Új privát üzeneted érkezett!

Na megjöttem. Egy kicsit el vagyok keseredve. Mnyh 4 mm, van egy 15mm-es tüszőm és néhány kisebb. Igaz a 9. napon vagyok, de ezzel a mnyh-val nem tudom mik az esélyeim. Kérlek mondjatok valamit!!!!
Ja és arra az elhatározásra jutottam, hogy orvost váltok. Annyira flegma volt és nem nagyon volt segítőkész. Azt hiszem keresgélni fogok. Párom azt mondta rá, megyünk inkább a pestihez, de ehhez a b... nem.

Sajna akkor ikreim ebben a hónapban nem leszenek. De egy fiú még lehet!!!! ugye???

Köszi Jenny
megfogadom a tanácsod. "Éles" napokon és is fekve maradtam és nem tusoltam le se. De nem lett belőle semmi sajna.

Kép
Kép
nati80

És megint csak laptető....
Mi lsz ebből? Ez már az 5.???

Kép
Kép
nati80

Nati: nyugi!!!! Ebből még lehet baba! Szép a tüsződ és csak a 9. napon vagy. Még a tüsző is nőhet és a méhnyálkahártya is még vastagszik középidőre! Bár a 4 mm tényleg vékonynak hangzik, de még ne dobd el ezt a hónapot!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok!

Most olyan jókedvem van hogy na! Szerintem azért mert gyönyörű az idő! És elmúlt az a borzalmas fejfájás és hogy imádom a lányomat! (már előre)
Nati, ebben a dologban annyira nem vagyok jártas, mivel nem nekem ilyeneket nem csináltak.

Jeny, tök jó fej nagyszüleid vannak! Az én mamám már 80 éves és szegény elég ramaty állapotban van, de ez a hír (dédunoka) egész kicserélte. Eddig ha rászóltunk elpityeredett, most meg mondhatsz neki bármint, mindig az unokáról beszél és vigyorog. Tök jó fej!

Malackám megint depressziós, nem tudom mit csináljak vele. Soha nem gondoltam volna hogy az állatok is lehetnek ilyenek. Már mindennel próbálkoztam, de reakció alig van.
magdolnam

jé már 18 hetes vagyok :lol:
magdolnam

Andy, én a 16.héten mentem 4d-re, ahol már látták a nemét. Elvileg a 12.hetin is látták, de az még elég képlékeny.
Magándokid nem akar bajlódni az afpvel, nem olyan különleges dolog. Neki így olcsóbb!
magdolnam

magdolna!
közben megtaláltam a papírt, hogy melyik vizsgálat hol van és az afp-re meg a 18-heti uhra írták a kórházat, a többi asszem lehet magán.
mindegy.
figyu nem a 19.hetet kezded. mert én akkor még csak 13 hetes vagyok? nema 14-et kezdem?

Kép
andyfekete

:) nem a 19-et kezdem, hanem a 18at :wink: , te meg a 13-at. Ma már jobban vagy?
Egyre gyakrabban mocorog a picúr, de nem erőteljesen csak csikiz. Olyan jó!
magdolnam

Sziasztok!
andy
Ma betöltötted a 13 hetet és holnap kezded a 14. heted első napját és egy hét múlva ilyenkor betöltöd a 14.hetet.

Magdolnam
de jó neked,hogy már érzed a picidet!! Irigyke vagyok ám... :D

Nati
fel ne add a hónapod!! Örüljünk a 15 mm-es tüsződnek és hátha a nyh is elegendően vastagszik még.
privi ment
holka

Holka én nem vágom a dolgokat :shock: akkor ezek szerint én is a 19-et kezdem??? :roll:
Egyébként olyan erőteljes mocorgást érzek, de nem hasonlítanám rúgásokhoz. Bár nincs még tapasztalatom :wink:
Ámoska lettem.
Holnap megyünk apával nekem "új" kocsit nézni :D már nagyon váromám! Remélem sikerrel járunk
magdolnam

Holka
nem kaptam privit. vagy nem is nekem küldted?

Kép
Kép
nati80

Holka
nem haragszom és köszönöm a számot és a nevet. remélem nem lesz szükségünk rá, de azért felírom. Nem adom fel természetesen ezt a hónapot. Hány mm-es mnyh-ba tud beágyazódni a petesejt?

Monyó írta 1gyel feljebb, hogy a tüszők naponta 2mm-t a mnyh napi 1mm-t növekszik/vastagszik, szóval 3-4 nap múlva simán megreped a tüszőm.

Kép
Kép
nati80

Nati :)
na most már átment a privi csak az elöbb belassult valamiért a gépem és űjra kellett indítsam.

