Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
most nézem, majdnem egy napon születtek a gyerekeid, csak két év különbséggel? Én is így akartam volna, most már annak is örülök, ha csak 3 év lesz köztük.
Bányaiba csak a bulira jöttök, vagy a gálára is délután?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

HAjny,Boldog Szülinapot!

Kép
seriff

Hajny,

Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Jó volt tegnap az idő... :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Kocsisandi,nagyon ari Dorka!! :lol:

Erszényes,jobbulást Janának!!!

gadevi

Sziasztok! Megszületett Bence kisfiam, február 26.-án!!!!
Tegnap jöttünk ki a kórházból.
Tudja valaki, hogy honnan lehet anyatejet szerezni??? Nekem még egyenlőre kevés termelődik...
Köszi!
Ildikó
indygo

Sziasztok!

Hűűűű de nagyon régen jelentkeztünk. Azóta sok minden történt itt.

Új babáknak utólag is sok-sok boldogságot, meg egészséget.
Szüli és névnaposoknak sok boldogságot kívánunk.
Képek kiválóak.

A mostani jelentkezésnek az volna a célja, hogy megtudjam ki gyűjtött baba és gyerekruhákat egyik ismerősének. Most selejteztünk és lett egy nagy szatyornyi. Elég vegyes méretek. Ha kell akkor szívesen elvisszük.

indygo!

A háziorvos írhat fel anyatejet, ha indokolt az e set. a régi sztk-ba kell menni érte minden nap 6,30-8,30-ig. Azért tudom ilyen pontosan mert 2 hónapig hordtuk mi is, de sajna nagyon kevés tej gyűlik össze Nekik.Nem mindig tudnak adni eleget.

A csajok nőnek mint a gomba. Kinga már túl van a 70 centin bőven. Hatalmas lányka, de Lillánál kisebb termetű lesz. Kibújt az első foga is. Szerencsére jól viselte.

Az a pelus amiről szó volt Nálunk is bevált, de olcsóbb a dm-es pelus 15 %-os kuponnal, így mi mindig azt veszünk egyszerre vagy 5 csomaggal.

Ki merre megy majd nyaralni?
Mi ha minden jól megy bevállaljuk Horvátországot egy nagyobb társasággal. Csak az utazástól tartunk mert az elég hosszú lesz.

Utólag is köszönjük a névnapi köszöntéseket. Jó kis bulis ebéd volt szervezve Neki. És itt az ajándékja is:

Kép

Nagyon dolgos kiscsaj lett Lillából. Már korán reggel takarít:

Kép

Kinga mindig csak figyel, hogy mit csinál a tesó:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Indygo,nagyon sok boldogságot kívánok a kisfiadhoz!!!

Sbea,Kinga mekkora már!!Nagyon szépek a lányaid! :)

gadevi

Sbea: nagyon szépek a lányok!!! És micsoda kék szemei vannak Kingának.... :wink: :lol:

Pille: nagyon nagyon boldog 2. szülinapot kívánok Orsinak!!! Képet tehetnél róla!! Olyan régen láttam már.... :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Indygo
Gratulálok a kisfiadhoz! Ha lesz egy kis időd, majd tegyél képet :lol:

Lina
Egy napra voltam mindkettővel kiírva, október 7-re. Petike szept 24-én született, Dorka pedig szept 26-án. Reménykedtem benne, hogy talán egy napon lesz a szülinapjuk, de jó ez így is. Mi kisebb korkülönbséggel szerettük volna, de így sikerült. A párom már mondta, hogy harmadik baba.... Egyenlőre én még várnék, most nagyon fáradtnak érzem magam. Bár ki tudja :oops:
Egyenlőre úgy néz ki, hogy én megyek a gálára, s este a bulira már Péter is jön. Majd meglátjuk még.

Gadevi
Köszönöm szépen Dorka nevében. :lol: Nagyon imádnivaló kiscsajszi. Igazi kis bújós manócska! Ki is élvezem, amíg lehet, s engedi. Petike már ritkán engedi meg, hogy puszizgassam.

