Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Juti!
Nagyon Gratula!Szép kis husgyuró a pici!Irigyellek már hogy otthon vagy!! :lol: :lol: Jo szopiztatást,az a legjobb dolog a világon!Az én kiscsajom se volt pocakfájos,bár nagyon odafigyeltem hogy mit eszek!Ha mégis siros lenne tudok egy tök szupi homeopátiás cseppet,mi is azt szedtük kitti 8 hónapos koráig!Egy kis görcs nélkül átvészeltük az egész szopizást!

A légzésfigyelőt a nete veszem,ja és bébiőrrel együtt!!A momába néztem,de 39000Ft.a neten meg 22000!Hát nem mindegy! :shock:

Rik!
Ha szédülsz inkább szerintem több vizet igyál,ne kávét! :P

Jaj,de szeretnék má szülni!!!Má nem is fekszem annyira sokat!megyünk jobbra-balra!Persze azért módjával!

Szép napot!
Jutoka

phpBB: Kép
jutoka1

Juti!Gyönyörű baba Milán és tiszta apja! :D :D :D :D :D
Sok boldogságot és egézséget kívánok nektek!

Kép
dzsezmin

Juti!!! Gyönyörű Milán! Gratulálok. Tényleg pihenj sokat, aludj akkor, mikor a kicsi fiad alszik.

Anikó

Kép[/url]
quito

Juti! Nagyon helyes Milán! Gratulálok, sok boldogságot az egész családnak!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!

Bocsi, gyors leszek, fáradt vok...

Zsani, Juti
gyönyörűek a gyerekek!!!! :)

Nekünk a jövő péntek már nem annyira jó, de megoldjuk azt is! Van busz is a világon... :D

Juti,
á, de jó nektek, irigyellek én is!! Dorka hasfájós volt nagyon, kívánom, hogy maradjatok meg így, pocakgörcsök nélkül!
Jah, és nagggyon-nagggyon szép, néha talán nehéznek tűnő, de izgalmas időszak vár rátok mostantól!! :)
Sok boldogságot még egyszer is!! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!
Remélem jó helyen járok.. :roll: Az igazság az, hogy megpróbálkoztam írni a soproni Erzsébet Kórház topicba, de sajnos ott még nem kaptam választ senkitől. Ha esetleg most meg nem jó helyen teszem fel a kérdésemet, küldjetek el nyugodtan a fenébe, maximum majd próbálkozok tovább. :oops: Azért bízom benne, hogy valaki közületek tud segíteni, válaszolni. Arra lennék kíváncsi, hogy ismeritek-e a Rada Gábort.. Esetleg járt hozzá valaki, vagy talán szült is nála? Nagyon megköszönném, ha elmesélnétek a tapasztalataitokat vele kapcsolatban, mert én elvileg április 22-én nála fogok szülni, és kíváncsi vagyok, hogy ott és akkor milyen, hogy viselkedik.. Ilyesmi. Köszönöm előre is, ha valaki válaszol! További szép napot! Üdv:
Kitti

Kép [/img][/url]
labotiti

Szia Kitti!

Én konkrétan nem nála szültem, de hosszas kórházi napjaim során volt hozzá szerencsém. Olyan "csendesen segítőkész" - típusúnak mondanám. Alapvetően nem beszél sokat, de minden kérdésemre kimerítő válaszokat kaptam tőle. Sógornőm hozzájár, ő nagyon meg van vele elégedve. Én ennyit tudnék neked írni, de talán majd a csajok itt több információt is tudnak neked mondani. :)
Látom kisfiad lesz. Szép nevet választottál neki. :wink: :)

Anikó!
Hogy sikerült a hétvége? El tudom képzelni milyen jó volt végre hazajönni. :) Gyorsan eltelt?

Viol!
Sulival hogy állsz? :wink: :)

Betegeskedők jobban vagytok?
Nálunk ez a köhögés nem akar megszűnni. :(

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Kitti-nekem nincs infóm Rada Gáborról. A kórházról és a szülészet, gyerekágyas osztályokról pedig csak jó véleményem van, kivéve arról, hogy a besárgult babákat egész napra elviszik és kimarad egy nap :cry: . Én nagy hisztit levágtam, mikor kedd reggel elvitték és szopizni se akarták visszaadni, erre 3 óra múlva lefejt tejemet odaadtak neki, rá 3 órával pedig megszopiztathattam és megnézhettem az inkubátorban.

