Írtan a bátyámnak egy dalt
Bábu vagy
Limbo Hinto
Vidéki lány
Mozigépész
Ez 84'-ben volt, és furcsa módon mai napig emlékszem az összes dal szövegére.
A mai gyerkőcök a Villa-rap dalát fogják húsz év múlva emlegetni?!
SZÚR. Tömeg a Népstadionban.
Videoton meccsek.
Családi kör, Jogi esetek. A Kék fény szirénájától féltem, még ma is borsózik a hátam, ha meghallom.
Iskolatévé. Ott a Világnézet című műsor főcímében lévő képtől féltem, még elsős koromban.
A régi elvarázsolt kastély...
Hétvégék a szigeten, mono táskarádióval.
Donald rágó, igen, az nekem is volt. Persze gyűjtöttük a papírjait. Meg a képeslapokat, és a szalvétákat. Ha valaki gondolja, akkor nézze meg Anyapoc régi szalvétáit a Szalvétatechnika-Képtár c. topikban. Sok érzés beugrik majd
Nővérem engem elcipelt mindenféle koncertre. Mai napig fújom az összes Beatrice-dalt. A minap láttam Ferót, akkora gyerekei vannak, mint én voltam anno...
És az igazi Aranykapu?
Tata Tatató Tatatóváros...Aztán az építőtáborok.
Eláztatták a szendvicseink a szalvétát.
Emlékeztek az első SIO szívószálas üdítőre? Sosem lehetett rendesen beleszúrni a szívószálat. Volt olyan macis flakonú innivaló is, aminek a nevére már nem emlékszem.
Nagymamám postán küldte a meggyet
Nálatok is voltak a suliban bevonulási próbák az ünnepélyek előtt?
Egyszer én vihettem a zászlót, bibibííí
Volt az a hab, amit a strandon kentünk magunkra, egy néger nő arca volt rárajzolva. A felnőttek pedig sorban álltak az olajszórónál
Jet? Frotte? Igazi frottír volt a flakonon
Vannak még lenyomható ivókutak?
Minden játszótéren volt csap. Nálunk még megvan, de évek óta nincsen kinyitva.
A lakótelepen az úttesten játszottunk, mert csak két autó volt a parkolóban. Ma az anyuék redőnyt akarnak felszereltetni, mert nem lehet megmaradni a forgalomtól
Nagyon sok dolog megváltozott, amit a legjobban sajnálok, az az, hogy a mai gyerekeknem nincsenek igazi közösségei. Teljesen mindegy, hogy hogyan hívták anno, de legalább egy csapatba beletartozott mindenki..
Csi