Új privát üzeneted érkezett!

Nita: Mivel jön majd busszal vonattal, vagy ??? :) :) Na meg mikor ?

Kép
csucsu05

hűűű csucsu,nagyon a finishben vagy.Most aztán tényleg spontán baba lenne ennyi teendő mellett.
nagyon drukkolok :wink:

Én inkább gólyával küldeném,az eddig mindig bevált :lol:

KépKép
lyndee

csucsu:lyndeenek igaza van a góly a jó.vonat nem biztonságos :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike
Én ilyen olcsón a http://www.vitani.hu boltba vettem. Ez egy egészségügyi bolt ahol mi is vehetünk sima emberkék.
A felitis hőgőrbét meg nagyon érdemes regizned http://125769.homepagemodules.de/faq.php itt. ez Leo oldala vagy is babatervezők oldala. És ott a topikba van olyan hogy feliti hőgőrbe vezetéséhez útmutató. És ott nagyon pontosan leírják a dolgokat. De ha nem igazodsz utána ki segítek. Csak msnre vegyél fel.

harivera
Budapest XXI. kerület

szia vera.hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

örülök,hogy jól vagy.remélem sikerűl a babóca.megy a druk+++++++++++
majd írd meg a fejleményeket. :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitáncska:mikor teszel képeket Mátéról?

KépKép
lyndee

lyndee:sajna én nem tudok képet feltenni mert béna vagyok ,a párom tud de ő meg dolgozik:(
de oldalt van róla kép:)tudom kicsi:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ti kislányt szeretnétek kistesónak vagy újra fiút?

KépKép
lyndee

én nekem tök mindegy csak egészséges legyen.A párom szeretne már nagyon egy nunist. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera: mennyit vettél, hoyg sok teszted van? Egy raklappal? :)

Kép
csucsu05

mára elteszem magam.jóéjt lányok!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Luca,
véletlenül az ikresre tévedtem, látom, hogy Jané kocsival szemezel. Nekünk Jané-nk van/volt, csap szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, nem olcsó, de szerintem nagyon megérte az árát. Rongyoltunk vele napi 2-3x és még remélem kistesót is kiszolgálja.

Jobban vagy?

Ma reggelre én is érzem a torkom. :(

KépKép
dreika

Zsuzsi, Köszönöm a képeslapot, teljesen maghatódtam! :lol:
Vendég

Vera: 35?? Na az nem semmi. Jól bevásároltál :)

Kép
csucsu05

Luca,
a sikerélményen mi már túl vagyunk, az legalább 7-8 hónapja megy, hogy reggel bilibe pisil Lili, néha a kaki is belemegy, tegnap alvás után is abba pisilt, de ez még nem olyan tudatos dolog. Tegnap volt eőször, hogy szólt konkrétan, hogy anya, pisilni kell, persze nem kellett. Este meg sajnos a kaki belement a nadrágba, és ettől jól meg is ijedt, pedig mondtuk, hogy semmi baj, de sírva kérte a pelust. Szegényke...

Vera,
a vasárnap nincs korán? Az max. 5 dpo nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Ilyen volt nálunk is, hogy bepisilt és sirt a pelus után. reméljük ezt elfelejtik és haladnak tovább a szobatisztaság utján. Én is úgy várom már a pelenka nélküli időszakot. Jó lesz nem kell mindig pelus na meg a kis formás popojuk is jól kijön majd a gatyóban :)

Kép
csucsu05

sziasztok.mi még nagyon az elején vagyunk a bilizésnek mert nem nagyon akar űlni rajta :cry: :cry: mit tegyek,hogy tovább űljön rajta?erőltetni nem szabad?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: semmit. majd a Máté rájön a dologra. Erőltetni nems zabad mert rosszul sűl el.
Jön a jó idő a meleg. majd a kertben pelus nélkül többet lehet és észre sem veszed, hogy szobatiszta lesz.

Kép
csucsu05

remélem hogy így fog menni ahogy csucsu leírtad :lol:
izgulok kicsit.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most lehet hülyeséget mondok de én ugy hallottam a fiúk később "érnek", tehát semmi baj nincs ha Máté még nem akarja.

