Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom itt nem annyira a Szent Imre a téma, jó látni milyen összeszokottak vagytok :)

De én azért bepróbálkozom:
bardóczy dokinál szülök majd, és Kecskeméti Vera lesz a szülásznőm. Olvastam a Bardóczy dokiról máshol, hogy nem "várja el" a hálapénzt, mert a magánrendelésen már megfizetted az elég magas vizitdijat (15 ezer alkalmanként)
NEkem ez elég reálisnak tűnik, mert tényleg elhagyjuk a 100ezret mire szülés lesz. Viszont meglepő, hogy van doki, aki ne várna el plussz boritékot. Szerintetek??
És Kecskeméti Verának mennyit szokás adni?

köszi előre is--

Kép

Kép
ppanna

Ppanna,
szia. :) Ezt hol hallottad? Mert én, bár nem ismerem a dokit, ITT mintha mást hallottam volna. De majd megaszondja az, aki nála szül(t).
És néha még a H-ról is szoktunk beszélni, tudd is meg. :D

Éljen-éljen a szülinapos Deni! :D

Ruz,
bár én retrós lakótelepen nőttem fel, ahol mindenkinek volt és mindenki tudott bicajozni, nálam ez valahogy kimaradt... :oops: sztem mi mind egyéniségek vagyunk, úgyhogy nem baj, ha kicsi Beni követi a nyomaim. :mrgreen:
neet
neet

Ezt Zuzinak küldöm, és persze Macskának is, ha benéz és csak a képekre van ideje. :D (éjszakai gép ratyi telefonnal, sorry)

Kép

neet
neet

Ruzy,
cukorbetegségnek nem sok köze van az életmódodhoz. (leszámítva az elhízottakat, mert ott nagyobb a hajlam)
egyszerűen lusta a hasnyálmirigyed és nem termel elég inzulint a cukrok bontásához. még nagyobb gáz lenne, ha folyton Ch-val tömnéd magad. akkor nem 6, hanem mondjuk 9 lenne a cukrod.
a legtöbb általam ismert cukorbeteg kb. olyan slank, mint te, és sose volt cukorfaló, vagy ilyesmi. (családban van nálatok? mert örökletes is, főként az apai ágat nézd)

DENIZSA!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Ppanna!
"Olvastam a Bardóczy dokiról máshol, hogy nem "várja el" a hálapénzt, mert a magánrendelésen már megfizetted az elég magas vizitdijat (15 ezer alkalmanként) "----> ezen halálra röhögöm magam! :)))))))))))))))) életemben nem hallottam még ilyen rendes dokiról!!! :DDD
én is náluk fogok szülni. K. Veráról pár hete írta vki, hogy megkérdezte és 30eFt-ot mondott, én meg se kérdezem inkább.
igaz BZS nem mond összeget (rád bízza az összeget), de a minimum 50-60-at fix, hogy elvárja. nem tudom hol olvastad, jó lenne megtudni, mert én 30 nap és lebabázom nála.
a vizitdíja nem régen még 10eFt volt, s azt is azért emelte meg, hogy több pénze és kevesebb páciense legyen (= több szabadidő). de ettől függetlenül szerintem megmaradt az összes páciense, sőt, egyre több az újabb.

ancsipancsi

Ppanna!
most látom, hogy majdnem egyidősek vagyunk!!! :)
akkor nem kéne tisztavizet önteni a pohárba? én már nem megyek BZS-hez, csak Verához NST-re, de te esetleg megkérdezhetnéd a dokit :))).

A LECSÓ c. mesét tettem be, és Lencse keservesen bömböl tőle. ez az első mese, amitől sír, de még nem tudom miért, csak magyarázza. :(
ancsipancsi

Ilyen huncut tud lenni:

Kép

Erre kell 2 vizi:

Kép

Ancsi, ezt ÉN rajzoltam, tud Henite ilyet? :mrgreen:
Kép
neet
neet

Neet, Fibi,
Nagyon jók a gyerekek!!!!

Ancsi,
Fantasztikus, hogy miket írsz!!!!! Olyan jó, hogy te a lényeget is megjegyzed - nem mint én szoktam.

