Új privát üzeneted érkezett!

Szasza!

Én is gratulálok a bébihez! :lol:

Bettó!Giga!

Én jól és szépnek éltem meg a szülést :lol: Nem féltem tőle és ez szerintem sokat számít! :lol:

Bettó!
Ez a csaj tiszta apja :lol:
m. reni

Reni! Bizony ám, mindenki ahogy meglátja, egyből apát látja benne :lol:

Pillhard! Nem is kérdeztem, hogy a nagy csaj mit szólt a tesóhoz?

Még nem kaptam sms-t, várom nagyon. Kiváncsi vagyok mi lehet Amival!

Panka! Nálad mizujs?

Kép
bettó

Reni! Tőlem is sokan kérdezik a tékánál, hogy hogy éltem meg és mikor elmesélem, hogy az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy császár, mindenki sajnál, hogy szegény én. Én meg nem győzöm mondani, hogy én kicsit sem így éltem meg.

Kép
bettó

Sziasztok!

Szasza, gratula a babához!

Én úgy gondolom ezt az öltözést, hogy ami rajtunk van attól 1 réteggel kell több a babának.
Ma voltunk 6 hetes kontrolon, szerencsére minden oké. Jött az egész család :lol: .

Edina! Bodog névnapot!

Pilchard! Gratula Petihez! Üdv újra közöttünk.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Köszike Adrien! :D

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Nálam ma elkezdődött talán valami. Lehet, hogy most húzódott lejjebb a baba, mert kicsit elkezdtem fájni, és nehézkesebben járok. Épp ideje volt, hogy valami változzon, mert túl jól voltam... (mondjuk most is szuperjól vagyok - így ülve)
Hajnalban megszületett barátnőm kisfia, pedig ő is 4 nappal utánam volt kiírva. Én honap reggel megyek a kórházba, és döntünk a dokimmal a sorsomról. Befektet-e vagy mi lészen. De még bízom benne, hogy éjjel beindul :)

Ami! Nagy a csend! Van valami????

Panka

KépKép
pankamama

Panka! Na ezek jó hírek! Remélem este nem fogtok alukálni! :wink:

Tényleg, Aminak nem ma indították be? Sajna sms-t még nem kaptam :(

Adri! Örülök, hogy minden rendben van. Voltatok a csípő vizsgálaton, meg az ortopédián is? Nekünk 6 hetesen oda is menni kell majd.

Csajok, én kicsit túlzásba vittem a sétát szerintem. A sebem kicsit érzékenyebb mostanság. Így ma már csak egyszer voltunk sétálni. Majd megszakadt a szívem ilyen jó időben a 4 fal között. Sajna muszály, nem akarok lerobbanni teljesen, no meg szövődmény sem hiányzik :roll:
Ja és pucin megmértem a csajszit, elhaytuk a 3 és fél kilót :D Kis tündérkém lassan nagylány lesz :D

Kép
bettó

Tegnap mi is lehagytuk a 3,5 kilót!! És ma vagyunk 2 hónaposak, bár nem tudom még, hogy a vonalzó is ennyit fog e számolni...

Kép
Kép
labasv

Ma megyek intézni a családi pótlékot és az anyaságit... Majden jobban tartok tőle mint annó a szüléstől...

Eleve akkor jönnek vigyázni a babáimra, mikor etetés következik(11 óra), tehát vagy rájuk hagyom, vagy megetetem még őket, de akkor csúszok egy órát az eleve késői időponthoz. No meg be kell ugranom egy hajadonsági nyilatkozatért... Ebből sosem elég. Mindenhova kell. Lehet, hogy most kérek ötöt!! :?

Kép

A fejemet nem nézzétek... 5 hónapja nem aludtam...

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Panka! Hátha! Reméljük a legjobbakat.

Vivi! Boldog 2 hónapos szülinapot! Nagyon szuuper a kép, olyan szépek vagytok! Nem győzlek csodálni, amennyi megpróbáltatáson keresztül kell menned :twisted: .
Tényleg, nektek volt már szemészet?

