Új privát üzeneted érkezett!

Estelle,
írj nyugodtan, vagy beszélhetünk telcsin is, ha az jobb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Andi,
megnéztem az iwiw-en a közös ismerőseinket. Jó sok van, és nem csak Bányais, vagy babanetes..., érdekes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

Kicsit megint elveszve..
Megvan az időpont jövö szerda Amerikai uti idegsebészet .

Lina
Nagyon drukkolok :)

Estelle
Láttalak 7végén (vasánap) a piacon benneteket oda akartam menni de aztán mégsem mertem :) Torna :lol:
de ügyi vagy :)

Andi
Nagy Casanova lesz a kisfiad :lol: :lol:

megyek somlóit gyártani bár semmi kedvem de mivel játszóterezést beigértem és nem volt jó az idő a somlói gyártás már nem modhatom le mert nagyon csadottak lennének a drágáim ... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
kihez mentek az Amerikai útra? Anno ott műtötték a volt barátomat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny, jobban szeretem a házi sütiket, de a legújabb Auchan katalógusban annyira jól néz ki, a marcipános torta, h muszáj lesz kipróbálnunk,mert ellenállhatatlan!

Estelle, ez tetszik,mulatós aerobic :lol: ! Vital tv? Az meg hol van?

Lina, nyugi mindjárt reggel lesz! Szorítunk!

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina- Szívesen. Akartam szólni, hogy nem Én megyek, de utána elfelejtettem. Azért vannak benne használható rucik is?

Nyugi! Mindjárt reggel lesz.

Andi!
Persze majd átküldöm a képeket. De az nem ma lesz:) Most irány az ágy.

Jó Éjt!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Kazi!!!
Merre vagy??Miri, hogy van?

Hajny!
VAn nyíltnap a böliben? Megnéznék apával, hogy mi ott a helyzet :lol: meg kíváncsi lennék, hogy működnek a dolgok, mert nem tudom például, hogy hogy altatják ott őket, hogy esznek, stb.
Ha tudsz segíts már ebben!

Lina!
szurkolok nektek!

Kép
adrienn021

Lina
Szorítok Nektek!

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Jó reggelt!

Erszényes, Kocsisandi, Donoé, Balim, Nyhk, Lina, Bea, Hajny, Seriff, Bepa, nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket! :D

Majdnem elpityeredett, amikor mindenki neki énekelt. Anya tortájával: Kép

Mama tortával. (nem én ültettem az asztalra :roll: )

Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,
Gyönyörű Orsi! És úgy látom neki tetszik, hogy az asztalon ül :) .

Lina,
SOS jelentést kérünk ha hazaértetek a dokitól!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítok!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok

Adri
Összekészítettem a ruhákat Levinek! Tudunk délután talizni?

pille

Orsi nagyon édi.

Bocsi, most csak ennyi, dorka is próbál írni. :lol:

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok

Adri
Összekészítettem a ruhákat Levinek! Tudunk délután talizni?

pille

Orsi nagyon édi.

Bocsi, most csak ennyi, dorka is próbál írni. :lol:

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok!

Hajny
Nagyon Boldog SzülinapoT!!! :D :D
Ma esetleg? :wink:

Pille
Orsi-Borsit is Isten Éltesse! Nagyon édes a képeken és gyönyörűű (még mindig) a mosolya! :D

Borsika
Köszi az infot. Nekem nagyon tetszik ez a Csiri-Biri torna. Jövő héten megyünk is. Be kell jelentkezni előre?

Kazi
Én is nagyon hiányollak. Privit is írni akarok :) ... nagyon aranyos férjed van! :)

KocsisAndi,
aranyos a kép Rólatok! :)

Bea
Lilla királylány nagyon kis dögös a takarítós képen. :lol:

Adri
Én is kérdeztem ám, jó pár hete hogy mekkora rucikat hordtok, de nem válaszoltál. Szerintem én is tudnék adni, ha elfogadod.

Estelle
Hurrá hogy újra van gépetek!!! Mesélj-mesélj! Mózi-baba, anyaság-érzés...? :)

Lina
Nagyoooonnnnn szorítok!!!