Senki sem úgy született hogy egyből tudta mit hogyan kell csinálni.Náluk minden egyes előrelépés igen nagy dolog.
Mennyi mindent képes egy kisbaba megtanulni hirtelen?mászás,járás,beszéd...stb

linácska:jobban vagy már?

KépKép
lyndee

Nitácska,
az nem jó, ha sokat ül a bilin Máté. A lényeg az lenne, hogy akkor üljön rá, amikor kell. Persze, ha órákat rajta ül, tuti, hogy megy bele valami, de az nem a szobatisztaság. Ezért szoktunk mi reggel felkelés után ráülni, mert ugye akkor tuti kell, és sikerül is legtöbbször.

Lyndee,
nem voltam én annyira rosszul. Holnap kiderül az új időpont remélhetőleg, és akkor már újra van mihez viszonyítani. Most 2. napja ülünk a lakásban, nem akarok kockáztatni, hogy újra beteg legyen Lili, bár holnap mehetünk a beteg gyerekek közé a rendelésre, reméljük nem szed össze valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera,
csináltam most egy LH tesztet, kíváncsi voltam, hogy nekem van-e olyan, hogy nincs rajta 2. csík. Most vagyok a 6. cn-on, tehát nagyon nem kellene még, hogy legyen. Erre most is van rajta egy nagyon halvány 2., meg ugye múlt ciklusban a ciklus végén még reggeli vizeletből is volt rajta (jól be is csapott). Nem baj ez?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska:szerintem ki is fogjuk próbálni,hogy reggel felkelés után ráűltetem a bilire :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Kacika!
Örömet akartunk szerezni..... :D :D :D :D :D

Linácska!
Lilinek gratula!!!!!!!!!!!!

Juca!
Nálunk is a motoros robogás a sláger. AZ utcánk elég csendes, így motorozhat az úton. (a járda nem jó, fél a kutyákól). Én meg rohanok utánna, kapkodom, ha jönne egy autó....szép látvány :D :D :D Löki magát, felgyorsul, majd felemeli a lábait és robog :D :D természetesen mindig van nála valami, kisvödör, párna....A másik kedvence a homokban hasalás.....(homokos a talaj és az út mellett hancurozik... :o :) :evil: 3-4 órányi délelőtti kintlétet kevesli. Én már majd össze esem, a pisilésről nem is beszélve, Ő meg ordítva követeli, h maradjunk még. Utálom, h zeng az utca a hisztiktől, de ez van. Renszeresen a hónom alatt cipelem be a házba üvöltő, rúgkapáló gyermekem....

Lyndee!
Kölcsön nem adnám, de szívesen talizunk Veled és meggyőződhetsz, h nem is annyira jófiú. A férjem mindig mondja: ilyet akartunk nem?????? deeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Reggel bőgött és nem tudtuk mi baja. Nagy nehezen rájöttünk, h Ő is pirítóst akar reggelizni.... 20 percen át bőgött, nyávogott, de én vagyok a hibás, mert nem jöttem rá mit is akar....

Erika!
Hogy vagytok??????????

szobatisztaság:
talán irtam már, h én megvárom az igazi jó időt. Van szűkítő és arra szoktatom, h a wc-ben intézze a dolgát. Persze kinnt is levesszük a pelust és nem rohanunk majd be a wc-be...

"zebraváróknak" mennek a drukkjaim!!!!!!!

nekem semmi tünetem, néha elgondolkodom, valóban babás vagyok?? !!! :D :D 11.-én este doki, aztán valamikor UH....izgulok nagyon, főleg mert Bence Ábizik és egyedül kell mennem :cry: :cry: :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vera!

Hol lehet venni olcsón teszteket? És csak nagytételben?
Era

Kép
arvaerika

zsuzsu:tegnap én is úgy jöttem haza a gyerekkel,hogy egész úton üvőltött akármit is csináltam vele.annyi szerencsével,hogy én nem a kezembe hoztam hanem babakocsiba.
De néha már nagyon rossz hogy torkaszakadtából üvőtl és akor mindenki minket néz. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NIta!
Nagyon megértelek. Én érzem magam rossz anyának, pedig nem így van......Ábel iszonyat makacs, de biztos vagyok benne, h nagyobb korában is mindent kiharcol magának. Állítólag ezt az időszakot túl kell élni.......
Együttérzésem!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsuzsu:ez nem a te hibád és NEM VAGY ROSSZ ANYA mert hisztis és akaratos a gyerkőc.
Ilyen a természetük.
ez a dackorszak állítólag 3 éves korig tart. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dreika, igen, főként a Jané-t néztem ki! :lol:
Azt írták, nagyon könnyű a váza.Fele a Perego-énak.
Tudnál képet tenni a Tiétekről?