Magdolnam :)
igen holnap kezded a 19.heted első napját.
De a dokikat a kórházban mindig az érdekli hány hetet töltöttél már be teljesen. Eddig mögötted 18.betöltött hét van egészen jövő hét péntekig.. akkor betöltöd a 19.hetet és szombaton kezded a 20.hét első napját.
holka

Holka
nem a te gépeddel van baj, hanem a babanettel. nekem is marha lassú és többször ki kellett már lépnem.

Kép
Kép
nati80

Azon gondolkodom éppen, hogy mennyire gyorsan telik az idő. Nagyon jól emlékszem mikor indult ez a topik és mikor Magdolnam megírta valamikor nagyon-nagyon korán, hogy + lett a tesztje és most meg 18 hetes elmúlt már. nem hihetetlen? Mennyire fog gyorsan elmúlni az első 12 hét? Én attól izgulok nagyon. Titkolózni, aggódni, takargatni a rokonok előtt, stb.
Mindenkinek ilyen gyorsan repül az idő?
Persze nekem ez a ciklus első két hete csak vánszorog, alig telik. Már nagyon várom az ovut.

Kép
Kép
nati80

magdolnam!

Olyan ez, mint a szülinapok. Képzeljük el a kezdetektől: ha egy baba betölti az 1. évét, akkor a következő naptól már a 2. évét kezdi, mégis azt mondjuk rá, hogy egy éves. Épp ezért te is a 19. hetedet kezded.

Kép
Kép
tabati

:roll: ééértem!
Egyébként valóban nagyon gyorsan repül az idő :roll: :shock: :shock: :shock: és ezzel együtt én is öregszem :?
magdolnam

Magdolnam
Mi nem öregszünk!!! csak az idő múlik el gyorsan. És persze bölcsebbek leszünk valamivel, de öregebbek az nem.

Kép
Kép
nati80

:lol: :lol: :lol: :lol: ez a beszéd!!!!!!!!!!!!!!!
Malackám iszonyat lassan, de kezd magáhoztérni a depiből :D
magdolnam

Nati :)
mnyh napi 1-1,5mm nő.
8-10 ciklusnapon amúgy 2-5 mm a nyh.Szóval a tiéddel nincs gond!!
11.nap 5 fölött és 12 napon.
8-16 mm már elég,hogy befogadja a kis petikéd!!!
Szóval pliizzz ne izgulj,azzal nem segítesz semmit.

Én is úgy érzem,hogy nagyon gyorsan tellik az idő!! :lol:
holka

miért depis a malackád? Rossz,hogy nincs párja?
holka

igen! +tegnap egész du nyitvahagytam rá az ablakot. Mikor 8kor hazajöttünk ki sem jött elénk a házából és egy hangot nem adott ki. Először azt hittük elpatkolt. Pedig nem, csak megsértődött. Ha tudnátok milyen okos állat! :roll: néha makacs
magdolnam

húú Holka, már te is túl vagy az elsőharmadon! NAgyon repül az idő
magdolnam

Köszi Holka az ismertetőt. Már egész nyugodt vagyok. Főleg hogy megérkezett az ovu t megelőző hányingerem is.

Magdolnam
Annyit írsz már a malackádról, hogy én is szeretnék egyet. De majd csak a saját kecónkba. Bár párom tuti ellenezné, de olyan édi a kis kopasz.

Kép
Kép
nati80

nagyon jófejek, elhiheted nekem, mintha egy kisgyerek lenne. Beszélget veled, figyeli a reakciódat. HA vevő vagy a dumára akkor hú de magyaráz! Meg akrobata is ha akarja magát előtted produkálni pl: 180fokban ugrándozik. Meg kíváncsifánysi.. És ha kiengeded akkor néha lemerevedik és ott marad a helyén, de amikor a gátlásai felszabadultak akkor mint egy kiskutya. Egyszerűen imádni való. Csak drágák (10-25.000ft, de én egy tenyésztőtől vettem és elég jóban lettünk én 8000ért vettem (2éve)így, hogy összehaverkodtunk énn őt javaslom, mert megbízható június körül várja a malacbabákat)
magdolnam

És hol végzi el a dolgát? A ketrecben? hány naponta kell cserélni a forgácsot? Mert ha ott végzi el a dolgát, akor 1-2 nap és elég büdi lesz, nem?

