andy! tuti meglesz a kábel, csak keresgesd szorgalmasan mert kíváncsian várjuk a képeket!
Ma én meg jól jártam. El akartam menni a bankba elintézni valamit. Már épp az ajtóban voltam, amikor eszembe jutott hogy valami itt maradt. Na sebaj mondom, majd hétfőn elintézem. Ezután bementem a suliba, hogy leadjam a táppénzes papíromat és direkt úgy időzítettem, hogy nagyszünet legyen, és akkor a fél óra alatt mindegyik osztályba be tudok menni. Erre kiderült, hogy ma rövidített órák voltak és már szinte egy gyerek sem volt ott... Ezek után az sem volt benn akinek a táppénzes papírt le kellett volna adni, úgyhogy odaadtam az igazgatónak, hogy adja majd oda hétfőn. Na mindegy, mondom úgyis be kellett volna jönnöm a városba, mert lett volna egy dupla órám. Erre kijövök a suliból és lemondták. Szerintetek? Mi értelme volt ma felkelni? POnt maradhattam volna itthon a seggemen... Na mindegy. Hazafelé beugrottunk egy bevásárlóhelyre mert ugye megyünk wellnessre és nincs fürdőruhám (ami rámjönne) találtunk is egy nagyon állatot, de 18.000 volt, úgyhogy ott is maradt. Viszont kaptam egy ari felsőt a férjemtől. Úgyhogy nem volt teljesen eredménytelen a nap vége.
Ja, és vettünk vecsési savanyúságot is, úgyhogy meglesz a vacsihoz való.
Na most azt hiszem eldugulok, mindenkinet szép estét és szép álmokat, majd holnap benézek valamikor.
Ja, még egy dolog. Amióta itt lakunk nem voltam kozmetikusnál (meg amúgy sem nagyon, mert magamnak szoktam gyantázni) de egyszerűen nem tudom magam rávenni a dologra úgyhogy eldöntöttem hogy most elmegyek. Fel is hívtam a kozmetikát, erre felveszi egy édes kiscsaj hang, mondom jaj, azt hiszem anyát akartam hívni, a kozmetikát keresem. Erre ő, igen, én vagyok... Azt hittem a föld alá süllyedek.
Bár utána is totál meggyőződésem volt hogy egy gyerekkel beszélek, annyira fiatalos volt a hangja. Na mindegy. Szeretem magam így beégetni. Nem ér nagyon kinevetni.
Na jó éjt!