Betti! Csak óvatosan a sebhellyel! Az enyém már szép, meg hát nekem már rutinom van hasi sebekből, ez volt a 3., de talán ebből épültem fel leghamarabb. Biztos azért mert jobban a babákra koncentráltam.
Majd márc. 13.-án megyünk csípő szűrésre.
Holnap meg megint szemészet, nagyon utálom már előre, annyira sírnak a babák. Szemfenék vizsgálat, hogy minden oké-e, és lekötözik a babákat amit Ők nagyon nem szertetnek, utána meg vmi műszerrel megvizsgálják a kis szemüket.

Mi nagyon gyarapszunk Anna már 4510 g, Zalán meg 3670 g.

Bocsi lányok, de várakozáshoz nem tudok mit szólni nekem nem volt ilyen. Tesómmal a minap épp arról dumcsiztunk, hogy teljesen fel voltam készülve a hüvelyi szülésre, hogy mennyire fog fájni, meg honnan fogom tudni, hogy elkezdődött na nekem ezek kimaradtak, ezért csak csendben olvasgatom amit ezzel kapcsolatban írtokl

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Ezt kaptam nemrég!!!!

Megszületett a kisfiam, tegnap este 19:25-kor. 3910 g, 57 cm, és gyönyörű. Ami

Isten hozta a kis Marcot!

Edina, neked is szép neved napját! :)

Vivien, szerintem kialvatlan fejjel is nagyon jól nézel ki. És a lányok legalább olyan szépek, mint az anyukájuk! :D (Biztos nem az anyósra ütöttek :P )

Nekem tegnap kicsit magas vérnyomást mértek (142/98), de szereztem azóta vérnyomásmérőt, és megy le a normál értékre. Eléggé beparáztam, de a doki megnyugtatott, hogy a melegfronttól is lehet. Kicsit vizesedik a kezem, de nem vészes, azt még meg tudom ítélni. És azt mondta a dokim, hogy minél később jön ki a toxémia, vagy a Hellp-szindróma, annál enyhébb a lefolyása, szóval ne aggódjak.
Laura, neked mennyi volt tartósan a vérnyomid?
Egyébként szúk egy ujjnyi a belső méhszáj, éljen!!! De szerintem márciusi baba lesz! Nem érzek semmi változást, minden ugyanolyan, mint eddig.

Adri, nekem is új a várakozás, Szonjával nem volt ilyen! És Szonját is kellett vinnem szemvizsgálatra, de nem volt lekötözés. Sírt persze picit, de nem volt szörnyű.

Edina, Panka???

Juti mikor jön haza? És Driennkéék???

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Köszi lányok :d
Képzeljétek! Itt ülök az Államkincstárnál, és 1 óra elteltével már csak 63-an vannak előttem! Hurrá, halad a sor!
Gratula a legújabb babóhoz!
Voltunk szemészeten, minden rendben volt. Pupillatágítás 2x negyed óránként, majd vizsgálat. Lekötözés nem volt csak lefogás. Fél év múlva megyünk vissza. Ja, és megkérdezték h fél év múlva hánykor lenne jó...

Kép
Kép
labasv

Köszi lányok :d
Képzeljétek! Itt ülök az Államkincstárnál, és 1 óra elteltével már csak 63-an vannak előttem! Hurrá, halad a sor!
Gratula a legújabb babóhoz!
Voltunk szemészeten, minden rendben volt. Pupillatágítás 2x negyed óránként, majd vizsgálat. Lekötözés nem volt csak lefogás. Fél év múlva megyünk vissza. Ja, és megkérdezték h fél év múlva hánykor lenne jó...

Kép
Kép
labasv

Hatttalmas gratula Aminak!
Várjuk majd vissza őt is, és képeket, és szüléstörténetet!

Labasv!
Nagyon is szépek vagytok mindannyian a képen! Én is ma voltam ezeket a pénzeket intézni, csak nekem az a szerencsém, hogy mehettem a váci kirendeltségre, ahol pikk-pakk végeztem. :) Sajnállak, hogy neked ennyit kell sorban állni. Lilivel annó mi is Pestre mentünk, de akkor is szerencsém volt, mert az egyik biztonsági őr volt olyan jó fej, hogy adott egy másik sorszámot, amivel csak kb fél órát kellett sorba állnom, egyébként én is ott lettem volna legalább 5 órát. Katasztrofális a helyzet a MÁKnál! Ez tény!
Ja! Boldog hófordulót a lányoknak!

Kép
Kép
giga1

Ami! Gratula a kis Marchoz!