Kép
Kép
nati80

Kép Kép
magdolnam

forgácsot adunk alá és ott. Ha van háza akkor ott bennt inkább (ajánlatos a kislapát :) ) 3-4naponta szoktuk cserélni. Apám szokta az egyik ismerősétől a forgácsot hozni egy bazi nagy zsákot ad 200ftért.
magdolnam

nagyon hálás kisállat. Nálunk a nappali dísze. Reggel mikor jövök le a lépcsőn, köszönt. Ha nincs vize vagy éhes egy éles sípoló hangot ad.És riasztóként is funkcionál :lol: :lol: :lol: nézi mindig az ablakokat és ha idegent lát, hogy elmegy előtte -> be akar jönni, egy másfajta jellegzetes hangot ad ki magából. Innen tudjuk hogy jön vki
magdolnam

magdolnam

magdolnam
nagyon cuki lehet. Mutattam páromnak is. De nem hinném, hogy ő szeretne egy ilyen kis malit a lakásban.

Kép
Kép
nati80

googléba beírod: skinny pig vagy kopasz malac és jókat mosolyoghatsz! Elnézést hogy ennyire elragadtattam magam! :oops:
magdolnam

sziasztok
megjöttem, és voltam turkálóban. gyerekek annyit turtam bébiruhát 3500ért! nagymamám azt mondta nem korai még?
szerintetek? már 4hétben vagyok, csaknem.

majd teszek fel képet, csak lemerült a gépem. feltettem az elemeket töltőre.
összesen 16 rucit turtam ennyiért, ebből 6 plüss rugi, 4 sima fehér vékonyabb, vagy mintás. aztán van még kisruci 4-5, meg egy farmer kantáros későbbre, nem tudtam otthagyni.
Azóta beszéltem nővéremmel, ő is mondta minek, annyi van neki.
De msot mondjátok meg, mért keserítenek el, nem is vehetek semmit?
azért mert van?
és ha én nekem ezek tetszettek?
mindegy amilyen jó kedvem volt fél órája, annyira elba...szták a családom.
anyám biztos örül neki meg a párom is.
az én pénzem, 2 hónapja nem vettem semmit magamnak egy felsőn kívül.

na megyek, remélem este tetszik az uramnak is és visszajön a jókedvem.
vagy majd ti feldobtok, ha lefotózom őket, és megdicsértek.

na megpróbálok fotózni

Kép
andyfekete

bocsika, negyedik hónapban vagyok
14.hétben

Kép
andyfekete

lehet ma nem lesznek képek, sehol sem találom a fényképezőhöz a káébelt, eltettem valahová délután mikor ittvolt a barinőm kislánya és elkezdte harapdálni,
de csak én lehetek ilyen szerencsétlen hogy nem találom az egész lakásban.

Kép
andyfekete

ne törődj másokkal csak magaddal!
magdolnam

holnap megyünk Kecskemétre :) autót nézni
magdolnam

Hová mentek? Kereskedésbe vagy magánszemélyhez?

Kép
Kép
nati80

magdolnam
privi ment

Andy
Ne is törődj senkivel. most csak azért ne vegyél a gyerekednek ruhát, mert másnak van és majd ad? És ő nem vett a babájának? Ő is kapta?
Én tuti egy csomó cuccot fogok venni. És babakocsit sem fogok használtan kapni. Mi újat veszünk és kész. Pedig tudom kapnánk, hiszen van kiktől.

Kép
Kép
nati80

ment a válasz
magdolnam

felforgattam az egész lakást, hát nincs sehol a kábel.
majd előkerül, sajnálom hogy nem láthatjátok a rucikat.
midnegy csak meglesz. ha nem akkor kénytelen leszek venni egy másik kábelt, vagy egy kártyaolvasót.
így jártam.

köszi a vigaszt. jól esett.

