Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti
Jön a hétvége ilyenkor passzív itt az élet..:)
Ildi biztos jön majd szerintem..
Pontosan én sem tudom hogy mit jelent az érett méhlepény csak mondta Schwarczi hogy nekem 0-ás és kérdeztem mit jelent és azt mondta minél több a szám annál érettebb :roll: De kérdezz majd rá!

Mindenki

Holnaptól nem lesz netünk így sajna nem fogok tudni jönni, még nem tudom mikor lesz...majd Krisztiéktől felnézegetek de ha megszülök gondolom nem lesz időm..kábelt már ki is kapcsolták szóval ma összebújós este lesz,tv nézős este helyett :)
Vigyázzatok magatokra sok puszi nektek..!!
Vendég

Így van. Ildi jön, ill. itt van.

Krixta! Sajnálom, hogy nem lesz netetek. Legalább addig várhatott volna a pali, még nem babázól. Amint tudsz, gyere, mert már most hiányzol Nekünk.

Márti! Igazad van. Amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj is. :)

A Drágám most repül át Hamburgból Hollandiába, pontosan Dordrecht-be a haverjához. Ott lesz hétvégén, és majd vasárnap megy vissza Dániába. Kicsit mérges vagyok,mert a cége a hazautat is fizette volna, de ő a haverját választotta. Na jó, picit megérrtem, mert nem biztos, hogy máskor eljut oda, de nekem akkor is rosszul esik, hogy nem hozzánk jön. :cry:
n.k.ildi

Remélem holnap is lesztek, mert én leszek. :P
n.k.ildi

Babás és szép álmokat mindenkinek, illetve szupi hétvégét!!
n.k.ildi

Ildi
Remélem nem bántottalak meg,én örülök ha jössz sőőt kötelező jönnöd mert így nem szomorkodsz..én ezt pozitívumként írtam hogy jössz..
Ne szomorkodj a párod miatt,megértem hogy rossz neked de hidd el ha meglesz a babátok már nem fog tudni elmenni és szerintem nem is akar majd és gondolom ezért ment most oda inkább...
Fel a fejjel...

Mi kértük amúgy hogy le legyen mondva a net meg minden mert nagyon sokat fizetünk érte fölöslegesen...(matáv telefon,kábel,net mindenből a legdrágább van és régóta kértük hogy mondja le most sikerült neki)de igyekszünk hamarosan újat bekötteni,remélem sikerül...

Na kitartás jók legyetek!pusssz
Vendég

Andi!
örülök hogy minden okés veletek :lol:

Szilvi!
remélem minden rendben volt 4d-n meg RL-nél is :shock: :D

Krixta!
hiányozni fogsz :P

Márti!
köszi hogy megelőlegezed nekem a babát :wink:
Vendég

Bessy!
nagyon eltűntél :roll:

a barátnőm ma du.3-kor megszült(Bessy te ismered,Judit :wink: )

hétvégén melózok :? :evil: (remélem ez lesz az uccsó ügyeletem :shock: :lol: )

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Ahogy eddig, én itt vagyok szombat délelőtt. Mivel párocskám csak délutántól nem dolgozik... :?

Krixta, sajnálom, hogy mostantól ritkábban jössz, de szerintem pont jókor van ez, úgyis NEMSOKÁRA SZÜLSZ!!! :D Ahogy az eddigiek mutatják, a frissen szült anyukák eleinte ritkábban járnak erre... :wink:

Ildi, örülök hogy Te is itt vagy. Hidd el, a párod nem helyettetek választotta a haverját, hozzá tényleg ritkán juthat el, biztos kiörömködi magát neki, hogy nemsokára apa lesz!