De jó nektek, hogy így megúsztátok a szemészetet, Annának még jobb szemében vmi erezett nem volt tökékletes, Zazónak mindkét szemében, ezért kell megint mennünk. Remélem most már oké lesz és csak fél év múlva kell megint mennünk.
Minket meg az ott lévő szülők jól félre is vezettek, azt mondták, hogy kifordítják a babák szemét és azért sírnak ennyire, de mi is hülyék voltunk, hogy nem vmi orvost vagy nővérkét kérdeztünk, de itthon a körzetis dokinéninket megkérdeztemés Ő mondta, hogy bele csavarják őket vmibe és már ettől sírnak.

Vivi! Kitartás!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Aminak hatalmas gratula!!!!!!!!!!

Juti max pénteken jöhet haza. Írt nekem délelőtt, csak sétáltunk.

Vivien! Nem semmi, vannak akkor egy páran. Nekünk még szerencsénk is volt, mert ismerjük a biztonsági őrt és nyomott reggel egy sorszámot, így nem kellett olyan sokat várni az uramnak, bár így is csak haramadjára sikerült elintézni.
GRATULA A HÓFORDULÓHOZ! GYÖNYÖRÜEK VAGYTOK!

Jadika! Nem semmi, szépen növögettek! Gratula!

Kép
bettó

Na végre több időm is van. Próbálom Kincsőt szopizás után leszoktatni a cicin elalvásról. Uhhh nem könnyű feladat :oops: Viszont kezd rákapni a cumira, ami még most nagy öröm :lol: Már délelőtt a babakocsiban is bejött neki, ja meg reggel apa úgy altatta el. Kis ügyes volt mind a kettő :lol:
Az ebéd utáni időt szopcsi után félig éber állapotban töltötte, de a délutáni szopi után most cumival alszik. Remélem sikerül rákapatni, mert nagyon nem állapot, hogy fél óra szopi után még fél óra csak úgy cicizés. Így legalább hami után, jobban ki is lehet mozdulni.

Juti írta, hogy mostmár van rendesen tejecske és a kicsi fia már álmában mosolyog is. Mostmár mindenki nagyon boldog!

Kép
bettó

jELENTEM csak 4 órát vártam. Lehetett volna több is....
Viszont a pultnál 5 perc alatt végeztem. Pedig féltem, hogy kifogásolni fognak valamit a papírokon, de minden rendben volt. huh. Kíváncsi vagyok mikor lesz pénz is belőle.

Jázmin lányzó nem akar alkálni. Van tippetek mivel lehetne ezen változtatni? Már mindent kipróbáltam amit tudok... :?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,köszönöm,akkor visszajöttem. :D
Este akartam irni de Ami kicsit nyűgös volt.Kicsit nagyon.

:( :(

Én a 36 héttől szülni akartam már,mert minden bajom volt,vizesedtem,voltak vérnyomás kiugrásaim,fájt mindenem,de Peti baba nem akart kibújni.5 napos túlhordássa végül
Hétfőn befeküdtem,keddre terveztük az inditást ezzel a méhszájérlelő zselével.(Töbet nem engedném)Du fél 3-kor feltette a dokim,és mondta hogy két órán át ctg,majd visszamegyek az osztályra,és m ajd fájdogál,meg minden,és majd szte olyan este 9 körül ha minden jól megy lesznek jó kis fájásaim.Na leszálltam a vizsgálóról és azt hittem megpusztulok.Olyan fájásaim lettek hogy hujjujjjujjj.Mondtam szülésznőnek hagy hivjam be a férjem,mert ezt nem birom ki nélküle,nézett nagyot hogy de hát erre nem szoktak bejönni,de azért szivesen beengedi.Jött Peti,a dokim meg csak nézett mit keres itt,pont ő nyitott neki ajtót.Megvizsgált,és kiderült hogy zárt méhszájról negyed óra alatt bő egy ujjnyi lett.Hivtuk a szülésznőmet,kicsit labdáztam,de a fájások folyamatosak voltak,és piszok erősek,teljesen más jellegű mint Amival volt(ez a zselé hatása mint később megtudtam),olyan volt mintha kiszakadna hasam.Peti kezét szoritottam végig,egy fájás közben burkot repesztettek,majd már nyomnom is kellett.NAgyon jól nyomtam,kb 4 nyomásra ki is bújt Petike.De sajnos nem sirt fel,át kellett őt ballonozni kicsit,utána már nem volt vele baj,szépen lélegzett.A varrás nem fájt szinte,Amival piszkosul fájt.Még a szülőszobán lezuhanyoztam olyan jól voltam.Ja és egyből tudtam ülni is.