Sbea
Gyönyörűek a lányok! A ruhák minket érdekelnének, ha másnak nem kell.

Pille
Nagyon boldog szülinapot kívánok Orsinak!

Sziasztok

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Kép

Hajni!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Neked!
Vendég

Kép
Pille!

Orsinak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!
Vendég

Sziasztok!

Aranyosak vagytok lányok, köszi a köszöntést, de Orsi szülinap csak holnap lesz. :wink:
Azért ma már tartottunk egy kis előszülinapozást anyunál. Holnap meg anyósomék jönnek.

Hajny, boldog szülcsinapot utólag is! Mit választottál?

Bea, milyen szépek a csajszik! Kinga is hatalmas már. MÉg csak most született.

Andi, még egy szöszke lányka :D Helyesek vagytok! Te jártál a közgázba?

Indygo, gratula kicsi fiadhoz. Látom maradtál a Bence névnél :D
Anyatejjel kapcsolatban nem tudok segíteni sajnos.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille: nemtom miért emlékeztem 2-re. Biztos összezavart a szökőév.... :lol: :lol:
De képet azért nagyon várok!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sbea,
mi gyűjtöttük a ruhát anyuék keresztlányának. Szegénykének kb. semmije sincs, csak amiket az utóbbi időben Hajnytól kapott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille: Na akkor újra!!
Boldog szülinapot Orsinak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Nyhk,
köszönöm a linket!

Pille,
nagyon boldog szülinapot Orsinak!

Hajni,
nagyon boldog szülinapot kívánok Neked is utólag! (szemtelenül fiatal vagy :lol: )

Lina,
én is úgy tudtam, h csak akkor kell fizetni, ha kell vacsora. Remélem a héten sikerül megműteni Lilit. Képzeld szombaton Marcival barlangásztunk!!! Nagyon klassz volt, most kellemes izomláz gyötör :lol:.

SBea, Andi,
nagyon helyesek a lányaitok!
balim

Pille,

Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot Orsinak!!!!!
Képeket majd kérünk :)

Kép

Kép
nyhk

Balim,
hol voltatok barlangászni? Én is akarok!!!! Már ezer éve nem voltam. Szerintem van vagy egy éve.

Pille,
nagyon sok boldog szülinapot Orsinak!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
a Ferenc-hegyi barlangban voltunk, én most voltam először, de nagyon élveztem, Marci nemkülönben. Kb. 3 órás túra volt, kellemesen elfáradtunk a végére. Szerintem máskor is megyünk :lol:.
balim

Sziasztok!

Orsinak boldog szülinapot !!

Kocsisandi!

Ha van kedved gyere át hozzánk és nézd át a ruhákat, mert sokféle van benne. Van ilyen is meg olyanabb is :D

Lina!

Akkor ezek a méretek nem is bizti jók rá. max. 98-ig van benne ruha.

Köszönjük a dicséreteket :oops:

KépKép
KépKép
sbea

Sbea,
a kislány még csak 1,5 éves, olyan 80-asokat hord egyenlőre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Akkor jók is vannak benne. Majd vmelyik nap ha arra járok bedobom. Ok?

Andi-azért nézz át, mert vannak benne kisebbek is, meg nagyobbak is.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer a köszöntést ,nagyon aranyosak vagytok!

Lina
szétnézek még itthon,most fogom kiválogatni Anna rucijait,át kell válogatnom.Bizti lesz még neki.

Balim
hát ez szemtelenül fiatal már nem is illik rám.Vannak itt a fórumon olyanok akikre lehet ezt mondani,én már nem érzem. :lol: :wink: Bár 18-nak érzem magam.Innen megint repül majd az idö.Jól vagytok?Eszter is?

Kocsisandi
nagyon szép Dorka!De megölelgetném!

Bea
csudiklassz a zenegépe Lillának!Kinga meg nö ám!

Indygo
gratula Bence kisfiadhoz,remélem beindul a tejcsi!Nagyon jó egészséget nektek!

Pille
Nagyon boldog szülinapot Orsinak!Mit kapott?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sbea, Zsolti!