Votiv,
Én azt vettem észre, hogy az óvodai felvétel sok mindenről szól, de magáról a gyerekről, hogy neki mi lenne a jó baromira nem. A legjobb esetben én (egyedül) bemehettem a vezető óvónőhöz - elétártam sanyarú sorsomat majd mondta, hogy nincs hely. A többi helyen ezt telefonon elintézték. Hogy megnézzék a gyereket, hogy ő esetleg óvoda érett-e az szóba se jött. Ha meg már felveszik, akkor ott van és kész... (Kiábrándultáság, ha érezhető akkor bizony az van bennem az óvodák irányába. Úgy értem a bejutás, jogosultság.... Gondolj bele, mikor elmagyarázom, hogy elég nehéz egyedül a két kölökkel és M-t akkor még hetente kellett vinnem tornázni tararara. Mondta nincs hely, de higyjem el túl kicsi lenne a gyerek. És itt következett egy hatalmas lelki fröccs, hogy a gyereknek - akit nem ismer - nem lenne jó, mert ő lenne a legfiatalabb és most - beszoktatási időn kívül az óvónők nem tudnának a beszoktatására koncentrálni. De mert rendes volt felajánlotta, hogy a tornák alatt bevihetem a gyereket. Köpni-nyelni nem tudtam. Egyrészt tényleg baromi rendes tőle. Másrészt beviszem a fiamat egy vadidegen helyre és simán otthagyom?? Mindenféle hozzászokás nélkül???
És persze az óvodában tényleg nincs hely, tehát nem milliomos orosz/kínai/indiai - állítólag egyre többen vannak benne a world 100-as listában -gyerekekkel töltik fel stikában a helyeket.
Mi rossz helyen lakunk, mert sok a gyerek, és egyre több és a férőhely ugyanannyi. Állítólag a ker-ben néhány szabad hely volt, de csak az utcánkban 3 társasház épül!!!!Gondolom gyerekek is költöznek majd. Vagy születnek idővel...)
Hogy miért neked írtam ezt a kirohanásom? - csak az elejét szántam neked

Móni
Kép
Kép
monisa

Óó csajok, köszi a köszöntéseket!! :D :D Apa ma nagyon kitett magáért, korán jött haza ( miután későn ment :lol: ), ráadásul a kedvenc sütimmel, aztán adtunk a kalóriáknak... :lol:

Ruz :) Nemrég azt hallottam a tv-ben, hogy a cuk.betegség nem korfüggő... :roll: persze nem értek hozzá, de az egészséges táplálkozás sosem árt :wink: (mondom én... :oops: )

Neet :) Jaj de édes lányod van!! :D :D és persze a cicus se semmi :wink: :lol: Neked pedig gratula a vakondhoz, sztem tök jóó!

Rylie :) Miért kellett annyit várni? Melyik vizsg. volt? a vérnyomi?

Zsan :) De jó, hogy Meme jobban van!! :D :D :D

Ppanna :) Másodjára Verával szültem én is és 30-at adtam, de meg is érdemelte :wink:
denizsa

Móni :) Itt is azért gáz a helyzet, mert sorra épülnek a lakóparkok, az ovik száma meg u.annyi... :roll:
denizsa

Deni: boldog szülinapot!!! Bár már az ünneplés után vagy, de azért estére sem árt egy kis jókívánság. :)

Ruz: remélem, ez a cukordolog elmúlik. Én már hallottam olyant, hogy egy kis diéta után rendeződött a dolog.

Rylie: ha a szakdolira gondolsz, akkor haladgatok. Ma bementem az egyetemre a könyvtárba, de egy nagy rakás sz@r. :evil: El kell mennem egy másikba is. Ezt a részét utálom most a legjobban, mert ugyebár a gyerekvigyázást meg kell oldani akkor valahogy. De ha meglesz az elmélet, akkor a többi rész már nem gond. És még van durván 2 hónap, úgyhogy annyira nem aggódok.

Kép
Kép
tinu

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, DENI!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ruz,
akartam írni, hogy cukornál az életvitel annyiban számít, hogy az idegeskedés illetve minden extra adrenalinos dolog pl bungee jumping ;) az elősegíti a kialakulást; a másik a lelki háttér, aminek érdemes utánamenni
sok ++++++++++
(nálunk apu volt cukros, ezért ismerjük is a dolgot és nálunk is magasabb a tesómmal a kialakulás veszélye, de persze ez azért nem ilyen egyszerű, hisz lelki szint is van és remélem, ott el lehet kapni a grabancát a dolognak ;) )
fizikai szinten :D sokszor (napi 5-6 alkalom) egyél keveset és ez a 6,5 még semmit nem jelent, egy jelzés pusztán :D

Kép

Kép

szrekuc

sikerült néhány oldalt visszaolvasni

Deni,
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Zsini,
Utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT a nagyfiadnak!!! :D :D :D

Gabi,
De jó olvasni, h minden rendben :D és h Orsid imádja az öcsikét :D Nem sokára Dorka is abaj/ly?gatni fogja Botondot :wink:

Rylie,
Beszúrások nagyon jók :lol: Az első álmod borzalmas lehetett :( a második viszont :lol:

Neet,
Tényleg nagyon szerencsés vagy a csajoddal, h ilyen rugalmas :D :wink: Csajod zabálnivaló :D És kis vakond is rúl :D

Fibi,
Édesek a srácaid, de nagyon :D Ábel rengeteget változott és szerintem tökre hajaz rád :wink:

Nuk,
Sín :( Viszont menő a csajod a volán mögött a tavaszi kabátjában :D :wink:

Ruz,
Ez a cukor már szerintem sem az átlag :? +++++++++++++!!! Bendidnek bulást!!!

