Sziasztok!
Elképesztő régen jártam itt, 5 oldal után feladtam a visszaolvasást, mert úgysem tudnálak követni benneteket!
Nekem az egész hetem szörnyű volt, mert alig láttam ki a fejemből. A múltkori felső légúti izéből ittmaradt a fejemben a váladék, vagy legalábbis úgy érzem, és most már minden melléküregem fáj. A spray, amit a gégész adott, nem volt igazán hatásos, úgyhogy holnap megint megyek dokihoz, mert már kezd elegem lenni ebből. Egy Algopyrinnel kibírom a napot, de hát azt sem szedhetem örökké... A legjobb lenne egy jó homeopátiás dokit találni, mert antibigyót már nem akarnék szedni.
Napközben annyira tompa voltam, hogy nem bírtam magam rávenni a netezésre.
Wera, 13 nap!!! ez izgalmas! A vőfélyetek biztos jó hangulatot kreál majd nektek! A ruhádra is kíváncsi vagyok!
Kike, remélem, Anyósod majd leköltözik. Végül is hajlandó volt kimozdulni a szobájából, ez jó. Remélem az esés után te is és a babád is jól vagytok!
Maverick, gratulálok a dupla áldáshoz, remélem, minden a legnagyobb rendben lesz veletek végig! Bár az "áldás" szóval a másfél hónapos ikrekkel rendelkező barátnőm valószínűleg nem mindig értene egyet, meséli, mennyire ki van nyúlva... de akkora öröm neki, hogy egyszerre két picikéje van, hogy nem cserélné el semmivel
A pocakok egyre óriásibbak, növesszétek csak szorgalmasan!
Az enyém is egyre nagyobb, de eddig még csak 2 - 2 és fél kilót híztam, abból szerintem 20 dkg Babus, a többi a cicim...
irtózatos méreteket ölt, lassan kibuggyan a 85-ös kismamamelltartóból is...
Henka, a turbákat is 3 szólamban énekelitek?
az gyönyörű lehet. Milyen passió ez? Mi a hagyományos egyszólamú gregoriánt fogjuk énekelni, közben az odaillő helyekre nagyböjti motettákat.
Nagyon örülök, ha olvasgathatlak itt a fórumban!
Még nem meséltem nektek: képzeljétek, a nővérem is babát vár, ő két héttel fiatalabb pocakkal rendelkezik. Bár simán lehet, hogy egy napon fognak megszületni, mert az én babám meg másfél-két héttel fiatalabb, mint amekkorának lennie kellene. A kora miatt a babájának a kisujjkörmét is megvizsgálták már, és többek között az is kiderült, hogy kislány
A sógorom azt mondta, hogy őt nem érdekli, akkor is Bendegúz lesz a neve, legfeljebb Bendegúz Noémi
Még sem az afp-t, sem a baba nemét nem tudom, de már irtó kíváncsi vagyok!
Nálunk is beindult a fészekrakás! Ugye, nekünk már nem kell babakocsi, kiságy, ruhák után kutatnunk, így átraendeztük a nagyszobát. Ma érkezett meg a franciaágyunk, a világ legkényelmesebb matracaival, de elég nagy helyet foglal, így teljesen át kellett cuccolnunk a bútorokat. Eddig Oti szobájában aludtunk, onnan most kijött a 2 heverő, és be fog menni oda Ottó összes játéka. Remélem, ezentúl a nagyszobában nem fogok autókra lépkedni....
Most megyek, még letakarítom a könyvespolcot, mert azt is arrébb kell tolni, hogy a tv-sarok beférjen mellé.
A legjobbakat kívánom nektek!