KépKép
KépKép
nana09

MŰTHETŐ LILI!!!
Mondjuk erre a hírre kemény 1 órát vártunk 1-es sorszámmal, mondjuk átmentem a tanácsadó részre, nem a betegek között vártunk, de akkor is már tiszta ideg voltam. 8-kor kezdődik a rendelés, 9-re jött a doki, akkor még telefonált, beadott egy szurit, és olyan 9:15-kor már be is jutottunk. Kedvesen megkérdezte, hogy ugye nem köhögött rá senki itt. Köszi...
Na mindegy, remélem holnapig már semmi nem jön közbe.

Most már kezdhetek aggódni a műtéten. Vagyis az altatáson, a többit nem érzem olyan vészesnek. Remélem az altatás sem az.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

Ez nagyon jó hír, végre vége a bizonytalanságnak! Holnapra egy kalappal!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Ser
fini a marcipános torta,tegnap kipróbáltuk a kókuszos-csokis muffint,hát az sem semmi!Istenire sikeredett.Jó kóstolást!

Nana
késön olvastam ,így már lehet tárgytalan,minnnyá mek dolgozni!Viszont holnap délelött itthon vok végig.

Pille
Orsi olyan bájos,szép kislány!A tortája is elég jól néz ki! :lol: Ügyi vagy!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
holnap gondolok rátok,zorítok hogy rendben menjen minden!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Andi
De emlékszem rá, de ő 2-vel fölöttem járt.

Pille
Orsikának utólag is boldog szülinapot! Nagyon bájos a képeken.

Lina
Remélem minél hamarabb túl lesztem a műtéten.

Roz
Sokat gondolok rátok is. Nagyon sok pozitív energiát nektek!

Estelle
Mennyi fölös tejed van egy nap amit leadsz?

Kezdek zombivá válni...Éjjel felkel enni, bealszik, de a kiságyban felébred és v 1,5 óra mire elalszik. Ezt eljátsza min 2x egy éjszaka (ha szerencsém van akkor éjfélig tudok aludni 9-től). Nappal meg max 1 órát ha tudok aludni akkor összeteszem a 2 kezem...
Tud valaki valamit ajánlani????Lili, Dóri esetleg? Már gondolkoztam h beetetem tápszerrel, csak nem vagyok egyáltalán biztos benne h attól megoldódna a dolog....

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni
Azért reménykedem a holnapban...kezdek befordulni...

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Andi!
a délután nem jó, mert apa megy dolgozni, én meg nem annyira szívesen buszozom Levivel, főleg most, hogy kigyógyultunk
jövőhéten apa délelöttös, mit szólnál hozzá?Akkor valamelyik délután? 4 körül valahol?

Nana!
ne haragudj, nem vettem észre! :oops: :roll:
Elfogadom, nekem ez nem okoz problémát, sőt, nagyon szoktam neki örülni!

Thymi! :?
Remélem tudtok talizni a lányokkal, ők majd biztos erőt adnak.

Lina!
Szurkolok!!!
A mi dokink is késett reggel!Lehet valami megbeszélésük volt?

Kép
adrienn021

Nana!
most látom!
5 éves Danus?????
boldog szülinapot neki!!!

Kép
adrienn021

Adri,
nekünk Lajosmizsén van a dokink, nem hiszem, hogy Kecskeméten lett volna, akkor még mindig nem kezdte volna el a rendelést :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille, nagyon-nagyon édes Orsiborsi! :D

Lina, holnapra is szorítunk! :wink:

Thymi, sztem nem az a megoldás....de ezt Te is tudod! Pihenj,amikor csak tudsz, légy türelmes, tudod, h pár hét kell míg minden beáll!

Kazi, hogy vagytok, ovis fotózás jól sikerült? Sztem is aranyos a férjed :D !

Nyhk,mi sikerült az ovikkal?

Kép
seriff

Tiszta ideg vagyok, felkelt Lili a délután alvásból és nekiállt köhögni. Komolyan, kb. 15 órát kellene még kibírni, remélem nem most akar lebetegedni. Olyan sírhatnékom van, hogy el sem tudom mondani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Thymi
aranyos vagy hogy gondolsz ránk :) Próbálj pihenni .

Pille
Sok boldog szülinapot kis Orsinak :) Nagyon édes a tortával :)

Lina
Nagggggyon drukkolok . Kordás Marianhoz megyünk mi.

seriff
irtam pü.-t

Kazi
Merre vagy jól vagytok ?