Zsanci,
Arcüreggyula :( De tök jó, h már javul Meméd! :D ++++++++++++++!!!

Zuzi,
Bódog elfelejtett évfordulót!! :D :wink: Gratula az ügyes csajodnak :D

Akata,
Nagyfeszültség nem hangzik vmi jól :roll: én is paráznék. És tök jó, h párod ilyen bevállalós :D

Ríd,
Ez beázós dolog :( :roll: a szomszéd meg :evil:

Móni,
De jó, h újra itt :) és hát az ovis helyzetetek :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok,
és köszönöm a kedves fogadtatást!
A mi dokinénink azt mondta,hogy ilyen kicsi gyereknek nem nagyon lesz arcüreggyulája,mert az arcüregek még nem olyanok,mint a nagyobbaknak,viszont fontosnak tartja az orrszívást. Szokott antibigyót is írogatni,de homeost is ajánl,legalább is alapkészítményeket. Nem ma kezdte a szakmát,rutinos,de azért vannak fenntartásaim néha...
Fibi,
a házinénik unokája jár a W-oviba(mert mi is itt lakunk a XVII-ben), és tényleg sokan vannak a jelentkezők,várólista van,és csak 2-ig van ovi,és nincs ebédelési lehetőség,csak tízórai,de anno kaptunk ismertetőt a kerület ovijairól,holnap megkeresem,jó?
A nagyobbik lányom 4,5éves és olyan oviba jár,ahol sérült és nemsérült gyerkők vannak együtt,minden óvónéni valamilyen gyógypedagógus is. Jázminék csoportjában most van egy Down-os kisfiú is,meg nagyonkoraszülött-fejlesztős is,meg szenzomotoros-problémás is, és annyira jófejek együtt!!! És szuperul tudnak együtt játszani,egymást tanítják.és segítenek annak,akinek kell,mert számukra ez a természetes.
Tavaly áprilisban derült ki,hogy a nagy eü.reformnak köszönhetően a Szt.Imrében fog megszületni a kistesó,bár az első laborom még a Budai Honvéd Kórházban készült,aztán az ottani privatizáció miatt a dokim átment a Schöpf-Méreibe,és mivel az meg magánkórház lett, hát jöttünk Hozzátok :D .
Így Bogica már "szentimrés",június 13-án született,Fibivel elvileg még találkozhattam is volna...
És 2héten belül költözünk,mi fordítva,mint Fibiék...Pestről falura,Mendére.
És erősen közléskényszeres vagyok... :lol:
Jó éjszakát mindenkinek!

Szilva
szilva001

...és éssel nem kezdünk mondatot,ugyi?
Csakhát,ha egy gát átszakad...!?

Szilva
szilva001

Szia Szilva! :D
itt a többség közléskényszeres :mrgreen: üdv :D

Miért Mende? Az már elég kint van, nem? Kicsit mesélj erről, légyszi - autósok vagytok pl mindketten a férjeddel tehát közlekedés nem gond? bölcsi, ovi, gyerekorvos munka rokonság? köszi :D

Kép

Kép

szrekuc

Drága Deni, Isten éltessen!! :D tudom, kilógok a napból, de nem akartam elmulasztani a köszöntést!!!!
Kép

Neet, olyan édes ez a lyány!!! a legszebb nekem a királylányos huncutka, micsoda nőci, eszem megáll :D

Monisa, most egy hirtelen partizánakcióval bejelentkeztem a kamaraerdei W-óvi játszócsoportjába, jövő kedden megyünk először :) sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy Istit az idén felveszik egy biai óviba, de azért persze jelentkezni fogunk :roll:

Szilva, nagyon szép a lánykáid neve! :D

jaj de késő van :oops:

votiv 8)
votiv

mindjárt lesz egy csomó 8as
neet
neet

húzzatok bele :D
neet
neet

Alszotok még? ;)
88888! :lol:
neet
neet

Ruzy,
igen, igaza van Szreknek, egy hosszabb stresszes időszak után is lehet magas a cukor. (és egyéb is) na meg ugye éjjel nem volt semmi nasi? mert az is megnyomja :))
kéne egy kontroll majd.

