Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt.

Andesz, hogy milyen komoly fiú lett Bencusból!! A kezdeti képeihez képest már kész fiatalember!! :wink: A nagyfiad meg már most huncutul szívtipró! Már a nézése is "rossz"! Mi lesz itt a csajokkal..... :oops:

Chrissy, örülök a látványos javulásnak!! :lol:

Márti, a magzatmozgás-figyeléshez majd a 36. heti nst-n kapsz egy papírt. Minden nap ugyanabban az órában kell "nekiállnod" megfigyelni, hogy mennyi idő alatt mozdul 10x a babád. Amikor megvolt a 10., akkor beikszeled az időpontot. Na, hogy érthetőbb legyen: én pl. minden nap 5-kor kezdem figyelni. legtöbbször negyed óra alatt már "lemozogja" a kötelező tizet a drágám, így a 17.15-ig levő kockába teszek egy x-et. (Ja, mert negyed óránként van beosztva a papír). Érthető volt?? Ha nem, akkor megpróbálom majd mégegyszer....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok,

Bocsássatok meg nekem lányok, hogy mostanában nem jövök, de iszonyatosan érzem magam. Csak a kötelező dolgokat csinálom meg, aztán irány az ágy. Írtó szarul vagyok(a változatosság kedvéért)
Egyszerűen nem bírnak el a lábaim, az egész hasam alja ki akar szakadni, és ráadásul most már a képem is kezd dagadni. Tényleg ugy nézek ki mint egy felfújt labda.

De minden nap elolvaslak benneteket, napra kész vagyok belőletek, de nincs türelmeme és kedvem sem írni.

Ha meg szülni indulok, akkor ugyis írni fogok, hogy tudjatok róla.

Krixta,

Neked nagyon szorítok jövő hétre. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Mi meg ugyis talizunk még szerdán. :lol: :lol:

Alexaa,

Írd meg légyszi, hogy jövő héten neked mikor lenne jó, ha felugranék a cuccokért, mert félő, hogy utána már kocsiba sem fogok tudni ülni.

Mindenkinek drukk amihez kell, és remélem tényleg nem haragszotok, ha mostanában nem írok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, sajnállak, hogy ennyire rosszul viseled a végét.... :cry: De legyen előtted a kép, hogy Barbi baba nemsokára kárpótol!!! :P Tudom, adig is nehéz lesz kibírni, de ki tudja, lehet, hogy már ma beindul.... Kitartás!! Puszi!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!

Judy
Sajnálom én is hogy ennyire rosszul vagy remélem ez már annak a jele hogy hamarosan szülsz!!Drukkolok ám én is neked!

Én nem értem mi van ezzel a babával annyira keveset mozog...aztán előveszem a szívhangvizsgálót akkor megnyugszom mert hallom..délután kicsit aktívabb de amúgy eléggé nem mocorog..nem bír már mozogni,ez nomrális szerintetek?
Viszont tényleg lejjebb ment mert sokkal könnyebben alszom meg kapok levegőt.. :roll:

Képzeljétek most a lány malackám beteg...én nem értem állandóan tisztítjuk meg gondozzuk őket,sosem kapnak mosatlan zöldséget és mégis betegek lesznek..:(

Na szép napot mindenkinek,nagyon klassz kis idő van!
Vendég

Krixta, lejjebb ment a pocid?? Húúúú, akkor itt valami lesz.... :roll: Nekem sem olyan aktív a kicsi fiam, mint eddig. Nekem is inkább délután, ahogy írtam is. Lehet, hogy az idő miatt, vagy mert mindjárt kibújik.... És okos baba módjára ők is felkészülnek az aktív kibújásra... :wink:
Sajnálom a malackádat. :cry: Mi a fene lehet ez?? Kérdezd meg TÜNDÉRKÉT, hátha van valami okos ötlete!!

Na, indulok a városba, még megyek pár helyre, majd délután jövök!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hu, Csajok írok ám, csak nagyon sok a meló, le vagyok maradva.

Judy drága kitartás!

Látom még mindenki egybe van.

Kata, hogy neked mekkora pocid van. :shock: Nem szoktunk oda járni csak a torkos csütörtök miatt mentünk. Jó volt a kaja!

