni nem tudok sajnos, kitartás!!!!! Azóta javult valamit az alvás?

Judit,
Azóta már biztosan babázol!

Roz,
Még minig +++++++++++++++++++++++++ , remélem túl vagytok már!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Roz
remélem minden oké volt,vagyis csak jó híreket kaptál!

Nyhk
melyik bölit szeretnéd?van már elképzelésed?

Erszényes
tom hogy olvasod,legalább nekem írj!
Jól vagytok?Nemsokat tudunk a héten talizni mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,

Elsősorban azok jönnek szóba amik útba esnek a munkahely felé. SZóval a Hunyadivárosni, illetve még a Klapkán gondolkozok másodsorban. (bár ha a Hunyadiba nem veszik fel, nem hiszem hogy a Klapkában lesz még hely). De megnézem mind a kettőt és szerintem a látottak fognak dönteni a sorrenden.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a hordozó felajánlást, de lehet inkább veszünk egy olyat, amiben már ülni is tud és utána még jó sokáig.

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok :)

Köszönjük a sok drukkot
Hát eredménnyel nem jártunk ..rossz orvoshoz küldtek minket mi egy idegsebésznél voltunk és érsebésznek kellett volna látni a papirokat .
Erre vártunk 3 óra hosszig mert ugye hiába volt időpontunk nem számított :roll: A doki nagyon meglepődött hogy közel 5 hónapos eredményekkel jövünk nem olyannal ami max 1-2 hetes. Mondott jó pár dolgott az eü.-röl meg a hozzá állásáról néhány dokinak , aztán mondta hogy mivel Ő nem tud közvetlenül segíteni . ezért hagyjuk ott az összes mr felvételet és megmutatja egy érsebésznek és majd telefonálnak ha meg kell csinálnia kontrasztanyagos mr vizsgálataot vagy ha gond van vagy vissza postázzák a papírokat ha nem találtak semmit.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
Hát ezt nem hiszem el! Hihetetlen, hogy milyen felelőtlenek tudnak lenni. :evil: Nálunk Petikét kezelték félre, amikor hét hónapos volt. Pesten azt mondták, hogy miért nem jelentem fel a dokit, véglülis nem foglalkoztam vele, örültem, hogy meggyógyult. Még szerencse, hogy vannak ilyen rendi dokik is. Szurkolok, hogy minden rendben legyen. :lol:

Lina
Összekészítettem a ruhákat. Jó lesz, ha elviszem a bányais talira?

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Andi,
persze, jó lesz. Amúgy holnap megyünk be amúgy is Kecskemétre, el is tudok menni érte.

Roz,
anno a volt pasimnak úgy csináltak MR-t, hogy elkezdték, és ha úgy látták, adták is a kontrasztanyagot. Nem kellett még egyszer elmenni. Hát frászt is kaptam, mikor kijött, és láttam, hogy kapott...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
Úgy még jobb lenne, ha el tudnál jönni. A Hunyadiban lakunk a TEleki Pál téren. Mikor jöttök be?

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok!

Roz
hát inkább no komment,milyen dühítö hogy ennyire letolják az embert,egy gyerekröl van szó!Azért az a doki rendes volt.Én kívánom a legjobbakat.
Gyerekek jól vannak?Szemüveg használ?

Nyhk
hát igen,döntö a munkahely,meg hogy mennyire jó a böli is.Nekem is ez a kettö volt a lényeg.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?