Sziasztok!
Viki,ha nem haragszol én lemondom a talit,mert nagyon beteg vagyok,és nem akarok bacikat osztani!
Nem akarok javulni,de remélem majd,ha lassan rendbe jövök! Lázam nincs,de torokfájás,orrfolyás van,és a fejem is le akar szakadni,semmihez sincs kedvem,minden olyan nehéznek tünik!
Hétvégére rendbe kell jönnöm,mert vasárnapra anyósékhoz vagyunk hivatalosak ebédre,és akkor lesz a sógornőm kislányának a születésnapja is megtartva!
Voltunk ma lent,mert kellett boltba és gyógyszertárba is menni,de hát nagyon hideg volt,bár holnaptól már enyhébb időket mondanak.
Képzeljétek anyu ma vitte a mamámat varratszedésre Fonyódra a unokatesója ismerőséhez,mert a házi doki nem szedte ki. A háziorvos rendelt mentőt,mert kocsival nem lehet még szállítani,csak fekve mentőben. Hát de mindent rosszul adott le az a hülye liba!
Először is pénteken 11kor megjelent a mentő,hogy jöttek a mamáért!Anyu teljesen kikelt magából,hogy ez milyen ügyintézés! Azt akarták ő intézze el a mentőt,de erőszakos volt,és megmondta,hogy intézzék csak el,mert ez nem az ő dolga!
Ma meg 7:30ra volt a mentő kérve,mert anyu mától már nincs szabin,és a mentő persze 11:30ra volt csak ott,mert a háziorvos megint mindent összekevert!
A sebésznél soron kivül bemehetett,nagyon kedves volt. A fele varratot szedte csak ki,1 hét múlva a többit!
Helga akkor szerencsére nektek is van már szerszámpad!
Gabika is kap azt többek közt,és nálunk is 9-én lesz az ünneplés!