Csak azt nem értem, hogy a 160.000 Ft-ban mi van benne???
A váz, az oké.Meg mi?
Csak a két hordozó, vagy csak a két ülőrész, vagy csak a két mózes...választani lehet????

Keresek használtat.Újat nem tudunk venni.

Az a baj, hogy egyik fajtában hurcolászni lehet, pld a Jané váz+hordozók, de abban nem tudnak az udvaron aludni.Ahhoz nagyobb, kényelmesebb kellene.De azzal meg képtelenség közlekedni.

Van még időm bőven, de azért kutatok.

Az lenne a tökéletes, hogy a Jané váz, és az összes rátehető cucc. :lol:
Vendég

juca ha gondolod segítek neke babakocsit keresni:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, bár nekem van. :twisted: :lol: Vagy saját részre gondoltad??? :lol: :lol: :lol:

tjuca

jaj juca bocsi lucát akartam írni :oops: :oops:
jól vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
elolvastam a hcg teszt használati útmutatóját...felbontás után 90 napon belül el kellene használni :lol: Úgyhogy hajrá :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska szerintem simán el fogjátok azokat a teszteket használni :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, Nita!
Még ráér, még sehol sem vagyok.Csak nézegetek.Az olyan jó!Elképzeléseim vannak.
Már találtam is megfelelőnek tűnőt, de csak a szívem fáj érte.
Középidő előtt semmi esetre nem veszünk.
Meg a nagy Brendon katalógust is nézegetem, hogy ott mennyi gyönyörűség van!
Persze nem a mi pénztárcánkhoz mérik az árakat, de nézni ingyen lehet.
Amikor az én gyerekeim voltak kicsik, nekünk nem volt ennyi kütyü, mint amiket most árulnak.Megvoltunk nélkülük.
Vendég

luca:én is nézegettem a brendonba babakocsit volt is egy amiért majd megvesztem de drága volt az én pénztárcámnak :(
akkor az a kocsi 45.000ft volt most meg nem is tudom hol láttam ugyanazt a babakocsit és most csak 29.900ft.szídtam őket mint a bokrot.
remélem megtalálod majd amit szeretnél.ha kell tényleg és nagyon szivesen segítek.tapasztalt vagyok babakocsik terén.Eladó voltam babaosztályon:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, akkor tényleg profi lehetsz! :lol:
Majd szólok, ha aktuális lesz a kutatás, oké? :wink:
Vendég

a profi szó azért túlzás :lol:
csak értek hozzájuk. :oops:
várom hogy szólj :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, azért annyit akkor elöljáróban mondhatnál,melyik a legjobb ikerkocsi? :lol:
Vendég

háááááááááát...ami nekem bejön az a bergon.
jó tágas kényelmes sok funkciója van.hátránya hogy nehéz.
de igazából "legjobb" kocsi szerintem nincs mert mindenkinek más a véleménye.
nekünk is bergon volt és nagyon meg voltam vele elégedve.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de még a peg prego is jó.ennek az az előnye hogy keskeny de még is praktikus.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

peg peregót akartam írni.már megint zizi vagyok nem tudok írni se :cry: :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na sziasztok.

Először is:
Erika
a tesztet a www.vitani.hu boltba lehet kapni és lehet darabokat is de a nagyobb tétel jobban megéri.

Luca
neked amúgy is vagy 150 ezer lesz minimum az egyszeri anyaságid abból ez kitelne nem? És még naggyon jó is.
http://www.impakt.hu/herqules/minta2.php?tkod=7

nitacska
Te hol voltál bababoltba eladó? mert én a mega Toysba :lol: :lol: és én előszőr a babakocsi osztályon és utána meg a bizományiba. :lol: :lol: Míg ki nem rúgtak 8 hós terhesen. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?