Gyöngyi- Kincső nagyon hiányzott, de gyorsan eltelt a 2,5 nap. Ki is kapcsolódtam, kollégák között voltam. Kincső örült nekem, most nem volt nemállokveledszóbaanya3óránkeresztül!, mint legelőször, amikor 1 napra mentem el. Viszont éjjel mellettem aludt első este, nem akart elengedni, és nappal se viselte jól, ha nem vele foglalkoztam. Mit tudsz Adélnak a köhögésére adni?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Gyöngyi!

A köhögés náluk is mindig tovább tart...mit adsz rá?

Én is beteg voltam 3 hete, nem múlott a köhögés, elmentem múlt hét végén a dokihoz, mert a hasam is szerintem attól görcsölt keményedett már annyira, mert egyfolytában köhögtem...fulladok, kaptam antibiotikumot, meg befuvos gyógyszert, mert allergiás, asztmás vagyok és másképp nem múlik... :( :cry: mondjuk csak az antibiotikumot kezdtem el, de használ.... :D

Anikó!

De jó akkor egy kicsit kikapcsolódtál! :D

Kitti!

Én nem tudok neked semmit mondani, Mátét Pécsett szültem, szóval semmilyen tapasztalatom sincs....és a dokidat sem ismerem.
De majd pár hét múlva tudok valamit mondani :wink: :D

Viol!

Gyere bármikor, aranyos vagy várlak :D

Na megyek feküdni, még egy kicsi van azt már "fejen állva" is kibírom, igaz ez már 11 hét fekve... :?

Ági?????Reni???

katus78

Sziasztok!!

Gyöngyi,
tegnap vizsgáztam! :) Lezajlott végre, most újra lelkifuri nélkül tudok esténként tv-t nézni... :lol:

Katus,
Ok, megyek ám!! :lol:
Nem is tudtam, hogy asztmás vagy... :roll: :oops: És akkor most az antibiótól jobban vagy? Lehet terhesen antibiot szedni? Nem is tudtam, szerencsére nem volt rá anno szükségem.

Jah, lehet elmegyek ma Dorkával a Daloló-ba. :) Ez olyan, mint a GYIK-ban a ringató - nem tudom van e még - most legalább ráérek keddenként... :roll:

Kitti,
szerintem az a topic, a soproni kórházas már nem él... írj nyugodtan ide! :wink: Ahogy olvaslak, úgy gondolom ismerni már ismered a dokit, csak a "szülős" szitura vagy kíváncsi vele kapcsolatban. Ebben én sem tudok segíteni, én is csak látásból tudom, hogy ki, illetve hallomásból, hogy kedves, normális.
Írj ám gyakrabban, gyere nyugodtan!
Én is anno április 22-re voltam kiírva, de kislányom 4 napot ráhúzott még.. De arra már olyan szééép idő lesz!! Igazi tavaszi baba! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés:
a hétvégén átrohant rajtunk a lázas náthás vírus. Tegnap elvittem a gyerekeket dokihoz, a héten itthon virgonckodnak :oops:
Sokkal jobban van mindegyik, most még arra is látok esélyt, hogy pénteken megtartsuk a találkozót.
Csütörtökön kell visszavinni őket, akkor már tuti választ adok. Maximum ha valakinek csak anyukákkal lenne kedve csevegni és félti apró gyerekét "ovisok" közé engedni akkor jöjjön egyedül, úgy is szeretettel látjuk. Persze ha van ki vigyázzon addig a kölyökre :lol:

Gyöngyi, kissé köhögős Adél jöhet, max megharapnak engem a többiek :lol: :lol: :lol:
Akinek legalább ovis már a gyereke tudja, hogy egyszerűen nincs olyan, hogy minden kivédhető és náthás gyerek minden esetben otthon marad.

Azért majd jelentem az aktuális állapotokat!