Vicuska, óriási gratula a barátnődnek! Tudsz még róluk vmi pontosabbat? :) Amúgy nem én előlegezem Neked a babát, nincs rá szükség, hiszen ott van ő már!! :lol: :wink:

Csajok, ha nem vagyunk megkeresztelve, nem is leszünk és nem volt templomi esküvőnk, akkor is van olyan, hogy keresztanya, ugye? Mikor kell aláírnia az anyakönyvet? (nekem anno névadóm volt, de úgy hallottam, manapság már nincs ilyen... :roll: )

Éjjel kimentem wc-re, visszafeküdtem és egy pár percig eléggé fájt a hasam alja (nem görcsölt vagy összehúzódott, nem is volt kemény, csak fájt.) meg vele párhuzamosan a derkam is. tök furi, ilyen még nem volt, de aztán el is múlt 2 perc múlva és aludtam tovább. Szerintetek ??? :roll:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Krixta! Dehogy sértődtem meg, sőt öröltem, hogy gondoltál Rám!! De komolyan!!

Márti! Szerintem semmi baj nincs, lehet csk furin feküdtél, és ezért lehetett. Nyugi, szerintem semmi baj!
A kersztelős dologhoz nem tudok hozzászólni.

Vicus! Gratula a barátnődnek, és sok tejcit kívánok neki!!

Márti! Remélem igazad van a párommal kapcs.ban. Csak azért mégis van Bennem egy kis féltékenység, mert most itt romantikázhatnánk kettecskén, ha nem Hollandiába megy. :cry:

Most megyek a bratyómmal könyvesboltba, ert van bónom, megnézem van -e valami édes kismamás könyv. Vagy szerintetek korai még ilyeneket olvasni? Várjam meg a betöltött 12.hetet?

Puszi mindenkinek!
n.k.ildi

Ildi, szerintem nincs korán, nyugodtan olvasgass. Bár nagyon nehéz boltban jó könyvet találni, sajnos... :? Én mindig antikváriumban vásárolok, AZ Antikváriumban a Varkocs-szobor mögött a főutcán. Én ezeket olvasom: Dr. Spock: Csecsemő és gyermek gondozása, Pikler Emmi: Anyák könyve (ez elég régi, van benn hülyeség is, de többnyire jó!) Tracy Hogg: A suttogó titkai I. Amúgy nagyon sok könyv van a témában a megyei könyvtárban, igazából én csak a Spock könyvet és a suttogósat vettem, mert mondták, hogy marhajók, minden mást (még egy csomó mindent) könyvtárból vettem ki. Bocs hogy ennyit írtam, remélem hasznát veszed!
Nekem is kell könyvesboltba menni jövő 7en, apukámnak szülinapja lesz (az 50.) és szeretnék neki valamit találni, neki mindenképp újat akarok, ami most jelent meg, mert mániákus könyvgyűjtő és szinte minden régebbi megvan neki :)
Vendég

Márti! Köszi a könyvtippeket. A suttogó titkai I-ről én is hallottam már, az bizti meglesz. Meg a bónon is veszek majd a terhességgel kapcs.-os könyveket, aztán ahogy egyre növünk, jöhetnek a csecsemőgondozással kapcs.-os könyvek.

Jó pihizést!
Napsütéses szép délutánt!
n.k.ildi

Sehol senki!

Biztos élvezitek a jó időt... jól teszitek!

Mindenki vigyázzon magára!!!
n.k.ildi

Sziasztok!

1 gyors bekukk.
Voltam RLnél, a méhszáj teljesen zárt, most azt nézik meg, hogy nem-e valami gyulladás okozza-e a barnát. Ha még egyszer előfordul, táppénz. Kicsit belémverte a frászt a koraszülés veszélyével. :( Szóval, sok pihi.
4Dn is voltam, Titababa végigszunyálta, a kezét az arca elé tette. Azért látható volt, a kukacát is rendesen láttuk. Majd hozok képet is, csak túl sokan vannak és kevés a gép. :D

Márti
Annak idején Judy írta, hogy utalhat a nemére az alsó vagy felső értékhez közelítő eredmény. Persze, csak ha jól emlékszem...