Neet,
Lencse ilyet nem tud rajzolni, de még az anyja se. most éppen Kisvakondos kisképet hímzek neki, de nem a legtökéletesebb.

egyre nagyobb a csecsemő a hasamban, s éjjel már azt se tudtam hogy feküdjek, mindenhogy alig fért el. és hát egyre idegesebb vagyok, hogy hogyan tovább, hogy fogom bírni a szülést s az azt követő minimum 3 hónapos zombiságot. férjem nagyon bíztat, úgyhogy ...

ancsipancsi

GYEREKSZÁJ:
Lencse az élő dolgokat élesztőnek hívja. :D Múltkor az Ikeás sárkány azt mondta neki, hogy hamm bekaplak, mire ő mondta, hogy "engem nem lehet, mert élesztő vagyok!".
ancsipancsi

Deni, elkéstem de jobb későn.... :wink:

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
akata

Szia Mindenki!

Én jól, meló jó, de fárasztó, főleg, hogy telefonos support-munkára kényszerültem, mert a ded szeme váladékos volt és nem mehetett tegnapig bölcsibe.

Neet,
macskás kép szuper,jól esett, hogy gondoltál rám egy macskával.. :mrgreen:
hétvégi ovulációt majd legközelebb :mrgreen:

Ruzi,
csökentett szénhidrát diéta+ mozgás rendszeresen(napi 15 perc már jó!) és van esély, hog viszazökken a dolog. Hajrá, drukkolok!

Deni,
én is utólag, de BOLDOG SZÜLINAPOT :D

Újaknak üdv itt! Közléskényszer nem gond :wink:

Monisa,
annyira ismerős ez az ovi(bölcsi) helyzet... Füles is ezért jár CsaNába... sehová nem vették volna fel és még mázlim vót, mert a CsaNá-ban is csak egy hely volt még...

Lehet, hogy le fognak csukni, mert terrorcselekményt követek el a közeljövőben. Ugyanis felrobbantom a MÁK-ot. Mindenkivel a maga nyelvén köll kommunikácót kezdeményezni úgy-e....

Januárban beadtam a GYES igényemet, ami február 4.-én megérkezett a MÁK-hoz, majd február 20.-án (???!!! :shock: :shock: ) az ügyintézőmhöz, aki közölte, hogy minden papír rendben van, mindent beküldtem hiánytalanul. Ma március 7.-e van és még mindig nem kaptam egy petányi GYES-t sem... oké, én dolgozom, van fizum, de azokkal is ezt csinálják, akiknek nincs másuk, csak ez a nyomorult GYES. Megyek tri-nitro-toulolért, remélem akad a kamrában....

legyetek jók, meg pocakosodjatok, meg szüljetek ügyesen, ha nem tudnék írni, gógyuljon aki beteg, Zsána pedig igyon sok finom KV-t még több tejszínhabbal.

csók mindenkinek és szép napot!

macska

de Rájli azér' megírhatnád (bocs, ha valahol már írtad), mi lett a beadott szakdolidal??

csók next

macska
macskanyu

Macs,
tök jó, hogy írtál! :)
és igen, a gyesesekkel mind ezt csinálják!
ancsipancsi

Sziasztok,

Szilvi,
de jó, h irtál! :lol:

Macs,
szijja, köszi a kv-t, már bennem az első. 8)

mi úgy,h Meme megint kissé visszaesett, én meg pánikba, de remélem az a két pofon majd helyre rázza.
Levi elutazott Brüsszelbe, 9.20kor indult, még fenn a felhők felett (legalábbis nagyon ajánlom neki!!!!!!!) én meg totál para, most fogom megkeresni a brüsszeli reptér honlapját, h megnézzem, leszáll e rendesen, mert naggyon irrrgummburrgumm lesz. Megminden.

tehát, vajákolósok ide hozzám, és gyógyitsátok meg a Memét, mert ez rajtam már erőst kifog.

most megyek, kaparom egy kicsit a küszöböt.

nabazdmeg...
most telefonált a Levi, h még nem indult el a gép, mert baj van az egyik motorral, most próbálják szerelni, ha sikerül azzal mennek, ha nem egy másikkal, szal sokat fog késni.
De baszki, MIÉRT marad azon a gépen, aminek szar a motorja, és most próbálják bebikázni?????

Meme meg itt zokog a rekedt hangján...

na most vagyok nagyon padlón...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macsinkó: szakdolgozat: bruhahaha - jövőhéten leszen kész, akkor megy postára és majdan egyszercsak megtudom az eredményt!
Gyes igénylést mi január első hetében adtuk le. Azóta se híre se hamva :twisted: és ugyanerre gondoltam én is, hogy bakker akinek ez számít az mit csinál???????? Király, hogy MÁK megszüntette a kifizetőhelyeket - ez lett belőle :x

Ancsi: a 100-as határérték a pulzusra vonatkozott!! Nekem azt modnta a kardis nő, hogy ha nagyon szarul vagyok =légszomj stb akkor kellhet gyogyó, de ha tolerálom a magas pulzust akkor inkább ne.