Apró örömök:
Ágnes azt mondja Jankának, hogy Anka, Mártont pedig Mámo-nak szólítja és felmászik a konyhaasztalra :lol: :lol: :lol: :lol:

Bekukkantók,
dokiról, oviról, iskoláról és egyéb személyes kérdésekről kérjetek infót priviben. Szappanopera ez a topik :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Holnap megyek a következő NSTre!!Olyan gépre ülök majd amin lehet látni a fájásokat,bár tuti holnap nem lesznek mutathatóak!Ja és a dokimmal megbeszéljük,hogy mikor fektet be!Szerintem má hétfőn :cry:
de megbeszéltem a pocaklakommal hogy a héten talizunk személyesen!! :D :P :D :D

Kitti!
én már szültem egy Kitti nevü kiscsajt itt a kórházba és még van 12napom a kiirtig!A Rada tényleg olyan csendes tipusú,jo pofának néz ki.de többet nem tudok rola,én a Tiboldinél szülök és nagy valoszinüséggel császár...de majd kiderül!

Betegenek jobbulást-mostmá csak jön a tavasz és lehet jokat levegőzni és szivni a D-vitaminokat!! 8)

mindenkinek üdv!
jutoka

jutoka1

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat, nagyon jól esett. Hétvégén lesz még több kép,mert jön apukám, és csinálunk képeket.
Milán nagyon jó baba, még mindig eszik,alszik, türelemmel várja a cicit. Szépen szopizik, nagyon örülök, mert nekem is elvitték a kórházban 24 órára a kék fény alá, ezért 1 nap szopi kimaradt, de szerencsére most már beállt a dolog. Hétvégén már kivihetjük kicsit levegőzni az erkélyre, jövő héttől meg fél óra séta! Végre! Már nekem is hiányzik a friss levegő.
Csabi nagyon élvezte a szülést, bár meg volt illetődve, de nagyon jó hogy ott volt! Szorítottam is rendesen a kezét, nem is tudom, hogy mi lett volna, ha nem lett volna ott. Azt mondta, nagyon büszke rám, hogy végigcsináltam, és nagyon ügyes voltam. Hát, nem volt egyszerű.
Anyunak első unoka, már nagyon várta, és imádja ő is. Milán is nagyon szereti anyut, jókat alszik az ölében.
Nem alszik egyedül Milán, van a szobájában egy ágyikó nekem, és én alszom vele. Nem is tudnám egyedül hagyni, mert éjjel sem sír ha éhes, csak gügyög, most is arra ébredtem, hogy csuklik, de szerintem már egy ideje fent lehetett. Hihetetlen baba, csak a fürdés utolsó 1 percében sír, de ha kivesszük a vízből, azonnal megnyugszik. A fürdésen kívül még nem is sírt!
A kórházban cukrot kapott infúzión, mert születés után alacsony volt a cukorszintje, de már renbejött az is. A szopi erre is jó!!
A kezén meg azért van a kesztyű, mert hosszú a körmük az újszülötteknek, és megkarmolják az arcukat. Néha még most is karmol, mert 2 hetes korukig nem is lehet levágni a körmüket. Még nem elég erős, és begyulladhat.
Na, mára ennyi csajszik, hétvégén lesznek még képek!! Apu csinál sokat!!!

Puszi!!!

Jutoka! Kitartás!!!! Nincs sok hátra! Irigyellek, szivesen szülnék még egyszer, nagyon szép élmény, de szép a végeredmény is, nem győzöm gyönyörködni benne!

jutiboszi

Juti

megmondtam én Neked!! :lol: Nem lehet abbahagyni (a szülést) :lol: Csodálatos dolog!!
ÉS büszke is lehet Rád Csabi!Végigcsináltad,ügyesen!!! :wink: :lol:

Andi

Mi sajna nem megyünk:)
Rékának Toxodermatitise van.
Azaz kiütéses a torkátol ami be van gyulladva.(de az nem fáj,érdekes).Mindenütt,és nagyon viszket.MA megjártuk a gyerekorvost meló után,aztán a kórházban kötöttünk ki:)
Kapott minden jót,most gyógyulnia kell :(
Holnap szabin vagyok amugy is,de aztán asszem betegállományba még a két napot.
Az az érdekes,hogy Réka nem beteges,de amiota dolgozom,azóta 3.szor beteg.Allergiás a munkahelyemre??? :? :D
Most hivott épp a doktornőnk,hogy mizujs velünk.Hát milyen rendes,mi????