A héten csütörtök reggel, meg péntek kivételével otthon vagyunk, ki se mozdulunk Lili pénteki műtéte miatt, csütörtök reggel is csak a doktorbácsiig. Jövő héten viszont még mindig itthon vagyunk, gondolom akkor már mászkálhatunk, akár el is tudunk menni érte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille, Orsinak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Kép
seriff

Képzeljétek Lili tud bukfencezni. Teljesen szabályosan, és teljesen egyedül. Ki sem billen oldalra a popója, olyan egyenes, amilyennek lennie kell. Én úgy meglepődtem, mikor mondtam neki, hogy bukfencezzen, ő meg csinálta, legutoljára még segíteni kellett. Hogy én milyen büszke vagyok :lol:
És egyenlőre egészséges, csak kitartson péntekig, meg csütörtök reggel mondja is ezt a doktorbácsi (na meg írja le :lol: )

Seriff,
hogy hogy ilyen hamar írtál? Nem dolgozol?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili újabb beszólása: "szőrös a lábam" :lol: Lassan vihetem a gyereket gyantáztatni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: ez vicces...
Bukfenc, na az én Bebém még felülni se tud hasból olyan penye. Szorítok a betegmentes legyen a hét

Sbea! Milyen nagy Kinga. Lilla is ilyen hatalmas volt ugye?
Ti gondolkoztok oviban??

Indygo: Gratula a babához!!!
Tejcsi: sajnos semmi ötlet.
Kép, szüléstörténet??? (nekem ez a kedvencem, nekem elég snassz a story szeretem az izgalamasakat)

Pille: Orsinak Booldog Szülinapot!!

jó éjt

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Lina
ez tök jó!Bukfenc.Állati jó hogy miket nem csinál!
A szörös lábon nagyon jót nevettem,ugye írod ezeket a beszólásait.

Kazi
hogy vagytok?Rég írtál.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina!
Rendben van. Vmelyik megoldás majd összejön.

Bepa!

igen gondolkodunk oviban, mert Lillának nagyon hiányzik a társaság. Itt az utcában sok gyerek van, és egész nyáron játszottak, de télen alig voltunk kint és már bucira unta a fejét. Mi már nem kötjük le eléggé:) Meg mondja is hogy megy oviba.
Lilla nagyobb volt :)

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
Elküldenéd pü-ben a számod? Felhívnálak, hogy Nektek mikor lenne jó, ha átmennénk. Lehet, hogy a párom menne át, én elkaptam valami nyavalyát. Melyik ovin gondolkodtok? Már Petinek is nagyon hiányzik a társaság. Állandó lakcím szerint mi a Szent Miklós utcai ovihoz tartozunk, hétfőn megyünk megnézni és érdeklődni.

Lina
De ügyes Lili! El vagyok képedve! Ez szuper! Én próbáltam régebben Petikét tanítgatni, de láthatóan nagyon félt, így abba maradt. Képzeljétek, most a szobahintában is nagyon fél, nem tudom mi lehet ez. Eddig nagyon szerette, most pedig olyan nagyon sírt. :cry:

Pille
Jártam a Kadába, de csak egy évet érettségi után, külker szakra. Viszont a testvérem ott érettségizett.

Hajny
Dorkát lehet ölelgetni! :lol: Igazi kis bújós csajszi. Ha mondod neki, hogy de szép vagy, szégyenlősen odabújik hozzám, közben pedig már tele szájjal mosolyog is. Nagyon édes! Ha van kedved, szívesen látunk egy kis ölelgetésre! :lol: Petikém igazi pasi, majd ő eldönti mikor ad puszit, vagy akár adhatok neki. Ma reggel olyan édi volt, kijött a szobából, odajött hozzám, s közölte, hogy Szia drága! Azt hittem megzabálom, olyan cuki volt!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Andi!

Nekünk most is jó lenne. Gyere nyugodtan, de hozzd át a gyerekeket is játszani. Azért elküldöm a számot is.

KépKép
KépKép
sbea

sőt most lenne a legjobb, mert lehet holnap megyek lajosmizse felé és akkor Lináak odatudom adni a többi rucit.

