Új privát üzeneted érkezett!

Nika
Lehet, mégsem mensi. Hőt nem mérsz? Abból kiderülne. Lehet a beágyazódástól van. Korai lett volna még a mensi, hiszen kedd lenne a napja, nem? Várj pár napot, aztán ha nem erősödik, tesztelj! Vagy mérj reggel egy hőt. Ha 37 körüli, tuti baba van a pocidban.

Kép
p__lilla

nika.lehet gólya van a pocakodban!! :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem mérek hőt és igen kedden vagyis holnap kéne megjönnie ha 28 napra jön bár az utóbbi időben 6 hetente jött de majd holnap reggel azért megmérem.

ha babás lennék akkor folyamatosan 37 körül van a reggeli hő vagy az meddig?

nika70
Salgótarján

Nem tudom, hogy amúgy mennyi az alaphőmérsékleted. Nem mindenkinek megy fel 37-re. Nekem ovu után 37 fölött is szokott lenni, de ha megjön a mensi, leesik a hő. Úgyhogy ha reggel egy magas értéket mérsz, akkor ez bizony nem mensi volt. De lényeg, hogy úgy mérd, hogy előtte ne kelj fel és pisilni se menj. Legalább 3-5 óra alvás után mérd meg.
Viszont ha 6 hetente szokott megjönni, az nem jó. Meg ha ilyen gyenge a mensid, akkor a méhnyálkahártyád nem volt elég vastag.
Na de inkább erről nem is írok, mert szerintem magas a hőd. :lol:

Kép
p__lilla

nika:drukkolok neked,hogy úgy legyen ahogy szeretnéd.De az szerintem se jó,hogy 6 hetente van menzid:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nemm mindig de mióta szültem elég rendszertelen még van hogy 28 napra jön van hogy napra pontosan 6 hét eddig a 13 hónap altt 5x volt meg:) ebből háromszor rendesen jött aztán két hónap szünet majd megjött aztán 6 hét és most itt tartunk hogy holnap kéne megjönnie ha rendesen jönne:) mondjuk én is hallottam már olyat hogy minimális mensi volt és mégis terhes volt valaki na majd meglátjuk :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok :P

Enci!
Köszi,hogy leírtad a történteket.Mégegyszer nagyon sajnálom,de biztosan ez volt megírva :cry: Fel a fejjel,s meglátod hamarosan lesz egy másik zebrás teszted :P

Nitacska!
Izgatottan várom a képeket :lol:

Anda!
Sajnálom anyukádat :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!Nagyon szurkolok,hogy hamarosan egy unokával ajándékozhassátok meg.

Gyurmi!
Kicsit megkésve,de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok a te Mátédnak is.Várjuk a képeket!A tesztet túl korán csináltad,s még nem jött meg,úgyhogy semmi sincs veszve :!: :!: :!:

Melcsi!
Meglátod,a pocaklakó is hamarosan összejön,s akkor megint majdnem egyszerre születnek a gyermekeink :wink: Úgyhogy nagyon siessetek ám :D
zsebi79

Nika!
AKKOR MÉG VAN ESÉLY!!!!SZURKOLOK!!!!!!!
zsebi79

Sziasztok!

Nika: még lehet baba is. Egyik barátnőmnek 2 napig volt mensije. Kevesebb volt mint szokott és nem volt annyira piri neki se. És a múlt héten szült :) Úgyhogy drukkkkk!!!

Csajok légyszi nézzétek meg a hőm. Szerintetek a ciklus.hu jó helyre tette a vonalat????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 97600_.png

Kép Kép
kisvirág_30

zsebi:képek a 2.babánkat tervezzük topikba van.
Betsy segített nekem oda feltenni.ha gondolod az e-mailedre küldök képeket és kiteszed nekem ide.sajna én nagyon pancser vagyok :? :? :? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Viri
Nem tette jó helyre. A 11. napra kellett volna. A ferti még nem tette be? A ciklus nekem sem szokta jó helyre tenni.

