Sziasztok!
Na tessék, egyiknek az a baja, hogy magas, a másiknak meg hogy alacsony, senkinek nem tudnak a kedvére tenni...
Na jó, viccen kívül: én is aggódtam az AFP miatt, nekem 0,7 lett, az az alsó határ. De szerencsére ddig úgy tűnik, minden rendben.
Adél!
Én a Kálvin térnél, a Városkapu Üzletház 1. emeletén lévő kismama-boltban vásároltam majdnem az összes ruhámat. Szerintem elég kedvezőek az áraik, és csini ruháik vannak. És nekem külön tetszett, hogy alapban sem vagyok egy nádszál termet, mégis tudtam rucit venni. A felsők kb. 4-5 ezer körül vannak, persze függ a fazontól és az anyagtól is, a halászgagyók pedig ha jól emlékszem, 7 ezer körül.
Kérdezz csak nyugodtan, ha tudok, szívesen segítek.
Amúgy én is holnap megyek UH-ra.
Kiderül, mekkora a Pocaklakó.
Főnökökről: néha elég váratlanul tudnak reagálni a dolgokra. Én pl. abszolút pozitívan csalódtam a saját főnökömben, mert az első terhességemet is nagyon jól fogadta. Igaz, én megmondtam, hogy szeretnék 3 évig itthon maradni. Aztán most, hogy úra babás lettem, nagyon örült és látszott, hogy nem főnökként, hanem ő is anyaként állt a dologhoz. És ami a legmeglepőbb: tegnap felhívott, hogy már rég beszéltünk, és mi újság, hogy bírom a meleget... Nagyon meglepődtem, mert nem egy ömlengős fajta, ugyanakkor nagyon jól esett.
Mazsola, gratulálok a kislányotokhoz! Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj, pláne ha többen UH-ztak.
Biztos idegesítő, hogy adminisztrációs hiba miatt többször kellett menned vérvételre, de inkább csináljanak eggyel több felesleges vizsgálatot, mint hogy valami kimaradjon valami.
Hol voltatok 3D-n?
Amúgy a Schöpf-Mérei laborját is fel lehet hívni az eredmény miatt, de szerintem nem érdemes, mert az UH-ra így is, úgy is várni kell, és ha nem jó az eredmény, csak idegeskedik az ember...
Viki