Sziasztok!
De jó, milyen sokan válaszoltatok
Köszi mindenkinek, akkor azt hiszem kipróbáljuk a Pamperst és a Johnsont, a legtöbben ezt ajánlottátok. Engem igazán már az sem érdekel ha drágább egy kicsivel mint a többi, mert mikor pelenkázzuk Bencét és éhes, nagyon tud sírni, én meg síkideg vagyok, úgyhogy nem hiányzik még hogy a popsitörlővel bénázzunk
Anita, ti a masszázst hány hetesen kezdtétek el? Jól emlékszem hogy Te csinálod Robikának rendszeresen, ugye? Mi is be szoktuk olajozni Bencikét fürdés előtt, de egyelőre csak úgy összevissza
de nagyon élvezi. És a fürdést is, hihetetlenül megnyugszik a vízben, csak akkor sír egy pillanatra mikor kivesszük és csak addig amíg bele nem bugyoláljuk a fürdőlepedőbe
Pedig az egész nem több 1-2 másodpercnél, de hát nagyon türelmetlen a drága
Már én is úgy kivinném Bencét sétálni, de a védőnő szerint 3 kg-ig nem "illdomos" (így fogalmazott) sétálni vele. Bár nagyon gyorsan gyarapodunk, már 2370 a súlya, épp mire elérjük a 3 kg-ot, tuti bejön a rossz idő.
Szerintetek nagyon nagy baj lenne, ha egy fél órácskát levinnénk levegőzni a babakocsiban? Tegnap és ma már voltunk kint az erkélyen 10 percre, mert olyan szépen süt a nap. Bár nem igazán tudom mennyire kell őket felöltöztetni, én adtam rá kiskabátot és sapit is, de lehet melege volt.
Sajna tegnap este megvolt az első cumis esténk
Pedig nagyon nem akartuk, de már nem tudtunk mást csinálni. Túl hamar megéhezett, és nem akartam adni neki tejcsit, nehogy fájjon a pocija, de mivel nagyon elkeserítően sírt, maradt a cumi. Annyira szívta, persze nyomni kellett a szájába, nem igazán tudja még megtartani
. De hacsak nem muszáj, nem adjuk oda neki.
Anita, furi volt a vásárlás, ugye? Én nem sokat feküdtem a terhességem alatt, de csütörtök reggel lementem a házunk alá a kozmetikushoz egy gyors szemöldökszedésre, és nekem már az is nagyon furcsa volt. De szükségem volt rá, egész feltöltődtem tőle
Azt nem tudom még mikor lesz, amikor egyedül el merek majd indulni Bencével valahova... Főleg azért mert félek a babakocsis közlekedéstől, mindenhol lépcsők vannak.
Innen az Árpád hídtól csak a közeli üzletekbe jutok majd el, mert a metrólejárót sem babás valaki tervezte
Vagy ha esetleg majd a férjem elfuvaroz bennünket
Üdv mindenkinek:
Vera + Bence