Sziasztok! Én már régesrégen szültem a Schöfiben, olvasgatlak Benneteket, de nem írtam eddig, mert az én élményeim egyrészt e"elavultak "másrészt nem tipikusak.
Most is csak Corynak szeretnék néhány dolgot leírni.
Kedves Cory!
Először is -ismeretlenül is -kívánok teljes egészséget kisfiadnak, ha jól láttam talán ma mentek haza?
Olvastam a történeteteket, velünk is majdnem betűről betűre így történe: 33 és fél hetesen burokrepedés, ugyanabból a kórházból ugyanúgy mentő vitt a Schöfibe. A kislányom két nap múlva született meg, végül ( a kitolási szak elején köldökzsinór komplikáció miatt) sürgős császárral. 2500 gramm volt, 49 cm.
Sokkoló volt az egész, a baba a PICre került, infúzió, antibiotikum, sárgaság, minden volt. Aztán 9 nap múlva hazaengedtek minket. Sok-sok kontrollra kellett visszajárnunk, szerencsére minden rendben volt vele.
Ezt most csak azért írom Neked, mert -bár megértem csalódottságodat, én sem így akartam szülni- hidd el idővel a kellemetlenségek elhalványulnak. Nekem ma már csak a hála és az öröm jut eszembe ha véletlenül a Schöfi felé járunk
Nagyon ott voltak a babával szakmailag, és tudom ezt egy átlagkórházban nem kaphattuk volna meg, mert ilyen esetben huszadrangú a szülőszoba és a WC kinézete, a rooming-in, de szinte a bánásmód is... MIndent felülír az hogy a baba a lehető legjobban élje át a történéseket
HIbák voltak, vannak, meg kell mondjam eddig minden kórházban, minden szülészeten ahol jártam, találkoztam negatívumokkal...
Kívánom a legjobbakat Neked is, és mindenkinek aki várja vagy már dajkálja a babáját
Sziasztok
Anyaorsi