Sziasztok, jó reggelt!
Márti, jobbulást neked, nagyon sajnállak, szar lehet igy még a fiúkra is figyelni.
Holka, nekem is görcsbe rándult a gyomrom, ahogy olvastalak. Én is tutira vettem volna, hogy elment a baba. De szerencsére csak ilyen ijesztgetős fajta, talán Szamarának kéne hivni...
(remélem láttad a Kör c. filmet, mert csak akkor érted)
Magdolnam, elhiszem, hogy szar a közérzeted, nekem is az, ráadásul én elkezdtem a bőgőmasinára való átváltást. Pedig én egy kemény csaj vagyok. Már apa is mondta, mi van velem, hol az a kemény nő, aki voltam. Mondtam neki, hogy elsodorták a hormonok biztos.
Lilla, a hőre ne adj, mert minden nőnek más a cover line értéke, láttam már olyan görbét, aminél a nő 36,6-36,7 fokkal terhes volt. Ahogy elnéztem az én görbémet, valahol a 20. napom körül lehetett a beágyazódás, mert akkor volt egy csökkenés, majd felugrás. Ja és nekem is 28-29 napos ciklusaim vannak.
Szóval sztem várj, és tesztelj a 26. nap körül, addigra már az ovutesztnek ki kell mutatnia. Nagyon drukkolok neked!!!!
Lányok, most akkor az hogy van sorrendben? Védőnő, vagy a körzeti orvos irja a beutalókat a belgyógyászatra, ekg-ra, vérvizsgálatra? 3 hét múlva újabb uh, addig felhivjam a védőnőt? Mert a körzeti orvoshoz kellene valami igazolást vinnem, hogy terhes vagyok, nem? Olyat meg nem kaptam. Előrébb járó kismamik, segitsetek, mert ezen agyalok már napok óta. Miért is voltam olyan ideges, hogy nem figyeltem?
Lehet, hogy inkább fel kéne hivni a dokibácsit, hogy bocs, de egy link alak vagyok...
Szép napot mindenkinek!