Sziasztok!
Aranyosak vagytok,köszönöm,akkor visszajöttem.
Este akartam irni de Ami kicsit nyűgös volt.Kicsit nagyon.
Én a 36 héttől szülni akartam már,mert minden bajom volt,vizesedtem,voltak vérnyomás kiugrásaim,fájt mindenem,de Peti baba nem akart kibújni.5 napos túlhordássa végül
Hétfőn befeküdtem,keddre terveztük az inditást ezzel a méhszájérlelő zselével.(Töbet nem engedném)Du fél 3-kor feltette a dokim,és mondta hogy két órán át ctg,majd visszamegyek az osztályra,és m ajd fájdogál,meg minden,és majd szte olyan este 9 körül ha minden jól megy lesznek jó kis fájásaim.Na leszálltam a vizsgálóról és azt hittem megpusztulok.Olyan fájásaim lettek hogy hujjujjjujjj.Mondtam szülésznőnek hagy hivjam be a férjem,mert ezt nem birom ki nélküle,nézett nagyot hogy de hát erre nem szoktak bejönni,de azért szivesen beengedi.Jött Peti,a dokim meg csak nézett mit keres itt,pont ő nyitott neki ajtót.Megvizsgált,és kiderült hogy zárt méhszájról negyed óra alatt bő egy ujjnyi lett.Hivtuk a szülésznőmet,kicsit labdáztam,de a fájások folyamatosak voltak,és piszok erősek,teljesen más jellegű mint Amival volt(ez a zselé hatása mint később megtudtam),olyan volt mintha kiszakadna hasam.Peti kezét szoritottam végig,egy fájás közben burkot repesztettek,majd már nyomnom is kellett.NAgyon jól nyomtam,kb 4 nyomásra ki is bújt Petike.De sajnos nem sirt fel,át kellett őt ballonozni kicsit,utána már nem volt vele baj,szépen lélegzett.A varrás nem fájt szinte,Amival piszkosul fájt.Még a szülőszobán lezuhanyoztam olyan jól voltam.Ja és egyből tudtam ülni is.
Petike kicsit besárgult,meg emelkedett volt egy értéke,kicsit aluszékonyabb is,nehezebben indult a szopi is,és végül egy kezdőddő fertőzés miatt antibiotikumot is elkezdtek neki,de összeségében nincs nagy baj.Kicsit hipotoniás,erre lehet majd kell tornáztatni.Holnap megyünk kontrollra,nagyon aranyos volta dokinő,mindent megszervezett előre.
A szopi nehezen indult,mindig belaudt cicin,a kórházban meg annyira aluszékony volt hogy bekapni se akarta,de most már nagyon ügyes.50-70-ket eszik,3 óránként nagyjából.
Amelita nonstop cicizett anno,mert egyfolytában orditott,megsajnáltam igy mindig cicire raktam,igy gyakorlatilag egész nap szopiból állt,na ez nekem nagyon nem jött be,és nagyon féltem hogy petike milyen lesz,de szerencsére ő nem igényli a non stop cicizést.
Ti hogy szoptattok?Igény szerint?
Bettó:Ami nagyon féltékeny volt az uncsitesóra,amig pocakos voltam,de petikére eddig nem.Persze még bmi lehet.Azt mondja rá hogy cuki,meg aranyos,meg ad neki puszit.
Ami:GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!!SOK TEJCSIT NEKTEK!!
Ő Petike
Itt meg a két csemetével
Jajj csajok úgy fosok ettől a hülye virustól,a szülés előtti héten mi is benyeltük,Aminak 6 napig ment a hasa,meg hánytunk,és most mondták ahiradóban hogy tele vannak a kórházak bbeteg babákkal