Helló!
Hát én nagyon tökéletlen vagyok
MÁr legalább egy hete nem főztem, csak a gyereknek 2x, de egyszer sem evett belőle... Maradt a drágább megoldás, az üveges bébiétel. Ez van. Csabim még mindig beteg. Már nagyon unom
Ma egész nap fetrengett megint, fáj a gyomra, és állandóan hőemelkedése van. 37,5 az alap már nála.
Nálunk is matracon alszik a kölök már vagy 9 hónapos kora óta. A kiságy száműzve lett a pinyóba. Egyszerűen úgy forog álmában, meg úgy alszik mint Brazilíában az a szobor. Két keze, lába szanaszét. Mindig beakadt a rácsokba, vagy beverte magát. Így maradt a matrac, amiről nem lehet nagyot esni.
Mellesleg a konyhában már csak 2 tálca és 1 bögre maradt a mosogatóban. Mostam 3 adagnyi ruhát, meg ágyneműt, de kisfiam nem hagy nyugtot ám. A frissen locsolt virág (az ő szobájában van 3) -ba belekapott és leverte. Mivel csak 2 kezem van, ezért vagy a gyereket, vagy a növényt kapom el, és én inkább a gyereket választottam. Nagyot esett volna a pelenkázóról. Mindenesetre az 1x használt fürdőlepedő, pár ruhája és a pelenkázó szivacs huzata is mehet a mosógépbe.
Anyukám vett a gyereknek a kínaiban egy 3 részes cuccot. Én is szemeztem már azzal a ruhával csak valamiért nem vettem meg. Pont a héten történt, hogy láttam. Egy melegítő naciból, egy pulcsiból és egy kapucnis mellényből áll. Hát nagyon tündér benne a fiam, de természetesen még mielőtt rápóbálhattam volna kis tisztogatásra és hajszárítózásra szorult, merhogy az is kapott a vizes földből...
Nem is lepődtem meg.
Viszont nagyon félek, hogy beteg lesz, mert nagyon szörcsög, meg hörög. De hiába szívom az orrát nem jön semmi, csak a fika. Nem értem a gyerkőcöt, mert úgy ordít orrszívás közben mint a fába szorult féreg. Torka szakadtából, de olyan szinten, hogy utána leállát köhögni. Nem tudom kiabáltatok e már torkatok szakadtából, de az nagyon tudja kaparni a torkot és köhögni kell... Én régebben próbáltam, még amikor diszkóztam és a saját hangom sem hallottam.
Na úgy ennyit mára. Még kéne mosni, meg ruhát leszedni, de már neeeeem
Úgy ennék valamit, v főznék, de mit? Holnap kezdődik a fogyikúra, már várom, csak legyen hozzá kitartásom
sajna a legnagyobb vigaszt a kaja jelenti. Meg a pohárka tej... A tejről lesz a legnehezebb lemondani.
sasha