Ja és találkoztam HAjnussal a dokinál.Neki is betegek,felváltva a gyerekek.Dolgozik,és be van osztva az ideje..
Kicsi fia nagyon nagy lett,és még szebb!!! :wink:
Vendég

Anikó,
ez jó, akkor egy kicsit te is tudtál pihizni, feltöltődni. Bár aztán gondolom, hogy mindennél jobb volt hazajönni. :)

Viol,
gratula a vizsgához. :lol: Lazíts! :lol: :lol: :lol:

Andi,
meglátjuk hogy alakulunk. :)

Katus,
kitartás! :)

Adél köhögésére Ambrobene szirupot írt fel a doki, azt adtam neki. Esetleg valakinek nincs valami hatásos, kímélő és jól bevált ötlete mivel lehet ilyenkor még kúrálni?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Rik,
sajnálom, gyógyuljatok!

Hahó mindenki!

Írjátok meg, hogy ha ennyire beteges a csapat áttegyük-e húsvét utánra a találkozót?
Nekünk akkor is jó, meghívás áll, max már koccintunk Katusék egészségeére is :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok !

Amica, asszem mi sem tudunk menni én vagyok olyan torokfájos forma
idén ma vagy negyedszer pedig egyszer már antibiotikumot is szedtem aztán 1 hét múlva kezdődött újra.Talán a húsvét után jobb lenne szerintem bár nem tudom , hogy a többiek hogyan látják.

Juti, pihenjél csak amennyit tudsz és büszke lehetsz a kisfiadra hogy ilyen jó kis fiú.

Zília

Kép
kertész ákosné

Rik,jobbulást lányodnak.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Andi, nekünk jó Húsvét után a tali.

Anikó

Kép[/url]
quito

Amica

Nekünk is jobb lenne utána! :wink:
Ki menne most?? :roll:
Te gyerekeid hogy vannak?
CSini a sapid! :wink: :D

Viol

gratula a vizsgádhoz!
Megérdemled a pihit!!! :D

Jutóka

mai NST eredmény?Mikor kell befeküdnőd???
Vendég

Andi,

a húsvét után nekünk is jobb volna. Addigra talán ezek a bacik kikopnak.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Viol, Zsanett, Mirama :D ,
akkor azt hiszem marad a húsvét után :wink:

Mi már sokkal jobban vagyunk, reggel anyukám vigyázott rájuk míg Mártont beirattam az iskolába, de már bevásárolni elkellett vinni Ágnest, nagyon mehetnékje volt. Azért is láttál bennünket Rik :lol:
nekem nincs olyan hosszú hajam mint neked, kell a sapi :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap elsétálunk a doktorhoz, de láz már nincs, köhögés és némi taknyosság...

Remélem mire jön a jóidő mindenki kilábal a nyavalyákból!

Kép
Kép
Kép
amica

Andi
:lol: :lol:
Melyik suliba irattad???Valamilyen tagozatra,vagy simába??
Várja a sulit?(végülis mit várna,nem tudja mi az,igaz? :wink: )
Ok,akkor Húsvét után! :D
Vendég

Sziasztok!
Először is köszönöm, hogy írtatok itt és priviben is.. Valamennyire okosabb lettem és szerencsére pozitív irányban. :)
Köszi mindenkinek a "figyelmeztetést" is, hogy ezeket a dolgokat jobb priviben tárgyalni. Kedvesek vagytok! Örülök, hogy idetaláltam. Azthiszem a jövőben néhányszor itt leszek, megpróbálok tapasztalatot gyűjteni mindahhoz, amire kíváncsi vagyok. Mivel az első babát várom, nagyon foglalkoztat minden dolog a szüléssel kapcsolatban. Egyre többször eszembe jut, hogy mi lesz ott és akkor, hogyan fog zajlani a dolog.. :roll: Persze, erre előre senki nem tudja a választ, de ha úgy alakul, utólag majd beszámolok róla. Most, a vége felé, kezdek egy kicsit félni. Azthiszem még fel sem fogtam, hogy anya leszek.. Sőt! El sem tudom képzelni magam anyaként. Gondolom ez majd akkor változik, ha majd láthatom és foghatom a babámat. Ugye? Jól gondolom? :roll: Mindenesetre már várom azt az április 22-t. Kíváncsi vagyok milyen érzés szülőnek lenni. :oops:
Vigyázzatok magatokra és a csöppségeitekre! További szép napot MINDENKINEK!