Tegnap Niki kapott szemüveget olyan sokszor fájt feje hogy ezért elmentünk a szemésztre is hátha "csak " attól van kapot is de csak egy nagyon enyhe feles szemcsit . Remélem csak ettől fájt a feje..

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Arik vagytok,hogy hiányoltok! :D
Megvagyunk,minden oké,szoktam olvasni,de valahogy nem írtam...

A SZÜLINAPOSOKNAK UTÓLAG KÍVÁNOK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!!!!!

Ser,Nana:
Köszi a nevében is!Szerintem is aranyos :lol:

Ser:
ha már ittartunk,a te férjed is nagyon kedves voltés jó hírekkel is szolgált-nincs lukas fogam :)
A fényképezés nemtudom,hogy sikerült,még nincsenek meg a képek,de ahogy Mirát ismerem,biztos ment a pózolás :lol:
A szállás infót köszike(Horvá.o.),le is foglaltuk ,de sajna csak a rózsaszínű házban volt helyük,remélem az is olyan klassz,mint a fehér.
Ti jól vagytok?Hannus?

Pille:
Orsi nagyon édes!Annyira bírom,hogy ilyen kis huncut! :)

Thimi:
Valaki nem tud segíteni(anyu,anyós?),hogy nappal picit vigyázna a kicsire amíg szundítasz egyet?

Nana:
Várom a pü-t :)

Roz:
Nekem is sűrűn eszembe juttok,remélem minden oké lesz veletek!Szorítok! :wink:
kazi

Na lehet, hogy csak valami ébredés utáni volt, azóta nem köhög Lili.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
hányra menntek reggel?

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina!

Én is nagyon szorítok! Katitól tudom, hogy holnap lesz a nagy nap...remélem minden rendben lesz!

Sajnos nálunk is várható, ha Nándi nem gyógyul ki a savós fülgyulladásból és arcüreg gyulladásból,3 hét alatt...most minden nap arcüregöblítést végzek nála kétszer. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan előjöhetnek nem várt, lappangó betegségek....

Hihetetlen, hogy Orsi már 2 éves! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Az, hogy nem jelenkezem, még nem azt jelenti hogy nem érdekel, hogy mi van a régi ismerősökkel...szoktalak olvasni titeket....de írni már nincs erőm....

Lili!

Köszönöm, hogy gondoltál rám és felhívtál.... remélem hamarosan összefutunk!

Hajni!

Írtam neked skepyn, megkaptad?

KépKép
kattic

Thymi, semmi bíztatót nem tudok....erről beszéltem az elején.....és mellette a tesó is alakít, Zsófi még mindig.......de azért jó dolog, imádom az illatát Botondnak. :)
birolili

Thymi, tedd is össze a kezed az 1órás alvásért, én nem szundítottam mióta itthon vagyok Botonddal nappal, csak éjjel, amennyit.....

Lina, szorítunk mi is!
birolili

Kattic,
de jó, hogy jelentkeztél. Remélem az elkövetkezendő 10,5 órában már nem történik semmi.

Roz,
7:30-ra kell mennünk. Azt a dokit nem ismerem, az akkori pasimat Czirják dr. műtötte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
Köszi az érdeklődést! Úgy néz ki, hogy sinen van az ovi téma. Szeptembertől logi ovi, és ha nem megy a dolog akkor októbertől mehetünk az Aranykapu oviba. Most már nyugottabb vagyok. Ha kiraknak a logi oviból akkor sem esek kétségbe, mert az Aranykapuban is megkapja azokat a szügséges fejlesztéseket amiket most is csinálunk.
Amúgy nagyon negatív tapasztalataim vannak. Volt olyan ovi ahol csak azt sorolták miért ne vigyem oda (persze Ádám érdekében), pedig az is integrált ovi volt. Elkeserítő, hogy egy ekkora városban a nem "átlag" gyereknek milyen nehéz helyet találni. És csak olyan ovikat néztem, ahol elméletileg csoportonként 2-3 integrált gyereket van, de mégis .... :(

Mostmár a bölcsitéma kerül napirendre. Mindenképpen bölcsit kell találnom Petrusnak szeptembertől. Ezzel kapcsolatban:

Lányok:
Tanács, ötlet, praktika, minden egyebet szivesen fogadok, priviben is. Bölcsitéma. Minden érdekel. pl. Érdemes-e hamarabb bemenni, tényleg sor áll már az első nap jelentkezéskor, hogy lehet bekerülni, egyszerre lehet-e két helyre jelentkezni annak érdekében, hogy az egyik talán sikerül. SZóval minden tanács érdekel. Ha valakinek van tapasztalata a Hunyadi városi ovival kapcsolatban, az is nagyon érdekelne!!!!
Előre is köszi.