Deni: ja ez most arról szólt, hogy február elején volt egy 24 órás ekg-m amiről tegnap tudtam meg az eredményt ez :lol: de amúgy meg :cry: helyzet. Mi van ha valakinek komolyabb baja van??? AZ egy hónap alatt bőven feldobja a pacskert!?!???
És volt időpontunk 11,30-ra, de az csak tájékoztató jellegű :lol: :twisted: :evil: ?!?
Ünneplés: :)

Móni: óvi-gond...katasztrófa...
itt a központban építenek egy bazi nagy lakóparkot és írta a CS. újság, hogy 10 fővel emelik a közeli óvi létszámát. Ez is valami, de a lakópark vagy 500 lakásos lesz asszem, szal csepp a tengerben :roll: Én nagyon bízom abban, hogy a közelünkben három ovi is van és nem épült ide semmilyen lakópark, illetve de, de azok fullos-puccos gazdagok, bízom benne, hogy nem a lepukkant szocos oviba íratják majd a gyerekeiket :)

Votiv: volt csoptársam anyukája dolgozott a W oviban. Az ovi király hely, csak épp nem fizetett a drága tulaj senki után TB-t meg ilyeneket. Akkor bukott ki, mikor beteg lett az egyik óvónő és fityisz ment az orra alá :evil: akkor volt egy nagy botrány asszem...most nem tudom ki a tulaj :roll: de a gyerekek nagyon szerették meg az óvónénik is jók voltak, szal hajrá!!

Ancsi gyerekszáj :)

Curse: mi van a fogad helyével?

Tinu: no akkor szuper! Tiszta szerencse, hogy nekem nem kő könyvtárazni, lévén nincs is szakirodalom ebből a témából :lol:

Neet: fotók jóóók :)

Én is egy gyerekszáj:
tegnap annyira kész volt a gyerek az sztk programtól, hogy jól túlaludta magát és nyűgősen kelt és kért egy kis mesét. No jó, beadtam a derekam, addig én is írtam egy kicsit a dolimat.
Bekapcsoltam, de láttam, hogy valami olyan mese ment ami nagyobb gyerekeknek való volt. Mondtam is neki, hogy ez nem jó Kamilla, mert nagy gyerekeknek való. Gondoltam megnézem mi megy az Animal Planeten. Erre Kamilla:
" K:Neee Anya ez gyerekeknek valóó!!
A: Miért Te mi vagy?? Nem gyerek?
K: Nem!....Én KAMILLA VAGYOK!" :lol:
kicsit öntudatos a lelkem :)

Rylie
rylie

Sziasztok!

DENI! Utólag :oops: boldog szülinapot kívánok! (Tegnap nem jártam itt.)

Zsan, nyugi, bár én sem vagyok egy repülés-fan, de a közúti balesetnek sokkal nagyobb az esélye, attól mégsem parázunk ennyire...
Amikor a Férjem legutóbb repült, akkor nekem csak utólag mesélte el,h repülés KÖZBEN volt vmi gebasz...

Takonykór nálunk is fölütötte a fejét, bár már sejthető volt, mert láttam jó néhány folyós orrot az oviban... P ma itthon maradt, amúgy sincs formában, tegnap bepisilt az oviban (bár elgondolkodtató,h ez mindig az udvaron fordul elő vele, és el is indul az emeleti wc-re, csak nem ér föl időben, szal sztem ez nem igazán gáz, küldhetnék ilyenkor a földszinti csop.wc-jébe. A csop.ban még sosem pisilt be, csak az udvaron.) De nagyon hisztis, és mindenre NEM a válasz. És tegnap kissé agresszív volt, ami nem rá vall, úh kicsit meg is ijedtem, aztán volt vele egy hosszú beszélgetésem... (Mondtam,h ne csapjon rá a tesójára, mert nálunk nem szokás csapkodni, az oviban sem szabad, őt se csapja senki. Erre azt mondta,h "de igen", én :shock: , aztán elmeslte,h a Nagyi 1x rácsapott...részletesen elmondta,h hol és hogy...Kissé nagy nyomot hagyott benne... :evil: )

Ruz, bicós kergetéstől én is parázok kissé, már előre. De sztem mi a nyaralóban fogjuk legtöbbet használni, ott kicsit jobb lesz a helyzet.
Cukor :evil: :shock: , drukk,h rendbejöjj hamar!!
(Én meg folyamatosan fáradt vagyok, tegnap egész korán elaludtam Bszoptatás közben, reggel mégis úgy ébredtem,mint a felmosórongy...)