Krisztám, nagyon sajnálom hogy beteg a malckád, remélem hamar megygógyul. Hamarossan szűlni fogsz :)

Andesz, gyönyörüek a fiúk, csak ámultam a képeken. Du. javítom :) Ráér ám az üzlet én még nem akarok szülni :)

madiani

Chrissy, nagyon örülök hogy Martin szemével nincs gond. :) Köszönöm jókívánságaid!

Márti, neked is nagyon köszi. Nekem is volt már előtejem (izgalmi állapotba :) ) Sztem nincs semmi baj kisAti méreteivel.

Tand, nekem nem jutott más eszembe, de a gyakorló anyukák bizti okosabbak. vásárlásra fel, én nagyon élveztem.

Vicuska, kérünk ma is hőjelentést!

Szilvi, mindjárt nézheted Titababát, jaj de jó neked. Drukk utána RL-hez.

madiani

Sziasztok!

Tand!
Szerintem orrszívót mindenképp vegyél,hátha már le kell szívatni a kicsi orrát ha hazaértetek.Hallottam már ilyenről.Nekünk nem kellett,de jobb ha van kéznél.

Ildi!
Kitartás!Csináltam Neked vonalzót :wink: Ha tetszik,átküldöm a kódot és tedd be az aláírásodba: Kép

Márti!
Ilyen kinövéseim nekem is lettek a végére,nekem is a cici bimbóm udvara szélén és a hónom alján.Persze nem bírtam ki és cseszegettem,aztán leszáradtak.
A szülőszékről annyit,hogy mindenképp meg kell kérdezni a dokit,hogy válalja e úgy a szülést.Fehérváron a 4 szülőszoba közül kettőben lehet így szülni.A szülésznőm meg nagyon sok mindenki azt mondta,hogy ez szuper találmány,sokkal kisebb a gátmetszés esélye és könyebb a szülés,csak mivel ez a szék egy méretben van nem mindenkinek jó.Pl ha túl vékony vagy belecsúszik a feneked és már nem is működik jól a szék funkciója.Én is így akartam szülni,úgy voltam vele,ha nem lesz kényelmes vagy nem lesz jó az én méreteimhez akkor még utána is fel tudok feküdni az ágyra.Aztán mikor odakerült a sor és fell kellett feküdnöm az ágyra( mivel kéjgázt szívtam és ezt csak az ágyon lehet) azt mondtam,hogy én innen már nem szállok le.A hátam mögé tették a labdát meg egy párnát így félig ülő helyzetbe nagyon kényelmes volt és úgy éreztem hogy nem tudnék két fájás között a székről az ágyra mászni,mert ekkor már nagyon erőteljes sűrű és hosszú fájásaim voltak.Meg ugye az oxitocin infúzió is be volt kötve.Szóval így félig ülő helyzetben szülhettem és gátmetszés nélkül lett meg így is a bébi,sőt még nem is repedtem csak a nagyajkamon lett két pici öltés.Lehet,hogy a gátmasszézs is segített ezért alakult így,meg ugye Noel se volt olyan nagy baba.

Kata!
A labda nagyon jó!Én az elejétől fogva amíg az ágyra nem kerültem azon ültem.Eleinte a zuhanyzóban,majd a szülőszobán amikor folyt az oxitocin akkor is azon ülhettem.

Chrissyy!
Nagyon örülök,hogy ennyire javul Martinka szeme!Ez nagyon jó hír! :D :D :D

Nati!
Szorítok a hétfői AFP-hez,de úgyis minden rendben lesz.Próbálj meg minél többet pihenni és ne hagyd magad felbosszantani!Amúgy köszi a biztatást,én biztos vagyok benne,hogy nem lesz semmi gond Noel zacsijával.

Nővérkém, Andesz!
Nagyon édi Bencus a képeken.

Na csáó,ez jó hosszúra sikerült!
Vendég

Hű, mennyit írtatok!

Krixta! Nagyon sajnállom a malackád!!Biztosan rendebe jön hamarosan. Te meg pihizzél, és alugyál amennyit tudsz, mert ha meglesz a kislányod, nem nagyon lesz rá időd.
Krixta! A szívhangvizsgálót vettétek? Ha igen hol? Mi is szeretnénk mjad egészségpénztáron keresztül.

