Sziasztok!
Előre szólok, hogy hosszú leszek, és sok lesz a kérdésem is.
De most végre van időm írni!
Zsófi,
gondoltam, hogy nem szidni akarod Kósát.
Többször írtad, hogy mindig meg voltál vele elégedve. Te rákérdeztél az árakra vagy magától mondta? Mert én nem kérdeztem rá, és eddig nem is volt szándékomban. Az ember kb. tudja, hogy mennyit szokás adni, na meg azt is, hogy mennyit tud...
Fantasztikus lehetett a szülészorvosod, ő persze, hogy megérte a 30ezret. (Félreértettem, azt hittem, hogy Kósának is adtatok még.)
Mackoo,
látod, én nem kérdeztem rá még a szülés árára. Szerinted kéne?
Ez tőlem is annyira idegen! Miért nem fizethetek annyit, amennyit gondolok? Ha Kósa azt mondja, 80ezer, és látja rajtam, hogy nem igazán teteszik, akkor majd nem törődik velem rendesen? Ezt nem tudom elképzelni!!! Annyira tanácstalan vagyok.
Te mikorra vagy kiírva?
Én október 24-re.
Hicudzsi, és mások, akiket érdekel,
6 hét után végre kedden voltam ultrahangon a kórházban. Rengetegen voltunk, így mindenkire alig jutott idő. Teljesen kétségbeestem, mert az uh-n a becsült súly 1200 g volt (a 33. héten!), ugyanannyi, mint 6 héttel ezelőtt!!! Kérdeztem Kósát, ez mit jelent, de azt mondta, semmit, a múltkori volt sok, a baba szépen fejlődik, ne aggódjak. De ez akkor is olyan kevés!
Igaz, én is 2350 grammal születtem időre, a nővérem 5 dekával több volt
, az ő gyerekei is mind 3 kg alatt születtek. Én 152 cm vagyok, és most 48,5 kg... Tehát nyilván nem szülnék 4 kg-os gyereket, de akkor is...
Sokal nagyobnak kellene lennie. Remélem, a gép tévedett.
Aztán jött az újabb sokk: hogy a párom nem lehet bent a műtőben.
Hicudzsi, a 3. emeleti őrzőben velem lehet a párom? Tudom, Te fogadtál szülésznőt is. Neki pontosan mi lesz a szerepe? És mennyit kell adni neki?
Kósa azt mondta, ha beindul a szülés, menjek, és megcsászároz. Ha nem, a kiírt napon befekszem, és másnap csinálja meg. Mit tudtok erről: biztos császérnál, ha fájásokkal klezdődik a szülés (nem megy el a magzatvíz), milyen gyakori fájásoknál kell indulni a kórházba? Indulhatok már 10 perceseknél is? Ilyenkor az orvosom kell értesíteni (az éjszaka közepén pl. ...), vagy a kóház fogja hívni? Gondolom, ez utóbbi.
És még annyit: ha megindul a szülés, akkor is biztos a spinál, vagy akkor már félhetek attól, hogy altatnak?
Hicudzsi,
Nálatok hogy lesz? Mintha írtad volna, hogy Szőnyivel majd kitűztök egy napot a szülésre.
Jó lenne bent találkozni!
Hivatalosan csak 4 nap van közöttünk?
Egyébként hogy vagytok??
Képzeljétek, mégis eljutok 3D ultrahangra!!
Anyagilag nagyon rosszul állunk, úgyhogy le is mondtam róla. Tegnap aztán voltunk a Megatoysban, kiságyat venni, apukámat (a sofőrt
), beültettük az apukamegőrzőbe, ami ott az uh rendelő várója is egyben. Szerintem ő még nem is hallott erről, és gondolom, nagyon megtetszett neki, úgyhogy itthon közölte, hogy egy szót sm akar hallani, és azonnal jelentkezzek be.
Nem tűrt ellenvetést.
Végül a Praxisba megyünk, tőlünk gyalog 5 percre van, ráadásul ott van az 1000 Ftos kedvezmény.
És pont a névnapomra kaptunk időpontot.
Kicsit izgulok, hogy mekkorának fogják látni a babát, és hogy minden rendben lesz-e... De azért nagyon várom!
Az már a 35. hét lesz, remélem, azért látni fogjuk az arcocskáját is!
Na most már eldugulok!
Pindur