Kép
p__lilla

Viri
Bocs, a 14.-et akartam írni, elnéztem a számot.

Kép
p__lilla

Lilla: én is így gondolom, hogy a 14-re tenném az ovut. A pét meg a 13-ra. A ferti még nem tette be.

Kép Kép
kisvirág_30

olyan szép idő volt ma is ,remélem megjött a tavasz:)
És jönnek a gólyák a pocakokba!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika:Szerintem is mérj hőt holnap reggel!Szorítok :D
Zsebi:Hogy vagy?Csináltál 2. tesztet?Voltál már dokinál?Vedd le azt a peteéréses vonalzot és rakj ki egy cuki babavárósat :D :D :D :D :D
Virág:Szerintem is a 13. napon volt!

Csajok egész nap kinn voltunk az udvaron az én nagy lányommal :D sziklakertet csináltunk :D Úgy imádom én is!Emlékszem amikor a Hannával terhes lettem,akkor is ilyen szép idő volt én meg egyfolytában hánytam :? MEGINT HÁNYNI AKAROK :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: te is a pére gondolsz a 13. napra ugye és nem az ovura? Tiszta zizi vagyok mikor már vonalazik a program. :)
Reméljük március-áprilisban már hányhatsz :lol: :lol: Velem és a többiekkel együtt ;)

Kép Kép
kisvirág_30

lányok éljen a hányás :lol: :lol: :wink: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Datollya!
Ő lett volna a 3. baba. De ápr.-ban kezdjük a projectet.

Voltam ma dokinál, minden rendben, nem kell kaparni. A szervezet nagyon szépen "dolgozik". Szednem kell tovább a folsavt, elevitet. Elég, ha 2 menszit megvárom és uccu neki. Alig várom!!! Rendeltem LH-t és a jövö honapba probaszerüen nézegetem, mikor van pém. Igaz a menszit meg kell várnom, hogy lh-zak. Még sose használtam. Pontosan hanyadik naptol kell?
encike 2

Sziasztok!

Én is csatlakozom hozzátok.
Igaz a harmadik babát tervezzük.
Most ugyan elég renszertelen a mensim, múlt hónapban 13 napot késett a 2* teszteltem, mind a 2* 1 csíkoss volt.
Most 22.-én kellett volna megjönni, és még semmi már 2 tesztet elfogyasztottam, csak 1 csíkos. :cry: :cry:

2007 06 hótól van megint meg igaziból 1-2 nap eltérréssel mindig megjött, így nem tudom mi lehet.
A dokihoz be akartam jelentkezni, persze, hogy szabin van.
Élmény.
Nem tudom mi lehet a probléma.
LH teszt tud valami okosat mutatni? Hőmérőzésnek van valami értelme?

Valami tipp?
Sziasztok
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!

Hááát ebben a hónapban nem lesz babánk, ma megjött :cry: :cry: :cry: :cry:

Melcsi:
Nekünk a kórházban kellett mintát adni, az egész nem volt tíz perc és rögtön volt kiértékelés is!

Kép
anda81

Enci, örülök, hogy nem kellett műszeres befejezés. Nálam hasonló helyzetben a doki azt mondta, hogy azonnal nekiláthatunk a próbálkozásnak, persze én elég parás vagyok, így inkább vártunk.

Szia Dorka, mi is a harmadik gyerkőt tervezzük. Mielőbbi zebrásodást!

Vera, üdv! Látom négy fiad van. Drukkolok, hogy hamar beköszönjön az ötödik gyermek is!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!
Még nem jött meg pirim, de szerintem hamarosan bekopogtat, mert nagyon fáj a hátam meg a melleim, a hasam meg úgy szúrkál, mint amikor pocakos voltam és sokat voltam talpon. Elég fura, mert nem szokott ilyen intenzíven fájni. Na majd meglátjuk. :roll:
Köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokat, képek is lesznek hamarosan.