Andesz! hát valóban gyönyörű fiaid vannak, és ez a csábos mosolya Patriknak... huncut!

Judy! Kitartás! Pihenjél sokat, és te is aludjál, ha tudsz! Vagy napozzál! Nekem besüt a napocska az ágyamra, így télen is lehet napozni. :)

Andesz! Lehet butaságot kérdezek, de te műkörmös vagy?

Kata! Vigyázz magatokra a városban.

Puszi mindenkinek!
n.k.ildi

Gabi!
Hát megköszönöm, ha átküldöd a vonalzót. Nagyon aranyos vagy!!!

Juj, hát ahogy leírtad a szülést, én már most nagyon félek. Mert Nekem nagyon kicsi a fájdalomküszöböm. De ezt senki nem hiszi el Nekem, csak én tudom meg apácska. Mi lesz velem? :cry:
n.k.ildi

Kriszta!
Privi ment!
Remélem nem lesz baja a lánymalacotoknak,lehet csak siratja a szerelmét,azért olyan letört!

Judy!
Már biztos nincs sok hátra,nekem is eléggé felpüffedt az arcom,méga doki is megjegyezte,hogy mennyire más vagyok.
Nehéz lehet már ennyire a végén,remélem azért a párod tud segíteni a fiúk ellátásában és a házimunkában!
Vendég

Ildi!
Nem akartalak megijeszteni!Ne félj,annál nehezebb lesz!Próbálj mindig pozítívan hozzáállnia dologhoz.Én már szülés után és azóta is azt mondom,hogy ez a világ legcsodálatosabb dolga.Mi nők erre vagyunk hivatottak így mindegyőnk végig tudja csinálni,ki könnyebben,ki nehezebben.Amikor jöttek az erős fájások végig arra gondoltam,hogy ez nagyon jó mert ez azt jelenti hogy szépen haladunk előre és nemsokára a kezemben tarthatom a kisbabámat.Szóval át kell adni magad a fájásoknak és nem szabad ellenkezni,mert csak a magad dolgát nehezíted meg és így is-úgyis ugyanaz lesz a vége :wink: :wink: :wink: Szerintem,nagyon sokminden a fejünkben dől el.
Küldöm a kódot priviben.

Apropó, Csajok!
A taliról annyi,hogy nekem nem igazán megoldható,tudjátok,nincs jogsim,és zavarna hogy mástól függök,ha haza akarnék jönni.
Vendég

Halihó!

Csak gyorsan bekukk!

Szóval tegnap voltam dokinál, és Gréta baba a méretei szerint napra pontosan a kiírt időpontban érkezik (na de ez majd kiderül)! Egyébként minden oké, méhszáj zárt. Annyit mondott, hogy a kajálásnál figyeljek oda, nehogy még rosszabb legyen a cukrom. Na de ez menni fog!

Most lassan megyek haza, mert indulunk a bevásárló körútra! Majd jövök, de lehet, hogy csak hétfőn.

További szép napot és jó hétvégét!

Kép
tand

Tand!
Jó vásárlást!

Ildi!
Privi ment.
Vendég

Gabi
Köszi a privit :wink:
Tök szépen megfogalmaztad a szülést meg az anyaságot és bár én még előtte vagyok de osztom a véleményed..ahogy leírtad én már nem is félek annyira :oops:

Ildi

A szívhangvizsgálót kölcsön kaptuk..én is szerettem volna venni de 60ezer ft-ba került és sajna nem engedhettük meg magunknak..
Amúgy köszi most hogy lejjebb ment a baba elég jókat tudok aludni...
A szülésről meg...én egyszer már átéltem és végig az volt bennem ha nem lett volna a tragédia akkor nem fájt volna ennyire és megérte volna..szerintem nem szabad úgy odamenni hogy fájni fog sok kismama ezzel jön és így a frászt hozza más kismamikra...ahogy Gabi is írta szerintem végig arra fogunk/fogsz gondolni hogy mikor tartod a kezedben a picit és ez tuti erőt ad..Olvastam is valahol hogy nem szabad úgy neki indulni mert így tényleg fájni fog...na de nem okoskodom inkább,még van pár hónapod felkészülni rá
:wink:

Írtam a Tündérkénknek a malacka ügyben remélem tud fogadni...Remélem nem lesz komolyabb baja.. :(
Vendég

Nézzük a vonalzót!
n.k.ildi

Most...
n.k.ildi

Gabi köszönöm!!

