Kriszti! Bízz benne, hogy nem lesz nagy móka, nekünk tegnap is pocsék éjszakánk volt
, fél 4-kor már azt hittem, elájulok a fáradtságtól, de persze nem, hanem ringat, simi, és utána én már nem is tudtam aludni. Most kicsit jobb volt, csak két ébredés.
Makkmarci! Örülök, hogy azért rendben vagy! Halász dokiban ezt szerettem, hogy biztonságban szereti tudni a kismamáit. Persze olyankr nem örül neki az ember, én is többször bőgtem a kórházban, hogy még mindig nem mehetek haza, de utólag tudom, hogy így voltunk biztonságban.
A kórház meg valóban pocsék dolog, mert az ember kiszolgáltatott. Nekem 90%-ban bejöttek a szülésznők, a dokikkal meg ne foglalkozz, nekik semmi közük hozzád!
Nekem volt, hogy a Tiba főorvos mondta, hogy esetleg meg kéne piszkálni, hogy kibújjon a baba (38 hetesen) ... Aztán a Csapó doki "védett" meg, mondta, hogy okos az a baba, tudja, hogy mikor kell elindulni kifelé.
Vérnyomásod jó? Vigyázz magatokra!
Trimi! Nekem már 38. héten 3500 körül mérték, később már nem is foglalkoztunk a súlyával, aztán 3450-nel született kiírás után 2 nappal.
Hajrá Enikő!
Nyafi! A kiírás nem mindig pontos, meg sokminden mástól is függ, hogy mit mikor csinál a baba. Az 5 nap meg tényleg nem számottevő!
Hogy fejlődik Abigél? Súly? Hossz?
Puszi
Dolli