Kitti
Kép
labotiti

Köszönöm a gratulációkat!! :P

Andi,
a te apró örömeid nekem óriásiak lennének!! :roll: :D
Nekünk is jó a húsvét után is! :)

Betegeknek jobbulást!!!!
++++++++++++++++++++++++

Kitti,
hidd el, nagyon jó érzés!! :wink: :P Bár felfogni, hogy az a gyönyörű baba, aki ott alszik békésen a kiságyban, a miénk, az nekem pl még hetekbe tellett. Most meg büszke vagyok, hogy ez a gyönyörű kislány az enyém! :D Áááá, dehogy vagyok elfogult... :D
Az egész egy csoda! :P

Juti,
mi már hamarabb vágtuk a körmét, senki nem mondta, hogy nem lehet... :? Vagyis Gábor vágta, amíg Dorka "falatozott"... :wink:
Hűű, de jó, hogy ilyen kis jóevő, nemsíró baba a Milán! :) Maradjon csak meg így! :P

KépKép
viol81

sziasztok!!

jobbulást mindenkinek!
Az NST jol sikerült,nem volt semmi kül.jo hangulatába kaptam el a Tiboldit,csak hétfőn kell mennem megint NSTre,meg megnézi a méhszájamat!aztán kedden szerintem befektet!
de ugye én megbeszéltem csöppömmel,hogy hétvégén szülünk.... :D
bárcsak!!!!!!!!!!
amig itthon vagyok tudok jelentkezni,aztán majd utánna kiderül mi volt!
üdv jutoka

jutoka1

Jutoka,
drukk, hogy hétvégén beinduljanak az események! :wink: Kell egy kis melegfront vagy hasonlók... :roll: :P

Cajok,
nincs meg véletlenül valakinek dvd-n A kisvakond néhány része? Nekünk van egy lemezünk, ezen a következők vannak:

A kisvakond és az autó
.......... és a szőnyeg
.......... és a tojás
.......... és a rágógumi
.......... mint kertész
.......... az állatkertben
.......... és a rakéta
.......... és a karácsonyfa
.......... és az esernyő

Szóval ezen kívül kellene. Jelent meg egyáltalán ezeken kívül, nem tudjátok?

Köszííííí!!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Nekünk is az autós van meg, de volt kölcsönben a Kisvakond és az egér meg a Kisvakond nadrágja is. Szerintem sok Kisvakondos van csak ki kell fogni.
Nézd :-) http://www.miraxdvd.hu/
itt a termékek-mesefilmek

Jutoka! Drukk, hátha hétvégén kibújik Kincső! De szép dolog elött is állsz.... :-)

Kitti! Egy CSODA lesz, meglátod! :-)

Amica! Akkor legyen egy húsvét utáni tali, nekünk jó akkor is! De akár jövő héten is.
Amúgy láttalak ma az Intersparnál babakocsival, de olyan gyorsan elviharoztál, hogy szem elött tévesztettelek.

KépKép
KépKép
mirama

Mirama

én is ott voltam!!! :lol: Ott taliztunk az Andival.Ő is rohant meg én is.... :D

Viol

mi nem kisvakondozunk :roll:
Nem vagy elfogult,nagyon szép kislányod van!!! :wink:

Jutoka

Akkor drukk hétvégére!!
Fájásokat mutatott a gép?
Vendég

Hahóóó,merre vagytok??

Jutóka

mizujs?????
Vendég

Sziasztok!

Sehol senki???

Ma elmentünk gyógytornászhoz. Semmi különös nem volt, csak 5 hét után látni szerette volna hogy haladunk. Legközelebb már csak akkor kell mennünk, ha aggodalmaim vannak. :wink: :) (Nem hittem volna hogy eljutunk idáig.)