Chrissy
Örülök, hogy helyrejött Martinka szeme.
Jó a meséd. :lol:

Nati
Jó, hogy előkerültél. :)
ÁÁÁááá, teljesen be vagyok zizzenve. Apával voltunk corázni, alig győzött kiszedni a babadolgok közül. :) Ja, és kaptam egy pelusmintát, még képet is csináltak rólunk. :D

Andesz
Ismételten jók a képeid. Bence olyan kis vigyori. :)

Judy
Sajnálom, hogy ilyen rosszul viseled a "végét". Nagyon vigyázz magatokra!!!

Krixta
Sajnálom a malackád. :( Jobban van már?
Nem is mondtad, hogy menyasszony vagy. Gratulálok!!!
Remélem, hamarosan lesz netetek! Várunk vissza!!!

Vicuska
Voltam 4Dn, de Titababa végigszunyálta. Az arca elé tette a kezét, de a fütyijét láttuk. :D
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert a napokban későn értem haza. :? Ma meg babazsúron voltunk. Legkisebb keresztlányuk 2 éves. :D

Vicuska
Gratulálok Juditnak! Ha majd tudsz paramétereket írd ám meg! :D
Mariann szülésznő is. Ezt nem is tudtad? Ja, ha jól emlékszem meg is írta neked Gabi. Akkor bocsi....
Nekem is néger dokim volt Palotán. Nagyon csíptem. :D
Hogy vagy? Én is remélem, hogy ez az uccsó hétvégi ügyeleted! :wink: :P

Krixta
Hiányozni fogsz. Chrissytől majd tudsz jelentkezni ugye?
Azt hiszem te kérdezted a BMC-t. Ez a Budai Meddőségi Centrum, ami a János kórházban van.

Szilvi
Mit mondott RL? Te is hiányozni fogsz, ha kiírt táppénzre. De most Titababa a fontos! 4D-s képekre azért kíváncsi lennék. :wink:

Tand
Remélem jól sikerül a "randi" Beával. Ő is nagyon kedves és aranyos. Sikerült a vásárlás?

Márti
Örülök, hogy végre pihenhetsz és nem kell stresszelned a vizsgák miatt.

Nati
Jó, hogy jelentkeztél! Aranyos volt amiket írtál! már várjuk a nyuszit! :wink:
Igen, a meddőségis Mariannról beszéltünk. Ő szülésznő is, ahogy Bea is.

Andesz
Most sem mondhatok mást: gyögyörűek a fiaid! :wink: :D Nagyon hasonlítanak rád!

Judy
Sajnálom, hogy ilyen nehéz így a vége felé. KITARTÁS! :wink:
Nem sokára kibújik Barbi baba!
Mit mondott a bőrgyógyász?

Chrissy
Hogy van a malacka? Tündérke meggyógyította?

Ildi
Apa nem sokára itthon van! Egyetértek Mártival, szerintem is azért ment a haverjához, mert nem mostanában fog eljutni hozzá. Ha megszületik Kismanó, mindig sietni fog haza hozzátok! :wink:

Vikike????

Ani
Apa hogy van? Szegény így még dolgozni sem tud ugye? Sikerült elmenni gyógytornára?
bessy76

Szilvi
Most látom, hogy közben írtál. Tényleg pihenj akkor sokat! Vigyázz Titababára! Kiírt táppénzre?
Szóval a kukac megvan, de az arcát nem tudtátok meglesni? :lol: :lol:
bessy76

Szilvi kérünk hamar szégyenlős Titababa-képeket! :)

Bessy én is örülök... :)

Húúú voltunk intersparozni és 1 órát sétáltam össz és naggyon bedagadt a kezem és a lábam....alig tudtam levenni a gyűrűim, ilyen még sosenem volt! :shock: Nem korai még dagadnom? Vizesedni még nem kezdtem. Kisati meg egy kis ficánka. :D Még mindig imádom. :lol: :lol: :lol: 8)
Vendég

Szilvi!
kár hogy nem láttátok az arcát :( de legalább a micsodája hasonlit apára? :oops: :oops: :lol:
tessék pihenni,ez nem vicces. :twisted:

Bessy!
örülök,hogy végre hallani felőled.
Jucus baba:Ákos Péter,3150 kg, 53 cm és hangos :wink: :D

nekem már nagyon fáj a pocim ma :? meg fog jönni mindjárt :(
de még csak a 19.napon vagyok :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hu, jól lemaradtam, de sabaj majd most pótolom. :)

Tali, én benne vagyok, viszont hogy bonyolítsam a helyzetet én csak csütörtök péntek du. érek rá. (hétfő, szerda suli; kedd torna) Viszont nem haragszom meg ha nélkülem fog lezajlani a tali, úgyis eddig mindegyiken ott voltam.

