Sziasztok!
Nálunk az autókkal is ment a nagy rivalizálás, hogy a skoda jobb vagy a lada
. Meg később az Első Emelet vagy az R-GO.
Paprika meg kiskirály, igeen. Papir, közepén rajz, alul felül behajtható, igy a két feléből összejön még egy rajz, pontosabban van 4 féle variációd. (minden becsuk, ekkor a felső rajz látszik, teteje kinyit, alja csukva, teteje csukva alja nyitva, mindkét fele nyitva.) és a figurákkal lehet összehozni, hogy gyerek, király, tulipán vagy paprika legyen a figura, de rajzolni nekem se áll össze pontosan, hogy kellett.
Én fradista voltam, ez jó???
Gőzöm nem volt róla, hogy ez is politika. Viszont én meccsre is jártam egy időben.
Országos Sportnapok??? Féliskolás bemutatók, mi pl. a Fradi pályán voltunk egyszer egy padgyakorlattal.
Lőni mi is lőttünk, de még gimiben. Sőt egyszer általánosban is. A gimis durva volt, el se láttam a célig.
És ünnepeltük a márc 21-et is (a nov 7, meg az ápr 4 mellett). Volt a három tavaszi ünnep, valami ilyen nevük is volt. Eszerint a márc 15-öt ekkor már engedték valamennyire???
És mi még úttörőnyakkendőben ballagtunk. Bocs, ez nem is ballagás volt hivatalosan, hanem zászlóátadási ünnepség!
Az összecsukós pohár az nekünk is volt sokáig. Sose értettem, miért működik, ha egyszer szét is lehetett szedni a karikáit.
Ildi