sziasztok!
hű egyre izgatottabb vagyok.
dobódok fel a jóhírektől.
3 ágyas zuhanyzós szobák, éljen!:) bár én császáros leszek, de ettől függetlenül már remélem másnap megyek a babás szobába, szóval engem is érint.
azért a PIC megszűnte sajnálatos, biztonságérzetet adott az embernek, hogy ha bármi adódna nem vinnék el a babát rögtön máshova...
meli, állítólag a terhesség alatt megduzzad a nyálkahártya. legalábbis némely szerencsétleneknek, mint neked és nekem. de ez legyen a legnagyobb problémám, végülis. nekem is az az orrspray vált be ami neked.
ma voltam először úszni, pont a higiéniás viszonyok miatt nem igazán mertem eddig. de most nyílt egy új tanuszoda, túlünk nagyon komoly távolságra, 8 perc alatt értem oda autóval.
vadiúj, tán 5 napja nyitották, nem is voltak sokan, jó meleg a víz, ugye tanuszoda nem lehet hideg.
nektek nem tudom mennyire van közel, gyanítom sajnos semennyire, a XVI. kerületben van, örs vezér terétől még kifele.
holnap is megyünk, de holnap már kölkökkel.
így én nem fogok annyit úszni, de sebaj, heti 2x viszont le akarom úszni az adagomat, hihetetlen jót tesz. állati klassz kisbálnaként lebegni a vízben, párom meg is kérdezte, ugye nem is tudtam elfordulni, mert húzott lefele a tőkesúly.
gerincem most még kibírható, csak ha plusz súly terheli nagyon tud fájni... eddig még azért elviselhető, bár nekem elég magad a fájdalomküszöböm.
juca, szerintem ne aggódj, én se vagyok körzetes, de tudtommal bárki mehet bármelyik kórházba még mindig.
nagyonr emélem így is marad, ha nem, be kell jelentkeznem valakihez.