Sziasztok!
Csak most tudtam jönni. Reggel rám jött a dili, és kitakaritottam az egész lakást. Ágyat húztam, Fanni ágyát is, porszivózás, portörlés, fürdőszoba, konyha. Most hulla vagyok
Ja, még megy a mosógép. Mindezt úgy csináltam, hogy Fanni közben folyamatosan a lábamon lógott...
Ma sajna nem tudunk menni sétálni, mert tegnap késő este jött értünk apa, és már nem bibelődtünk a babakocsival és ott maradt anyuéknál
Majd délután megyek érte. De amúgyis úgy elfáradtam, hogy most jól esik egy kicsit ülni.
Boszi: szerintem tök ideális méretei vannak Gabikának! Majd számolj be mit szólt a joghurthoz! Fannival majd 27-én megyünk.
Trécsi: mi volt tegnap a suliban? sikerült beszélned a tanárnővel? milyen ünnepély van febr. közepén a suliban?
A Vanisht szerintem akkor kipróbálom....
Kia! Legközelebb feltétlen gyere, tök jó kis séta volt tegnap is! Szerinem jövő héten megint megyünk, nem lányok? Most úgyis hideg időket mondanak, de jövő hét elejétől megint felmelegedés lesz!
Én még soha nem adtam a dokinéninek pénzt
Nika! Veled meg nyáron biztos talcsizunk! Csak gyertek minél hamarabb!
Képzeljétek ma a reggeli ködben a tesóm összetörte a kocsiját. Egy idős házaspárral karambolozott, senkinek nem lett semmi baja, csak a kocsiknak. Mindkettő hibás volt, így mindkettőjük ellen indult eljárás, vagy mi (Kia ezt jobban tudja
) A kocsiján kb. 100ezres kár van... és ha ő is hibás akkor nem fizet ugye a biztosító, cascója meg nincs...