Nít, Eszcikirálylány a vizilovakkal van? :)

Szilvia, üdv! A nagyon tetszik, amit Jázmin ovijáról írsz!

Hehe, Szreknek igaza van, itt a többség (velem az élen!) közléykényszeres! :)

Vot, w-ovi :) jóó lesz!

Ancsi, Lencse az élesztő :) :) :)

Megyek, minnyá kész az ebéd, aztán szórakozunk a csajokkal.
rídonli#

ZSan: csak nem wizzairrelment Levi????? Kb ugyanez volt velünk tavaly nyáron! 4 órát hesszeltünk a F1-en hajnaltól-reggelig!! :twisted: ELőször javították majd inkább meg kellett várni egy másik gépet :?
No para! Minden rendben lesz!

Memének meg ++++++++
Próbáltál vele inhalálni??? Ha mégis lenne valami az arcüregében akkor jót tenne neki!

és több KV-t ne igyál mert azzal is hergeled magad ;)

+++++

R
rylie

Zsan,
+++++

Ruzi,
akkor gyogyulj meg mielöbb (én tanácsot nem tudok ilyen témában), és akkor gyertek el, mert IGEN, tényleg közel lakunk 1máshoz :D (meg Szrek és Tinu is közel lakik ide...)

Deni,
az egyik legjobb ajándékot kaptad :D én mozizást kaptam nemrég utolagosan szülinapomra, az sem volt utolso :lol:
Járokába csak akkor teszem, ha wc-re megyek vagy ki kell szaladnom. max 5 percet hajlando benne ücsörögni vagy ácsorogni. de kölcsönbe kaptuk, tudod is kitöl 8) erre jo.

Szilva,
szia :) akkor pont elkerültük 1mást nyáron a H-ban, Ábelem 17-én született :P
És Jázmin melyik oviba jár? (Montessori nincs a kerületben, ugye?) És dekár hogy elköltöztök :( És köszi az infot majd a Waldorfrol, nekem a telefonban nem mondták a várolistát :roll:

ÉS mindegyik W-ban van játszocsoport? Monisa, Ti ilyenben voltatok anno P-vel?

KépKép
fibi

Köszi-köszi Lányok a köszöntéseket! :D :D

Curse :) Magadról nem írtál!! Hogy vagy??? szád jobban??

Szilva :) Jó pakolászást, gondolom nem unatkozol, ha így nyakatokon a költözés! :wink:

Ancsi :) Nyugi, minden rendben lesz!!! és kitartááást, mindjárt szülsz! :wink: addig is +++++++++++++++ élesztő :lol:

Macs :) ÁÁáá ez a MÁK :evil: hát velük aztán nincs mákja az embernek.. :roll:

Rylie :) Még csak most volt eredmény?! :o gyerekszáj :lol:

Zsan :) Egy halom +++++++++++++++++++++++++++++ Neked!!! Memének bulást!!!!!!!!!!!

Ríd :) Bulást Nektek is!!! "Nem"-ekhez meg kitartást.... :roll:

És ha már a "nem"-ről van szó: képzeljétek, Bencus érti már!! azt nem mondom, hogy mindig szót is fogad, de már előfordult pl. ma is! :D 8) nagyon meg is dícsértem utána :lol:
denizsa

Fibi :) Járókával mi is így voltunk :lol: És melyik ajándékra gondolsz? a reggeli szunyára vagy a sütire? mindkettő jóóó volt :mrgreen: :lol: :lol:
denizsa

reptéri szappanyopera:
két órás várakozás után, lezavarták őket a gépről...oszt mondták, h ki-ki menjen dolgára, keressen más járatot, aki meg ezzel menne mindenképp, az várjon egy 20 percet, azt' majd kiderül,h van e másik gép.
Levi mondta,h ez a legfapadosabb, legkisebb gép volt, nem is csoda, h nem indult. :lol:
Ami kicsit bonyolitja a dolgot, L csak egy napra ment volna, este jött is volna vissza, mert akivel találkozik, az csak délutánig van Brüsszelben. Tehát, most ott is telefonálgatnak, h mi legyen, addig Levi semmit nem is tud intézni, csak áll és nézi, ahogy a többiek becserélik a jegyeiket.
És az a gubanc, h lehet, h kint kell aludnia...tudjátok ez mit jelent???? Egyedül kell megoldanom az egész estét, éjjelt....grrbbrrr... :shock:

és ami még vicces, a házban lakik egy srác, és ő is ezzel a géppel utazott volna. KICSI A VILÁG! :wink:
zsancikant

ja Rylie,
nem wizzair, hanem a belga légitársaság... :lol:
zsancikant

Deni!
Nayon boldog Szülinapot!!! Valamikor átmennék a cuccokkal és a babakocsival, mert már ég a búrám, hogy mióta nálunk van.

