sziasztok
meli, nekem is alacsony a vérnyomásom ha nem vagyok terhes, 80-90/60. most 110-120/80, ez oké, terhesen ennyi szokott lenni. csak a pulzus volt sok, de két napja az is olyan 90 körüli, ezt már kibírom, remélem így marad. nálam is gyors szívdobogás van, emiatt kezdtem mérni. a levegőt más miatt kapkodom, de hát így jártam, gondolhattam volna, hogy a két fiammal lesznek még ősz hajszálaim.
elég sokat idegesítettem magam az utóbbi napokban (különféle ügyek, neveletlen kölkeim
), lehet ez volt az oka a szapora pulzusnak.
3 pecsét???:)) na akkor te se viszed túlzásba a védőnőhöz járást például.
én csak egyszer voltam nála, mikor kikértem a kiskönyvet. hálistennek már nem is keres, rájött szerintem ő is, köztünk már nem lesz szerelem sosem.
csak az az egy izgat, a felicitasos csomagot hogyan fogom megkapni, nem olyan fontos, de akkoris.
na akkor elárulom én is az orvosom kilétét, sárvári jános, kedvelem, ajánlom is, de csak olyanoknak akik nem híznak sokat mert agyonra tudja szekálni az embert!
(most majd jól lebukom ha olvas, ki tudja ki olvas itt, tudtommal régebben az egész terhesgondozó böngészte a topicot
)
harmadik császárom lesz nála, eddigi kettőt nagyon jól viseltem, hamar felépültem, gondolom ez alkati dolog is, de biztosan benne van az orvos jó keze is.
problémám sose volt.
a ruzsvánszky dokinál pedig egy barátnőm szült, 3 gyereket is, és nagyon meg volt vele elégedve, tudtommal.
nekem nem lesz választott szülésznőm, császár lesz ugyebár. bár igaz, a csaszisokkal is sokat foglalkoznak, de aki legutoljára volt nekem annyira rendes volt, szavam se lehet, teljesen véletlenül kerültem hozzá, ő dolgozott éppen aznap.