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti,
itthon vagyunk holnap egész nap, jöhetsz nyugodtan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziaszok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de Levi nagyon beteg, valászínű rota :cry: .Csütörtökön kezdett hányi, azóta hány és hasmenés,nagyon összeesett szegénykém.

Lányok, ha fiúruháitok lenne játszós, amit nem használtok, én is szívesen elfogadnám. Tudom, hogy bunkó dolog kérni, remélem nem bántok meg vele senkit!

Bocsi, de most ennyi, hulla vagyok,most éjjel is 2x kellet átöltöztetni a Drágámat.

Szebb napokat mindenkinek!

Kép
adrienn021

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Rég voltam erre nem nagyon van időm vissza olvasni, de elakarom nektek mesélni hogy ma Katámmal voltunk csiri-biri tornán nagyon klaszz 1-3 éves kotú gyerekenek ajánlják, nagyon klassz nézzétek meg.www.csiri-biri.hu

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika,
pont ma kerestem tornát Lilinek. Tényleg nagyon ügyes, jó lenne fejleszteni. Kár, hogy pont kedden van, amikor az angolja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok! :oops:
Előszöris köszönöm szépen a válaszokat az előző -jó régi- kérdésemre!
Ne haragudjatok,de szinte egy percem sincs hogy gép elé kerüljek-pláne hogy visszaolvassak valamit is... :roll:
Megint kérdésem lenne:A kislányomat 17-én visszük az Izsáki úti kórházba orrmandula műtétre.Ha valakinek lenne tapasztalata ez ügyben (milyenek a viszonyok,mennyit kell benn lenni,utána mennyit kell pihenni,meddig tart a műtét,mikor ehet utána,mit vigyek be stb.stb.)-szívesen venném ha leírná,mert nagyon nagyon aggódunk a majdnem 2,5 éves kislányért :cry:
Esetleg egy jó fül-orr-gégész nevét,számát is elfogadnék-inkább nézzék meg többen mennyire biztos hogy ki kell venni..
Köszönöm szépen!
Anikó
kishogolyo

hogolyo

Én a Nádudvari dr-nőt ismerem, ő műtötte az én kislányomat is, ő bizti csak akkot veszi ki ha muszály, a számát nem tudom de hétfőnként 5-től rendel a Pajzs patika mellet, Szerintem nem túl rossz a helyzet, a kórházban, szerinetm vele be is feküdhetsz, én úgy emlékszek egy éjszakát aludtunk bent.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika, hol van ez a Tompa MIhály utca?
birolili

Lili

A Gyenes térnél. a Fráter utcával párhuzamos.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Hogolyo.

Privit írtam, ha gondolod és van kérdésed nyugodtan írj!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Adri
Egyáltalán nem bunkó dolog. Mekkora ruhákat hord Levi? Hétvégén selejtezem, s megnézem, hogy tudok-e adni. Szegény Levi! Remélem gyorsan meggyógyul!

Lina
Az édesanyád keresztlányának felnőtt ruha kell? Mekkora a mérete? A hétvégén azt is átnézem (a terveim szerint) s szívesen odaadom, ha kell neki.

Kisévi
Már szerettem volna Neked írni, hogy Dorka úgy áll, hogy a kezemben mindig kirúgja magát, s legjobban úgy szeret lenni, ha álldogál. Nagyon remélem, hogy még magától nem akar felállni, mert szerintem a csontjai még nem igazán erősek hozzá. Nekem is van egy ismerősöm, akinek a lánya hat hónaposan már járt. El is görböltek a lábai. Remélem Dorka előbb majd mászik, s utána indul el. Forgolódni már forgolódik, de csak szép lassan szerencsére. MÉg bőven van ideje.

Bea
Petike egész este Lillát emlegette. :lol: Mondta Apjának, hogy Lilla szép. :lol: Nagyon cuki volt! Majd a képeket átküldenéd emailben? (kocsisandrea@freemail.hu) Előre is köszi!

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok!