Petike kicsit besárgult,meg emelkedett volt egy értéke,kicsit aluszékonyabb is,nehezebben indult a szopi is,és végül egy kezdőddő fertőzés miatt antibiotikumot is elkezdtek neki,de összeségében nincs nagy baj.Kicsit hipotoniás,erre lehet majd kell tornáztatni.Holnap megyünk kontrollra,nagyon aranyos volta dokinő,mindent megszervezett előre.

A szopi nehezen indult,mindig belaudt cicin,a kórházban meg annyira aluszékony volt hogy bekapni se akarta,de most már nagyon ügyes.50-70-ket eszik,3 óránként nagyjából.
Amelita nonstop cicizett anno,mert egyfolytában orditott,megsajnáltam igy mindig cicire raktam,igy gyakorlatilag egész nap szopiból állt,na ez nekem nagyon nem jött be,és nagyon féltem hogy petike milyen lesz,de szerencsére ő nem igényli a non stop cicizést.

Ti hogy szoptattok?Igény szerint?

Bettó:Ami nagyon féltékeny volt az uncsitesóra,amig pocakos voltam,de petikére eddig nem.Persze még bmi lehet.Azt mondja rá hogy cuki,meg aranyos,meg ad neki puszit.

Ami:GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!!SOK TEJCSIT NEKTEK!!

Ő Petike
Kép

Kép

Itt meg a két csemetével
Kép

Jajj csajok úgy fosok ettől a hülye virustól,a szülés előtti héten mi is benyeltük,Aminak 6 napig ment a hasa,meg hánytunk,és most mondták ahiradóban hogy tele vannak a kórházak bbeteg babákkal :( :(

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Csak rövid leszek! Gratula Aminak! Bábakoktélt lenyeltem fél órája, ha nem hat, holnap reggel be kell feküdnöm a kórházba. Ha van vmi, smst küldök!

puszi

Panka

KépKép
pankamama

Panka! Akkor holnap be is indítják?

Vivien! Szerintem front van, Kincs sem akar egy jópár órája aludni. Hol cicizünk, hol meg ölben van. Pocakja tuti nem fáj, mert nem húzza fel a lábát sem. HI-HI ismerős neki a gép zugása, elaludt itt az ölemben :D

Pilhard nem semmi! Jó gyorsan tágultál :shock:
Édes a kiskrapek is.
Én eddig próbáltam betartani a 3 órát, kajcsi közben, de most második napja délután kétóránként megéhezik. Azt mondta a védőnő, hogy ha hirtelen nőnek, akkor többször kér cicit is. Csak a tejcsi mennyisége is nőjön vele. :wink:

Kép
bettó

Nem hinném, hogy akkor egyből be is indítanák, csak bent tartanának, hogy folyamatosan "szeretgethessenek"... Nem szeretnék befeküdni csak várni, ezért nagyon drukkolok, hogy hatásos legyen a koktél...

Panka

KépKép
pankamama

Panka! Várjuk a híreket! Akkor mégiscsak bevetetted a koktélt... Írj, ha elkezdődik az éjjel valami!

Edina is tökre eltűnt. Valahogy úgy érzem, hogy elkezdett szülni. Akkor lehet, hogy már csak én maradtam pocakos??? Jajj! Kezdek izgulni!

Pilchard, de jó, hogy írtál. Képzeld, annyira hasonlítasz a sógornőmre! Neki 3 lánya van. Köszi, hogy írtál a terhességről, meg a szülésről, te biztos olvasgattál minket, és jó képben lenni veled kapcsolatban. A kórházban meddig maradtatok? 5 nap? kékfényezték Petit? szonját anno kékfényezték, én annyira örülnék, ha most nem sárgulna be! Rózsaszín kisbabát szeretnék, Szonjából elég lassan ürült kis a sárga. :)

Én is írtam Jutinak, de nem válaszolt. Miért kell olyan sokáig bent maradniuk? Az majdnem 1 hét.