Krixta! Köszi a nyugtatást!
n.k.ildi

Ildi!
Jó lett a vonalzód!

Amúgy tegnap nézegettem a Picasaweb-es albumotokat.Csini menyasszony voltál,látszik hogy nagyon boldogok voltatok a nagy napon! :wink:
Vendég

Köszi, aranyos vagy! Már fél éve töltjük fel rá a többi képet, de valami miatt mindig elmaradt.
Amúgy hát...nem szomorkodtam azon a napon, ez tény. De ami előtte volt cirkusz, azt senkinek nem kívánom! Anyós párbaja velem/velünk.
n.k.ildi

Ildi!
Kiváncsivá tettél!Írj mi volt?Ennyire nem jösz ki az anyósoddal?
Képzeld mi az anyósommal együtt élünk :roll:
Most amúgy van lakásotok,vagy albérletben éltek vagy talán Ti is az ősökkel együtt ?
Ha érdekel nekem is vannak fenn a Picasawebwn esküvői fotók is.Mi is a Bory-várban fényképezkedtünk.Ennek már 1,5 éve.
Vendég

Ildi
Szerintem is nagyon szép vagy!
Tényleg már említetted hogy nem jöttök ki anyóssal..engem is érdekel:)
Amúgy nekem eddig nagyon gázos anyósaim voltak...az egyik ki is semmizett..de a mostani egy tündér...anyukám helyett anyukám :wink:
Vendég

Sziasztok!

Chrissy!
szuper,hogy Martinka szeme rendben van :lol:
jó a Hófehérkés sztori 8)

Andesz!
Bence-Patrik fotók is nagyon édesek :lol:
Gyógyulgass :P

a hőm gagyi,ma is csak 36,5 :(

Judy!
kitartás,sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy,de majd kárpótol Barbi ahogy nemsokára rádmosolyog :wink:

Nati!
fékezz a tempón :shock: :D

Szilvi!
remélem a 4d-n minden okés volt és élvezted a filmet :wink:
RL meg utána megnyugtat,barna már nincs,ugye?

Krixta!
most olvastam csak a tegnapi privid :? ,válaszoltam,remélem megkaptad 8)
Vendég

Gabi

Megnézegettem a te képeidet is..nagyon szépek vagytok..Noel gyönyörűűűű!!
2éve én is voltam Paralián..én nagyon beleszerettem...

Marhára ráérek azért írok ám ennyit..

Nem tudom mi van velem de se görcs se fájdalom olyan mintha ha nem is lennék babás..kitudnék szaladni a világból..
Lehet mégsem szülünk a jövő héten? :roll:
Vendég

Vicuska
Semmi gond,csak azt hittem nem kaptad meg...néha xarakodik a babanet..válaszoltam és köszi!
Vendég

képzeljétek,egy barátnőm most szül,rajta van az oxitocin infúzión... :roll: :lol:
csak nem választott orvost,ezért pöcsölnek vele nagyon,múlt hét hétfőre volt elvileg kiírva :shock:

Ja,a taliban benne vagyok jövőhéten,de.vagyok,szóval du.jó,de csak hétközben :P
Vendég

Kriszta!

Köszi a bókokat.Te nem mész férjhez?Parália tényleg nagyon szép volt,nagyon jól éreztük magunkat.Amúgy azért oda mentünk,mert ez volt a legolcsóbb,de szuper volt a szállás és a hely is.Amúgy olyan 85 000 Ft-ból volt meg 1,5 éve busszal az út szálással együtt kettőnknek és 8 napig voltunk.Nagy vágyunk,hogy mégegyszer kijussunk oda!