Neet: Eszti de helyes és a Vakond is szépséges...

Ruz: ez még tényleg nem olyan magas cukor érték, igy lehet a stressz miatt is, de mindenképpen javasolt a fehérkenyér, cukor elkerülése. Valamint a mozgás, a fahéj nagyon jó természetes vércukorszint csökkentő, azt elkezdheted nyomni magadba. :-) Egyél sok barnarizst mert ő is stabilizálja valamelyest a vércukrot.

Tegnap voltunk craniosacralis terápián, hát csajom nem kifejezetten lelkesedett, iszonyatosan fél minden beavatkozástól mostanában, ezen persze nem csodálkozom, azok után, amiket átment. De engem jól megkezelt Orsi és teljesen jó volt, várjuk a hatást és a kövi kezelést. Aki már volt, az hány kezelés után érezte jótékony hatását?

Lányom megkezdte a bölcsit és persze már taknyos, boááááá... olyan jó volt orrszívóporszívó nélkül az élet, persze nem olyan áron, ahogy azt kaptuk. Szóval a közösség minden jótékony hatását érezzük. :-)

Nuk: nem jutok el a PÜ irásához, dobsz nekem mélt és válaszolok rá, a honlapunkon fent van a mélcimem. Egyébként csak gyorsan, gynexet javasoltam, ligetszépe kapszulát, rózsa illóolajat, és málnarügy kivonatot, ezek mind mind a nőiességre hatnak.
Ó bakker jön a főnököm, akinek a gépén zugírok.... L tűnök...

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci: hú ez nem jó hír... azért drukkolok, hogy valahogy haza keveredjen Levi. Ha pedig egyedül leszel este, ahhoz nagyon sok +++++++.

Kép
Kép
johanna1975

Zsan, ez vicces, múltkor mi kimentünk a reptérre kocsival APáért, és amikor hazaértünk, a mi házunkban, a liftnél futottunk össze egy pasival, aki uazzal a géppel jött. :)
Sok++++++++++++++ neked! Menni fog, mert ügyes csaj vagy!!!!
rídonli#

Ancsipancsi :D

Örükök, hogy fel tudtalak víditani egy ilyen jó kis ötlettel, hogy felfedeztem a nem hálapénzért dolgozó dokit :D :D
NEkem is elég fura volt az infó, ezrt gondoltam, hogy megkérdezlek Titeket. Én megyek majd a Verához, őt fogom megkérdezni, hogy kinek mennyi. nyilván ő képben van BZS elvárásairól is.

Egyébként a nevére rákeresve találtam az egyik fórumhozzászolásnál (nem babanet), hogy nem várja el. De lehet hogy a Hahotában olvatam??? :D

Kép

Kép
ppanna

Panna,
lehet,h nem várja el a FIX összeget. Én sem hallottam még senkitől,h BZS azt mondta volna, nem kell a boriték, mert tejelsz eleget a rendelőmben.
De: ETTŐL EZ MÉG ELKÉPZELHETŐ!
és: dejólenne!!!

reptéri szappany:
Levi hazaballag.
Hétfőn videokonferencia, mert AZ legalább biztos.
Igy most sem ült repülőre.
igy jártunk... :wink: :lol:
(lehet,h én vagyok túl negativ??? :roll: )
pedig én szerettem volna finom, belga csokikat...
hát, most ez sem...
sebaj, legalább ITTHON.
zsancikant

Deni,
a reggeli alvásra :lol:
fibi

Rylie,
akkor azt mondom, hogy toleráljunk együtt, hogy ne kelljen gyogyót szedni :)

Johi,
már bölcsis? ilyen jól van??? :) tök jó!

Ppanna,
megtennéd, hogy engem is informálnál arról, amit a Vera mond?(kizárólag privát üzenet formájában, mert ...majd ott elmondom mért!) hátha megint halálra röhögöm magam :D
és jó lenne, ha csatlakoznál hozzánk, mert szinte együtt fogunk szülini, egyforma gondjaink és örömeink lesznek, ráadásul még az emberapparát is ugyanaz lesz :)

ancsipancsi

Drága Deni! Isten éltessen sokáig!!! :D :D :D :D ÉS ne haragudj, hogy így megkésve :oops: :D

ZSána!
Jaj, de tudom, mit érzel/tél! Tomi sokat repül :( , é samoikor B-t vártam, és kb 3 hét volt a szülésig, akkor deportált egy kínait. Úgy volt, hogy megy, és jön is vissza ugyanazzal a géppel, erre jön az sms éjjel, hogy elromlott a gép, nem tudnak visszaindulni :shock: qrva jól viseltem azt a pár napot :x
De szerencsére Levi marad :D Amúgy megvan még a bébiszittyó??? Ő nem tud beugrani vészhelyzetben? Estéket amúgy az én sziterrem is vállal még, ha gondolod.... "én szitterem"...hahahaha, akire havonta max egyyszer van pénz 8) :lol: :lol: :lol: Holnap jön, mert mi meg megyünk színházba, megkérdem, ha gondolod.