Bettókám, tudom, hogy el vagy foglalva tündéri lánykáddal (jogosan :lol: ), de dobnál táblit? Beleírhatnánk a születési súlyokat, meg hogy hány hétre+napra születtek. Hm? Persze, ha csak ráérsz! :)
Egyetértek a védőnénivel, ha fejlődésileg ugrik, gyakrabban kér enni, és a gyakoribb mellretétel pedig szaporítja a tejecskét, így beállítja a neki szükséges mennyiséget és minőséget.
Én is kiváncsi leszek, hogy vajon Ábris mennyire lesz cicis... Szonja eléggé az volt.

Na, bekaptam az aktuális bogyómat (cimicifuga ch12).

Adri, eléggé megindultak a babócák súlyügyileg!

Na csók, én is szeretnék babázni már, bár bízom benne, hogy addig marad bent a kissrác, ameddig jó neki!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!
kőszőnőm a gratulálást nektek.A két gyerek anyira lefoglalja a napomat szabi elég féltékeny a picire remélem hamar elmúlik de érdekes ha sír ő az első aki megnézi mi van vele.Szopizás még őssze vissza van remélem beáll sajnos a sárgaság véget elég sokat alszik.Most elkezdtem a tejserkentő teát inni kiváncsi leszek mi lesz a hatás.Ti szoktátok fejni is?Én a korházba fejtem olyan sok volt a tejem most miota haza jőttűnk hagyom a kicsire de ugy vettem észre mintha csőkenne a tejem.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Juti:Gratulálok és Aminak is Markhoz.
Majd le írom a szűlés tőrténetem csak most már elég fáradt vagyok probálok sűrűbben jőnni.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Pankamama:nagyon szurkolok hogy beinduljona szülés,én is úgy mentem befeküdni mintha a fogamat húzták volna :( :(

Manka:kedden szültem,és szombaton hazaengedtek minket,de csak azért mert elkezdtük az antibiotikumot adni,meg közel is lakunk,meg beindult a zsopi is.De figyelni kellett hogy egyen,meg ha nagyon aluszékony lett volna,vagy láz,bmi akkor egyből vissza a kórházba.szerencsére minden ok volt.Nem kékfényezték Petit.
Na a ciczéstől én is féltem,mert Ami mellett már nem tudnám azt csinálni amit vele csináltam.Számtalanszor órákig a cicin lógott.Nagyon ügyesen megtalálta a módját hogy komfortszopizzon úgy hogy ne jöjjön a tejcsi.
De Petike teljesen más,és nagyon örülök neki.
Ma meg 10-re megyünk kontrollra,remélem minden rendben lesz.

Ja még annyi van,hogy az egyik heréje még nem szállt le,de ez még belefér azt mondják.Még nem művelődtem ki magam fiúkból. :D :D :D
Mindenestre nekem sokkal könnyebb volt Amit tisztába tenni.Petikétől már kaptam kétszer pisit is a hasamra,nagyon résen kell lenni. :D

A két tesó

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard!
Tényleg gyors szülés volt. Nekem Lili volt indított szülés méhszájérlelő zselével, de nálam az első adag zselé nem is hatott. Másnap kaptam mégegyet, és azzal is 14 óra után bújt ki a lányzó. Viszont ti ügyik voltatok.
Nagyon szépek vagytok!

Manka!
Hát hajrá-hajrá! Húzzatok bele! Most már ti is vígan szülhettek. :lol:

Szasza!
Sajnálom, hogy nálatok előjött a féltékenység. :(
Gyere egyenesbe és utána várjuk a képeket, meg a történetet.

Íme két kép a szerelmeimről:
Kép
Kép

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Giga, Pilhard! Édesek a csöppségek!!!!

Manka! Jutinak kevés volt eleinte a tejcsi és pótlást kapott a pici srác, mostmár viszont beindult neki. Szerintem ezért sem engedik haza hamarabb, de lehet, hogy a kék fény miatt várnak pár napot. Pontosan nem tudom.
A táblázat nagyon jó ötlet, hozzá is látok, csak kellenének mindenkitől priviben az adatok!!!! Úgy jobban megmarad, nem kell visszalapozgatnom.
Szóval baba/babák nevei, születésük dátuma, mennyi időre születtek, súlyuk, méretük! És akkor át is rendezem az egész táblázatot.
Manka! Nem tudom eldönteni, hogy Kincső miért szopizik így, mert érdekes délelőtt betartja a 3 órát, de ebéd után 2 óra, majd este akármikor raktam le eddig pár napja mindig 2-kor ébredt. Tegnap is fél tízkor aludt el, de előtte szerintem volt egy jó órája, hogy evett. Szóval össze vissza. Nem baj, csak nőjön rendesen.