Jut eszembe, TORNA: valaki kérdezte (bocsi de már nem emlékszem ki): minden kedden a Nővédelmi központban van 15:30-tól, egy órás, havi 500 Ft-ért. Bárki jöhet aki már betöltötte a 12. hetet. Nem kell előre bejelentkezni!

Amíg el nem felejtem, Vikikével minden oksika, csak Levi miatt nem nagyon tud jönni. Biztos vagyok benne, ha valami történik (pozitív teszt) szólni fog neketek.

Ma jó lefárasztottam magam. Autót mostunk, ágyneműt húztam, virágot ültettem. Rá kellet jönnöm hogy ez ekkora pocakkal már nem is egyszerű. Kaptam a "keresztfiam" édesanyjától kismama bandázst, tök jó :) Anycikám is elkezdte a vásárolgatást Roninak, jobbnál jobb dolgokat hoz neki, de kicsit még bizonytalan, de sebaj majd belejön (én is így voltam)

Ildi, jó a vonalzód, meglásd nem sokára itthon lesz apa. Tudom hogy rossz hogy a barátjával van, de gondolj arra hogy nem adatik neki sürűn rá lehetőség. Sajnálom hogy anyósoddal és sógornőddel nem túl jó a viszony. Nagyon szerncsés vagyok az én párom édesanyja egy tündér, a sógornőmmel sokat nem találkozunk de én úgy érzem ha összejárnánk jó barátnők is lehetnénk. Igaz ami igaz párom nagyon határozott személyiség, nem hagyná hogy anyukája beleszóljon az életünkbe, így nincs is konfliktus alap. Az én szüleim is nagyon szeretik Gábort. Remélem ez így is marad. Kívánom hogy nálatok is javuljon meg a helyzet, mert a család nagyon fontos. És nyugodtan írd ki magadból az ilyen dolgokat, sokat segíthet. Könyvet vegyél nyugodtan, hisz már az elejétől írják hogy mi is zajlik a testeddel, meg a babóval. Én az Alexandra kiadótól a Kismamák kézikönyvét vettem meg és nagyon sok jó dolog van benne.

Vicuska, a hőd "gagyi"? Miért? Hisz nem esett le! Az hogy meg hogy nincs az egekben ne aggasszon. Mutitok neked érdekeset, igaz magas a hője ez nem a te esetedre ellenpélda, csak akartam hogy lásd! Ez egy babás görbusz.
Kép
Gratulálok a barátnődnek, sok tejcit kívánok! Ez lesz az utcsó ügyeleted!!!!!!

Kriszta, helyes a hozzáállás az esküvővel kapcsolatba. Sztem is minden nőnek jár hogy legyen egy olyan nap amikor ő a leggyönyörűbb. A ti lagzitok meg egyszerűen meseszép lesz hisz a kislánytok lehet a koszorúslány. :) Jaj most olvasom, hogy ezt már nem kapod meg. Azért remélem Chrissyéktől néha jelentkezel. Hiányozni fogsz! Malackáddal mi lehet? Tündérke kérlek írd meg hogy mi lett vele! Kriszta, amikor csak tudsz gyere! Puszillak

Andesz, milyen volt a farsang? Mi volt Patrik? Képeket kérünk! Uh jut eszembe kép, javítanom kéne a táblit.

