Sziasztok!
Újra itt vagyok, és remélem, most már gyakrabban tudok majd jönni.
Köszönöm a gratukat! Az első félévem kipipálva! Remélem a II. is hasonlóan zárul!
Judy-t!
Remélem minden OK veletek! Kávézni bármikor mehetünk, ha meg tudunk beszélni egy olyan időpontot, ami mindkettőnknek jó!
Munkahely ügyben azt ígérted, majd bővebben is írsz. Akár PÜ-ben is küldheted, vagy az e-mail címemre, ha itt nem akarsz róla bővebben írni. Persze csak annyit árulj el, amennyit Te jónak tartasz. Nagyon kíváncsi vagyok!
Beus!
Tündéri Marcell, azaz Móci! Igazad van, hogy repül az idő!
Már kész nagyfiú!
Zsu!
Lenne egy kérdésem. Lehet Nálad biztonsági övterelőt kapni? Ha igen, mibe kerül?
Lányok!
Ez a kérdés nektek is szólt. Van esetleg valamelyikőtöknek? És esetleg kölcsön is tudnátok adni, vagy eladni? Vagy ismertek valakit akinek van? A boltban 10.000 ft körül van az ára. Sajnos nagyon sok, de ha nem lesz más megoldás, akkor meg kell vennünk.
Régiancsi!
Örülök, hogy Barnika rendbe jött!
Rólam egy pár mondatot:
1. Suli megy ezerrel, gyúrok a II. félévre.
2. Júniusban családi házba költözünk, remélem semmi sem áll az utunkba (hitelre gondolok elsősorban).
3. Apa munkahelyet vált márc. 15-től.
4. A legfontosabb, amit most már le merek írni Nektek, eddig még nem is nagyon hittem el a dolgot: 16. hetes kismama vagyok!
Spontán baba, remélem velünk marad egészen aug. 18-ig, és egészségesen jön a világra, az édesapja születésnapi ajándékaként!
Hát ennyi Kedves Ancsi, az a sok minden, ami most körülöttünk történik. És Veletek mi újság? Jól vagytok?
Helga!
Remélem rendeződnek otthon a dolgok, és hogy mindenki jól van!
Magdica!
Remélem veletek is minden rendben van! Majd írj Te is, ha időd engedi.
Legyetek kedvesek Ti is írjatok, hogy ne legyek egyedül, mert akkor én sem írok, ha azt látom más nem néz be ide!
Puszi mindenkinek, és nagyon szép napot!
Ágota