Zsebi!
Nem akarod lecserélni a vonalzódat babásra? Még mindíg peteéréses vagy, pedig már javában növekszik a manód, nem? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyurmi

Üdv Dorka!
Lh tesztről, hőmérőzésről és még sok mindenről itt olvashatsz sokmindent: www.babatervezok.otthona.net
Nagyon sok hasznos info van.
Szerintem érdemes hőt mérni.

Nika
Te megmérted ma reggel? Mennyi? Piri továbbra sincs ugye?

Gyurmi
szerintem te is tesztelhetnél. Gyanús vagy nekem. :lol:

Kép
p__lilla

Szia Vera és Dorka! :D
Dorka:Szerintem annyiban van értelme a hőm-nek,hogy tudod mikor van pé-ed!Az LH teszt+ még pontosabban kimutatja,mert ha már felment a hőm-ed akkor már elkéstetek-előtte kell akciózni :wink: Nekem még soha nem késett ennyit,max 4 napot,vagyis hazudok 1x késett :arrow: 9 hónapra rá jött meg :D
Anda:Ilyen gyorsan ment a párodnak?!Bemehettél vele vagy egyedül csinálta?! :wink: Sajnálom,hogy megjött :(
Gyurmi:Szorítok :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Azért megvárom, hogy a menszim helyreálljon és utána ráhajtunk a babára.

Anda!
Majd a jövö honapban hátha szerncsésebb leszel!

Gyurmi!
Mennek a drukkok!
encike 2

Lilla sajna nem mértem mert annyit jártam pisilni éjszaka hogy nem aludtam egybe 3-5 órát igy nem mértem:) piri viszont továbbra sincs tegnap volt valami kis apró pöttyike de továbbra sem mondanám mensinek.Jövő héten ha nem lesz változás csinálok tesztet.:)

gyurmi lehet nálatok tényleg gólya kopogtat?csinálj tesztet:)

Dorka , Vera üdv:):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Dorka: üdv a csapatban. Én LH-zok és hőzök is. Nekem eddig bejött mindkettő. Így tudom pontosan, hogy mikor legyek együtt apával. Sajna még baba nem lett belőle. :( De majd ebbe a hónapban ;)

Anda: sajnálom a pirit :( Drukk a következő hónapra.

Vera: üdv itt. Ti már a 4. babára gyúrtok. Nagyon szuper.

Gyurmi: drukkkkk!!! Hátha nem jön meg.

Nika: király, hogy nem jött még meg rendesen. Nagyon szorítok!!!

Encike: de jó, hogy nem kell orvosi beavatkozás. Legalább ennyivel könnyebb kicsit.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok.
Igen 4 fiam van és nagyon lányra gyúrunk. :lol: :lol: Sajnos január 29-én volt a második műszeres befejezésem. Ami tutira kislány lett volna mert pé előtt 3 napra sexeltünk és abból már csak a lányok életképesek. Nekem ma van a pém és holnap lesz az ovum. A hőm ezt mutizza meg az lh teszt is. Nem akartam téli gyereket hanem késő tavaszit vagy nyárit de tudom hogy még lesz babóm azt majd megpróbálom úgy időzíteni. Most ez így jött ki.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: ne hari, úgy láttam, a vonalzódon, hogy három gyerkőcöd van. Bocsika. Sajnálom, hogy januárban elment a babód. :(
Ti hány babót szeretnétek összesen?

Kép Kép
kisvirág_30

Virág
Semmi baj. Háát még kettőt tuti. De majd a mostani után kb 4 év múlva. Én akkor lecek 37 éves és ha már a házunkba lakunk ésminden okés akkor én 40 felett is vállani szeretnék mikor a két nagyom kirepül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TUDOM TUDOM HÜLYE VAGYOK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!
Ez év jan.-ban volt a beavatkozás? Már probálkoztok a babával?

