Gabci
igen ez a jelenlegi tényállás
állítólag az orrmaandulája nagyban hozzájárul a sok betegséghez.
Azt még nem állapították meg hogy nem asztma,mert a vizsgálat csak májusban lesz. jól látod,legalábbis nekem is ezt mondják,egy linket találtam amin levan írva mi a különbség a kettő között az hogy ebből lehet asztma ,de nem feltétlen,lehet tényleg kinövi,viszont tutira allergiás valamire,amiből szintén lehet asztma.Májusban okosabbak leszünk addig meg ha fullad gyógyszerezzük
7-8 hós korukra illik stabilan ülni a babáknak
Főzik:eddig a finomfőzelék az totál fúj,egy üveg répa-krumpli benn van,amúgy ő is csak gyümi
Ádi ezzel a sír ha nem láttal nem visszafejlődik ,hanem előre,mint már írtam szeparációs félelem,lassan rájn hogy anya és baba nem egy személy,és ha nem lát megijed.Mert neki csak addig van valami amíg látja.Bibi is ezt csinálja,úgy tudok lelépni hogy gyorsan ráírányítom valamire a figyelmét aztán kimegyek a képből
Jutta
dehogy vagy csődtömeg,de először is a főzést felejtsd el,rendelj ebédet vagy vacsit kettőtöknek,szerezz be sok pár perces kaját virsli stb.Takarítást meg lehet fél kézzel is csinálni
meg beosztással,egy nap egy szoba pl. vagy hétvégén ha apa otthon van mindent aztán szintfenttartás
Marek
jajjdejó
Minden rendben lesz,VUDU,
VUDU
tudod
mennem kell Bibinek ma van a szuri utáni nyügis napja