sarkantyúka, szerintem mindenki ajánlani fogja a dokiját (hisz senki nem véletlenül jár hozzá
)
én csaszis voltam, a szülőszobákról nem tudok nyilatkozni, a császáros őrző kellemes.
ami nem tetszett az az, hogy éppcsak megmutatták a babát majd elvitték 2 órára inkubátorba, azt mondták nagyon fázik, hát ezt most nagyon nem szeretném, előre meg fogom beszélni, hogy NE, az őrzőben nagyon jól fel tudom majd melegíteni én is és az apja is, szerintem egy inkubátor nem lehet jobb mint a saját anyja. na persze ha jól vagyok, de miért is ne lennék jól?!
a csecsemősökre nekem nem volt panaszom, ha határozottan megkéri az ember, hogy ne tápolják a babát nem fogják, és le is lehet adni (éjjelről beszélek ha valaki leadja) saját anyatejet, és azt kapja ha kéred.
cukrosvizet mindenkihez hozzávágtak egy üveggel, de ha adod adod, ha nem nem, az én gyerekem például egy kortyot se ivott belőle.
mérni kell, mert a hazaengedésben nagy szerepet játszik eszik-e a baba rendesen, mennyit fogyott/hízott vissza, stb. szerintem ez annyira nem rossz, más kórházban lazán ráírják a zárójelentésre, hogy jól szopik a gyerek, közben tej nuku, baba éhezik, anyuka zokog, senki se mutatta hogyan kell szoptatni, segítséget nem kapott...
ha kéred segítenek. persze nyilván vannak undokabbak is és kedvesebbek is.
az szerintem is pozitívum, hogy látogatók nem jöhetnek be a kórterembe, én antiszocc vagyok és nem viselném el mások látogatóit, főleg nem falkában, de azt se ha a szobatársam férje álló nap bent tanyázna. az első napok nem erről kell szóljanak szerintem, hanem a baba és mama egymásra hangolódásáról, a szoptatásról, pihenésről. és hát ki tud úgy szoptatni, esetleg fejni, hogy vadidegen pasik vannak ott közben?!
most lesz-e nem tudom, de volt látogatói szoba, oda be lehetett tolni a babát és lehetett mutogatni a rokonságnak.
csináltak még a kórházban koponya- és hasi uh-ot is, nagyon bízom benne most is így lesz, nagyon jó lenne, nem kell majd máshova rohangászni a pár hetes deddel.
a bezárás előtt neonatológus is mindig volt benn, nem tudom most hogy lesz, de ez is megnyugtató volt, akkor is ha nekünk pl nem volt szükségünk rá mert semmi gond nem volt hálistennek.
én elégedett voltam a kórházzal összességében. remélem te is az leszel.
sok sikert az orvoskeresésben.