Sziasztok!
Hu, jól lemaradtam, de sabaj majd most pótolom.
Tali, én benne vagyok, viszont hogy bonyolítsam a helyzetet én csak csütörtök péntek du. érek rá. (hétfő, szerda suli; kedd torna) Viszont nem haragszom meg ha nélkülem fog lezajlani a tali, úgyis eddig mindegyiken ott voltam.
Jut eszembe, TORNA: valaki kérdezte (bocsi de már nem emlékszem ki): minden kedden a Nővédelmi központban van 15:30-tól, egy órás, havi 500 Ft-ért. Bárki jöhet aki már betöltötte a 12. hetet. Nem kell előre bejelentkezni!
Amíg el nem felejtem, Vikikével minden oksika, csak Levi miatt nem nagyon tud jönni. Biztos vagyok benne, ha valami történik (pozitív teszt) szólni fog neketek.
Ma jó lefárasztottam magam. Autót mostunk, ágyneműt húztam, virágot ültettem. Rá kellet jönnöm hogy ez ekkora pocakkal már nem is egyszerű. Kaptam a "keresztfiam" édesanyjától kismama bandázst, tök jó
Anycikám is elkezdte a vásárolgatást Roninak, jobbnál jobb dolgokat hoz neki, de kicsit még bizonytalan, de sebaj majd belejön (én is így voltam)
Ildi, jó a vonalzód, meglásd nem sokára itthon lesz apa. Tudom hogy rossz hogy a barátjával van, de gondolj arra hogy nem adatik neki sürűn rá lehetőség. Sajnálom hogy anyósoddal és sógornőddel nem túl jó a viszony. Nagyon szerncsés vagyok az én párom édesanyja egy tündér, a sógornőmmel sokat nem találkozunk de én úgy érzem ha összejárnánk jó barátnők is lehetnénk. Igaz ami igaz párom nagyon határozott személyiség, nem hagyná hogy anyukája beleszóljon az életünkbe, így nincs is konfliktus alap. Az én szüleim is nagyon szeretik Gábort. Remélem ez így is marad. Kívánom hogy nálatok is javuljon meg a helyzet, mert a család nagyon fontos. És nyugodtan írd ki magadból az ilyen dolgokat, sokat segíthet. Könyvet vegyél nyugodtan, hisz már az elejétől írják hogy mi is zajlik a testeddel, meg a babóval. Én az Alexandra kiadótól a Kismamák kézikönyvét vettem meg és nagyon sok jó dolog van benne.
Vicuska, a hőd "gagyi"? Miért? Hisz nem esett le! Az hogy meg hogy nincs az egekben ne aggasszon. Mutitok neked érdekeset, igaz magas a hője ez nem a te esetedre ellenpélda, csak akartam hogy lásd! Ez egy babás görbusz.
Gratulálok a barátnődnek, sok tejcit kívánok! Ez lesz az utcsó ügyeleted!!!!!!
Kriszta, helyes a hozzáállás az esküvővel kapcsolatba. Sztem is minden nőnek jár hogy legyen egy olyan nap amikor ő a leggyönyörűbb. A ti lagzitok meg egyszerűen meseszép lesz hisz a kislánytok lehet a koszorúslány.
Jaj most olvasom, hogy ezt már nem kapod meg. Azért remélem Chrissyéktől néha jelentkezel. Hiányozni fogsz! Malackáddal mi lehet? Tündérke kérlek írd meg hogy mi lett vele! Kriszta, amikor csak tudsz gyere! Puszillak
Andesz, milyen volt a farsang? Mi volt Patrik? Képeket kérünk! Uh jut eszembe kép, javítanom kéne a táblit.
Márti, javítom a táblit neked is igérem. Schwarczi nekem is a magánt mondta a 32. héttől (viszont azt is tudja hogy addig is magánba járok csak máshoz). Én ehez a keresztanya dologhoz nem értek, de sztem az anyakönyvhőz semmi köze. Amikor megkereszteltitek a kicsit akkor kap egy keresztlevelet, ahoz kell a keresztanya, meg az aláírása. Ha jól tudom a keresztszülöknek meg kell lenniük keresztelve és még az ő keresztlevelüket is fel kell mutatni. Lehet az is problémát fog okozni hogy nem volt egyházi esküvőtök, de ebbe nem vagyok biztos. Kérdezz meg egy papot. Én hivatalosan nem vagyok keresztanya (nem vagyok vallásos), de édesanyám pár éve keresztelte a keresztfiát és akkor így volt. Viszont amibe biztos vagyok (és ez egyben az oka annak hogy nem vagyok vallásos) "adománnyal" mindent meg lehet oldani.
A hasam alja pisilés után nekem is fájt egy időbe, mondtam a dokinak, azt mondta ne aggódja, semmi gáz nincs.
Szilvi, örülök hogy jelentkeztél. Látod-látod, tessék pihizni! Most Titababa az első! Várjuk a képeket!
Bessy, köszike apácska már jobban van, hétfőn megy a tornára, utána meg melózni. Aztán meglátjuk hogy bír-e dolgozni, ha nem akkor nem tudom mi lesz.