Lina,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd jelentkezz!

Kép

Kép
nyhk

sziasztok!
Lányok!
ha lehet, ne priviben írjatok már Nyhk-nak a böliről!
Engem is érdekel!

Hajny!
Majd írsz a bölitekről?

Lina!
Majd ha lesz időd, azért írj nekünk, hogy mi volt, sztem mindenki nagyon fog izgulni!

Kép
adrienn021

Köszi az értünk való izgulást, lassan indulunk...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
már túl vagytok remélem!+++++++++

Adri
a bölinkkel meg vaok elégedve,a dadusainkat sajnálni fogom,föleg a Krisztát.Cseréltek ágyat tavaly,szekrényt,a kis WC-ket is lecserélték,mosdókat,ajtó ablak csere is volt.Elég jól felszerelt a bölcsi.Mire vagy még kíváncsi?A kajcsit most már utólag kell fizetni,300 forint /nap.

Nyhk
örülök hogy összejött az ovi,remélem be is fog válni.

Kattic
minnyá visszanézem ,de azt hiszem olvastam ám!Jobbulást nektek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nyhk
Nem érdemes 2 helyre beadni a jelentkezést, mert afelvétel előtt egyeztetnek a vezetők névsort és ha valaki "mohó", azt félre is tehetik....legalábbis az ovis felvételnél így van.
Felvétel napján érdemes korán odamenni, mert tényleg sor áll és csak annyi felvételi lapot adnak ki, amennyi üres helyük lesz.

Na nehogy má jól érezzem magam tegnap még meg is jött :evil: :x Nem korai még???

Kép
Kép
Kép
thymi

Kattic
írtam pü-t.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Huh, végre van egy pár percem jönni! :D

Linácska- Írtam pü-t, de majd csak ha ráérsz válaszolj! Remélem minden rendben van Veletek!!!

Roz-Pedig odajöhettél volna nyugodtan! Örültem volna Neked!!! :D És Mózi babát is megnézhetted volna!Na mindegy majd legközelebb. Egyébként szombat, vasárnap nekünk kell bevinni az anyatejet a gyűjtőbe, így ha tudunk vasárnap bemegyünk a piacra egy habos kávéra, néha egy lángosra, veszünk virágot...ilyenek. Szóval, ha vki látni akarja Mózi Babát, vasárnap fél 9-9 között a piacon vagyunk! :lol:
Torna: csak lazán még egyelőre...és időm sincs rá mindig. :)
Somlói: Édes Anyuka Vagy!!!

Ser-Vital tv. Mi a PR-TELECOM-nál vagyunk, lehet,h.csak ennél a szolgáltatónál van, nem tudom.De nagyon jó csatorna!

Pille-Édes a Pici Lányod! :D

Nana- De ari vagy! :D Mózi baba továbbra is nagyon aranyos! Képzeljétek tegnap volt 5 hetes, és átaludta az éjszakát!!! :D
De lehet, h. csak egyszeri alkalom, mert ezt szánta Apukája névnapjára ajándékba! :lol: Tehát 20.30-kor szopizott és 4.15-kor ébresztett legközelebb. Azért ez már átalvásnak számít, nem? :)
Tegnap mértük: 4480g. Anyaság érzés: Ez azt hiszem elmondhatatlan.Nagyon-nagyon jó!!! :D Csak így röviden...

Thimy-Majd megy a pü.Kitartás!!!! Tudom, könnyű ezt "mondani"...

Kazi-Csatlakozom az előttem szólókhoz "férj témában"! :lol:

Nyhk-Azt hiszem a "Teleki Ovi" is integrált!Tele aranyos óvó nénikkel. Nem próbáltad?

Kép
estelle26

Sziasztok,
hazajöttünk, sőt már a kórház és a lakás között a Metroban be is vásároltunk. Lili 9:15-kor már kész volt, nem volt semmi gond. Én mondjuk rágtam a kefét, már a 10. perc után, hogy hol van már, de 20 perc után hozták. Kicsit sírósan ébredt, de azóta csak a kocsiban aludt el, a kórházban le sem feküdt, nem tetszett a párna. Első volt szerencsére.
Most megyek mellé aludni, éjszaka nem igazán sikerült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
örülök, hogy jól vagytok!!!