Márti, javítom a táblit neked is igérem. Schwarczi nekem is a magánt mondta a 32. héttől (viszont azt is tudja hogy addig is magánba járok csak máshoz). Én ehez a keresztanya dologhoz nem értek, de sztem az anyakönyvhőz semmi köze. Amikor megkereszteltitek a kicsit akkor kap egy keresztlevelet, ahoz kell a keresztanya, meg az aláírása. Ha jól tudom a keresztszülöknek meg kell lenniük keresztelve és még az ő keresztlevelüket is fel kell mutatni. Lehet az is problémát fog okozni hogy nem volt egyházi esküvőtök, de ebbe nem vagyok biztos. Kérdezz meg egy papot. Én hivatalosan nem vagyok keresztanya (nem vagyok vallásos), de édesanyám pár éve keresztelte a keresztfiát és akkor így volt. Viszont amibe biztos vagyok (és ez egyben az oka annak hogy nem vagyok vallásos) "adománnyal" mindent meg lehet oldani. :) A hasam alja pisilés után nekem is fájt egy időbe, mondtam a dokinak, azt mondta ne aggódja, semmi gáz nincs.

Szilvi, örülök hogy jelentkeztél. Látod-látod, tessék pihizni! Most Titababa az első! Várjuk a képeket!

Bessy, köszike apácska már jobban van, hétfőn megy a tornára, utána meg melózni. Aztán meglátjuk hogy bír-e dolgozni, ha nem akkor nem tudom mi lesz.

madiani

Kép
Kép
Kép

Tudjátok Csajok! Ha valami nem jó szóljatok!
Enikő ha szeretnél bekerülni, kérlek küld el az adataid, köszike!

madiani

Most olvasgatok vissza, hiányérzetem van de nem tudom ki/mi maradt ki. Bocsi ha valami lemaradt, nyugodtan szóljatok!

Vicuska, nem vagy már? :( :cry:

madiani

Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hoztam pár képet!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Látjátok??Már most tanítjuk Martinkát a szelektív szemétgyűjtésre!Nem lehet elég korán kezdeni!! :lol: :lol:

Vicuska
!Dönölű a hőd,csak így tovább!! :D :wink:

Ani!!Pont most mész el csicsikálni??Kár!Örülök,hogy apa jobban van!

Márti!Pihizz,vigyázz Magadra!

Szilvi!Apa mit szólt Titababához?Moziztatok este?Sztem jobb lesz,ha táppénzre jössz mostmár!!Pihi ezerrel!!
Vendég

Alexa!

nagyon édes Martinka! :lol:

Ani!

örülök,hogy párocskád jobban van,remélem,így is marad :wink:

Krixta!

remélem jobban van a malacka :roll: :P
Vendég

Köszi Vicuska!!Most dolgozol,vagy otthon vagy?
Vendég

Kata,látom itt vagy!!Jól vagy??Görcsök?
Vendég

Itthon,remélem éjjel nem kell bemennem :shock: :evil:

Kata????????????????? :?:
Vendég

Hello, itt vagyok olvasgatok.
Nincs görcs, semmi gond. Nem tudom, mikor akar kibújni majd ez a lurkó. Ma nagyon virgonc volt egész nap. Már néha fájdalmas, ahogy ki akar lépni a pocimból, de azért nagyon élvezem!! :wink:

Vicuska, na látod: melegszel!! :lol: Csak nem jön meg a hülye piri, mégha olyan érzésed is van!! :roll: Ja, grat a barátnődnek. Kinél szült? Milyen méretekkel?? Bírod az utolsó ügyeletet? Vagy már vége??

Alexa, jó, hogy tettél fel Martinkáról képeket! :wink: Tetszik a szelektív hulladékgyűjtéses dolog!! Nem lehet elég korán elkezdeni!! :lol: Nagyon édes kis pacák!!

Krixta, sajnálom, hogy nem fogsz nagyon jönni... :? de azért remélem időben megtudjuk, ha megérkezett a baba!!! Gondolom Chrissy majd megírja!!