Én kezdek begőzölni attól, hogy nálunk már hetek óta száll a por :evil: , és naná hogy épp akkor kezdenek el fúrni, kalapálni, mire nagy nehezen elaltattam Adélcát! :evil: :evil: :evil: És még hol vagyunk a végétől???... :roll:

Szép napot!
Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam, mert mindig csak futtában sikerül, és közben lehet, hogy beazonosítottalak Jutóka. Ábel edző bácsijának is a napokban kell megszületnie a kislányának, akit Kincsőnek fognak hívni, és már van egy Kitti nevű lánya. Ez túl sok hasonlóság :lol:
Eltaláltam?

Viol,
nekünk van valami hóemberes kisvakondunk is, utána nézek.

Katus,
hogy vagy? Mi lesz végül a fiatal úr neve?

Juti,
nagyon aranyos baba Milán :lol:

Én is mintha most szültem volna, aztán már mekkora Léna :shock:

Gabó,
te sem jössz túl gyakran, csak dolgozol, dolgozol :cry:

Kép

Kép
ábibaba

Kép

ezt még muszáj volt :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Kép

az előbb túl picire sikerült, nem baj jól elszórakozgatok itt egymagamban :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Kép

Ábiról is :lol:

Kép

Kép
ábibaba

szioka!

ábibaba!
bizony-bizony!mi vagyunk azok! :D

még mindig semmi!annyira nem érzem hogy jönne ez a picurka!bár már bátrabb vagyok a sétizéssel!csak izgulok hogy picur nélkül kell befeküdnöm napokig!bár hál istennek a diki kérdezte mik a terveim a szülésemmel kapcsolatban és mondtam,hogy szeretném ha spontán indulna! :lol: ugyhogy nem kapok egyelőre mindenféle mesterséges dolgohat!!!!!!

még hétfőn egyet bejelentkezek mi az ábra,aztán szerintem utánna befektet :cry:

mindenkinek jobbulást,aki még fetreng!

jutoka

jutoka1

Ábizsani

hogy mennyire hasonlitanak egymásra a gyerkőcök!! :shock: :D
Jól vagytok?

Jutóka

nagyon jó ez a hozzáállásod!!Szeretem az ilyen csajszikat! :wink:
HAjrá természetes szülés!!! :lol:
Várjuk a fejleményeket!
Vendég

Zsani,
de szépek ezek a tesóóók!! Csak szórakozgass még többbször is így egymagadban, had lássunk több képet! :P
Akartok majd Lénának fülbevalót? Vagy nem vagy fülbevaló-párti? :P

Jutoka,
bevallom én paráznék császár után egy simával, de legyen igazad és menjen simán! :P Bátraké a szerencse! :wink:
Csak meghozza ez a jó idő! :wink:

KépKép
viol81

Milyen jó hír, érvényes a népszavazás :lol:
Hurrá!

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Ma Fertődön voltunk, olyan széééép idő volt. :lol:
Megpróbálok felrakni néhány képet.

Kép

Kép
Jó éjt!
Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi
de nagyot nőtt Adél!!! :shock: :P Nagyon csini kislányka! :P
Csak otthon voltatok, vagy sétáltatok is valamerre?

KépKép
viol81

sziasztok Lányok!
Hát az a helyzet,hogy holnap reggel fél 8kor jelenésem van a kórházba-befektet! :cry:
aztán várunk!
A spontán szülést nem zárja ki,de az előzményeim miatt valoszinüleg császár lesz!Nem vagyok még kitágulva egy picit se!-pedig olyan jokis fájásaim voltak má!

Ha van valami fejlemény iratok apával pár sort,meg Riknek is küldök smst!

És majd jövök megint,de akkor má kincsővel!
Üdv pusz

jutoka

jutoka1

JUtóka

Drukkolok!!!Ügyes legyél!!! :wink:
Irj ha van valami!!! :D

Gyöngyi

Adélka egyszerűen csodaszép lányka!!!
A második kép olyan mintha egy babadivatujságot nézegetnék!Csini is!!!
Jól Vagy??