Kép
andyfekete

andy! tuti meglesz a kábel, csak keresgesd szorgalmasan mert kíváncsian várjuk a képeket! :)
Ma én meg jól jártam. El akartam menni a bankba elintézni valamit. Már épp az ajtóban voltam, amikor eszembe jutott hogy valami itt maradt. Na sebaj mondom, majd hétfőn elintézem. Ezután bementem a suliba, hogy leadjam a táppénzes papíromat és direkt úgy időzítettem, hogy nagyszünet legyen, és akkor a fél óra alatt mindegyik osztályba be tudok menni. Erre kiderült, hogy ma rövidített órák voltak és már szinte egy gyerek sem volt ott... Ezek után az sem volt benn akinek a táppénzes papírt le kellett volna adni, úgyhogy odaadtam az igazgatónak, hogy adja majd oda hétfőn. Na mindegy, mondom úgyis be kellett volna jönnöm a városba, mert lett volna egy dupla órám. Erre kijövök a suliból és lemondták. Szerintetek? Mi értelme volt ma felkelni? POnt maradhattam volna itthon a seggemen... Na mindegy. Hazafelé beugrottunk egy bevásárlóhelyre mert ugye megyünk wellnessre és nincs fürdőruhám (ami rámjönne) találtunk is egy nagyon állatot, de 18.000 volt, úgyhogy ott is maradt. Viszont kaptam egy ari felsőt a férjemtől. Úgyhogy nem volt teljesen eredménytelen a nap vége. :) Ja, és vettünk vecsési savanyúságot is, úgyhogy meglesz a vacsihoz való. :)
Na most azt hiszem eldugulok, mindenkinet szép estét és szép álmokat, majd holnap benézek valamikor.
Ja, még egy dolog. Amióta itt lakunk nem voltam kozmetikusnál (meg amúgy sem nagyon, mert magamnak szoktam gyantázni) de egyszerűen nem tudom magam rávenni a dologra úgyhogy eldöntöttem hogy most elmegyek. Fel is hívtam a kozmetikát, erre felveszi egy édes kiscsaj hang, mondom jaj, azt hiszem anyát akartam hívni, a kozmetikát keresem. Erre ő, igen, én vagyok... Azt hittem a föld alá süllyedek. :) Bár utána is totál meggyőződésem volt hogy egy gyerekkel beszélek, annyira fiatalos volt a hangja. Na mindegy. Szeretem magam így beégetni. Nem ér nagyon kinevetni. :)
Na jó éjt!

KépKép
muffin

nem tom láccik e, de...

szóval felhívtam barinémat nem emlékszik-e. egyből beugrott neki, az ágyra tette, ő. és rajt volt az egyik plüssállat, ezért nem találtam.
Kép

Kép
andyfekete

Andy
De jó, hogy fel tudtad tenni a képeket. Nagyon édik. Nekem a középső kék tetszik a legjobban. De ezek tényleg jók lánynak is fiúnak is.

Muffin
Nem semmi napod volt...

Magdolnam
Cuki a malac nagyon, bár az én párom sem tűrné meg azt hiszem itthon. Maradunk a németjuhásznál.

Nati
Ez már igencsak a sokadik laptetőd, aztán még csak 9 napja kezdted a ciklusodat.

Kisvirág, Jenny, Ercsi, merre vagytok?

Kép
p__lilla

na elbúcsúzom, majd holnap jövök, megyek fürdeni.

örülök hogy tetszenek a rucik. ja fele lemaradt, de azokat majd holnap, és ez a sok 15-16 dabar volt 3500, és 2-3 vadi új, láccik a címkén.
azért örülök ám, férjemnek is tetszik, azt mondta ügyes vagyok.

na jóéjt mindenkinek

Kép
andyfekete

na jó reggelt mindenkinek. Nemsokára megyek a kozmetikushoz, addig gyorsan lefürdöm meg rendbe szedem magam. :) Mindenkinek szép napot, majd jövök!
andy, tényleg cukik a rucik, és bőven megért ennyi pénzt! Én alig vártam hogy megtudjuk a nemét, mert addig nem akartam vásárolni, de azóta bepótoltam. :)

KépKép
muffin

jó reggelt!

a másik turnust rakom fel most.
szóval a két képen szereplő rucikat vettem összesen 3500ért.
azért vettem szinte semleges színűt.
Kép

Kép
andyfekete

Kép

Andy:
nagyon aranyosak a rucik, amiket vettel! :)

Elnezest, hogy nem jottem a napkban, de nem volt idom, takaritottam ablakokat pucoltam, anyumnal is takaritottam.Tiszta rohanas az elet.De jo, hogy meg hetvegek is vannak, legalabb egy kicsit pihenni is tudok.
Vegre nem kell mar dugdossam a franya kuppokat :evil:

Ki lesz a kovetkezo kismami ????
Kinek kell drukkolni???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam, de edes a malacod!

Egy ilyen kellene a fiuknak is, de szerintem halalra "babusgatnak"

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kepzeljetek, hogy jartam :shock: A net-en rendeltem egy konyvet az Alexandra konyvkiadotol... Meg is jott par nap mulva a konyv, a futar elhozta es amikor fizetesrol lett szo, nem fizethettem, mert ugyebar kulfold... Telefonalt a futar, hogy neki nem volt feltuntetve a fizetesi mod a lapjan, akkor mi legyen a teendo...Azt valaszoltak, hogy kuldje vissza :shock: :shock: :shock:
Es visszakuldtek. Na erre en irtam levelet nekik, hogy elkuldik 700 km/re a csomagot , nem jonnek ra, hogy kulfold, es raadasnak vissza is kuldik? Ez nekik nem veszteseg???
Na nem is rendeltem ujra ... :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?