Andi!
TEgnap láttalak Titeket sétálni, a központi Univernél mentetek át, te toltad Dorkát, apa (gongolom) meg fogta Peti kezét! Mi előttünk mentetek át! Petike ki is szúrt és nagyon mosolygott rám!!!
Köszi, aranyos vagy, Levi most még mindig csak 74-80 as méretet hord, de magassága miatt inkább 80as!
De a lánykádra nem lennének jók azok a ruhák???

Kép
adrienn021

Andi,
anyu keresztlánya 1,5 éves 2006. szeptemberi. Érdekes család, apuka 58 éves, anyuka 28, írni-olvasni sem nagyon tud, és azért kellett a gyerek, mert a csaj unatkozott otthon. A kislány amúgy nagyon édi, anyuék nagyon sokat segítenek nekik, mert amúgy semmijük nem lenne. Felnőtt ruha is jó nekik, azt is szoktunk vinni az anyukának.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sbea, Zsolti,
köszi a ruhákat, ideért. Hát jól meglepődtem, téged vártalak :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Adri
Hát igen, Petike mindig kiszúrja a szép lányokat! :lol: Hat hónapos lehetett, amikor egyszer beszaladtunk a Malomba, a kezembe volt, s jött két szép leányzó, s utánuk kurjantott. Én úgy rötyögtem, a lányok nem kevésbé. Nagyon édi volt! Azóta már udvarolgat is, ha jó kedve van, s ha már ismerős neki a leányzó. Van egy kisbarátnője, akivel együtt születettek, s szoktunk hozzájuk járni játszani. Mindig megdícséri, hogy Dóri, milyen csinos vagy! :lol: Beáék Lillája is nagyon tetszett neki. Azt hiszem kergetni fogja a lányokat, ha nagyobb lesz. Már mondtam Apának, hogy felköthetjük a gatyánkat! :lol:
A rucikat szétválogatom a hétvégén. Az az igazság, hogy Petikének eléggé pasis ruhái voltak, így Dorkának nem nagyon tudok félretenni. Ő már most igazi kiscsaj, azt szereti, ha szoknya van rajta.

Lina
S kb mekkora méretű ruhákat hord az anyuka? Terveim szerint az én ruháimat is selejtezném, ha a manócskák engedik.

Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Lányok, én olyan ideges vagyok, hogy el nem tudom mondani, már számolom, hogy hány óra van holnap reggelig. Nem is a műtét idegesít, hanem hogy a gyerekorvos egészségesnek, műthetőnek nyilvánítsa Lilit. Komolyan, ha köhint egyet, tiszta rosszul vagyok, figyelem, nem veszi-e hörögve a levegőt, komolyan, mint egy idióta.

Andi,
nem tudom anyuka milyen méretű, kb olyan magas lehet, mint mi, csak talán egy kicsit vékonyabb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!! :D

Végre van gépünk! Tudok jönni, bár ritkábban, mert rengeteg a dolog!

Lili- Eszembe jutottál ma. A Vital tv-n 10.30 tól magyar mulatós fitnesst tartott Norbi 11 óráig! :lol: Azt hiszem minden nap ebben az időpontban van, bár én most láttam először, és végig is csináltam. Átmozgatásnak tökéletesen elég!!! Még szoptatós anyáknak is! :D
Nem vagyok egy Norbi párti, de azért jó dolgot képvisel. A mozgás mindenképpen kell! A feleségével nem tornázom! Csak kismamaként voltam rákényszerülve néhányszor... :roll:
Ja, és Vele tornázik Laci Bácsi a szakács, és még egy jópofa férfi. Nagyon édesek! :lol: Sokat nevettem! Szóval feldobja az embert, és mozog is egy jót.
Persze van egyéb torna is ezen a csatornán. Béres Alexandra is. De nekem most ez a kedvencem! :wink:

Linácska-Szeretném a segítségedet kérni, illetve a tanácsodat. Majd írok pü-t ha lesz időm.
Nektek pedig minden jót!!! Minden rendben lesz!!!

Mennem kell! "Szól" Mózikám! :lol:

Kép
estelle26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?