KAtus

Sokszor vagy az eszemben.Hogy vagytok??
Vendég

Jutóka!

Szorítok, hogy beinduljon, és minden simán menjen! :D
Holnap 8ra megyek nst-re, lehet találkozunk, csak nem ismerjük meg egymást! :wink: :lol:

Rik!

Köszi egész jól vagyok, már csak 2 nap.... :D :D :D Te hogy vagy???

Gyöngyi!

Nagyon szép kislányotok van, és milyen ügyes, lassan szaladhattok utána.... :D

Zsani!

Te gyerekeid is nagyon szépek, és mennyire hasonlítanak :shock: :D

katus78

Sziasztok!

Szombaton bekerültem a kórházba gyönyörű 40,3 fokos lázzal! Frankó! Ma jöttem haza! Sebes volt a mellbimbóm, és valami fertőzés került bele a seben keresztül, és begyulladt. Még mindig fáj, de már gyógyul! Szép piros volt. Milán meg csak napközben volt velem, éjszaka anyucim etette itthon cumiból, Gondolhatjátok, most újra kezdődik a szopis tortúra, szerintem megint nem elég neki a tejcsi, megint méregetjük, remélem meggyógyulok, és minden okés lesz! Na, megyek, fürdetünk, alszunk! Puszi!!!

jutiboszi

Juti,
basszus, sajnálom...... :( De jó, hogy már túl vagy rajt és jobban vagy!!!!! Én megúsztam az ilyet, csak elképzelni tudom milyen lehet... :?

Jutoka,
kitartás, reméljük Kincső megkönyörül rajtad és hamarabb jön, nem kell sokat bent üdülnöd :wink:

KépKép
viol81

Hú szegény Juti! A mellgyulladásnál nem sok rosszabb dolog van a világon. Nekem nagyon sokszor volt begyulladva. Figyelj a jelekre, és fejjél. Az Avent mellszívó tök jó.

Jutóka,
akkor ügyes légy. Talán nem kell sokat bent lenned.
Mi megyünk valószínűleg szerdán is és pénteken is tornára, ha nem lesz ott Szilas, tudni fogom, hogy szültök :lol:

Képzeljétek Léna kúszik, olyan édes :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Viol,
csak otthon voltuk szüleimnél. Kihasználtuk a kert adta lehetőségeket. :lol: Adél ismerkedett a növényekkel, kutyákkal. :lol: :lol: :lol:

Jutoka,
szorítunk, kitartás! :)

Rik,
igen, köszi, már látványosan jobban. :)

Katus,
így a véghajrában, ezt már féllábon is, ugye? :wink: :)
Adél miatt eddig aggódtam, de most már ajjaj :lol: , semmi nincs biztonságban. Az alsó képen az állán már látszik a jel. :shock: Lefejelte a cipősszekrényt. :roll:

Juti,
nincs is annál rosszabb, mint pici babával visszakerülni a kórházba, tudom. :( A lényeg, hogy szerencsére akkor már jobban vagy, és nem kellett túl sok időt bent töltenetek.
Azt viszont nem értem, ti döntöttetek úgy, hogy Milán ne maradjon veled éjszakára, vagy a kórházban nem tudták ezt megoldani? :roll:
( Mi annak idején még egy szobában is lehettünk, csak ketten. 1-2 éjszaka vigyáztak Adélra a csecsemősnővérek, míg nem volt hozzá elég erőm a műtét után. Mondjuk akkor azt mondták max 3 napot maradunk, amiből a végén 9 lett. :roll: Így is-úgy is elég nehéz ez. Az igaz, hogy nekem végülis nem is lett volna más lehetőségem.)

Gyöngyi

Kép
wirág&

[quote="Zsanett"]M írta:Zsanetti megyünk valószínűleg szerdán is és pénteken is tornára, ha nem lesz ott Szilas, tudni fogom, hogy szültök

oh, ezt nem is tudtam! :shock: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Nem maradhatott bent a baba, mert valami vírus volt a gyerekosztályon, velem meg nem lehetett. Hogy miért, azt nem tudom, pedig egyedül voltam egy kétágyasban. Rejtély!

Na, most futok könyvelőhöz, sziasztok!!!

jutiboszi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?