Sziasztok!
En tavaly augusztusban szultem a Bajcsyban, sajnos nem fordult be a baboca, ezert csaszarral. A fogadott szuleszorvosom dr. Nagy Laszlo, a szulesznom pedig Tothne Ildiko
voltak. Mindenkinek szivbol ajanlom oket!
A korhazzal kapcsolatos tapasztalataim a kovetkezoek: A babank este szuletett meg, nem volt "babakocsi", telthaz volt, ezert a nogyogyaszatra kerultem, igy ejjel kulon voltunk
Reggel jott a nover vegre kezembe vehettem a babamat:), kb. 2 percig volt ott, es nem igazan segitett abban hogyan tegyem mellre a kicsit. (Vegul a sogornom segitett aznap du. ; ajanlom a csaszarosoknak az ulve szoptatast, ugy hogy a baba alatt parna van.) Mivel meg mindig nem volt kocsi, ezert nem maradhatott velem...
Szerencsere Ildiko lefoglalta a nem fizetos egyagyas szobat, es delben atkoltoztunk. Minden nap jott a takaritono, ezzel nem volt gond, viszont ami szerintem tok durva volt az az, hogy miutan a szemetesbol kivette a szemetet, utana lazan nyult a kilincshez... nem vagyok tisztasag manias, de a korhazban kapott csomagban volt domestos, es azzal lemostam a kilincset meg a kinti csapot. A furdo tiszta volt, ezzel sem volt gondom. Az agy suppedt, de kibirtam. A csecsemosok kozott volt aranyos, segitokesz, es volt aki kevesbe. Szerintem ha gondodtok van, menjetek es kerdezzetek. Ruhat nem vittem be (pelust, egybet igen) a babanak, es nem volt ebbol problema.
Huh, most mas nem nagyon jut eszembe.
Boldog babavarast es babazast mindenkinek!
creed