Kép
adrienn021

Lina,de jó,hogy jól van!! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Lina, de jó, hogy ilyen jól sikerült! Örülök neki nagyon! :lol:

Estelle
Milyen aranyos Mózi! Kis figyelmes! Boldog névnapot a büszke Apukának! Melyik a Teleki ovi? Ma voltam a Szent Miklós utcaiban, elvileg oda tartözunk. Azt mondta az óvónéni, hogy ők a Lépésről Lépésre módszerrel dolgoznak. Neked erről mi a véleményed? Ha van egy kis időd, írnál nekem róla.

Nyhk
Mi tavaly beírattuk Petikét a Mátis Kálmán utcai bölcsibe, s fel is vették. Aznap kell menni, amikor meg van hírdetve a beíratás, mert a lapok gyorsan elfogynak, s minél hamarabb vissza is kell vinni, mert a leadás sorrendjének is van jelentősége. Ha jól emlékszem sorszámozva voltak a lapok. Meg kellett jelölni egy másik bölcsit is, ahova még szeretnéd, ha az első helyre nem veszik fel. Legalábbis tavaly így volt. (Végülis nem vittük, mert pont akkora voltam Dorkával kiírva, s úgy gondoltuk, hogy nem tenne neki jót.)

Roz
Remélem a szemüveg megoldja a problémát, s nem fog Niki feje fájni.

Thymi
Nekem akkor gyulladt be a mellem, amikor Dorkának pótlást adtam, s onnantól kezdve nem is szopizott hatékonyan. Pedig csak teát adtam neki. Már nagyon bánom, addig nem volt gondunk szopizott rendesen. Utána pedig már nem, s el is apadt a tejem.

Bocsi, most mennem kell, Petike elálmosodott

jó éjt, sziasztok
andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Andi!
A Szt Miklós utcai oviban dolgozott anno apu felesége, mind a két tesóm oda járt. Nem a legmodernebb ovi, de nagyon családias, pont azért, mert összesen 3 csoport van. (Legalábbis akkor annyi volt.)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy nem írtam mostanában, de már annyira a Nimród érkezésére koncentrálok, hogy mostanában a márciusi babavárókkal osztom meg gondolataimat. Ott vagyunk vagy 50-en és mki nagyjából egy időben szül. Azért ha volt egy kis időm olvasgattalak titeket, és ha meglesz Nimi, akkor újból csatlakozom. Bocs a hűtlenségért. A bölcsi téma engem is nagyon érdekel.
Levit szeretném beíratni, nagyon megérett rá. Járunk Zsókához és imád ott lenni (a játszóházban).

Jövő héten meglesz Nimi is. Hétfőn befekszek, kedden tanácskozás, rá egy - két napra császármetszés.
(hacsak nem indul meg addig).
Kérek egy kis szorítást, már kezdek félni. Tudom mi vár rám.
Majd jelentkezek.

Ja elkeseredve olvasom a "nem alvás" témát. Hát abból nekem is kijutott Levivel, de annyira de annyira bízom benne hogy Nimivel más lesz. Mi a hasfájás miatt nem aludtunk, de ezek szerint anélkül is nagyon strapás. :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lina-Nagyon örülök Nektek!!! :D
Köszi, hogy válaszoltál! Akkor megpróbálom azon az oldalon.
Jó pihenést!

Kép
estelle26

Kép Kép Kép

Boldog Nőnapot kívánok minden női társamnak!
Vendég

Lina!

Örülök,hogy túl vagytok rajta!!! :D Jobbulást kívánok Lilinek! :D
Vendég

Donoé,
Köszi, már jól van. Csak csúnya a heg a szájában. Piros, fekete középpel (na jó, ki lett égetve), de akkor is olyan gyulladtnak néz ki. Remélem ennek így kell lennie...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
örömmel olvasom hogy szerencsésen túl vagytok már ,igazán jó.

Estelle
gratula az átalváshoz,lesz ez még jobb is!

Kocsisandi
hát most már akkor naon sokat fogok rád is gondolni,képet minden képpen tegyél majd!

Erszényes
Anna is belázasodott ma reggelre,akkor bevállalod a vigyázását? :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?