Krixta, Gabi!
Hát igazából anyósommal azóta nem jó a kapcsink, mióta megszületett az első unokája. Ő lett minden, ő kap mindent, mi még egy csokit se kapunk havonta. Aztán volt egy sztori, mikor is megkértem anyósomat(két éven keresztül kértem), mondogattam, hogy ez ne legyen, meg a másik se ami tetszik), hogy szóljon a terhes sógórnőmnek, hogy ne az Amina nevet adják a babának, mert azt majd mi szeretnénk. Azért nem én szóltam, illetve szóltunk a párommal, mert nem vagyunk velük jóba, amiért állandóan leszóltak minket, meg utált engem Anita(sógornőm), mert féltékeny volt. Mondtam anyósomnak, hog sok jóra ne számítson, ha ezt nem teszi meg. Jól kiröhögött ill e képembe röhögött. Megszületett a 2.unoka, mi lett a neve? Amina.
Nagyon rosszul esett ez nekem is meg Krisznek is, hogy ennyire nem számíthat a tesójáékra, meg az anyjára.
Jött az esküvő, meghívók: gondolhatjátok,mennyire nem akartam, hogy Anitáék ott legyenek. Anyósom bejelentette, ha nem hívjuk meg őket, és nem lehet nek az unokái koszoruslányok,ők se jönnek.
Aztán végülis a párom hívta meg őket az utolsó pillanatban,még én kinn voltam No.-ban.
Nekik ez se tetszett, nem is jöttek el
ezért az önfeledt mosoly, öröm.
Még mielőtt azt gondolnátok, a név miatt csaptak össze a hullámok, mondom, hogy nem. 2001óta ilyen rossz a viszonyunk, mióta mondom az első unoka megszületett.
Remélem ez nem lett bonyi.
Azóta én nem szívesen járok Bokodra(anyósomékhoz), csak a párom, de mondom. Szülinap, névnap, karácsony. Ekkor kapunk vmit, amit sokszor hsználni se tudunk, de évközben sajnos egy szelet süti se jut el hozzánk, de annyi se, hogy hogy vagy Ildi.
Ez van. Ennyit az anyagi illetve a szeretetbeni támogatásról.
Persze ha ott lennénk, biztos máshogy lenne, de nem gondolja, hogy ezek után odaköltöznék.
Bujócskázzanak csak a 4szintes házukba ketten.
Ne haragudjatok, hogy így kiírtam magamból, de jól esett.