Ildi, már nem is kell olyan sokat aludnod, és apa itthon lesz!! :lol: Ezt már fél lábon is kibírod, nem?? :P

Judy, ha olvasol, remélem nem nagyon kényelmetlen a helyzet.... Szerintem te már a jövő heti nst-n nem veszel részt.... Addigra meg fogsz szülni!! :wink:

Márti, lehet, hogy hülye vagyok, de a dagadás és a vizesedés nem ugyanaz????? :shock: nekem estére szokott néha bizseregni a lábam, és néha ott marad az ujjam nyoma a lábamon, de nem vészes. Dagadásig (még??) nem jutottam el!

Ani, már most nehéz a pociddal ilyeneket csinálni?? Gondold el, mi lesz később... :roll: Milyen bandázst kaptál?? Megy a párod akupunktúrára??

Na, elteszem magam holnapra. Jó éjt.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

madiani:
Köszi a meghívást, amint tudok valami konkrétummal szolgálni, rögtön szólok. :)
Húúú, jó sokat irogattatok, alig győztem elolvasni a sok új info-t.
Most megyek aludni, mert elég szarul vagyok - mint az utóbbi napokban mindig...

Mindenkinek szép napos vasárnapot!
s.eniko

Vicuska!Ja,szóval ez behívós ügyelet!Azt hittem,ott is kell lenni!Még jó,hogy nem!! :shock: :wink:

Kata!A végét már én is nehezen viseltem!Azt hittem kiszakad a hasam alja,meg Martinka állandóan a jobb bordáimat rúgta!

Enikő!Jó hogy jöttél,már hiányoltalak! :wink:

Én is elköszönök,jó éjt Mindenkinek!!
Vendég

Alexa!
hát azért nem olyan rózsás a helyzet :shock: reggel 1/2 8-tól este 8-ig bent vagyok szo-va is.éjjel van behívós ügyelet :roll:
hétfőtől meg kezdődik minden előlröl :?
(péntek du.4-től hétfő délig az asszem pont 68 óra non-stop készenlét :roll: :twisted: )

Kata!
fentebb írtam:3150 g,53 cm,kisfiú,nem tom kinél szült,csak sms-n értekeztünk,nem jutott eszembe megkérdezni :shock:
még ma is elkéggé kivan :roll:

Jó éjt!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hű, mennyit írtatok még este!

Alexa! Martinka hogy milyen aranyos!! Kész nagyfiú. És ez a szelektív gyűjtés...

Enikő! Jó, hogy jöttél! Pihenjél sokat! Az első időszak ilyen, sokszor nem érzed magad a toppon, de lesz ez sokkal jobb is, ahogy telnek a napok/hetek.

Kata! Örülök, hogy jól vagy, és Gergő is virgonc. Ez engem biztosan tök megnyugtatna, hogy ficánkol, tehát minden rendben nála ott benn.
Hát remélem csak kibírom már ezt a pár napot. Ma repül vissza a Drágám Amszterdamból Koppenhágába, és ott átszáll egy másik gépre amivel Karupig megy. Onnan meg már csak egy ugrás Dánia. De most megint idegeskedhetek, hogy minden oké lesz-e, nem téved el, és nem lesz semmi baja, hogy ennyit repül.

Ani! Hát én is örülnék, ha rendeződne a helyzet, de szerintem nem fog. Azt hittem eljegyzés után majd többet hív anyósom, érdeklőődik. Hát nem. Na mondom, majd esküvő után biztos megváltozik, hisz hivatalosan is családtag leszek. Hát nem. Most jön a baba, gondoltam, ez már csak felcsigázza. Hát nem. Arra se kíváncsi, hogy vagyok. Innentől kezdve no comment. Ha meglesz a baba, rá se legyen kíváncsi.
Apa hátával mi van?

Szilvi! Várjuk a képet! És kérlek, amennyit csak tudsz pihenjél!!!!

Vicuska! Alakul ez a hő, hidd el.

Bessynek is drukk, meg persze Vikikének is!!

Judy! Kitartás! Gondolunk Rád sokat!! Nemsokára babázhatsz!! Meg lehet Krixtával kerülsz egy szobába!
Tényleg lányok ez lehetséges? Vagy aki más dokinál szül, az máshova kerül?