Nem baj ám ha még egy picit bennmarad az a babó.Ő tudja mikor kell kibújni. :wink:
Vendég

Vicuska
Hallottam hogy ha nincs valakinek orvosa akkor elég durván bánnak vele...drukkolok a barátnődnek hogy minden rendben legyen!!!

Amúgy hogy a Schwarzi jobb színben tűnjön fel itt egy sztori...
Van egy ismerősöm a Csnk-ból akinek szintén a barátnője nemrég szült..a Deák volt a dokija (4d-s ultrahangról esetleg ismerheti valaki)..felment a lány vérnyomása (170/100 körülre) a 37.héten és hiába hívta a dokiját ki volt kapcsolva..annyira rosszul volt hogy hányt stb.ezért bement a kórházba..ott megnézték a babát és mondták neki hogy rossz a szívhangja, bajban van azonnal császározni kell...a dokiját persze nem lehetett elérni és épp Schwarczi volt bennt ügyeletben..állítólag végig ott volt vele,kedves volt stb.és szépen megcsászározta és azóta már otthon vannak baba és anya is jól van...azt mondta a csaj hogy nagyon rendes volt a doki vele... :roll:
Vendég

gagyi görbém :shock: :(

Kép
Vendég

Vicuska!
Drukk a barátnődnek és persze kitartást!

Ja a hőd miatt nehogy elkeseredj :wink: :wink: :wink: ,attól még lehetsz babás.Voltál UH-n?Mit mondtak?
Vendég

Gabi
Volt szó róla hogy összeházasodunk de anyagilag nem állunk jól és mondta a párom hogy annál többet érdemlek minthogy bemenjünk 4en és annyi...azt mondta ha tudok várni akkor megadjuk a módját,de most a baba az első...ebben egyet értettünk.
Eljegyzés megvolt szóval én ráérek...:)
Azt hiszem mi repülővel mentünk Paraliára és 150ezer volt akkor 2főre..tényleg olcsó volt és szerintem is szép hely...
Vendég

Kriszta!
Szép sztori,de végülis erről szól az orvosi hivatás,nem?Az lenne a normális,ha ezeken az eseteken nem kellene meglepődni,ha ez lenne a természetes viselkedés a dokiktól.
Amúgy én sose kételkedtem a Schwarcziban és nem csodálkoztam a fent említett viselkedésén,szerintem jó szakember és lelkiismeretes orvos,bár a pénzt ő se veti meg,de melyik orvos az aki megveti?Én ilyet még nem hallottam.
Vendég

Kriszta!
Iggaza van a párodnak.És tényleg nem olcsó egy szép esküvő.A mienk olyan 600 000 Ft-ba került és ez még szerintem nem is volt olyan vészes összeg.70-en voltunk kb.Mondjuk én szerveztem az egészet,nagyon sok utánajárással próbáltam spórolni.De tökéletesre sikerült,olyanra amilyenről álmodtam.
Vendég

Na most már lépek.Adok Noelnek cicit,aztán kimegyünk ebbe a gyönyörű napsütéses időbe.

Szerintem csak holnap jövök.Addig is puszi mindenkinek!
Vendég

Gabi
Jó sétát nektek!:)
Az esküvő miatt irigyellek amúgy az a 600ezer nem is olyan vészes...én 1millákról hallok..a lényeg hogy olyan lett amilyet szerettetek volna!!
Az orvosokkal kapcsolatban még annyi hogy ez lenne az alap tényleg de sajnos tudjuk hogy nem ez az...na mindegy inkább nem is megyek ebbe bele...

Én is lépek ebédet csinálni a páromnak..aztán délután elmegyünk a Tündérkéhez
:wink:

Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Krixta, Gabi!
Hát igazából anyósommal azóta nem jó a kapcsink, mióta megszületett az első unokája. Ő lett minden, ő kap mindent, mi még egy csokit se kapunk havonta. Aztán volt egy sztori, mikor is megkértem anyósomat(két éven keresztül kértem), mondogattam, hogy ez ne legyen, meg a másik se ami tetszik), hogy szóljon a terhes sógórnőmnek, hogy ne az Amina nevet adják a babának, mert azt majd mi szeretnénk. Azért nem én szóltam, illetve szóltunk a párommal, mert nem vagyunk velük jóba, amiért állandóan leszóltak minket, meg utált engem Anita(sógornőm), mert féltékeny volt. Mondtam anyósomnak, hog sok jóra ne számítson, ha ezt nem teszi meg. Jól kiröhögött ill e képembe röhögött. Megszületett a 2.unoka, mi lett a neve? Amina.
Nagyon rosszul esett ez nekem is meg Krisznek is, hogy ennyire nem számíthat a tesójáékra, meg az anyjára.