Neet!
Ez a tiarás kép a csajról!!!!! Szenzációs! Ezért akartam én lányt is :lol: :lol: :lol:
És az ülés is klassz! ÉS a kisvakond is :wink:

Ppanna!
Én megértelek. HAvi 15 ropi a terhesgondozásért, na ebből már akár arra is lehetne következtetni, hogy a szülés után megelégszik az orvos egy doboz csokival, és egy fotóval az újszülöttről. sajna ez nem az a világ :( Viszont a dokidról annyira szuperlatívuszokban beszél mindenki, hogy tuti megéri!
zuzmo1

Esetleg szeretne valaki egy szalagfékes szobakerékpárt ajándékba??

Kép
akata

Szilva!
Üdv itt :D És csak közöljél nyugodtan 8)

Deni!
Bencéd nagyon ügyi :D Amúgy azt vettem észre én is, hgy P sokkal hamarabb megért dolgokat. PL megkérem, hogy vigyen oda valamit az apjának és odaviszi. VAgy, hogy menjen oda B-hez és simogassa meg :shock: VAgy hogy vmit vigyünk ki a kukába. És a nemet is nagyon érti, és látom rajta a huncutságot, mert néha kaján vigyorral az arcán direkt nem azt csinálja, amit szabadna :lol: És az akaratosság terén kezd túl nőni mesterén :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sokat gondolkoztam ezen, szerintem azért van, mert sokkal többet dumálok hozzá, mint annak idején B-hez, (most szinte egész nap pofázok :) ) illetve nagyon utánozni akarja B-t mindenben.

Johi!
Ellőttem van, ahogy partizánakció keretében lecsapsz a főnök gépére, fogod a billentyűzetet, lebújsz a monitor elé, és babanetezel :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi FAnninak! :D
Amúgy amiket írtál Nuknak, azok jók a cicinövelésre is? :wink: BArátnőmet nagyon érdekelné a dolog :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok,
reagálni nemigen van időm/energiám perpill.A kezem még ramaty,most kerestük fel telefonon a sportoros ismerősünket,akihez megpróbálok eljutni,mert nemigen hiszem,h nincs repedés sem.Annyira fááááj...
Egy fontos:
Szilva,
mi egy éve igyekszünk megvenni egy telket Mendén!!!!!Szóval írjál téllleg...!Milyen kicsi a világ.
No,most el...
Ja, Fibi és Neet:
édesek a kőcök!!!!!!!!

Kép
Kép
szelloke

Johi,
a főnököd gépéből minden alkalommal ki kell törölnöd az előzményeket és a kukikat, hogy ne lássa meg, ha visszanéz, hogy mik voltak a látogatott oldalak. ellenkező esetben még azt is látni fogja, hogy hol jártál és milyen néven írtál. (ez utóbbit a kukik tárolják)

BABACSOMAGOM hiányosságai:
ezer DM-et végig hívtam és csak néhányban lehet Avent bimbikrémet kapni. a legdurvább az, hogy a neten 3eFt-ért vesztegetik, s a DM-ben is hol 2eFt-ot, hol 2,3eFt-ot mondanak. (ezek már szimpibb árak)

na és persze mosható Avent melltartó betétről meg sehol se akarnak tudni :(, pedig nekem ilyen kell!!!
ancsipancsi

Ancsi,
én Europarkiban kaptam a múltkor a krémet.
szelloke

Ancsi,

http://www.nadorpatika.hu/index.php?pag ... s&id=27227

egyébként szívesen veszek itt neked, ha gondolod! de sztem a netről amúgy is lehet rendelni! Holnap DM-be is megyek, megnézzem a krémet?

Szellőke,
nekem van jó kézsebész dokim a Sportkórházban, neki köszönhetem, hogy egyáltalán mozog a kezem... ha érdekel, írok privit!
macskanyu

Ancsi,
a kékpandában is kapható : http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=AVT006
macskanyu

Macs,
köszi, apa megy a DM-be, azért azokat néztem. de ez a Kék Panda tök jó, csak nem szeretek rendelni, mert ilyen kis rendelésnél nagyon megnyomja az árat.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?