Puszi! Szép vasárnapot mindenkinek!!
n.k.ildi

Jóóóóó regggggeeeelt mindenkinek!

Hát az estém elég fárasztó volt, fáj a keresztcsontom bizonyos mozdulatoknál mint a fene . Mondta édesanyám hogy neki is ez volt amikor velem volt várandós. De sebaj, Roniért mindent. Ennek ellenére nagyon jól ébredtem, apácskával jól bereggeliztünk. Megbeszéltük hogy amikor csak tudunk majd, mindig együtt fog enni a kis családunk, mert ez olyan jó. Na lássuk mit írtatok tegnap...

madiani

Jó reggelt!

Ani, pont ez az, hogy mi nagyon nem vagyunk vallásosak, egyáltalán nem akarjuk megkeresztelni a picúrt se, szóval akkor nem is létezik olyan, hogy keresztanya?? Mert ismétlem: én se vagyok megkeresztelve nekem mégis van keresztanyám, aki aláírta az anyakönyvet. Szóval nem vágom még mindig... :D

Kata. lehet hogy ugyanaz :D Azt hittem, ha vizesedek, akkor az már úgy marad a végéig, de nekem most "csak" bedagadtak az ujjaim, ma reggelre elmúlt. Viszont éjjel be kellet vennem 1 magne b-t... :?

Enikő, láttam hogy írtál, én is választ várok a kérdéseimre ezügyben, amint kiderítem hogy is van ez, ígérem szólok! Nem akarlak terhelni az eddigiekkel, mert nagy kuszaság az egész, a lényeg hogy el akarnak zavarni azzal, hogy nem vagyok jogosult gyedre. Egy páran ezt másképp látjuk és most ráülök az illetékesek nyakára az 56+7 kilómmal. :D

Vicuska, NEM fog megjönni :)

Alexa, pihenek én eleget, szinte mást se csinálok... :) Martinka aranyos! Nagyon! :lol:
Vendég

Vicuskám, nagyon jó a tegnapi hőd! Nem tudom miért mondod hogy gagyi. Ma is kérünk szépen. Fuj, én nagyon utálnám a behívós ügyeletet főleg ha elötte is melóztál. Viszont ez még mindig jobb mint ha ott kéne ülnöd tétlenül (ilyenbe volt már részem sajna).

Alexa, nagyon édes a kis szívtipró :) Puszilgatnám az édes pofiját. És a szelektív hulladékgyűjtés meg egyszerűen szenzációs. Lehetne a cégünk reklámképe :) Jöhetnek még bármikor a képek!

Kata, hát igen én is belegondoltam hogy miért is nyavajgok már most, hisz a végén egy szép nagy dinnyével még nehezebb lesz. :D Sima fekete bandázst kaptam (ez megy mindenhez), tök jó mert csak ilyen topp szerű poloim vannak és azok már felcsúsznak a pocimon, ezzel meg takarom is meg védem is a hidegtől. Menni fog aku.-ra apácska, csak elöbb a tornát próbálja ki.

Enikő, az eleje nagyon szar tud lenni, kitartást kívánok.

Ildi, ne aggódj apácskáddal minden oksi lesz, nem fog eltévedni! És már a felén bőven túl vagy, gondolj arra hogy utána végig veled/veletek lesz. Sajnálom a rossz viszonyt a családdal.
Apácskám, köszi kérdésed, egész jól van (most), holnap megy arra a McKenzie tornára, meglátjuk mit mondanak.

Judy, Kata, Kriszta, nagyon sokat gondolok rátok. Kitartást kívánok nektek! Irigyellek benneteket hisz hamarossan megláthatjátok a kis gyönyörűségeteket.

madiani

Márti, a keresztanya dolog létezik de ha te nem akarod megkereszteltetni kisAtit akkor nem kell. Ez nem kötelező. Az anyakönyvhöz biztosan nem kell a keresztanya. Én is csak jelképesen vagyok "keresztanya" . Felkértek hogy legyek az, rendesen templomba szenteltvizzel, de mivel én nagyon ellenzem ezt nem vállatam. Van a kisfiúnak igazi keresztanyukája, aki a viz alá tartotta és imádkozott érte. Én magamat is annak tarrtom csak nem az én nevem áll a keresztlevélen. Tehát ha nem akarjátok megkereszteltetni akkor nem kell. "Keresztanyja" így is lehet a lurkónak csak nem lesz lepapírozva.