Jött az esküvő, meghívók: gondolhatjátok,mennyire nem akartam, hogy Anitáék ott legyenek. Anyósom bejelentette, ha nem hívjuk meg őket, és nem lehet nek az unokái koszoruslányok,ők se jönnek.
Aztán végülis a párom hívta meg őket az utolsó pillanatban,még én kinn voltam No.-ban.
Nekik ez se tetszett, nem is jöttek el :) :) ezért az önfeledt mosoly, öröm.

Még mielőtt azt gondolnátok, a név miatt csaptak össze a hullámok, mondom, hogy nem. 2001óta ilyen rossz a viszonyunk, mióta mondom az első unoka megszületett.

Remélem ez nem lett bonyi.

Azóta én nem szívesen járok Bokodra(anyósomékhoz), csak a párom, de mondom. Szülinap, névnap, karácsony. Ekkor kapunk vmit, amit sokszor hsználni se tudunk, de évközben sajnos egy szelet süti se jut el hozzánk, de annyi se, hogy hogy vagy Ildi.
Ez van. Ennyit az anyagi illetve a szeretetbeni támogatásról.

Persze ha ott lennénk, biztos máshogy lenne, de nem gondolja, hogy ezek után odaköltöznék.
Bujócskázzanak csak a 4szintes házukba ketten.

Ne haragudjatok, hogy így kiírtam magamból, de jól esett.
n.k.ildi

Hú lányok, ez nagyon értelmetlenül lett megfogalmazva. Ne hari.
n.k.ildi

És Krixta! A mi esküvőnk júliusban volt 1millió 200ezerből hoztuk ki.
És közel 100an voltunk.
n.k.ildi

Ildi!
Igen műkörmös vagyok! :)
Kriszta!
Remélem Jótündér segít a Malackátokon! :D
Na lépek,mert megyünk Patrik farsangjára! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Jó farsangozást nektek!:)

Ildi
Ha jólesett kiírni magadból akkor már megérte..
Ha így elég durva a helyzet..én azt sosem fogom megérteni hogy miért kell így viselkedni..az én párom húgával sem rózsás a helyzet ő utál engem főleg mióta babát várunk..de anyósom azt mondja ez a mi dolgunk ő nem szól bele...
Sajnálom hogy ilyen gáz nektek de legalább a párod melletted áll..vannak olyan pasik akik lépni nem bírnak anyuci nélkül..anyuci pici fiacskái..:)
És mit szólnak hogy most ti is babát vártok?
A név dolog meg tényleg nagy szemétség volt tőlük.. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ildi
!Sajnálom,hogy rossz a viszony,tök sok ilyet lehet hallani!A szüléstől ne félj,csodálatos lesz!! :wink: :wink:

Krixta
!Reméljük a Tündérke segíteni tud a lánymalackán,majd írj,hogy hogy van!A mi esküvőnk 2003-ban volt,400 ezerbe került,mi csak 20-an voltunk.Nem akartunk nagy lagzit.A szülők,tesók,nagyszülők voltak ott,aztán a Vár Étteremben vacsiztunk.Persze volt fehér ruha,Bory-váras fényképezkedés,stb...

Vicuska
!Nekem teccik a görbéd!
Barátnődről van híred??

Judy
!Nehéz lehet már Neked!Hétfő délelőtt itthon leszünk,fél10-12-ig jó nekünk.Ha nem érzed Magad jól,nyugodtan írd meg!!

Már megyek is,mert felébredt Martinka!Bocsi Mindenkitől!!Majd még jövök!! :wink:
Vendég

Krixta! Tudják, hogy babát várunk, és ez esik rosszul, hogy még a másik menye kismama volt, lesték minden kívánságát, naponta megkérdezték, hogy van stb.
Tőlem még ezt sem kérdezik meg, hogy minden oké a babával vagy netán velem?