Miért lennél hülye? Ezt te vállalod, nem más!!! Sok erő van benned, az jo!
encike 2

vera:mért lennél hülye?
Én olyan büszke lennék a helyedbe,hogy már 4 gyerek van és még legalább 2-ő lesz.Van aki megöli a gyerekét.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera:Szorítok,hogy sikerüljön egy kislány végre!Elhiszem,hogy ennyi fiú között jól jönne egy csajszi,aki segít mindenben majd neked :D Nekem 1 lányom van és én lánypárti is vagyok! :D
Nika:Szerintem te is csinálj tesztet!!! :o
Nitácska:Igazat adok!Néha igazságtalan az élet!Aki szeretne babát annak nem jön össze,aki meg nem is gondolkodik rajta,annak meg sikerül!Most épp egy ismerősöm azon gondolkodik,hogy megtartsa-e a babáját vagy nem! :cry: Én meg vágyodom egy csöppség után!

Kép

Kép
melcsi82

én elítélem azt aki elveteti a gyereket./kivéve ha beteg a baba/

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen. Aki akar annak nehezen jön össze, aki viszont nem az csak "potyogtatja".
Sajna ilyen az élet.
encike 2

de mért ilyen az élet????mért???ez olyan igazságtalan.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ez jo kérdés!!!
Nevetem magamban hol itt hol ott vagyunk.
encike 2

Sziasztok!

Köszi a bíztatást! Remélem a következő hónapban már lesz pocaklakó! No, de ne akarjam nagyon görcsösen, mert akkor biztos nem fog összejönni!

Melcsi:
Ott voltam vele a kórházban, de nem kellett bemennem, azonban szerintem biztosan megengedik, ha kéritek, és ha a párod ettől megnyugszik! A párom szerint az a lényeg, hogy ne pánikoljon a párod, legyen laza, és akkor biztosan nem lesz gond. Egy elszeparált kis (zárható!!!!) helységben kell megcsinálni. Azt nem mondom, hogy családias a hangulat, de nem is a világ vége! Hajrá!! Én nagyon szurkolok!!!! :wink: :wink: :wink:

Gyurmi, Nika:
Csináljatok tesztet! :wink:

Kép
anda81

encike:ez van van sajnos :?
anda:ez a beszéd,nem szabad görcsölni :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen mi már próbálkozunk. Én a testemre bízom hogy sikerül e most vagy még később. De nem gond ha később mert akkor elkezdem szedni a barátcserjét mert ez a ciklusom is már 43 napos lesz vagy lenne.

harivera
Budapest XXI. kerület

drukkolok nekd is vera,hogy sikerűljön mihamarab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Verának mennek a pozitiv energiák!!! :lol:
encike 2

gyerűnk vera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Harivera
Egy másik topicban láttam az ovuteszteidet. Nagyon szuper, jól látszik a 2. csík. De ez nem azt jelenti, hogy ha +, akkor a köv. 24 órában lesz ovu? Szerintem neked inkább éjjel lesz, vagy holnap délelőtt. Úgyhogy apára fel, meg még holnap is.
Drukk a kislányhoz!

Kép
p__lilla

hajrá vera..apára fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ááááááááááááá neem nem megyek apára. Tegnap este voltam és ez így jó ha csak holnap lesz ovum. Mert akkor nagyobb az esélye a kislánynak ugyan is a fiúk csak 24 órát életképesek míg a lányok 72 órát. :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

vera:remélem sikerrel jártok.de azért ha megint fiú lesz neki is örűlni fogtok ugye? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Anda!Ha nyárig nem sikerül a baba,akkor mindenképp mondom a férjemnek! :D
Vera szurkolok,hogy most kislány legyen :D :D :D :D
Lilla szerintem is úgy van,ha pozitív a teszt,akkor 24 órán belül van ovu!

Kép

Kép
melcsi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?