Ha valaki ásképp tudja kérem írja meg!

madiani

Na most így visszaolvasva, ez elég értelmetlen lett, bocsika!
Valaki segítsen már, lécci! :oops:

madiani

Sziasztok!
Képzeljétek még mindíg beteg vagyok!De lázam hál'isten nincs!
Tegnap nagyon elfáradtam 2 kuncsaftom is volt,meg ma is,és holnap is jön egy!
Ma voltam a bababörzén,felteszem a képeket,amiket vásároltam!
Kb 10 ezer ft-ot költöttem,vettem 2500ért játszószőnyeget,aztán 6 rugit,3 hosszúujjut,meg 1sapit,Patriknak is vettem 2 gatyót,meg 3 pulcsit!
Szilvi!
Örülök,hogy minden rendicsek! :)
Vicuska!
Nem fog megjönni!!!!!!!! :)
Alexa!
Nagyon édes Martinka!
Kriszta!
Sajnálom,hogy nem tudsz jönni,remélem minél hamarabb lesz netetek!

Ildi!
Kitartás,már csak 6 nap,és itthon lesz a férjed! :D
Judy??????!!!!!!!
Kata,dobj még egy pocakos képet,mert pár nap,aztán már Te is szülsz! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kép Kép Kép Kép
Ja,és a tegnapi munkám,csak egy kicsit homályos a kép: Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Andi! Várjuk ám a képeket a ruhácskákról, meg a játszószőnyegről!

Ani! Én segítenék, de nem tudom hogy működik ez, mert mi mindannyian meg vagyunk keresztelve, és van keresztanyánk. Mi a picit is megfogjuk majd keresztelni.
De szerintem a lényeget jól írtad le. Lehet mindenkinek keresztanyja, csak nem lesz papírra rögzítve. Holnap majd gondolok apácskára, hogy jól menjen a torna.

Most ne haragudjatok meg, ha butaságot kérdezek, de mi az a bandázs? Soha nem hallottam róla.

Na megyek ebédelni, mert a kis emberke itt benn már "húzogatja a köldökzsinort", hogy éhes. :lol:
n.k.ildi

Most nézem, közben ideértek a képek. Hát Patriknak már egészen nagy ruhái vannak. Milyen magas?

Hát az a játszószőnyeg... nagyon tetszik. Megérte ennyiért. A férjem nagyon szereti a narancssárgát, biztos neki is nagyon tetszene.

Édesek a rugik meg a hosszúújjúak is. Nagyon jó vásárt csináltál!!
n.k.ildi

Ja, még valami: Ez a játszószőnyeg pl. mosható? Vagy mivel kell tisztítani?
n.k.ildi

Ildi!
Hát,én kézzel mindenképp ki akarom mosni óvatossan,majd az oroszlánfejet valahogy kihagyom!
Patriknak 128-134 es méret kell!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket! :wink: :D

Andesz!
Nagyon szép dolgokat vettél a gyerekeknek,az a játszószőnyeg nekem is tetszik,és nagyon olcsón sikerült hozzájutnod!! :wink:
Én betettem a mosógépbe és 40 fokon mostam.
Hol voltál börzén?Itt nálunk is volt ma,de most nem akartam venni semmit.Nézelődni meg nem mentem át,mert akkor meg tuti,hogy költekezni kezdek,lesz vmi,aminek nem tudok ellenállni! :oops:
Vendég

Ja,és persze jobbulást Neked!!
Vendég

Alexa!
A szőnyeget 3000-ért akarta adni,de én lealkudtam 2500re :)
Te hol laksz?
A vizivárosi suliban voltam,a Budai uton!

KépKép
KépKép
andesz78

Aj-aj-aj! :? :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?