Szasza! Én sajna elé lusta, vagy fáradt vagyok, nem is tudom, hogy melyik az erősebb, így reggel szoktam csontra mindkét cicit lefejni. Így van útravaló is, hogy esetleg megszomjazna vagy valami. Iazából nem lenne rossz minden szopi után, de tényleg azt nem tudnám állandóan csinálni
:oops:

Kép
bettó

Csináltam is táblázatot!
Bocsi, mert nem mindenkinek tudom az adatokat :oops: Mulasztásom pótolom!!!!!!!!!!! :wink: Kép

Kép
bettó

Sziasztok!

Kétgyerekes anyukák:tudtok aludni?Nekem most nem megy még éjjel se,nemhogy nappal,kezdek kidőlni.Ti hogy birjátok?
Azért Tőletek kérdezem,mert gondolom akinek egy van,az lefekszik aludni ha alszik a bébi.

Giga:tündéri a két szerelmed

:wink:

Hát igen,mondta a doki is hogy nagyon megleptem ezzel akét órás szüléssel,nem látott még Ő se ilyet a zselétől.Nagy mákom volt .
Nálatok van féltékenység?

Ma Ami mondta hogy Peti babát tegyük be akiságyba,anya megy legózni.

Ne voltunk még kint,nem birtam összeegyeztetni.Vasárnap elmegyünk a brendonba,megnézzük a tesó kocsit,mert Amival nem lehet elindulni gyalog,plussz még Petit tolva.Ő nagyon kis önfejű,nem ara megy ám amerre én szeretném,meg nem is bir lábon sokat menni.Pedig itthon meg annyit ugrál,meg rohangál.

Én nem tudo fejni,Amival se tudtam,viszont tök szépen hizott.Szóval ez érdekes,de nem tudok fejni.

KépKép

KépKép
pilchard

Hát... én 2 gyerekes lettem egyszerre, és bizony nem sűrűn alszom. Ha nem egyszerre megy az ordítás, akkor felváltva. :?

Már akartam is kérdezni. Ti meddig hagyjátok sírni a babát, ha már végképp mindent megpróbáltatok, de még mindig zokog? Folyamatosan? Nekem ugye csak két kezem van, és ha az egyiket etetem, nem tudok általában a másikkal csinálni semmi olyat, ami megnyugtatná. Ilyenkor csak hagyni tudom, de volt már, hogy egyszerűen nem hagyták abba... :cry:

Kép
Kép
labasv

Bettó, szuper a tábli! Köszönjük!
Ha du. gyakrabban kér, az azért van szerintem, mert de.-re kipihened magad éjszaka, és több a tejed, du. viszont kevesebb termelődik, mert kevesebbet is pihensz. Valami ilyesmi volt Szonjával, estére szaporítanom kellett, hogy elég legyen neki. Aztán lehet, hogy nektek más miatt van, ki tudja.
Jééé, te ennyi idősen szülted Kincsőt, mint amennyi ma vagyok.

Megyek, fürcsizik Szonja

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Üdv mindenkinek!
"Lecsóné" vagyok és van egy jó hírem: Lecsó 27-én 21:55-kor világra hozta(nem császár!) Tomikánkat(2800g 52cm).
Nagyon megszenvedett szegénykém,de megérte(majd ő bővebben).Annyit még hozzáfűznék,hogy minden elismerésem a tiétek,nőké.Egyáltalán nem bánom,hogy hím lettem.Eddig is nagyon becsültem az asszonykámat,de ezek után.........
Jók legyetek! Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Lecsóné! :lol:
Nagyon nagy gratula nektek Tomikához!
Gyönyörű!
Az én férjem is így volt amikor az első gyerkőc születésénél bent volt. Szintén minden elismerése a nőké volt akkor, és azóta is.
:wink: :D Nagyon jó dolog ezt nekünk hallani, szóval te is mondd sűrűn Lecsónak! Minden jót nektek, és várjuk vissza az anyukát!