Ilyenek. Csúnya leszek, de azt mondom, majd visszakapják...

Köszi Alexa nyugtatást Neked is! Még van 6hónapom felkészülni! Jujj elég kevés.. :roll:
n.k.ildi

Alexa
Köszi,aranyos vagy:)

Ildi
Hidd el a sors tényleg visszaadja nekik...majd fájni fog ha nem láthatják az unokát..amúgy meg ha ilyen emberek talán ne is akarj tőlük semmit se kapni..úgyse adnák szívesen..és főleg ne idegeskedj rajtuk most a baba és te vagytok az első!!
Vendég

Köszi Krixta! Nagyon aranyos vagy!
n.k.ildi

Na most már tényleg lépek mindjárt itt van az uram :)

Szilvi majd gyere a 4d-vel!

Ildi Már csak 7nap és jön a párod! :wink:

Ja még annyi hogy lehet nem lesz netünk talán már mától mert az előző tulaj ma lemondja a netet is meg mindent...a digisek meg még nem építették itt ki a netet szóval lehet nem leszek egy darabig..de ha bármi van Kriszti majd úgyis megírja!!

Sziasztok!!
Vendég

Sziaztok!

pörög ám a topik! :D Ildi, sajnálom, hogy ez van, rossz érzés lehet...ne aggódj, ha ilyenek nem is érdemlik meg, hogy majd az unokával jóban legyenek. Vagy akkor álljanak úgy hozzá/hozzátok.

Krixta, szerintem azért vagy jól, mert a kislányod készülődik kifelé. tuti :D Nagyon szorítok!!! Malacka szerintem csak értetek aggódik :) Rendbe fog jönni.

Kata, köszi, értem ahogy leírtad :)

Judy, sajnálom, hogy ilyen nehéz a vége, kitartás!

tali: nekem szinte bármikor jó a 7 végét kivéve. Csak hadd ne én szervezzem, mert még nem akarok szülni... :D

Gabi, köszi Neked is az infókat, én Svarcinál szülök, aki Krisztinél is volt, és ő ugye széken volt, szóval szerintem nekem is vállalja. Reméljük...Amúgy nektek Svarci mondta, hogy utsó harmadban magánba menjetek hozzá, vagy magatoktól döntöttetek így? Mit értesz azon, hogy "cseszegetted" a kis bigyókat? :)

Nati nem akarom ismételni magam és a többieket, most csak örülök neki, hogy jöttél :) Szívesen találkoznék Veled is megint.

Vicuska, miért gáz a hőd? Mert nem emelkedett 1 napja? de nem is esett, vagy igen? :roll: :oops: Jó lesz ez szerintem!

Ani nekem nem "akció" alatt volt tejci, csak olyan furát éreztem, picit megnyomtam és kibuggyant egy jó nagy csepp az egyikből :D

nem tudom mit akartam még, megnézem.
Vendég

Andi, örülök, hogy minden okés veletek! :) Mégis együtt szülünk? :wink:
Krixta, hogy van ez a méhlepény-érettség? :oops: amúgy nem izgulok, hogy kisebb egy picit a babánk, de azért jó, hogy írtad, hogy a kiscsaj is most hozta be magát! :)
Nati, a pisithajlamosak elcseszni a laborban, összefertőzik vmivel, vagy a fiola amiben vittem lehet nem volt tiszta. Tuti mennem kell majd megint, hétfőn meglátom.
esküvő: nekünk tavaly előtt nyáron volt, kb 600-ból mi is megúsztuk, és ugyanúgy, mint Gabiék mindent mi csináltunk, mi szerveztük, mi is 70-en voltunk... :) Nászajándékból a vacsora ára bőven visszajött, csak pénzt kértünk és kaptunk. :)

Ani, hétfőn megyek Svarcihoz, de kedden a védőnőhöz és a gyerekorvoshoz! :)
Vendég

mindenki alszik? :(
Vendég

ne már, hát nem megin lenyúltam...?? :? :oops:
Bessy, Viki, csak Tőletek kérek elnézést, Vicuska Te úgyis babás vagy! :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?