Sziasztok!
Kicsit el voltam tűnve mostanság, ne haragudjatok! Csak Kyrus elkapott valami kis náthát és elég nyügi volt! De most éppen nagyizik, ugyhogy van egy kis időm és gyorsan lehuppantam ide
Nekem se jött még meg a piri, de valahogy nem érzem magam terhesnek! Nekem is fáj a mellem meg tegnap elött a hasam is fájt, szóval szerintem csak egy kicsit megcsúszott, de ma már meg fog jönni! De hát majd meglátjuk!
Tesztet se csináltam még, csak ott áll a polcon és vár a nagy pillanatra! Mondjuk, ha holnap reggel se jelentkezik a piri, akkor azt hiszem megcsinálom, mert azért kivéncsi vagyok
Sajnálom akinek már megjött! De én is avval bíztatom magam, hogy egyre jobban kiismerem a ciklusomat, és következő hónapba majdcsak összejön, na meg ha nem jött össze akkor bizti vagy beteg baba lett volna vagy kislány
Én ebbe a hónapba meg a jövő hónapba nem Jónásozok mert 4-es és 5-ös rizikós, ugyhogy....inkább kihagyom! Úgyis most van Jónásom, holnap lenne az utolsó nap, ugyhogy most pihentetem apát
Gyurmi, Máté kisfiadnak utólag is boldog szülinapot
Marcsi ne is mondd, nekem is rendesen el kellett magyaráznom a férjemnek, hogy ez egy non stop ügyelet! És ez nekem a munkahelyem! Mert hát egy gyerekkel is rengeteg a dolog! Persze 4el meg főleg
De mikor elmagyaráztam neki, hogy ő alszik éjjel én nem, ő hazajön és pihizik én nem, ha épp alszik a gyerek én nem érek rá aludni mert a kaja nem főzi meg magát, de a porszívó se önműködő, és hát a háziállatok is itt vannak! Szóval a férfiaknak ezt látni, tapasztalni kell, hogy nem fenékig tejfel itthon az élet
Na megyek is takarítani meg főzni amíg nincs itthon az én drágám
Mindenkinek hajrá! Gyurmi neked a pozitív hcg tesztnek, a többieknek meg a pozitív LH tesztnek és az akcióknak! Tök jó, hogy mindenkinek lehet szorítani! Ja, és Marcsi neked meg a gyerekekhez