Bettó!
Bulcsú méretei: 3150 gramm, és 53 centi. Ha jól látom, nálunk a többi adat megvan.

Pilchard!
Nincs nálunk féltékenység szerencsére. Lili nagyon szereti az öcsit. Csak az esti elalvásoknál van probléma mióta megvan Bulcsú. Nem igazán értem, hogy miért, de majd ezen is túljutunk valahogy. Egyébként én sem alszom sokat. Az első másfél hétben összesen éjszakánként 3 órát tudtam szunyálni. Ez most már jobb valamivel, de így is kelek a kiskrapekhoz 3 óránként. Napközben természetesen nincs pihi, csak ha Lilit letettem 1 óra körül a délutáni alváshoz. Olyankor megmondom őszintén, hogy sz@rok rá, hogy hogy néz ki a lakás, lefekszem, és vagy olvasok, vagy alszom én is. Nálatok ez így nem tudna működni?

Kép
Kép
giga1

Lecsó:NAGY GARATULA!!SOK TEJCSIT NEKTEK!!Szép kis hajasbaba!!!

Giga:Az a baj hogy nem biztos hogy egyszerre alszanak du.Meg valamiért hiába vagyok holtfáradt nem tudok aludni.De már nagyon dühit,mert kb.7 hónapja alig alszom,ugyanis a terhesség alatt is álmatlanságban szenvedtem.
Amúgy már enge is csak kicsit idegesit hogy kupi van,meg kosz,már nem állandóan pakolok,csak úgy fél napot :wink: :wink:

Megyek most a nőgyógyászhoz,éjszakánként 3x öltözök át,csuromvizesre izzadok,majd ráz ahideg.remélem nincs semmi gáz.

Amúgy Peti babának nagyon jó a véreredménye.Hat hét múlva megint kontroll a hipotónia miatt,egyenlőre nincs teendő.Mondjuk egy másik dokinő meg azt mondta ő legszivesebben elküldené a Dévényesekhez hogy megnézzék.Na most kinek higgyjek?

KépKép

KépKép
pilchard

Isten hozott Tomi baba!
Én sejtettem mondjuk :lol:

Pilchard, mindenképpen Dévény!!! Egyértelműen! A leghatékonyabb, és nem kell otthon tornáztatnod órák hosszat. Szonjának is volt enyhe hipotóniája, pikk-pakk rendbehozta. És a Katona-módszer feleannyit nem ér, ráadásul jó nagy teher az anyán. Gondolom Vácott is van már dévényes gyógytornász. Ha nincs, akkor a Moszkva térre hozd, mert ott a Dévény Anna nézi meg. És tök jó, ha ilyen hamar észrevették, mert így tuti semmi nem fog maradni nála.

Ja, és akkor már csak én maradtam.... És most már vsz. márciusi lesz...
Giga, szívesen belehúznék, csak nem tudom, hogyan... Annyit mászkálok, meg pakolok, hogy csak na. Mondjuk szerintem nyílik kicsit a méhszáj, mert nyilall, talán már kétujjnyi is van, de azzal még egy hetet is el lehet lenni akár. Remélem a hidegfronttal Ábris is megérkezik. Bár nem vagyok türelmetlen :lol:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Nagy gratula a Lecso családnak!!!!! :wink:

Manka! Hogy szaporitottad estére a tejcsit?
Bizony, már csak ti vagytok hátra. Még tényle a véén túl fogod hordani? :D

Pilhard! Nem tudom, hogy pontosan mikor született a kis tökösöd, és milyen méretekkel :oops:

Na nálunk a pici csaj megérzi a frontot. Most megint 3/4 11-től, 3/4 2-ig ébren volt. De nem ám elvagyok és nézelődök. Sehogy nem volt jó szeénykének. Se cicin, se (kivételesen) gép előtt, pedig itt mindig megnyugszik. Sírdogált, majd csend, és így ment tovább. Most ki van dőlve, pedig nem evett rendesen. Remélem be fogja pótolni a kis drágám :roll:

Kép
bettó

Lecsó!

Nagy gratula! :lol:

Anyukák!

