Sziasztok!!
Kacika!
Örömet akartunk szerezni.....
Linácska!
Lilinek gratula!!!!!!!!!!!!
Juca!
Nálunk is a motoros robogás a sláger. AZ utcánk elég csendes, így motorozhat az úton. (a járda nem jó, fél a kutyákól). Én meg rohanok utánna, kapkodom, ha jönne egy autó....szép látvány
Löki magát, felgyorsul, majd felemeli a lábait és robog
természetesen mindig van nála valami, kisvödör, párna....A másik kedvence a homokban hasalás.....(homokos a talaj és az út mellett hancurozik...
3-4 órányi délelőtti kintlétet kevesli. Én már majd össze esem, a pisilésről nem is beszélve, Ő meg ordítva követeli, h maradjunk még. Utálom, h zeng az utca a hisztiktől, de ez van. Renszeresen a hónom alatt cipelem be a házba üvöltő, rúgkapáló gyermekem....
Lyndee!
Kölcsön nem adnám, de szívesen talizunk Veled és meggyőződhetsz, h nem is annyira jófiú. A férjem mindig mondja: ilyet akartunk nem?????? deeeeeeeee
Reggel bőgött és nem tudtuk mi baja. Nagy nehezen rájöttünk, h Ő is pirítóst akar reggelizni.... 20 percen át bőgött, nyávogott, de én vagyok a hibás, mert nem jöttem rá mit is akar....
Erika!
Hogy vagytok??????????
szobatisztaság:
talán irtam már, h én megvárom az igazi jó időt. Van szűkítő és arra szoktatom, h a wc-ben intézze a dolgát. Persze kinnt is levesszük a pelust és nem rohanunk majd be a wc-be...
"zebraváróknak" mennek a drukkjaim!!!!!!!
nekem semmi tünetem, néha elgondolkodom, valóban babás vagyok?? !!!
11.-én este doki, aztán valamikor UH....izgulok nagyon, főleg mert Bence Ábizik és egyedül kell mennem