Sziasztok!
Nagy bajban vagyok. Január közepén volt utoljára menzeszem. Nem jött meg februárba. Csináltam 4 tesztet itthon. Elmentem dokihoz, akir azt mondta még nem látszik az ultrahangon semmi. Elvégezte a rákszűrést, aminek az eredményére 3 hetet kell várnom. Most pénteken kellett volna mennem újra ultrahangra, de vasárnap reggel nagyon megijedtem, mert elkezdetm vérezni. Bementünk az ügyletere, ahol egy másik orvos újra ultrahangot csinált, amin szintén nem lástzott semmi. Csapoltak vizeletet, amit laborba küldtek és az ottani eredmény negatív lett. Nem tudta megmondani, hogy mi volt az oka a saját négy pozitív tesztemen, de cserébe közölte, hogy van egy méhszájsebem, ami várzik most és ez nem a menstruációm még mindig. Azóta úgy vérzek, mintha menzeszem lenne, illetve ma mintha abbamardna. Felhívtam a saját dokimat, azt mondta várjunk amíg a vérzés abamarad és pénteken menjek be és megnézzük. Nagyon aggódom, mert az ügyleten azt mondták a méhszájsebet ki kell égetni, de ahhoz kell a negatív eredmény, és aggódom hogy ez nem-e komolyabb, mint egy méhszájseb és azon is ideges vagyok, hogy mitől lett pozitív az itthoni sok teszt. A méhen kívüli terhességet is kizárták. Kérlek esgítsetek, mert péntek messze van és nem tudok nyugodni. Olvastam már nagyon csúnya dolgokat is, és öndiagnózisban mindig a legrosszabbat állítom fel magamnak. Már annyira szerettünk volna babát és most félek, hogy sosem lehet.
Ja és február 17.én egy kis barnás folyásom volt, aztán egy hétig nem volt semmi. A múlt héten pedig megint előjött.
Segítségeteket előre is köszönöm!!