A kis Antóniám nagyon nehezen büfizik,pedig már a kórházbam is mutattak,néhány poziciót,hogyan lehet büfizni :lol:
Két napja fájdogál a hasa :roll: Nem eszem olyanokat ami felfújná.Édesköményt próbáltam nem segitett.Gyógyszert nem akarok adni,de nem is lehet.Az infacolt hallottam,de azt is késöbb lehet adni.Tornázatatni szoktam,de az sem válik be mindig.Egyéb tipp??????????
m. reni

m.reni!
Az Infacolt adhatod neki. Én is adom Bulcsúnak.
Homeopátia???

Kép
Kép
giga1

Hm... én ebben nem tudok segíteni. Minket szerencsére eddi elkerült a pocakmumus. Kincső drága, hogyha nem is büfizik, pukizni azt tud rendesen! Nem is kicsit, este is jókat nevetünk, a nagy csendet, hogy meg tudja törni :D

Kép
bettó

Mreni:én is homeóst javasolnék.

vagy infacol,espumisan,sabsimplex.

Bettó:02.19.
3500 gr.56cm

megyek levágatom a hajam,mert petike megeszi lassan.

Bettó:van szaporitó fejés.este leirom hogy kell.

KépKép

KépKép
pilchard

ja,büfire palackozás nekünk aminál bevált.

Lassan kell dönteni hátra vizszintesig,aztán lassan vissza függőlegesbe.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztooooook!!!

Na, véééégre!

Mindenkinek nagyon köszönöm az aggódást, meg a sok érdeklődést, nagyon jól esett! Most nagyon fáradt vagyok, ma jöttünk haza a kórházból, Milán nagyon jól van már, de voltak azért gondok. Szülés közben fulladás jött rá, aminek következtében alacsony volt a vércukra, meg kicsit be is sárgult, de szerencsére nagyon profi dokinénink van, most már minden rendben van vele, a cukorszint is rendeződött. Vasárnap 24 órát volt kékfény alatt, de fejtem neki a tejcsit, mégse indult be, csak kb 2 nap után. Most már nem kell tápszer, gyönyörűen eszik, és súlygyarapodással jöttünk haza a kórházból, nem pedig súlyvesztéssel! Hurrá!
Mindját teszek képeket is!

jutiboszi

nekünk az infacol nem nagyon vált be, utána a gripe water-t szedték/szedik, nem látok jelentős változást. A doki néni felírt Normaflore-t, és ugyan úgy semmi. :cry: De elvileg lassan kinövik. Én már csak ebben bízom, mert ezek a csodaszerek eddig nem sokat értek. A védőnő szerint eleve ezek inkább a szülőt nyugtatja meg. Hááát...nemtom. :roll:

Kép
Kép
labasv

Jaj, látjátok, milyen vagyok!!! El is felejtettem:

Minden új fórumos anyucinak GRATULÁLOK!!!!!!! Ha lesz egy kis erőm, meg időm, vissza is olvasok, de egyelőre nem nagyon megy! Ti is fáradtak vagytok???

jutiboszi

Sziasztok!

Juti:hú mekkora Milán baba!!Hány centivel született?
Én fáradt vagyok,mert nem tudok aludni.

Labasv:azt beszéltük pont a bnőmmel hogy mire az ember minden szert kipróbál a hasfájásra,addigra már el is múlik.
Amelinél se váltak be ezek,csak a Papaverin amit doki irt fel.

Bettó:
szaporitó fejés:7-5-3-1:7 percig fejni egyik cict,majd másikat is.Aztán 5 percig egyik,majd másik.Aztán 3 percig,majd egy perc.

Giga:majdnem aludtam du,mire pont bealudtam,arra ébredtem hogy Ami ott vigyorog a fejem mellett.
:D :D :D

Most mindkét manóm alszik,én is megpróbálok.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Nagy-nagy GRATULA a "Lecsó családnak" :lol: !

Betti! Bocsika, de mindkét babám 01.11.-én született :lol: , Anna 52 cm és 2770 g, Zalán 44 cm és 1900g.

Juti! Nagyon édes Milán!

És természetesen minden baba nagyon zabálni való!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Adri! Bocsi, nem figyeltem, hogy ahogy másoltam, sorszámnak és eyből növelte egyel :oops: :lol:

Pilhard! Ezt mennyiszer kell meismételni és egy nap hányszor?

Juti! De jó, hogy vére otthon vagytok! Édes a kis csöppség!

Na megyek végre én is eljutok fürdeni és alvás, nemsoká jön a köv hami
:D

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?